Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F1 2010 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - F1 2010 (X360) 77.80 %PS3 - F1 2010 (PS3) 87.00 %

Kde koupit ?

FunStore  320 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMichal Pospíchal---93 %2011-01-03
GamePlanet.czPavel Kovalančík8/1080 %2010-10-26
Czechgamer.comMatěj Skalický---80 %2010-10-17
hry.Sme.skJán Kordoš8.1/1081 %2010-10-12
BonuswebDavid Sillmen---87 %2010-10-04
GameSite.skMarkusFenix---85 %2010-10-03
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2010-10-01
GameParkbeermonster---90 %2010-09-30
Hrej.czJiří Bigas8/1080 %2010-09-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.71 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 966 z 5973 Žebříček
PC: 384 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 25 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 79 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-09-28
Doupě2010-09-13
Zing2010-08-26
Bonusweb2010-08-15
Vokr.com2010-07-06
GamePark2010-06-13
Zing2010-05-09
Doupě2010-03-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ONLINE
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2012-08-17 00:07:45
jak tam muzu hrat online hru ????
[Odpověz]

Titulek: Help please
Nick: (Řidič) - neregistrovaný
Datum:2012-05-02 19:45:54
Zdravím, prosím půjde mi nainstalovat, spustit, ukládat pozice ve hře(v režimu offline) u F1 2010 a 2011 bez netu? Požadavky HW splnuji. Prosím jak to je(nějaká aktivace GFWL, steam)? Chci jen nainstalovat a hrát, půjde to?
[Odpověz]

Titulek: Re: Help please
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-03 01:20:45
Bohužel musíš být připojený na GfWL, jinak to nepůjde.

Titulek: Re: Help please
Nick: (1) - neregistrovaný
Datum:2012-05-03 15:40:08
Nemusíš být připojený k netu ale musíš si vytvořit offline účet GFWL pro ukládání.

Titulek: Re: Help please
Nick: (Řidič) - neregistrovaný
Datum:2012-05-03 17:35:27
WTF? Tak já stále nevím. Prosím, domluvte se ;) Chci jen nainstalovat a hrát offline na compu kde není net, půjde to?

Titulek: Re: Help please
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-28 23:32:23
Ahoj půjde to hrát, ale nebudou se ti ukládat postupy ve hře vždy budes muset hrat znovu...

Titulek:  
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2012-03-20 20:37:14
jde tam vypnout penalizace ?
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2012-03-14 00:12:04
potřebuji pomoct jak spustit formuli 1 2010 na windows 7 pište na 15milda@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Online
Nick: (diablo666) - neregistrovaný
Datum:2012-01-14 20:12:21
Zdravim . Mam koupeny klic a hru stazenou. Windows Live mam zalozeny a kdyz se pripojim do hry a dam online ,tak nenajde zadnyho hrace ? Pise to There are currently no available game sessions for you to join !
[Odpověz]

Titulek: F1 2011
Nick: (Ferrari86) - neregistrovaný
Datum:2012-01-05 00:58:52
Zdárec lidi, potřeboval bych trošku poradit...mám aktivovaný účet Windows live, hra mi normálně ukládá...to je OK. Ale jak se přihlásim na online hru po netu? Nějakou registraci jsem si založil podle návodu, co jsem našel na netu, ale nejde se mi prostě ve hře přihlásit na online. Díky za každou radu....
[Odpověz]

Titulek: Volant
Nick: (Cooltony) - neregistrovaný
Datum:2011-12-11 02:53:31
Zdravím potřeboval bych poradit.Nešel mi volant a dle rady jsem nainstaloval Patch.ted my volant pořád nejde(nastavit jde ale ve hře nejede)a tad se mi hra i šíleně seká a nedá se hrát.co s tím
[Odpověz]

Titulek: ??
Nick: (vasho) - neregistrovaný
Datum:2011-12-09 14:46:57
Stahnul jsem si odtud češtinu , nainstalval zapnu kru a musto ceskejchlov semi tam obevi splacany pismenka dohromady :-( costim??
[Odpověz]

Titulek: ??
Nick: (vasho ) - neregistrovaný
Datum:2011-12-08 23:19:36
de zmenšit cas treninku??
[Odpověz]

Titulek: Volant
Nick: (Privorka) - neregistrovaný
Datum:2011-07-22 00:52:23
Zdravím všechny, Chtěl bych se zeptat. Mám doma volant od firmy logitech. Normálně šlape, ale nevím proč nemůžu ho v F1 2010 nastavovat. Sice ho můžu nastavit normálně místo šipek..., ale nelze nastavit force feedback ani nic jineho. Nevíte někdo prosím proč? Sice funguje, ale má třeba hroznou death zone nebo tak a rád bych si to poupravil :) Díky za ochotu Privorka
[Odpověz]

Titulek: Re: Volant
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-23 03:28:52
patch 1.01 http://www.gamershell.com/download_65588.shtml si si nainstaloval?

Titulek: Re: Volant
Nick: (Privorka) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 01:28:51
patch 1.01 http://www.gamershell.com/download_65588.shtml si si nainstaloval? Ne, což jsem již napravil, a teď to šlape skvěle. Moc děkuji za radu :) Privorka

Titulek:  
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2011-06-23 19:22:19
Muzu se zeptat jka si kde si mam nastavit automaticky ukladani protoze mi to vuvec nejde . díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-23 22:54:40
Musíš být zaregistrovaný na Games for Windows Live.

Titulek: Re:  
Nick: (Hamlet360) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 00:39:09
1. Musíš mít originálku. :) 2. Jak říka Piggsy: Musíš být zaregistrovaný na Games for Windows Live.

Titulek: Nejlepší je na tom ten odkaz na bankovní účet...
Nick: (aNvil) - neregistrovaný
Datum:2011-06-16 21:55:50
Nikdo tě nenutí posílat horentní sumy, díky tomu že občas někdo pošle pár peněz tyhle lidi ty češtiny budou dělat dál, tak neremcej a užívej si češtinu zadarmo hlupáčku.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-16 03:29:05
Nainstalována čeština od Mrazíka a...? nefakčí jako dalším co sem píší. Řešení zatím žádné ovšem hodnocení to má výborné a to je důležité. Nejlepší je na tom ten odkaz na bankovní účet.
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-06-16 17:05:40
Tuhle cestinu jsem sice nezkousel, ale Mrazik miva casto dost atypicky a nejasne nastavenou cestu v instalatoru. Doporucuji ji nainstalovat jinam nez do hry, a pak prislusny soubory a slozky prekopirovat do adresare s hrou tam kam patri

Titulek: Re: čeština
Nick: (Hamle360) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 00:44:26
Mrazík dělá češtiny zadarmo. Menší příspěvek by neuškodil proto ten bankovní učet. :-D Kdyby nebyl Mrazík tak by jsi to hrál v ENG a to by bylo lepší??? Každý jiný by se na překládání vykašlal :-P

Titulek: pády
Nick: (Tjaks) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 01:34:29
čau...mám problém s tím,že zajedu pár kol trial a pak najednou hra spadne...napíše to f1_2010 přestal pracovat :/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (123456789) - neregistrovaný
Datum:2011-05-19 22:12:48
čau lidi jsem si zapnul ve formuli plné rozbíjení a skoro v každém závodě mi píchne pneumatika. Tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte co to způsobuje???
[Odpověz]

Titulek: BATTLEFIELD bad comapny 2
Nick: (0dfdsfds) - neregistrovaný
Datum:2011-05-17 23:27:26
čau lidi hele tohle to není k formuli ale chtěl jsem se zeptat kdo má originálku battlefield bad comapny 2 instaloval jsem jí vše okey dohrál jsem ji okey ale chtěl jsem si zahrat po internetu a zaregistroval jsem se tedy a nwem co dál vždy se lognu a běží mi načítání a po pár minutách se mi stejně nic neobjeví jak to mám spustit psal jsem EA games a ty jsou uplně vypatlaný posílaj mě odkaz kde maj uplný PRD k rade na multák pls pomoste D9KY
[Odpověz]

Titulek: f1 2010 on-line
Nick: (martinbehy) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 15:28:28
zdravím všechny příznivce této hry, najdou se zde mezi vámi lidičky co by se přidali a aktivně zapojili do šampionátu hraném na této hře? Pokavad ano tak mě prosím kontaktujte na email nebo odešlete přihlášku na našich stránkách www.http://martinbehy.jex.cz/menu/f1-2010/on-line platforma PC Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: f1 2010 on-line
Nick: (martinbehy) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 15:31:41
pardon oprava odkazu: www.martinbehy.jex.cz/menu/f1-2010/on-line

Titulek: pomoc
Nick: (Dionires) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 23:08:28
Čauky.. prosím Vás jestli se tu objeví někdo schpný či někdo kdo už hraje hru F1 2010 na pc prosím ozvi se mi na meil Dionires@seznam.cz..kde prosim popiš jak hru nainstalovat spustit a hlavně ukládat...jsem z Prahy, popřípadě osobní schuzka neva.. na spolehlivé lidičky co pomohou čeká dměna řekněme třeba 2000kč...Tedy všechny prosím p pomoc...díky...
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (línásvině) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 01:50:18
Promiň,ale jsi fakt pitomej.Peníze si nech a hru si aktivuj na http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live

Titulek: BARva u formule
Nick: (petr V ) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 21:35:28
čau lidi mám problém hraju to celkem dlouho a už jsem se dostal k ferrari ale jezdím za masu a když si tak dám porovnání v kariéře a jedu velde alonsa tak alonso má krásnou červenou barvu jako to má být,ale já mám takovou hrozně tmavou sere mě to proto že to není potom ten pocit ve hře jezdit za FERRARI je to na picu pořád ne ne mít správnou barvu nwm co z tím pomožte PROSÍM !!!!!
[Odpověz]

Titulek: formule
Nick: (petr v ) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 21:32:21
čau je to jednoduché satčí si tu někde na tedlech stránkách najít stránky windows live a tam je přesnej popis jak hru nainstalujete tak jí spustíte a za chcvilku a za chvilku máte nahoře 3 okna dejte to prostřední potom pojede dolu na srránce a tam budete mít modře potřženě nějáké slovo zmáčkněte to a dal už tam je okno s obrázkem a to je ofline profil a dal to tam máte napsané neche se mi to sem psát jako magor je to jednoducehé ani jsem se sem nepodíval jak na to satčí umět malinko anglicky nebo dávat pozo!!!
[Odpověz]

Titulek: Ztráta uložených dat
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 18:46:15
Při spuštění hry se mi nenačetla uložená data. Kde najdu adresář, kam se ukládala. Děkuji za pomoc.
[Odpověz]

Titulek: přezouvání gum v průběhu závodu
Nick: (Jeri) - neregistrovaný
Datum:2011-05-03 23:56:54
Chtěl jsem se zeptat - jedu závod na suchých pneumatikách, začne pršet, já zajedu do boxu ale přezují mi opět suché pneumatiky. Jakým způsobem nařídím při pit stopu přezutí gum do mokra. Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: přezouvání gum v průběhu závodu
Nick: (kamikez) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 23:57:27
v nastavení se dá nakonfigurovat ovládání nastavení vozu za jízdy, většinou to funguje na pozičním tlačítku(kloboučku na volantě nebo padu). Na tom potom můžeš nastavovat celé auto za jízdy plus si volit pneu před vjezdem do boxu

Titulek: už mě to štve!!! :D
Nick: (VALE) - neregistrovaný
Datum:2011-05-01 04:17:56
Dobrej mam problem a to s tim, že mam vypnute ukladaní a vubec nevim jak to napravit v nastaveni nejde ani kliknout na nastaveni ukladani. Jsem hold v pasti a nevim si rady pomocte mi prosím. předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: už mě to štve!!! :D
Nick: (línásvině) - neregistrovaný
Datum:2011-05-01 14:41:53
Musíš hru aktivivat na windows live :D http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live

Titulek: Re: už mě to štve!!! :D
Nick: (Hamlet360) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 00:46:12
1. Musíš mít originálku. :) 2. Jak říka Piggsy: Musíš být zaregistrovaný na Games for Windows Live.

Titulek: Re: help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 06:56:25
mám stejný problém jako pár dalších tady......nainstaluju hru spustím a objeví se mi logo a následně tabulka s červeným křížkem a taky nevím co s tím
[Odpověz]

Titulek: volant
Nick: (kamikez) - neregistrovaný
Datum:2011-04-28 23:02:59
koupil jsem volant dle doporučení Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel, vše šlape perfektně, ale úplně to rozhodí zvuk-strašně to vrčí, když ho odpojím hra jede normálně, pomozte prosím
[Odpověz]

Titulek: Grafika
Nick: (TSE-TSE) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 17:55:46
Mám grafiku 64MB pojede mi hra na snížené detaily bez sekání a normálního reagování?
[Odpověz]

Titulek: Re: Grafika
Nick: (Ivan) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 19:17:22
Podle udavanych min. naroku (256 MB herni graf. karta) na to muzes rovnou zapomenout.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 23:35:20
Systém:Microsoft Windows XP Home edition Verze 2002 Service Pack 3 Počítač: AMD Athlon 64 processor 3000+ 1,81GHz 1,00 GB RAM
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-18 02:55:49
Zdravím. Mám menší problem, koupil jsem si tuto hru a po instalaci jsem dal play game, ale objeví se mi tam křížek a že došlo k chybě a hra nejde spustit :( Co mám prosím vás dělat?
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (Schnilej chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-04-18 15:03:44
Koupit si originál :D a nelhat :D

Titulek: Re: help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-22 22:33:34
Originál jsem si koupil... Druhej den jsem to šel reklamovat a prodavač to nainstaloval a nešlo mu to taky. A tak to poslal výrobci a včera mi volali, že je prej všechno v pořádku, tak to nechápu. Mám právo požadovat výměnu hry nebo vrácení peněz?

Titulek: Re: help
Nick: (Schnilej chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 00:08:12
Koupit si originál :) No pokud nenapíšeš sestavu,nehneme se dál.Seš si toho vědom?

Titulek: Re: help
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-23 01:37:16
Ach další děti co se baví psát pod mým jménem, protože si neumí vytvořit vlastní......pozabíjet je parchanty :D

Titulek: pomoc
Nick: (QRON) - neregistrovaný
Datum:2011-04-10 19:22:10
ČAU lidi mam tuhle hru je dobrá musíte si založit ofline profil pak vám to bude ukládat je to jednoducehé, ale pčoc sem sem já psal je jinej duvod hraju to celkem dlouho u¨ž jsem byl parkrat mistr ale tedka jezdím za ferari a hraju to za masu a kdyz tak koukam na svoji formuli(masa) tak mám hodně tmavou červenou a alonso jí má krásně červenou nwm co z tim daval jsem grand prox a tam je to stejne jenom při opravdovém zavodu je barva jiná sere mě to pl POMOCCCCCCC!!!, JIANK JDU K REDBULU A peču NA FERARI !! napiste co nejdrive dik
[Odpověz]

Titulek: nejsou videt postavy v aute
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 21:38:13
ja hraju vsechno ale nemam tam hrace na volantu nejsou ruce nic ani helma neni videt ale kdyz dam to intant replay to prepnuti na zpet tak tam sou ukazany vubec nevim co mam delat.pls prosim pomoc
[Odpověz]

Titulek: PROBLEM SE ZVUKEM
Nick: (ERacer) - neregistrovaný
Datum:2011-01-27 03:29:45
Mám problémSE zvukem. Po nainstalováni Patche 1.01 se mi vše vylepšilo ale naopak odešel mi ve hře F1 2010 zvuk slyším jen chrčení a do toho chorály z tribun jinak nic nefunguje . I po rozsáhlém hledání sem nic nezjistil čím by to mohlo být kdyby se prosím někdo ozval s radou jak tento problém vyřešit tak mu budu vděčný. Předem děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Autosave
Nick: (PSP) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 05:34:02
Prosím o radu hru uloží, ale potom sa nahrá od začiatku teda už 4 sezona, takže prejdem Shakir idem do australie hru ukončím piše že je uložená ale potom pri dalšom spustení sa otvorií znova na začiatku sezóny, Ma niekto daku radu ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Autosave
Nick: (trolololololol) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 08:53:12
Musis si zalozit ucet na windows liwe.Hry ktere to vyzaduji,zamerne nekupuju.Jsou to bestialni starosti.Jenze proc to pisu ze,stejne se sem uz nepodivas.

Titulek: čeština
Nick: (domino) - neregistrovaný
Datum:2010-11-24 19:27:23
mám to same,ty jsem nainstaloval češtinu a pořád je to v angl.jazyku.muzete někdo poradit.
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-24 19:41:49
To spíš napsat a poptat se přímo Mrazíka..

Titulek: čeština
Nick: (Miky) - neregistrovaný
Datum:2010-11-23 19:37:23
mohol by mi niekto poradiť ,mám org.F1 stiahnutý patch a inštalovaný,inštalácia češtiny prebehla podľa inšt.náv. a nejde! ani po reštarte furt je hra v angl.jazyku.Mám OS Vista,dík za radu.
[Odpověz]

Titulek: cestina F1 2010
Nick: (maxo)
Datum:2010-11-23 02:16:54
http://cestiny.idnes.cz/hry/?l=f
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mike2406)
Datum:2010-11-08 21:36:12
nie je tu recenzia na games.cz - hodnotenie 8 - http://games.tiscali.cz/recenze/f1-2010-recenze-53842
[Odpověz]

Titulek: Procesor GHz
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-11-03 22:06:45
Bude se mi sekat nebo nepojede F1 když minimalní GHz je 2.4 a já mám 2.0 ?Díky za odpověď
[Odpověz]

Titulek: je gra v češtině
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-02 23:43:17
je hra na českem trhu už při koupi v češtině ? předem děkuji moc
[Odpověz]

Titulek: Re: je gra v češtině
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-11-03 00:25:13
Hra je v angličtině.

Titulek: Re: je gra v češtině
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-16 20:59:57
Už existuje čeština do této hry-už jsem to nainstaloval a je to bezvadný, a taky první patch.

Titulek: Save během závodu?
Nick: (Kofran) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 15:04:46
Dá se nějak uložit rozjetý závod? Přece jen, když jedu závod na 100%, tak se občas stane, že mi do toho něco vleze a já musim závod ukončit.
[Odpověz]

Titulek: Re: Save během závodu?
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-11-03 00:26:05
Nedá.Piloti taky nemají přestávku na kafe..si to představuješ nějak jednoduše..poslyš..

Titulek: Re: Save během závodu?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-03 13:33:44
:-D

Titulek: Re: Save během závodu?
Nick: (Kofran) - neregistrovaný
Datum:2010-11-03 15:51:55
No jo, ale piloti nemusejí dělat jinou práci aby se uživili:)

Titulek: Save
Nick: (vajco) - neregistrovaný
Datum:2010-10-27 06:09:38
Kovy má pravdu... Ta hra je luxusní ale win. live to úplně posírá, pač ti co nemají internet si postup ve hře neuloží. Nehledě na to že to ještě musíš nějak obcházet. Já bych si tu originálku nekoupil ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Save
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 00:30:54
jenomže ono si stačí udělat místní login a NET k tomu vůbec nepotřebuješ

Titulek: Re: Save
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 15:33:54
ČAU MÁM STEJNÝ PROBLÉM HRA MNĚ NEUKLÁDÁ MOJÍ ROZEHRANOU POZICI A JAKEJ MÍSTNÍ LOGIN CO TO JE A JAK SE TO DÁ UDĚLAT PLS ODPOVĚZ

Titulek: Re: Save
Nick: (fallchleba na plisen) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 16:45:57
Uz nemuzu :D

Titulek:  
Nick: (paaa) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 23:45:42
Zdary ma dotaz.Mam original F1 2010 ale nevim jak si mam uložit rozehranou hru .Kde se to ukládá .Díky za odpověd
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-27 00:09:04
Tohle už je vážně moc.Než koupím hru,zjistím si vše potřebné o funkčnosti.Postupuj podle návodu http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live Jestli uděláš chybu,můžeš za to ty.Návod je srozumitelný.To jako na krabici není Windows live ? to totiž využívá onu službu.

Titulek: auto pilot!! + angličtina!!
Nick: (O'Gara) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 14:32:31
zdar hoši hru mám anglicky ale to není ten problém spíš mi vadí že formule před každou zatáčkou spomali bez toho aniž bych šlápl na brzdu (hraju to na volentu ,s pedálama!!) aji mi občas vadí kryž jedu doproti směru tak mě to dokonce samo zatáčí - díky za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: auto pilot!! + angličtina!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 15:57:42
Tak já jsem to teda ještě nehrál, ale určitě musíš zvýšit obtížnost, vypnout spomalovače rychlosti a pomoc při řízení, najdeš to někde v nastavení..

Titulek: Re: auto pilot!! + angličtina!!
Nick: (O'Gara) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 16:45:49
bohužel tam nic takového není už jsem se díval ale zkusím to stou obtížností

Titulek: Re: auto pilot!! + angličtina!!
Nick: (vochomurka) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 17:28:00
je to v nastavení taky sem byl ze začátku zhnusen tím co to v zatáčkách dělá a chvilku sem se šťoural v nastavení a nakonec sem to vypnul

Titulek: Re: auto pilot!! + angličtina!!
Nick: (O'Gara) - neregistrovaný
Datum:2010-11-16 01:41:42
AAAAAaaaaa po dlouhe době jsem na to přišel teď už nemusím hrát na experta kvuli traction controlu který běží i na medium navod pro znalce : navedlo mě na to RD Grid - stačí si pustit hru přímo do závodu a jakmile budete ve hře (na dráze) zmáčknete pause(esc) a date nastavení ovladání a date driver assistant a jste tam a mužete dát všechno off a jste na absolutni hud realitě... a užívejte si arkodvého simulatoru na profesionální úrovní za jakých koliv obtížnosti. zatím čau

Titulek: Problem F1 2010
Nick: (batak) - neregistrovaný
Datum:2010-10-14 00:32:32
Dobrý den.Potřeboval bych poradit s touto hrou ato nainstaloval jsem ju (mam originálku) hru rozjedu nastavim vše v pohodě vyberu si třeba time trial odjedu par kol ukončim současnou trať vyberu si jinou trať a při načítání se mi to začne kousat někdy čekám i cca 20 minut než se mi to načte.Každé načítání trvá strašně dlouho a někdy se to sekne zamrzne nadobro.Dělá to i při nejnižším rozlišení na low,medium,hard detaili jinak hra jede v pohodě tak si myslím že konfiguraci hardweru mam v pohodě takže vlastně se mi seká jen načítání. Může mi prosím někdo poradit co stím? předem díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem F1 2010
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-10-15 15:19:20
a zkusil jsi nainstalovat novější ovladače?

Titulek: Re: Problem F1 2010
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 23:16:36
tys to hral na notasu vid? Mel jsem stejnej problem vyresil sem ho vymazanim par her a souborku zkus zda se to nemozny ale fungue to

Titulek:  
Nick: (Prosím) - neregistrovaný
Datum:2010-10-12 21:36:25
prosim vás zapnu si hru f1 2010 hraju zavod a kdyz to ukoncim a chci ulozit hru jak to udělám kde to je prosimvás díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-12 21:55:03
Postupuj podle návodu.Jestli se ti něco nepovede,můžeš za to ty.Návod je zcela vyčerpávající.

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-12 21:55:37
Jo návod :) http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live

Titulek: Re:  
Nick: (mck) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 02:38:08
Ahoj, s dovolením bych se přidal do diskuze. Rady na eurogamer mě prostě s GfWL nepomáhají. Já bych se spokojil jen s offline profilem - hlavně abych mohl ukládat. Na GfWL jsem zaregistrovaný, ale bohužel jako CZ a profil mě nejde smazat. Pokud jsem založil jiný, tak mě to zase hlásí, že hra s mým klíčem je registrovaná na někoho jiného. Já se snad už zblázním - místo toho abych hrál, sedím u netu a hledám jak hru řádně rozchodit. Pokud někdo ví jak na to, prosím o radu.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-13 11:29:23
mck: Taky jsem s tím měl problémy, nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si windows přepnul z češtiny do angličtiny a zaregistroval se jako Angličan, pak už to šlo. Nemůžeš se registrovat jako Čech, protože u nás tato služba není podporována. Nebo si počkej do listopadu.

Titulek: Re:  
Nick: (mck) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 13:27:09
Podle všeho mě nezbyde nic jiného než čekat do listopadu. zajímalo by mě kdo je oficiální distributor F1 2010. Skoro mám chuť jim celou hru hodit na hlavu. Nikdy jsem neměl se žádnou hrou takové problémy - natož legálně koupené...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-13 14:42:55
mck: To není chyba výrobce F1 2010, ale Microsoftu, který se vykašlal na podporu Windows Live v ČR. Stejný problém jsem měl u hry Street Fighter IV, Flatout Ultimate Carnage a dalších.. Nemusíš čekat do listopadu, stačí když to uděláš tak jak jsem ti radil. Jednoduše si přepni Windows z českého jazyka do angličtiny (je to ta ikona vpravo dole vedle hodin nebo v ovládacích panelech). Potom se znovu zaregistruješ, ale už ne jako Čech, ale jako Angličan nebo Amík. A pak už ti to půjde, zkus to a uvidíš ;)

Titulek: Re:  
Nick: (nck) - neregistrovaný
Datum:2010-10-14 02:26:07
Jenže já jsem již registarci vytvořil v CZ. Při spouštní hry se na ni zaregistroval můj klíč ke hře. Potom jsem vytvořil další profil již jako UK a při spuštění hry mě bylo řečeno že klíč ke hře je již zaregistrován. Takže nevíš radu?: a) jak profil zrušit b) alespoň jak nastvit offline profil bez nutnosti připojení k GfWL. Díky

Titulek: Re:  
Nick: (mck) - neregistrovaný
Datum:2010-10-14 02:47:01
Již mě zajímá jen odpoveď na zrušení profilu na GfWL. Offline profil jsem již vytvořil.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-14 13:03:38
Tak to nevim, já jsem při registraci profilu žádný klíč do hry nezadával. Snad jedině že bys napsal na technickou podporu, ale těžko říct jestli se dočkáš odpovědi. Asi bude fakt nejlepší počkat do listopadu. http://games.tiscali.cz/tema/oficialni-datum-spusteni-xbox-live-v-cr-53920

Titulek: zastávka v boxoch
Nick: (mracik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-11 12:04:06
Ahoj... je to jednoduché... počas jazdy stlačíš na ovládači vľavo to tlačítko so šípkami... počas jazdy ... vtedy Ti vyskočí naľavo na obrazovke nápis, kde môžeš zmeniť pôvodné nastavenie konania v boxoch za nové... teda aj druh pneumatík,ktoré chceš použiť... nastavenie krídla... čokoľvek.
[Odpověz]

Titulek: zastávka v boxech
Nick: (George) - neregistrovaný
Datum:2010-10-11 03:10:15
Ahoj chtěl bych se Vás optat jestli s tím máte zkušenosti jezdím závody na 100% kol a už se mi párkrát stalo,že začlo uprostřed závodů pršet tak jsem zajel do boxu,že si změním pneu na mokrý a ono nic vyměnili mi jen gumy na sucho nedá ti to na výběr jaký gumy chceš...Zajímalo by mě jestli se to dá nějak vybírat během závodu?Nebo si to musíš jen naplánovat před samotným závodě v boxech a pak jedeš na tom co sis navolil?Předem děkuji za odpovědi...
[Odpověz]

Titulek: to Misan
Nick: (Herry) - neregistrovaný
Datum:2010-10-05 17:50:46
já mám originál a taky mi to háže jenom úvodní obrázek a pak eror...poraďte, jak hru rozjet...díky
[Odpověz]

Titulek: Re: to Misan
Nick: (ALEXcze) - neregistrovaný
Datum:2010-10-05 20:45:13
Pokud splňuje Tvůj počítač HW podmínky pro tuto hru, tak to zkus rozjet na jiným počítači.

Titulek: Re: to Misan
Nick: (Koprik2) - neregistrovaný
Datum:2010-10-12 14:01:31
Mě to taky dělalo a vyřešil sem to jednodušše. Hru mi schazovaly ovladače na myš Genius. Vypnul Io Centre od Geniuse a vše funguje jak má.

Titulek: Suzuka - čas na jedno kolo
Nick: (ALEXcze) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 16:17:31
Co tak zkusit si v modu Trial zajet čas na jedno kolo a jako důkaz to nějakým způsobem hodit na tuto diskuzi,než bude možný jezdit online? Za týden se pojede SUZUKA,tak navrhuji tento okruh. Jak to sem hodit,ještě nevím,ale snad by to šlo přes Print screen atd.
[Odpověz]

Titulek: Re: Suzuka - čas na jedno kolo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-01 16:23:15
ALEXcze: Nahraj video z hrani přes X-fire a potom sem hoď odkaz, to bude nejjednodušší (akorát si nejsem jistý, jestli už X-fire tuto hru podporuje)

Titulek: Re: Suzuka - čas na jedno kolo
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-03 12:44:26
Piggsy:tak jsem si nainstaloval ten X-fire, asi to tu hru zatím nepodporuje...ale já to nějak zatím neovládám. Jinak Suzuka laptime: něco pod 1:38.Mám to vyfocený, ale nevím,jak ten soubor připojit k tomuto psaní. Asi to nejde. Ještě jezdím Ferrari akademii a NFS shift.

Titulek: Re: Suzuka - čas na jedno kolo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-03 13:51:29
Díval jsem se na seznam her a F1 2010 X-fire opravdu ještě nepodporuje. Zatím. Chce to pár týdnů vydržet. Pak budeš moct dělat screeny ze hry a natáčet videa. Potom mrkneš na svůj X-fire profil, skopíruješ adresu odkazu, hodíš ji sem a my se na to třeba podíváme.. :)

Titulek: Re: Suzuka - čas na jedno kolo
Nick: (ALEXcze) - neregistrovaný
Datum:2010-10-03 17:21:05
Tak to bude super, zatím s tím nemám žádné zkušenosti. To jsou třeba ty videa na You Tube?

Titulek: Re: Suzuka - čas na jedno kolo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-03 19:05:48
Né, X-Fire nemá s YouTube nic společného. To si prostě nastavíš klávesu, kterou chceš spustit nahrávání (třeba já to mám pod Enterem). Hraješ, zmáčkneš klávesu - nahráváš, zmáčkeš podruhé - přestaneš nahrávat, a když hru ukončíš, tak ti naskočí tabulka, kde to video pojmenuješ, dáš OK a ono se to uploaduje na tvůj X-fire profil (třeba můj profil vypadá takto: http://www.xfire.com/profile/massacr/) No a s obrázkama ze hry je to to samé, akorát pod jinou klávesou. Šak se podiv do nastavení programu a přijdeš na to sám, nic složitého na tom není ;)

Titulek: nejde
Nick: (Misan) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 07:33:17
čau muže mi někdo poradit, hru nemužu vubec rojdect při spuštění mi to ukaže jen malou ikonu F1 a nahodí se chyba , už jsem z toho neštastnej vše jsem (doufám) nainstaloval správne i vše aktualizoval a prostě pořád ta chyba tak jestli jste měl nekdo ten samej problem a už vám to jezdí tak prosím poradte predem moc děkuju
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 13:30:16
Misane,kup si originál.

Titulek: čeština do hry
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-30 01:34:44
Nemáte někdo představu, ?kdy by mohla vyjít čeština do této hry?
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština do hry
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-30 01:40:06
Na co potřebuješ češtinu,když sedíš pořád v káře :)Pérování a ostatní blbiny stejně nastavit neumíš

Titulek: Re: čeština do hry
Nick: (sda) - neregistrovaný
Datum:2010-09-30 22:45:11
jenže celá komunikace s boxem je v angličtině a spousta lidí tomu nerozumí ani za mák... taky bych pro tátu potřeboval češtinu

Titulek: Re: čeština do hry
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-30 22:54:10
A co řešíš s boxem.Jestli máš předjíždět nebo ne?nebo si povídáte vtipy?.Čeština nebude dřív než koncem roku,kdo ví jestli.

Titulek: Re: čeština do hry
Nick: (666omen666)
Datum:2010-10-01 02:20:20
jj češtinu bych také ocenil-bez ní si hru ti co neumějí dokonale anglicky neužijí na plno = komunikace z boxů a hlavně nastavování vozu a další věci by za to stály.Za cizojazyčnou verzi asi moc lidí litr nedá :-)

Titulek: Re: čeština do hry
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-10-06 17:27:21
No ja myslim že ani nebude podívej se na Dirt2. Čeština pořád není. Taky bych jí ale uvítal na F1 (i na Dirt2) a kdyby třeba za ty 2 roky byl český dabing jako u GRID taktéž od Codemasters taky by neuškodilo:)

Titulek: Re: čeština do hry
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-15 18:03:26
cestina mi funguje stahnete si ji na torentu ale musitre si to zaplatit ja ji mam a funguje skvele

Titulek: Nejde zvuk
Nick: (buturik) - neregistrovaný
Datum:2010-09-30 01:01:55
Při hraní této hry mi nejde zvuk. Jenom to tak jaksi syčí a bzučí, ale nic pořádnýho. Jinak mi hra běži úplně plynule. Má to třeba nějaky speciální požadavky na zvukovou kartu? Díky za odpověď.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejde zvuk
Nick: (Solsorten) - neregistrovaný
Datum:2010-12-24 22:05:11
Mám naprosto stejný problém ...... co s tím? milan.kosina@gmail.com

Titulek: Re: Nejde zvuk
Nick: (ERacer) - neregistrovaný
Datum:2011-01-27 03:25:44
Mám stejný problém...i po rozsáhlém hledání sem nic nezjistil čím by to mohlo být kdyby se prosím někdo ozval s radou jak tento problém vyřešit tak mu budu vděčný. Předem děkuji.

Titulek: Ukládání a online
Nick: (brover) - neregistrovaný
Datum:2010-09-29 04:36:05
abyste mohli ukládat, dá se to bez problémů srkze offlinový účet. S onlinem už je to horší, ale oficiální datum spuštění českého Livu je 10.11. potřebujou to pro kinect takže se snad konečně dočkáme v čechách livu. bratři na slovensku však budou mít smůlu. každopádně se to dá obejít přes login skrze jiný podporovaný stát jako UK nebo USA, příp se lognout skrze ip switcher na jinou ipinu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Ukládání a online
Nick: (PEDRO) - neregistrovaný
Datum:2010-09-29 13:07:27
Pomooooc. Koupil jsem synkovi hru, jenže ukládání.... Z vašich poznámek nejsem moudrý, nejsem žádný PCmaniak. Můžu prosit polopatistickou cestu, jak se registrovat, aby se pak profil hráče ukládal. Dííík moc předem.

Titulek: Re: Ukládání a online
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-29 13:11:38
PEDRO.Veř tomu,že už toho mají lidi dost.Já taky.Tady máš návod.Postupuj podle něho.Jestli se ti to nepovede.Je chyba u tebe.Slova typu,nejde to apd.neberu http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live

Titulek: Re: Ukládání a online
Nick: (PEDRO) - neregistrovaný
Datum:2010-09-29 21:26:07
Dík, offline účet jede.

Titulek: Re: Ukládání a online
Nick: (MH) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 02:53:23
Ludkovia, co tu riesite ukladanie? Ved hned pri spusteni sa to spyta na autosave a potom pekne uklada na My dokuments. To co mate za verziu?

Titulek: Editor
Nick: (MH) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 02:59:52
Existuje nejaky sposob alebo editor, v ktorom by sa dala spravit vlastna helma?

Titulek:  
Nick: (Francoa) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 22:55:09
lidicky po me to chce nejaky klic abyc to mohl ve hre ukladat jinak mi to vubec nejde ulozit muzete nekdo helfnout jak to popripadne obejit???
[Odpověz]

Titulek: Info pro Kupující originální hry
Nick: (Kovy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 22:09:11
Takže jsem teda zjistil že musíte uvést jako bydliště při řegistraci účtu anglii.Po té se Vám podaří připojit na GfWL...tudíž nezadávejte stát ČR/SK (bude to psát že se připojujete ze ze mě kde není podporován GfWL) , ale UK nebo spojené státy ano ,to je na Vás co si zvolíte (zde jsou země kde je podporován GfWL na F1 2010 http://www.xbox.com/en-US/live/countries.htm)...každopádně hru jsem vrátil z5 dostal peníze a mám místo toho bad company a to ještě levnější než ty formule :D takže jsem spokojený :o) ale co mě trochu štve je ,že jsem na to přišel až po tom co jsem hru vrátil ! :D
[Odpověz]

Titulek: Volant F1 enzo
Nick: (Mr.Shavo) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 21:57:34
Zdravim, myslíte, že půjde tenhle volant http://www.xtech.cz/DetailPage.asp?DPG=80511 na F1 2010? díky
[Odpověz]

Titulek: Uložení hry
Nick: (Adrb) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 21:15:56
K uložení hry.. ..je potřeba přihlášení k účtu GamesForWindowsLIVE. Pro ty, co hru nezakoupili nebo nemají internet je potřeba přihlášení k OFFLINE účtu. Pokud účet ještě nemáte, při spuštění hry se vám zobrazí okénko, kde tak můžete üčinit. Případně stiskněte klávesu HOME. Jakmile si účet jednou vytvoříte, budete automaticky přihlášeni ve všech hrách s GfWL.
[Odpověz]

Titulek: Pan "Fall", prosim, pokojne, pokial ide o realnu moznost/prosbu, vdaka.
Nick: (David Razga) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 17:30:44
Hoci som sam precitlivelym a reagoval by som, pravdepodobne, ako pan "Fall", predsalen, pokial sa nemazali komentare, ide zo strany pana "Falla" o mierne asertivnejsi pristup, pani "Losper" s "Kovym" prispeli standardne, bez atakov, kultivovane(opat uvedeiem, netusim, ci prislo k premazaniu diskusie, nedomnievam sa vsak o danej alternative). Pan "Fall", rozumiem Vam, avsak, ciastocne vyssia podrazdenost(sice vlastna i mne, respektive, konstatovanie prave preto, z vlastnej skusenosti) nie je najoptimalnejsim sposobom reakcie. s uctou, pozdravom, prianim prijemneho dna, David Razga
[Odpověz]

Titulek: Re: Pan "Fall", prosim, pokojne, pokial ide o realnu moznost/prosbu, vdaka.
Nick: (Kovy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 18:23:20
děkuju

Titulek: To je porušování práv.
Nick: (Kovy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 12:24:10
Hele tohle si fakt nebudu dělat,musel bych si hru přepsat...:D ale to fakt neudělám když mám originál...To je prsotě demence tohle to.dneska napíšu na windows live stěžovný email co to má za smyls a pak vám dám vědět co mi pěkného přišlo...
[Odpověz]

Titulek: Ukládáni
Nick: (Losper) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 01:20:06
Cauky, já mam účet u Windows Live aktivován přes jinou hru a F1 se mi ukladají uplně v poho:-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Ukládáni
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 01:28:10
Lospere,krása..taky bys mohl poradit,ale udelal sem to za tebe.Hlavne ze se smeješ.

Titulek: Re: Ukládáni
Nick: (Losper) - neregistrovaný
Datum:2010-09-30 00:06:13
for fall: jako radu sem dal založit v jiné hře a pak používat učet u včech ostatních her.....:-)

Titulek: Re: Ukládáni
Nick: (hanes) - neregistrovaný
Datum:2011-03-30 12:12:32
cau lopez ctu že ti to mete s tim učtem tak jestli se tu oběviš nebo jiny kdo to už ma a umi to tak at si mě přida na icq 379876197 bo majl Michalsky4@centrum.cz stahl sme si to gfwl bo jak ale chce to po me abych si to otevřel v nějakem programu pls poradit diky !!

Titulek: o5 já a důkaz :D
Nick: (Kovy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 01:04:18
Cant connect to LIVE.You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE no a tady se podívejte na to aby jste věděli které země na F1 2010 LIVE podporují www.gamesforwindows.com/countries jestli někdo něco ví tak pls poraďte nebo hru urychleně vracim :D
[Odpověz]

Titulek: Co to má za smysl ?
Nick: (Kovy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 00:53:38
Co má za smysl prodávat v ČR F1 2010 když se nemůžeš připojit na windows live a hrát s ostatními lidmi po netu ? a to taky znamená že se ti neukládá postup ve hře.Musíš být přihlášený.windows live není v čr podporován. aspoň ne na F1 !!!! a to mám ORIGINÁLKU ! ! ! !
[Odpověz]

Titulek: Re: Co to má za smysl ?
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 01:22:52
Řiď se podle návodu.Zkus potom i poděkovat jo.. http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live

Titulek: Re: Co to má za smysl ?
Nick: (Kovy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 12:19:47
Hej,ale já nechci nic obcházet ! ! Prostě jsem si koupil hru s tím že to hned pude a ne že si budu přepisovat jak nějaký kkt soubory...to teda ne,ale díky za radu...stejně tu hru dneska vrátím.NSRALY MĚ....To je jako někomu prodat auto bez motoru,nebo bez klíčků ! ! !

Titulek: Re: Co to má za smysl ?
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 16:43:32
to Kovy: Vzpamatuj se

Titulek:  
Nick: (petanek) - neregistrovaný
Datum:2010-09-25 17:42:58
Prisel nekdo na to jak se ta hra uklada??? dik za radu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-25 15:31:29
tak hra parádní konečně ji hraju :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:03:46
na tu hru se moc těším
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rendy)
Datum:2010-09-05 18:38:15
Tak to bude husty....
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-10-06 17:30:32
Jo jo bude, co-už to je maso:) už mě jedou fofrovou rychlostí z XZonu těším se. Zkusil sem Warez od Razor1911, a nemůžu jinak než v originále tadle hra si to opravdu zaslouží+má to i multiplayer tam asi budu hodně velká lama ale nevadí:)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F1 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F1 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 35738x - statistika
F1 2010 83 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-09-21
F1 2010

Průměrné hodnocení z médií:

82.89 %

Min : 70 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
F1 2010 nabízí dostatek výzvy pro fandy simulace i arkádového závodění. A na multiplayeru snad příště autoři zapracují více.
> Bonusweb : 87 %
F1 2010 velice dobře balancuje mezi arkádou a simulací. Skalní příznivce obou táborů tak možná odradí, ale široký střední proud potěší.
> Eurogamer.cz : 7/10
Snadno přístupné a ovladatelné formule pro všechny, nadto ve vynikající grafice a s parádní prezentací, to se F1 2010 zkrátka nedá upřít, a to i přes velké chyby a nedodělky.
> GamePark : 90 %
Autorům se hru podařilo výborně zpracovat. Sice ne úplně dokonale, ale po většinu času si budete užívat skvělé závodní zážitky.
> GameSite.sk : 85 %
Napriek niektorým nedostatkom autorom tlieskam. Vytvorili vynikajúcu hru, ktorú odporúčam aj fanúšikom kráľovskej motoristickej triedy, no aj obyčajným hráčom.
> Czechgamer.com : 80 %
Arkádový styl hratelnosti se simulaci navozujícím backgroundem a vyšperkovaným technickým zpracováním. F1 2010 zabaví a neurazí.
> GamePlanet.cz : 8/10
Kdo hledá arkádu, najde ji. Kdo hledá ne úplně simulaci, také ji najde. Vše navíc v pěkném kabátku a s multiplayerem.
> Recenzeher.eu : 93 %
I když je hra docela náročná a zbytečně zdlouhavé načítání občas trochu zamrzí, po v celku rychlém navyknutí se tato fakta řadí do pozadí jinak výborné gamesky.
> hry.Sme.sk : 8.1/10
O F1 2010 by sa dali písať básne. Pretože je to celé famózne chytľavé. Stačí, ak vnímate celý kolotoč okolo F1-ky, chcete si užívať rýchlosť a hlavne máte nervy zo železa. F1 2010 nie je žiadnym hardcore simulátorom, hra si udržala príťažlivú tvár aj pre menej náročného hráča, avšak neznamená to, že by išlo o brnkačku.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %