Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FUEL > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - FUEL (X360) 67.25 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---72 %SCORE 186
LEVELVáclav Rybář6/1060 %LEVEL 181
hry.Sme.skJán Kordoš6.5/1065 %2009-08-25
GameSite.skKlajo---65 %2009-08-21
Recenzeher.euJán Suchodolinský---64 %2009-07-28
Sector.skfendi6/1060 %2009-07-22
BonuswebDavid Sillmen---60 %2009-07-20
GameParkxjohn---70 %2009-07-13

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/fuel-video-recenze/index.aspAutor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz)2009-08-22

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.50 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 72 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.40 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 94 %
Pořadí:

Celkově: 3783 z 5973 Žebříček
PC: 1770 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 105 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 313 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: aston99martin Hodnocení: 83 % Zobrazit recenzi 2009-07-10
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2009-04-22
Czechgamer.com2009-04-15
Gamesport2009-02-18
GamePark2009-01-26

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Akční?
Nick: (.shi-baLL) - neregistrovaný
Datum:2009-07-09 12:43:19
ale to je video z toho akčního Fuel. Nemá tu být závodní?
[Odpověz]

Titulek: Re: Akční?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-07-09 16:08:39
má, díky za postřeh - opraveno

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FUEL
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FUEL
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12098x - statistika
FUEL 65 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-30
FUEL

Průměrné hodnocení z médií:

64.50 %

Min : 60 % Max : 72 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Asobo Studios
Distributor: Codemasters
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 70 %
Především bychom ocenili lepší umělou inteligenci, více možností a zajímavých aktivit během volného projíždění krajinou i trochu poutavější a adrenalinovější závody.
> Bonusweb : 60 %
Sliby o obřím světě sice byly naplněny a dokonce vypadá nad očekávání dobře. Jenže co je to platné, když autoři nebyli schopni naplnit ho zábavným obsahem na delší dobu.
> Sector.sk : 6/10
Nad konkurenciou možno vytŕča koncept otvoreného sveta a celkom sympatická grafika, no nutnosť opakovať a vracať sa k už tak veľkému množstvu závodov, ktoré sú nudné a čoskoro omrzia, je najväčšie mínus, aké môže racing dostať.
> Recenzeher.eu : 64 %
Ide o celkom dobrý titul, ktorý stojí za vyskúšanie, skôr poteší hráčov, ktorí od neho veľa nečakali. Tých ostatných hádam zabaví aspoň editor pretekov a multiplayer.
> hry.Sme.sk : 6.5/10
Čo z toho, že tu máme obrovskú krajinu, keď samotné preteky v kariére nevyčnievajú kvôli arkádovosti do nebeských výšin pretekárskej nirvány a jazdenie po krajine je nuda.
> LEVEL : 6/10
Slibná myšlenka a obrovské závodní pískoviště rychle vyvane kvůli nedostatku nápadů a podezřele se chovajícím protivníkům.
> Časopis SCORE : 72 %
FUEL je ambiciózní, našlápnutý projekt, který byl bohužel s největší pravděpodobností ukončen dříve, než do něj byla dodána pořádná hra (chybí bohatší herní náplň).
> GameSite.sk : 65 %
Fuel je viac off-road ako závodná hra, je viac arkádovitá, ako realistická, je viac nudná, ako zábavná. Plusov a mínusov je tu naozaj požehnane.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %