Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FlatOut Ultimate Carnage > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - FlatOut Ultimate Carnage (X360) 79.67 %

Kde koupit ?

Microgames  267 Kč  
FunStore  270 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---77 %SCORE 174
LEVEL 7/1070 %LEVEL 169
Recenzeher.eu ---80 %2008-09-24
Hrej.cz 8/1080 %2008-09-18
GameStar.czJan Bičan7.5/1075 %2008-08-30
Doupě 8/1080 %2008-08-26
Sector.sk 8.5/1085 %2008-08-14
Hratelne.cz ---80 %2008-08-12
Bonusweb ---82 %2008-08-11
GamesWEB.sk ---77 %2008-08-06
GamesWEB.sk ---77 %2008-08-06
Games.cz 8/1080 %2008-08-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.58 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.25 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1797 z 5973 Žebříček
PC: 756 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 40 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 149 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (000) - neregistrovaný
Datum:2013-01-14 04:29:23
no vy jste šulini :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-28 19:27:54
Zdravim vsechny, chtel jsem se zeptat kdyz uz mam tuhle hru dohranou, jak ji muzu hrat odznova.Dik za odpoved.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-26 15:59:32
jak to mam stahnout posli te mi odkaz na imejl kukis.krejc@seznam.cz diky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-27 13:53:48
Nestahuj ale kupuj! :-D

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2012-01-29 14:10:26
1)Jsi vážně tak hloupí a hru si neumíš na internetu najít sám, nebo to jen předstíráš? 2)Hra není zase tak drahá abys jí musel stahovat. 3)Když si hru stáhneš, tak se ochudíš o to nejlepší, o multiplayer.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-29 16:06:11
Hra dokonce byla součástí časopisu ABC za 50 kč. V tescu je za 149 kč. re:Lynch Ten multiplayer je fakt dobrý.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-26 15:58:37
Jak to mam stahnout
[Odpověz]

Titulek: s
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-03 15:15:23
ku*va kod
[Odpověz]

Titulek: Re: s
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-03 18:00:14
Kod? Proč? Když máš originál tak kod nepotřebuješ. :-D

Titulek: Re: s
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-03 22:54:58
óóóó opravdu...prosimte a jak jsi to teda nainstaloval kdyz jsi kod nepotreboval? to by me fakt zajimalo

Titulek: Re: s
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-04 01:34:12
Hru jsem koupil na xzone.cz a žádnej klíč hra nechce. Nainstaluji a hraji.

Titulek: Re: s
Nick: (Delnik)
Datum:2011-07-04 13:14:33
Kód by měl být na vytvoření účtu na Windows live (snad ? - instaloval jsem asi před týdnem), jinak se hra dá hrát, ale neukládá se postup ve hře.

Titulek: ...
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-30 01:31:07
eště bych chtěl dodat že cena se pohybuje kolem 299 korun já sem jej zakoupil v supermarketu albet za 299 kč v češtině za kvalitu to stojí
[Odpověz]

Titulek: ..........
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-30 01:29:03
flatout ultimage carnage mám a hraju pořád párkrát sem si zahrál flatout 2 podle me ale flatout 2 není nějak moc horší je to skoro nastejno ale de poznat že ultimage carnage je novější je tam lepší kontrola nad vozidlem přehlednější menu a režim ultimage carnage
[Odpověz]

Titulek: Kod
Nick: (Bobes) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 13:34:03
ja bych taky potřeboval kod ke spuštěí neví ho někdo
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-05 22:13:32
neví někdo kod na spuštěni hry
[Odpověz]

Titulek: Kde sehnat levně
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 14:02:34
87 Kč: http://www.nakupto.cz/hledani.php?aut=flatout&zobraz2=1
[Odpověz]

Titulek: neluklada se mi hra
Nick: (Myllhaus) - neregistrovaný
Datum:2010-05-16 22:26:46
nevim jak to udelat aby se mi ulozila hra pokud ji vypnu tak se mi ztrati vsechno kam jsem dosel prosim o radu kontakt chvostamilan@seznam.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FlatOut Ultimate Carnage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FlatOut Ultimate Carnage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21596x - statistika
FlatOut Ultimate Carnage 79 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-08-01
FlatOut Ultimate Carnage

Průměrné hodnocení z médií:

78.58 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bugbear Ent.
Distributor: Empire Interactive
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %