Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

GTR 2 > PC > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  280 Kč  
Microgames  280 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---89 %SCORE 153
LEVEL 9/1090 %LEVEL 145
Časopis Doupě 9.1/1091 %Doupě 10/06
Hratelne.cz ---91 %2006-12-16
GamePark 8.2/1082 %2006-10-12
hry.Sme.sk 9.2/1092 %2006-10-12
Games.cz ---89 %2006-10-11
GamesWEB.sk ---95 %2006-10-06
Hrej.cz 9/1090 %2006-10-03
Bonusweb ---85 %2006-10-02
Doupě 9/1090 %2006-09-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.45 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 82 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.58 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 302 z 5973 Žebříček
PC: 101 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 4 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 23 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2006-08-04
Gamezone (ZRUŠEN)2006-08-03
Bonusweb2006-06-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: manek
Nick: (ukazatel rychlosti) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 00:37:11
cago, nevi nekdo jak odstranit z obrazovky ukazatel rychlostniho stupene pred zateckou, uz me to tam malinko sere a nevim jek na to. dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (michalsis) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 23:23:07
nevite nekdo proc mi na windows7 nejde autoskola
[Odpověz]

Titulek: on line klíč
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2009-11-29 00:37:54
Koupil jsem hru GTR2 a nějak mi nefachčí registrace. Nemáte někdo zkušennost jak se zaregistrovat? Nejdřív se to nechtělo připojit na server a pak mi zmizelo ve hře tlačítko registrace a zatím mi klíč na multiplayer neposlali ani se nikdo neobtěžoval poslat e-mail. Takže nevím nic co dál. :-(
[Odpověz]

Titulek: LAN Hra
Nick: (Pit) - neregistrovaný
Datum:2009-11-01 13:06:32
Ahojte , máte někdo zkušenost s hrou GTR 2 po LANU, nemůžeme to rozchodit ? díky za pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: LAN Hra
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2009-11-29 00:32:20
myslím, že je potřeba nový patch na online hraní

Titulek: PLEASE Problém - Závodní škola
Nick: (SPD13) - neregistrovaný
Datum:2009-04-23 16:57:18
zdravím, mám dvě verze GTRka od Dvou lidí a ani na jedný mi nejde závodní škola na počítači s vistama ,když to nainstaluju na notebook s XPéčkama tak závodní škola jde ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mafuk) - neregistrovaný
Datum:2007-10-17 18:53:39
cus muzete mi nekdo poradit? nekdo sem daval link nanemeckou ztranku http://forum.virtualracing.org/board.php?boardid=31 nejde se mi tam zaregistrovat muzete mi nekdo nak poradit?
[Odpověz]

Titulek: O.K.
Nick: (Brian) - neregistrovaný
Datum:2007-01-23 14:18:44
Tak uz to hraju naplno..... Nejlepsi hra!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: O.K.
Nick: (muf) - neregistrovaný
Datum:2007-01-28 19:17:49
zdravím, prosí tě, je možno nastavit menší počet kol v oficiální sezóně 2003, 2004 . fakt mě u toho nebaví sedět 2 a půl hodiny. díky

Titulek: STARFORCE
Nick: (Brian) - neregistrovaný
Datum:2007-01-22 18:50:22
caute vsichni hral jsem zatim jen demo ale parada, nevite jestli je na to ochrana starforce??
[Odpověz]

Titulek: návod
Nick: (HANY) - neregistrovaný
Datum:2007-01-19 03:11:19
Zdravím.chci se zeptat zda nemáte někdo manuál k nastavéní auta v GTR 2.Myslím že už nejezdím špatně,ale ostatní jsou i na rovince rychlejší.Prostě nemůžu to vyladit.poraďte kde stáhnout, nebo pošlete někdo.Předem díky a poraďte.
[Odpověz]

Titulek: Nordschleife
Nick: (Čočan) - neregistrovaný
Datum:2006-12-08 02:20:42
Lidi právě jsem se dozvěděl že je někde v GTR 2 i trať Nordschleife (Nuerburgring), nevíte někdo jak jí mám odemkonut, v nabídce tratí jsem jí nikde neviděl a teď se dívam na YouTube a co tam nevidím, filmeček právě z této tratě http://www.youtube.com/watch?v=WfTdI3vBLeQ&mode=related&search= tak nevím no, já jítam fakt nikde neviděl, tak prosím poradte jak bych se na ní mohl dostat...Díky předem
[Odpověz]

Titulek: Re: Nordschleife
Nick: (Čočan) - neregistrovaný
Datum:2006-12-09 18:32:43
Dobrý už to mám, stáhnul jsem jí z rapidu, ve třech verzích, má to 50MB. Kdyby měl někdo zájem tak tady je odkaz na německou stránku kde je ještě pár dalších tratí, aut a jiných vychytávek do GTR 2. http://forum.virtualracing.org/board.php?boardid=31

Titulek: Odemknutí tratí
Nick: (Ferrari) - neregistrovaný
Datum:2006-11-29 03:30:24
Co mám jezdit, nebo co mám udělat, aby se mi odemkly i ostatní tratě???!!! Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Odemknutí tratí
Nick: (Ferrari) - neregistrovaný
Datum:2006-11-30 18:04:09
Dobrý, už to mám

Titulek: Grafika
Nick: (G.!.B.$.O.N) - neregistrovaný
Datum:2006-11-02 01:05:05
Hele na jaký nastavení (rozlišení, úroveň detailů, atd...) to hrajete????? Nejde mi to seřídit tak, aby se to nesekalo a bylo to zároveň hezký!!! Mám 256 MB grafiku, 768 RAM, 1,5 Athlon, tak nevim, kde je problém, myslíte, že by to mohlo bejt i tím, že mam 60Gb disk zaplňenej na 50Gb???? Dík moc, jinak je to fakt výborná hra...
[Odpověz]

Titulek: Re: Grafika
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-11-17 20:44:04
Když nastavuješ hru ještě před spuštěním tak dej level detailů na dirext 8, pak ti to musí jet v pohodě i na high detaily. A kdyby se to pořád sekalo tak dej 7, ale mysliím že 8 bude stačit.

Titulek: Re: Grafika
Nick: (G.!.B.$.O.N.) - neregistrovaný
Datum:2006-11-18 02:12:33
No tak to je paráda, teď jsem to zkusil na DirectX 8 a šlape to na nejvyšší detail!!! BOMBA! Konečně to můžu hrát! Fakt ti moc děkuju Martine! Super!

Titulek: Problemy
Nick: (tommek) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 20:49:22
Niekedy sa mi stava pri GTR 2 ze mi mrzne pc , hlavne pri naciravani trate a tak. neviete niekto nieco poradit. pls.
[Odpověz]

Titulek: Mazec ale GTL je GTL
Nick: (driver) - neregistrovaný
Datum:2006-10-24 07:35:59
No jako uz si to tady peknych par hodinek parim a prvni dojmy fakt MAZEC,, grafika super , fyzika aut super , AI super , zvuky super no co vic si prat..!
[Odpověz]

Titulek: je fasa
Nick: (palo) - neregistrovaný
Datum:2006-10-05 04:28:17
MAm to doma , je to fasa. mam 2.2 , 1GB RAm , 6600gt 128 ide na low detaily plynule /zavody proti 36 autam/ na medium ide plynule /zavody do 15 aut/ na full ide plynule /zavody do 5 aut/ plynule mam na mysli , aj noc a zapnute svetla, vsetky detaily na max. Konecne po dlhom case zase jedna celkom zabavna pretekarska vecicka. /odporucam volant/ ja ho sice nemam no asi je ho treba.
[Odpověz]

Titulek: hodnocení
Nick: (Mr.G) - neregistrovaný
Datum:2006-10-01 22:28:27
z pohledu laika skvěle propracovaná hra
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
GTR 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



GTR 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29283x - statistika
GTR 2 89 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-29
GTR 2

Průměrné hodnocení z médií:

89.45 %

Min : 82 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: SimBin Development Team
Distributor: 10tacle Studios (R.I.P.)
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 11
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %