Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Need for Speed: Carbon > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Need for Speed: Carbon (X360) 79.00 %PS2 - Need for Speed: Carbon (PS2) 72.50 %

Kde koupit ?

FunStore  370 Kč  
Microgames  791 Kč  
FunStore  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 154
LEVEL 7/1070 %LEVEL 146
Časopis Doupě 8.8/1088 %Doupě 11/06
Recenzeher.eu ---85 %2007-05-11
GameStar.cz 7.6/1076 %2007-02-16
Vokr.com 7/1070 %2007-01-31
EscapeMag (pozastaven) ---80 %2007-01-07
Ostatní ------2006-12-13
hry.Sme.sk 7.6/1076 %2006-11-21
Ostatní ------2006-11-19
Sector.sk ---75 %2006-11-19
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-11-18
Hratelne.cz ---75 %2006-11-13
Games.cz ---70 %2006-11-11
Bonusweb ---70 %2006-11-06
Doupě 8/1080 %2006-11-06
GamePark ---77 %2006-11-06
Hrej.cz 7/1070 %2006-11-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.75 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 88 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.25 %

Počet hodnocení: 55
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2165 z 5973 Žebříček
PC: 943 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 54 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 178 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Ducklin Hodnocení: 70 % Zobrazit recenzi 2006-12-04
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2006-10-31
GamePark2006-10-29
Gamezone (ZRUŠEN)2006-10-29
Ostatní2006-10-28
Gamesport2006-10-11
Games.cz2006-10-10
GameStar.cz2006-09-27
Hratelne.cz2006-09-25
hry.Sme.sk2006-08-17
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-07-20
GamePark2006-07-20
Games.cz2006-07-19
Gamezone (ZRUŠEN)2006-07-19
Hrej.cz2006-07-19
HotGames2006-07-18
Doupě2006-07-12
Bonusweb2006-07-03
Vokr.com2006-06-27
Games.cz2006-06-16

Přídavky

Češtinahttp://carbon.nfsgame.net/programy/jazykova-aktualizacehttp://www.slovenciny.com/?func=dlinfo&mit=819http://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=10697
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/hratelna-dema/nfs_carbon_demo_eu.exe/http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11353http://carbon.nfsgame.net/download-demoverze/
FanStránky ---
Cheatyhttp://carbon.nfsgame.net/cheaty/http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000009171http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=10697http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10697
Návodhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009171
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000009171http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10697
Patchhttp://carbon.nfsgame.net/patch/oficialni-patch-verze-13-od-eahttp://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/updaty/NFSCarbon_RoE_v1.4_Patch.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/mody/nfs-carbon-widescreen2/
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/nfscarbon_teaser.rar/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/NFS_Carbon_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/nfsc_emmanuelle_teaser_big.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/NFSCarbon_GameplayTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/nfscarbon_video6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video7.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video8.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video9.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/NFSCarbon_CrewComp.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video_11.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video12.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video13.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video14.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-carbon/download/trailery/need_for_speed_carbon_video15PC.zip/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=10697
Wallpaperyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&id_hry=0000009171http://carbon.nfsgame.net/wallpapery/http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10697
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: http://www.garyneighsrvc.org/sitemap.asp?michael-kors-outlet-online-reviews/nwrdgpsx-p-994.html
Nick: (9a) - neregistrovaný
Datum:2014-12-02 22:31:15
Outstanding tips for handbags you can use beginning straight away. 9a http://www.garyneighsrvc.org/sitemap.asp?michael-kors-outlet-online-reviews/nwrdgpsx- p-994.html
[Odpověz]

Titulek: otázka
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-12 02:43:10
Funguje nfs carbon na windows 7?Předem díky.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (lukašš) - neregistrovaný
Datum:2010-05-22 01:04:00
vi někdo jak mám docilit 100% zatim mám 50% aleuž skoro nemam žadne zavody moc diky
[Odpověz]

Titulek: fakt cool
Nick: (kjc) - neregistrovaný
Datum:2009-06-01 23:38:11
znam lepší na http://www.youtube.com/watch?v=4CZ5x9c3NeE&hl=cs ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nic) - neregistrovaný
Datum:2009-04-06 16:32:12
přijde mě že nfs carbon je chabá předělávka nfs underground .řekl bych že je to jeden z nejhorších dílů nfs .za videa ksichtů spoluhráče při závodě bych tomu vývojáři co ho to napadlo propasíroval hlavu klávesnicí.
[Odpověz]

Titulek: mam origos a opacovany ale furt pada
Nick: (SHARKfromDNB) - neregistrovaný
Datum:2007-02-12 22:34:37
mam posledni catalysty 7.1 na desku 6.86 a na CPU taky posledni drivery takze to chce poradny patch jako na MOST WANDET to zaky padalo jako prase a 1.3 to vyresila ale tady na tohle je zapotrebi aspon 1.5 ale jinak je to GG za ty prach projeta za 8 hodin takze docela ojeb a to mam jeste tu CE za 1700kc :(
[Odpověz]

Titulek: mam origos a opacovany ale furt pada
Nick: (SHARKfromDNB) - neregistrovaný
Datum:2007-02-12 22:27:40
mam origos a opacovany ale furt pada a to nasere a pritom neni duvod mam OPTERON na 2.52GHz 2GB RAM KINGSTONE HYPER X ATI X1900XTX512 a jede to ,kdyz to jede na plne kule v 1200x1000 ma to rezervu jak prase ze bych to pustil 3x najednou ale jednou to spadne po pul hodine a podruhe to spadne za 5 min 3x
[Odpověz]

Titulek: smazba
Nick: (jakub) - neregistrovaný
Datum:2007-01-20 16:12:56
fakt husty az na kratkost hry
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (B3) - neregistrovaný
Datum:2006-11-30 02:55:17
nemáte někdo crack ale 1.3 verze? S 1.2 už nejde na net.dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-29 17:07:40
JÁ SY MYSLÍM ŽE JE TO CELKEM DOST DOBRÁ HRA A TI CO SY MYSLEJÍ OPAK BY STEJNĚ ANI NIC LEPŠÍHO NEUDĚLALI A TAK Ať JDOU DO PRRRRRRRRRRR............
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (ked myslis) - neregistrovaný
Datum:2006-11-30 01:45:44
ak ta bavia neznicitelne vesmirne lode na kolesach tak carbon je skutocne dobra hra

Titulek: otevreni aut
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-25 05:10:19
chtel sem se zeptat jak se da otevrit koenigsberg nebo jak se to pise?a na otavreni audiny le mans je potreba mit to dohrany na 100%?protoze nemam odjezdeny drifty a uz sem porazil bosse co s nim jezdi a napsalo me to ze to bylo pridany do autosalonu ale tam po nem neni ani stopy.taky me stve ze sem si nemoh vybrat zase ty karticky kde se daji vybrat papiry na karu bosse.
[Odpověz]

Titulek: Re: otevreni aut
Nick: (radek) - neregistrovaný
Datum:2009-01-15 16:24:36
hele nevíš jakej kod je carboni řekneš mi to prosi

Titulek: NFS CARBON
Nick: (KARLOS00) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 18:34:50
Chtěl bych se zeptat HYEN HANIBALA Jaký poslední ovladače měl na mysli. Zatím dík . Karlos00 HyenHannibal)
[Odpověz]

Titulek: Nastavenia CARBON
Nick: (Pecho777) - neregistrovaný
Datum:2006-11-16 03:29:58
Preco mi nejde nastavit vysoka vyzualni uprava ?????????? pls
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pyroman) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 03:12:19
picovina co se hraje max 8 hodin. na dohrani cele kariery neni potreba vice nez 7 hodin na 100% asi tech 8 hodin :-/
[Odpověz]

Titulek: souhlas
Nick: (KO) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 17:42:06
Naprosto souhlasim, přesto že na to EA měli poměrně dost času, přijde mi to jako dost odfláknutá práce, závody stareotip, příběh nuda (pokud tam teda nějaký najdete), novinka nic extra, hrací doba cca 8h. ještě že sem to nekupoval

Titulek: jak rozbalim soubor ve formatu RZR
Nick: (Bořek) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 00:37:10
stahl jsem si NFS Carbon ale nemuzu to spustit, protoze je to ve formatu RZR, nevi nekdo jak to rozbalit????
[Odpověz]

Titulek: Re: jak rozbalim soubor ve formatu RZR
Nick: (pyroman) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 03:13:13
nemas to stahovat ale koupit si original a nemel by jsi nejmensi problem a pokud to chces stahovat tak si stahni neco cemu budes rozumet a nebo co si aspúon spustis.

Titulek: po crack místo hry restart
Nick: (HyenHannibal) - neregistrovaný
Datum:2006-11-13 03:18:24
čao! Tak mam takovej asi neobvyklej problém...Nainstaloval sem to, v registru nastavil češtinu, cracknul a když spustim nfsc.exe, tak nakočí černá obrazovka a do pěti sekund trdej restart compu...Jakmile dam crack pryč, tak je to ok, jen to samo pak napíše že mam špatnej disk... Střevama compu to neni, ram mam 1024 a grafiku x1600pro...Procák taky v pohodě...Jen ten crack stim prostě ňák nemůže vyjít...Víte si stim někdo rady, nebo řešil ste už někdo podobnej problém? díky
[Odpověz]

Titulek: Re: po crack místo hry restart
Nick: (HyenHannibal) - neregistrovaný
Datum:2006-11-13 04:21:17
tak sem debil...Bylo to tim, že sem neměl poslední ovladače...

Titulek: Re: po crack místo hry restart
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-14 00:38:29
taky mám takovej problém ale nevim ani jak vyřešit ty poslední ovladače o kerejch píše na začátku HyenHannibal prosím poraďte mi někdo

Titulek: čeština
Nick: (Glum) - neregistrovaný
Datum:2006-11-07 11:44:51
Nemá někdo češtinu na plnou verzi?Nebo kde se dá stáhnout,jestli teda už něco je v oběhu.Díky
[Odpověz]

Titulek: Čeština na NFSCarbon
Nick: (Stanley) - neregistrovaný
Datum:2006-11-05 04:59:41
Hra již obsahuje češtinu, musí se ale aktivovat. Funguje to Návod na: http://carbon.hotgames.cz/news.php?id=29
[Odpověz]

Titulek: ncvbn
Nick: (Himler) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 02:11:50
Ja uz to hraju ale nevim hned v prvni misi nebo co to je
[Odpověz]

Titulek: Re: ncvbn
Nick: (Del) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 18:48:28
4 ncvbn: tam musíš dát prostor těm wingmanům, ne jenom ujíždět jak zběsilej, ta čubička ti to tam říká, že máš 3 druhy a každý se ti tam předvede co umí, ale to jenom v případě, když je pustíš před sebe a zmáčkneš R-Ctrl

Titulek: HNUS
Nick: (RacerE1) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 16:43:18
Nechapu co se vam vsem na tom libi.. te na naprosta ptakovina a nesmysl. Kolik z vas by to hralo, kdyby se to nejmenovalo NFS? Chtit za to 1400,- je skoro zlocin..takovy FlatOut2(za 300,- GTL je taky z 300,-) je 1000x lepsi nez tohle.. Nema to se zavodni hrou nic spolecnyho, ani uz se to neda povazovat za arkadu. Auta jezdi jak po kolejich a na driftu zas jak po ledu. Jel sem asi 10 zavodu a ani jedou sem nepotreboval brzdy(ostatne jak v poslednich 3 dilech)..180stupnove zatacky projizdet 190kmh sem fakt jeste nevidel. Zaverecne hodnoceni 0% a totani debilita.. neco tak otresnyho sem fakt jeste nehral
[Odpověz]

Titulek: Re: HNUS
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 03:08:32
Nelze nez souhlasit, Flatout 2 je stokrat lepsi a mozna i hezci ;)

Titulek: NFS Carbon
Nick: (Max) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 17:21:32
Čau lidi, mám NFS Carbon plnou, už to mám nainstalovaný a bojuju se spuštěním. V návodu je něco jako 'You may want to disable the IDE or burn disc to play.' a nevím co s tím. Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: NFS Carbon
Nick: (mot) - neregistrovaný
Datum:2006-11-07 16:50:23
musis odpojit mechaniky

Titulek:  
Nick: (caja) - neregistrovaný
Datum:2006-10-31 00:47:38
taky by me zajimalo,jestli uz je nekde plna..??ale asi zatim nic,no...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (NFS titan) - neregistrovaný
Datum:2006-10-31 23:44:47
Ani nahodou, ale uz se to blizi.... :-)

Titulek:  
Nick: (NFS CARBON DEMO !!!!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 22:53:47
http://carbon.hustej.net/demo.htm
[Odpověz]

Titulek: NFS Carbon
Nick: (Sandman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 22:17:28
Lidi já su buďto úplná lama nebo to prostě nikde nejde stáhnout......jestli někdo příjdete na to, kde to stáhnout aby to bylo funkční, tak sem pls dejte link nebo mi to pošlete na Blood.Red.Sandman@centrum.cz (ten link samozřejmě). Předem dík
[Odpověz]

Titulek: Carbon kod ? Fake ?
Nick: (GeoJ) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 16:00:27
Ja som včera vsťiahol Carbon a má veľkosť 2Gb a neda to otvoriť. Ešte pokusim tento RAR otvoriť (hackovať). Vraj musim dať tam verziové číslo jedného programu. :( Nikto nevie nahodou ten posraty kód..? Podľa mňa je to tak ako Garcia pisal... Keď neide, tak radšej čakam ešte 2 a pol tyždeň a budem mať ORIGINAL.
[Odpověz]

Titulek: dojeb jak cip
Nick: (Garcia) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 04:23:09
HEle synci je to Fake, ja sem to zkousel odkodovavat pres par vecicek a vyslo z toho najevo jak uz nekdo zminoval ze to je Fake tak mu VĚŘTE
[Odpověz]

Titulek: Re: dojeb jak cip
Nick: (DJ.Lampa) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 19:32:21
nj.. tady třebas ten Dwite je fakt kkt, jelikož si asi neumí ani přečíst co je DOLE a jenom tady píše jak debil, začíná mi lézt na nervy....

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-16 23:06:32
no zkousel sem to exsiccatae a asi by to slo ale pak mi to napsalo ze v tom nejsou zadny slozky anic podobnyho na rozbaleni,tak na to s,,,a atahnu jinej torent
[Odpověz]

Titulek: Jouda
Nick: (CarryOn) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 22:15:30
proč jsou včichni tak hloupí
[Odpověz]

Titulek: Re: Jouda
Nick: (veni)
Datum:2006-10-17 02:54:52
vozvi se mi frajere,takové jako jsi ty miluju

Titulek:  
Nick: (veni)
Datum:2006-10-15 22:18:03
to heslo do raru by melo byt exsiccate Ale nemužu to potvrdit teprve stahuji hru tak tak pisněte jestli to jde.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Dj.Lampa) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 02:33:36
jo je to heslo exsiccatae ale pak zjistíš že je ten rar prázdnej

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-06 23:55:44
jo deto ale musis se snazit

Titulek:  
Nick: (Dwite) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 21:45:51
Lidi vy co to hrajete budte tak hodni a reknete to cislo tu kombinaci kterou se otevre ten RAR Need For Speed Carbon
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (veni)
Datum:2006-10-17 02:47:13
tak napiš co víš a netvař se jako Pan Bůh-ty jeden zasranenej idiote,hraješ si na machra,hekra a jsi větší nula než i ja si o tobě myslím.99% lidí jde za mnou ty zkurvaná nulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-07 22:22:56
8xss-jjtg-t4jr-abkl-gtnt

Titulek:  
Nick: (matty) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 21:36:07
zdar,taky sem stahnul ty needy,carbon le potrebuju heslo do raru abych je rozbalil a koukam,nenasel sem nic.tak mi zkuste nekdo pichnout,ptz,meto trochu rozciluje,ale jen trochu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pyroman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 18:36:36
hezky vsichni to hrajou a nikdo to jeste na PC nevydal... :)))) a zadny official rls na scene neni pokud se nepletu... ;) mozna nake betaverze ale to je asi tak vsehcno ;))
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (blaaster) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 15:18:16
nevite nekdo to heslo nfs carbon na rozbaleni
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Hydralisk)
Datum:2006-10-15 16:30:15
to by melo byt sprvna naty strance odkud to stahujes...jinak to ti neporadim :/

Titulek: dotaz
Nick: (Bejček) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 03:37:34
Hele nevíte jestli by to mohlo bejt na emule.... Dikez předem...Jo a pro ty co sem píší že carbony ještě nevyšli tak ste hovádi nemám slov.
[Odpověz]

Titulek: Heslo Rar
Nick: (Dwite) - neregistrovaný
Datum:2006-10-13 19:14:32
Je mi to lito ze na me kaslete jestli si to rozmyslite a to heslo pro otevreni slozky hry Need For Speed Carbon tak mi to poslete na email ten je elisha.turbo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Full
Nick: (Draken) - neregistrovaný
Datum:2006-10-07 02:51:56
Když se tady někdo chlubí že má full verzi tak by mohl být tak hodnej a dát nám sem odkaz .(Pokud ji teda má)
[Odpověz]

Titulek: pařba
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-09-29 02:08:41
tak se trošku nauč pracovat s pc a za chvíli to budeš taky pařit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jipi12) - neregistrovaný
Datum:2006-09-28 18:54:24
no co som videl trailer videa mali komiksovy styl ktory sa mne osobne moc nepaci.....dufam ze to bude aspon take dobre ako most wanted ktory ma nesklamal ale ani neako neohuril :)
[Odpověz]

Titulek: pařba
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-09-27 23:23:58
To je Pařba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!už to pařim.mam full verzi na Pc a je to skvělý
[Odpověz]

Titulek: Re: pařba
Nick: (s) - neregistrovaný
Datum:2006-09-28 13:31:38
Co to mektáš ... ještě to ani nevyšlo a ty už to paříš ... :D tak ted si mě fakt dostal .. :D nechápu jak na světě můžou bejt takový kkti jako ty ;)

Titulek: je to coool...
Nick: (MIKEE) - neregistrovaný
Datum:2006-08-26 06:40:19
Kluci,uz to stahujuůů!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: je to coool...
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-09-15 18:04:44
Jak to muzes sosat?? no tak mozna demoverzi na PS2 ale na pc asi tesko

Titulek:  
Nick: (martin.nr)
Datum:2006-08-13 04:45:05
Tohle bude fakt supr, uz se tesim... !!!
[Odpověz]

Titulek: som prvi
Nick: (FRANKIE) - neregistrovaný
Datum:2006-07-29 16:44:31
proste pecka hra
[Odpověz]

Titulek: o.k
Nick: (tomyy) - neregistrovaný
Datum:2006-07-07 01:41:33
už se těším až to budu mít na svím super Pc...:!!!!!:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pip)
Datum:2006-07-01 01:21:50
lol dalsi vul co o tom jeste ani neslysel PROC hlasujete o novych hrach ktere ste jeste nehrali???
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Need for Speed: Carbon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Need for Speed: Carbon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 107563x - statistika
Need for Speed: Carbon 76 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-31
Need for Speed: Carbon

Průměrné hodnocení z médií:

75.75 %

Min : 70 % Max : 88 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 18
Počet preview: 19

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %