Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Need for Speed: Hot Pursuit > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Need for Speed: Hot Pursuit (PS3) 81.25 %XBOX360 - Need for Speed: Hot Pursuit (X360) 82.14 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8.5/1085 %2011-01-25
DoupěPetr Kolář8/1080 %2010-12-06
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2010-11-09
GameParkLakrumáček---88 %2010-11-09
Hrej.czJiří Bigas9/1090 %2010-11-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.60 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.71 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 37 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 794 z 5973 Žebříček
PC: 304 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 20 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 65 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Czechgamer.com2010-11-15
GamesWEB.sk2010-11-13
Zing2010-10-29
Recenzeher.eu2010-10-27
Sector.sk2010-10-27
Zing2010-10-21
Eurogamer.cz2010-09-16
Czechgamer.com2010-09-07
Hrej.cz2010-09-06
Zing2010-08-26
Zing2010-07-31
Bonusweb2010-07-28
Zing2010-07-12
GamePark2010-07-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: LAZOK
Nick: (NIKOLAS) - neregistrovaný
Datum:2014-03-27 19:34:36
PROSIM
[Odpověz]

Titulek: super
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-15 17:49:42
nejlepsi nfs co kdy vyslo
[Odpověz]

Titulek: fhb cgfjf
Nick: (cv xcbc cb) - neregistrovaný
Datum:2011-12-15 17:48:44
jgf
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pehaix)
Datum:2011-03-05 21:12:21
odinstalováno po třech závodech.. nehorázný shit.
[Odpověz]

Titulek: hra
Nick: (Arturec)
Datum:2011-02-06 01:13:43
milujem tuto hru
[Odpověz]

Titulek: super
Nick: (Arturec)
Datum:2011-02-05 22:09:17
Je pravda ze pohlad nie je z interieru ale ta hra je super ty co to hodnotia si vymislaju odpurucim kupit najlepsie zavody su hot pursuit. a auta z tych som bol uplne prekvapeny super grafika a auta este lepsie
[Odpověz]

Titulek: Tak spatna hra?
Nick: (Zutro) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 03:45:35
No nevim vsude tomu davaj dost vysoke hodnoceni.A celkem s nim souhlasim.Proti nekterym dilum je to az moc dobre hral jsem celou serii.A todle mi nepripada zas tak spatny.Mnozi si stezujou na absenci tuningu.Ale na co vzdyt to stejne s tech vozu udelalo nevzhledne skatule s neonama a jinyma blbostma.:D Jedinej a nejlepsi dil serie je nfs5 tam byl tuning ale rozumnej.:)
[Odpověz]

Titulek: CO TO JE? Dit se to neda hrat.
Nick: (rozirozi) - neregistrovaný
Datum:2010-12-04 22:48:39
Jako ja snad neverim svym ocim? Tohle ze nekdo hodnoti hodnocenim 90%?? Ja sem to zatim moc nechtel rikat nahlas, protoze to nemam overeny, ale uz se tostalo u serie PES/FIFA kde fifa od EA dostala o dost vyssi hodnoceni (NA PC!!) pritom PES je min. 2x kvalitnejsi fotbal. Nyni opet hra od EA dostava mega hodnoceni a ja ji odinstaloval za 5 minut hrani. Tak sileny zavody sem snad jeste nehral. Pani recenzenti, bud ste se dali na kolej nasich politiku a dostavate ˇˇdareckyˇˇ od EA. A nebo prosim piste recenze pod vlivem max. 3 piv. vice ne. NIKDO si tuto hru nekupujte. Nejslabsi NFS ktere kdy vyslo.
[Odpověz]

Titulek: Re: CO TO JE? Dit se to neda hrat.
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-09 14:25:36
Když jsem viděl ta vysoká hodnocení, tak mi svitla naděje, že konečně po letech vyšel kvalitní díl NFS. Pak jsem se ale podíval ještě na videorecenzi se záběry z hraní a můj zájem opadl. To už raději Burnout Paradise..

Titulek: Re: CO TO JE? Dit se to neda hrat.
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-10 23:30:35
No co jsem měl možnost hrát, tak nadšení probíhá prvních pár závodů. Grafika je parádní to jo, ale na pc je to standart, jízda je zábavná, ale ovládání je primitivní. Brzda mezerníkem, ihned slide a šipkami to udržíme..tak..a jedeme dál. Pocit rychlosti jsem žádný neezaznamenal, kamera z kapoty to brala líp. Srážky pěkné, ale Paradise je naprosto stejné. takže zbývají serepetičky a policisté, ti jsou fakt agresivní, ale jak známo jezdci se drží stále kolem vás, až kolem 2 km před cílem (či posledníc pár kol, kilometrů, Voltů..) "jakoby zpomalí" a vy bud uděláte fatální chybu, nebo jste vítězové. Díky všem těm aspektům jsem tedy u hry moc dlouho nevydržel, autolog nevyužil a raději se věnuji něčemu výživnějšímu a déle trvajícímu.. Ale pro závodníky určitě pecka, NFS se zvedá ze dna a jde mu to, už jen to že na hře pracoval Criterion je fajn. příště to bude doufejme lepší. Mne mimochodem překvapili spíše Shift, které byli nečekanou změnou. /Díky za edit:D

Titulek: Re: CO TO JE? Dit se to neda hrat.
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-11 00:23:48
Tyjo ty ses dneska nějak rozepsal.. :)

Titulek: Re: CO TO JE? Dit se to neda hrat.
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-11 00:49:20
Ty jo, u pár her jsem se tu už několikrát rozepsal, ale proč to jsou povětšinou ty slabší kousky...:D

Titulek: Re: CO TO JE? Dit se to neda hrat.
Nick: (Arturec)
Datum:2011-02-05 22:11:52
ty tu neplet fotbal ale porovnavnavaj to so zavodnymi hrami mam drahy volant a ide to super ked si das grafiku naplno ide to dobre

Titulek: Proboha, to zkoušej co hráči vydrží nebo co ?!?!
Nick: (boboco) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 21:31:20
Jak tahle kravina může mít taky vysoké hodnocení? Je to nemastná, neslaná, bezduchá blbost těžící pouze z online hraní, proč se auta nerozbíjí? Proč není vytvořen interiér vozů? Proč mě to po pěti závodech v kariéře málem unudilo k smrti? Copak se tohle někomu líbí? :-( Vážně jen další z tuny nedodělaných her, vhodných jen a pouze pro online předhánění a přáteli, hra těží pouze z úspěchů starých dobrých NFS, kdy se ještě hry dělaly pro hráče a ne pro vytřískání peněz z hráčů za každou cenu. Stejné zklamání jako z totálně podělané Mafie II. Za 1 100 až 1 600,- CZK za které se hra pro PC prodává mi to přijde k pláči ...
[Odpověz]

Titulek: recenze
Nick: (s) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 01:32:19
prvni recenze 93%
[Odpověz]

Titulek: Re: recenze
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 13:19:16
A kde? Že by konečně po letech povedený díl Need For Speed?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Need for Speed: Hot Pursuit
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Need for Speed: Hot Pursuit
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13849x - statistika
Need for Speed: Hot Pursuit 85 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-11-16
Need for Speed: Hot Pursuit

Průměrné hodnocení z médií:

84.60 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Criterion Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 5
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %