Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Need for Speed: Most Wanted > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Need for Speed: Most Wanted (PS2) 75.00 %XBOX360 - Need for Speed: Most Wanted (X360) 81.50 %

Kde koupit ?

Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---89 %SCORE 142
LEVELVáclav Rybář6/1060 %LEVEL 133
GameStar.cz 9.3/1093 %GameStar 79
Časopis Doupě 8.15/1081.5 %Doupě 12/05
EscapeMag (pozastaven) ---75 %2006-03-26
Vokr.com ------2005-12-22
Hrej.cz 5/1050 %2005-12-20
Galaxie.Name ---87 %2005-12-19
Gamecenter (pozastaven) ---88 %2005-12-15
Doupě ------2005-12-08
Sector.sk ---85 %2005-11-29
Doupě 8/1080 %2005-11-28
Bonusweb ---85 %2005-11-28
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-11-28
Czechgamer.com ---94 %2005-11-28
Gamezone (ZRUŠEN) ---85 %2005-11-26
Games.cz ---88 %2005-11-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.03 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 94 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.20 %

Počet hodnocení: 97
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1059 z 5973 Žebříček
PC: 418 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 28 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 88 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2005-11-22
Sector.sk2005-11-19
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-11-17
Bonusweb2005-11-15
Games.cz2005-11-13
Gamezone (ZRUŠEN)2005-11-13
Sector.sk2005-11-12
Sector.sk2005-11-04
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-11-02
Games.cz2005-10-26
Vokr.com2005-09-04
HotGames2005-08-11
Czechgamer.com2005-08-07
Doupě2005-08-04

Přídavky

Češtinahttp://slovenciny.com/http://cestiny.idnes.cz/n/needforspeedmostwantedcz.htmlhttp://cestiny.idnes.cz/n/nfsmwszcz.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=9316
Demohttp://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9906
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.scorpions.cz/nfsmw/index.php?clanek=65http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10348http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=9316http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=9316
Návodhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000007876http://games.tiscali.cz/navody/nfsmw1/index.asphttp://bonusweb.idnes.cz/pc/navody/navn/nfsmwpruvodce.htmlhttp://www.nejhry.cz//navody/nfs-most-wanted-prirucka.html
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10348http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9316
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/need-for-speed-most-wanted-pc/download/mody/nfs-most-wanted-widescreen2/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9047http://www.games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9080http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2276752http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9371http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9396http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2306399http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9499http://www.doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=111798http://games.tiscali.cz/clanek/patche_list_all.asp?zanr=0&podkateg_2=1
Wallpaperyhttp://www.abcgames.cz/?p=wallpapery_zobraz&ID=9316http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10348http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=9316
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (janča) - neregistrovaný
Datum:2013-10-10 14:20:11
Lidiii potřebuju pomoct mám to nainstalované na noťasu a nemám tu normální čísla musím mačkat shift a mě to prostě nejede v té hře nevíte jestli se to da nejak prenastavit aby mi to slo abych si mohla nastavit cíl a tak ??
[Odpověz]

Titulek: Opravdu good
Nick: (Sentra) - neregistrovaný
Datum:2008-02-12 01:11:38
Je to opravdu good hra. Sem 2. v blacklistu a az to dohraju tak to zacnu od znova. NFS U2 je podle me dost slaby na tohle. Netvrdim ze je U2 hovadina, ale MW je fakt skvely.
[Odpověz]

Titulek: hlp
Nick: (bo.selectuuh) - neregistrovaný
Datum:2007-05-12 02:02:41
mam mensi problem, ked pustim hru, tak mi namiesto ocakavanej slasti a herneho zazitku vyhodi chybove hlasenie protection error, da sa to nejako opravit?? dik
[Odpověz]

Titulek: NFS MW-Braveman
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-17 02:15:44
Ja osobne zustavam u Most Wanted,ikdys si obces Underground 2 zahraju.
[Odpověz]

Titulek: NFS MW-Braveman
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-17 01:57:41
Diky za odpoved,ale co je podle vas lepsi a co vic by ste si zahral?
[Odpověz]

Titulek: Re: NFS MW-Braveman
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-17 02:32:00
Pro mě by platil následující žebříček (od nejlepších) - NFS:U, NFS:MW a až nakonec NFS:U2. Všechny tři jsem hrál, ale Underground 2 mě bavil ze všeho nejméně.Možná to bylo právě tím, že jsem neviděl moc odlišností oproti jedničce a vyšlo to vcelku rychle za sebou,první polovina mě tak ještě i docela bavila - pak jsem ale zjistil že je to pořád jenom o tom samém... těžko říci vlastně proč:):P
btw:prosímtě používej kdyžtak odkaz 'Odpověz'

Titulek: NFS- MW
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-15 21:10:43
JA nevim proc ma NFSMW mene %hodnoceni nes Underground2!!!!!Nevite vcem je Underground 2 lepsi??????Kdys jo tak mi napiste na rkrcmar@seznam.cz :)
[Odpověz]

Titulek: Re: NFS- MW
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-15 22:25:03
Že by to bylo tím že tu byl Underground2 dříve než MW? Víš když vyšel Underground 1 všichni z něho byly paf, dvojka bylo vlastně takové vylepšení jedničky s tím že se můžeš projíždět i volně po městě a MW už se veze jenom na úspěchu předešlých dvou dílů aniž by tam byla nějaká větší inovace.

Titulek: NFS Most Wanted
Nick: (Antonín Dvořák) - neregistrovaný
Datum:2006-07-23 01:59:23
Fakt nechápu jak Most Wanted mohlo dostat v LEVELu jen 6ku! To mi hlava opravdu nebere
[Odpověz]

Titulek: sracka
Nick: (Majkl007) - neregistrovaný
Datum:2006-05-26 10:00:00
Tak tohle je to nejhorsi co zatim ze serie need for speed vzniklo. Ta hra je graficky trosku vzadu a hlavne se neda dohrat, ono totiz kazdyho asi omrzi zkouset jednu teplou misi tyden.
[Odpověz]

Titulek: Bomba
Nick: (DJ MARCO_L) - neregistrovaný
Datum:2006-05-10 10:00:00
Ta hra je fakt dobra,ale moc mi to nejak nejde, Delam teprve Blacklist 3 a je teda tezkej!
[Odpověz]

Titulek: re: jste chudí
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-09 11:00:00
Mysli mže pokud maminka vyhrála tolika peněz a tys ji hned o to zase připravil, měl jsi si zálohovat 1500Kč na hru :p
[Odpověz]

Titulek: jsme chudí prosim crack
Nick: (Eagle) - neregistrovaný
Datum:2005-12-22 11:00:00
Jak uš ste četli potřebuju crack na SPEED EXE mamka nedávno vychrála 33 000 akoupila nám počítač s internetem na měsíc surfování a to stálo 33 000 pppppppppprrrrrrrrooooooosssssssííííííííímmmmmmmmm crack.
[Odpověz]

Titulek: Need For Speed Most Wanted
Nick: (HANS) - neregistrovaný
Datum:2005-12-20 11:00:00
NFS Most Wanted je podle mě lepší než Undeground 2. Teď koukám na tu stránku o NFS MW jak máte nahoře banner a jsou tam dost dobré a nové věci třeba: Mega Trainery , spoustu Wallpaperu a další věci ------- www.nfsgame.net ! Čau Lidi
[Odpověz]

Titulek: Re: Need For Speed Most Wanted
Nick: (aiha@abv.bg) - neregistrovaný
Datum:2006-03-24 11:00:00
kvo stava ve

Titulek:  
Nick: (miky) - neregistrovaný
Datum:2005-12-19 11:00:00
NFS 6 byl lepší nářes neš todle je to takovy přitaženy za vlasy prostě pro uplny mogory, není tam tolik možností jako v předchozím dile a nemužete si tam uprauvat co chcete no jako hra dobry ale nema to na ten předchozí dil!!!! zůstanu u přechozího dilu ten je trochu lepsí ale todle taky není k zahození ale jak říka muj brácha prostě nařes ale na me to není ja prostě jedu na starejch no jinak by to mela byt snad vše no davam tomu 50procent protože se me to moc nelíby prostě sračka!!!
[Odpověz]

Titulek: lol...
Nick: (Lg) - neregistrovaný
Datum:2005-12-19 11:00:00
:/1) Opet se tvuj projev neobesel bez vykricniku. 2) Je mi sumafuk kolik ti je let. 3) To jak dopad Underground 2 sem vubec neplet to je nesmyslny. - Ja ti ten nazor necham, vzdyt proti nemu nic nemam, proste kdyz ti ta hra staci a pripada zabavna a plynula tak si ji hraj. Asi se neshodnem tak mi pls uz nepis, nebo jestli musis, tak se radsi budem hadat nekde na ICQ, IRC, ale radeji bych to uz neresil.
[Odpověz]

Titulek: 4Vypalovacka
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2005-12-18 11:00:00
9550 je mirne podtaktovany R9600, tj z 1024 na 640×480 asi ne .. Komickej si spis ty, ale to je fuk, rozhodne mi neni 15 let a neco pod to už vubec ne. Hra možna neprinesla revolucni zmeny, ale tech par za to stoji! Krome arkadovejsiho jizdniho modelu jsou nad všechny casti hry lepsi nez v U2, kterej dostaval vetsinou hodnocení nad 85%.. Je zvlastni, ze krom levelu je tomu tak i v pripade MW. Takže asi tak..
[Odpověz]

Titulek: 4vrtulnik
Nick: (Lg) - neregistrovaný
Datum:2005-12-17 11:00:00
Takze Hinde dohral sem 33% hry, radeon 9550 je karta horsi nez 9600 pro, system mam v pohode, jak sem psal World Racing 2 mi bezi na full detaily uplne plynule[zhruba stejne plynule jako NSWMF na nejnizsi] a to znamena ze vyvojari NFSMW jaksi tito slabsi karty opomeli. Lama si bohuzel ty, opravdu dobra hra neni ta, kterou hrajou pubertalni kluci a vytahujou se pak ve skole kolik znicili fizlu a kolik uz maj novejch vytunenejch aut. De o to ze tahle hra se od predchoziho dilu - NFSU2 vylepsila jen o malo [jestli vubec] a to hlavne po graficke strance a z fialoveho zbarveni presla na zlutohnede. To pro me opravdu neni nic svetoborneho... To jestli se mnou nesohlasis beru [Stejne brzo poznas jak se veci maji], ale prosimte nenazivej me lamou, kdyz tak pusobis spis ty. Podivej slovo plynule je velmi skubjektivni zalezitost, nekomu staci 30 fps nekomu 60, narocnym pres 100, chapes? A z tveho textu soudim ze je ti tak pod 15 let: zadna konstruktivni kritika nic takoveho sem v tvem prispevku nenasel. akorat strohe konstatovani 'kdyz to neslo tak hezky jako me, tak ses lama a basta!'. Komicke a smutne...
[Odpověz]

Titulek: 4LG
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2005-12-16 11:00:00
Mel sem AXP1800+, 512MB ram a Radeon 9600 Pro a bezelo to plynule na stredni detaily! (1024x768), z toho ze si lama a neumis si poradne vyladit system neobvinuj vyvojare! Jo, policajti sou lamky na prvnich dvou levelech, z tveho textu soudim, ze ses ani dal nedostal.
[Odpověz]

Titulek: slovenština do tíhle věcičky
Nick: (Vítek) - neregistrovaný
Datum:2005-12-15 11:00:00
Slovenština je už hotová, tak proč pořád nevyšla? Jinak, ta testovací verze byla skvělá.. nevíte někdo, kde by se dala sehnat plná verze? tedy, jestli je opravdu už dodělaná
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (:p) - neregistrovaný
Datum:2005-12-08 11:00:00
Ale blbost nestihalo... Nechapu proste proc se tem recenzantum (s vyjimkou levelu) to NFS tak zalibilo? Ze by EA davala uplatky herim magazinum? To snad ne
[Odpověz]

Titulek: Nfs most wanted vs gran turismo
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2005-12-07 11:00:00
Tak jsem si stáhl emulátor psx1 a hru gran turismo 2.A můžu řict že NFS nesáhá GT ani po kotníky.K čemu pěkná grafika když to není hratelný tak jak série Gran Turismo.NFS jsem hrál asi hodinu a Gran Tourismo 2 hraju už měsíc a pořád mě baví.Je jen škoda že série Gran turismo nevyšlo na pc.Ale celkem to chápu protože takovou grafiku by pc nestíhalo.
[Odpověz]

Titulek: Recenze GameStar
Nick: (Jácobe) - neregistrovaný
Datum:2005-12-07 11:00:00
v GameStaru č.79 byla recenze - hodnoceni 9.3 !
[Odpověz]

Titulek: Myslim si ze Most wanted zaslouzi tak 60.
Nick: (Lg) - neregistrovaný
Datum:2005-12-06 11:00:00
A to protože je to hra která : 1) Hraju na svim kompu - A64-3000 512MB, RADEON 9550 256MB volant. A aby hra chodila rozumne plynule tak musim dat 640x480 a detaily na nejmensi mozne. Takze to neni nejstastneji udelana hra (Hru World Racing 2 priblizne ze stejne doby hraju na 1024x768 full detaily bez 'skubani'). 2)Naprosto silene chovani policie, kdy musim cekat na policejni auto, ba dokonce mu jet naproti, aby prestal nabihat Cooldown! Take je hrozne nesmyslne nahodne rozmistovani policejnich vozu pri honickach. 1x se mi stalo ze se polda objevil na skale a spadnul dolu(skoda ze nemam screen) Pak take ty policejni bloky - Jedu rovne vidim 3 auto blokujici silnici tak to otocim a na druhy strane to sami, no a tak to otocim zas na puvodni smer a hle - blok nikde. Policajti v NFSMW pouzivaji asi teleport. Pak musim zminit odolost nami rizeneho vozidla, ktera uz byla nekolika lidma charakterizovana jako odolnost tanku. Nas vuz je schpen demolovat desitky policajtu bez jakehokoli pozkozeni mimo efektniho poskozeni skla! :DD. Pak o to vic dokaze cloveka nastvat, kdyz s timto 'tankem' neni schopen ujet 2 blokujicim vozum. Ale dost o poldech, tam je bohuzel bugu az hruza a cas me tlaci... Jeste sem byl zdesen z jakeho si aotosavu ktery mi bohuzel funguje i kdyz je v menu vypnut. Takze kdyz me chyti poldove zadna moznost restaru neni. To by nebylo az tak zle, kdyby ovsem v zelenem miste, nebyla naprosto nesmyslna moznost pro save hry :x. Pak take to efektni rozmazani po chvili zacne velice lezt na nervy a neni kvuli tomu videt na cestu[kluci z EA to mysleli dobre, ale uz ne tak dobre provedli]. Jinak myslim ze o mnoho kvalitnejsi hra je World Racing 2, i kdyz i tam [pro me z nepochopitelych duvodu] vyrobce 'odflakli' fyziku civilu takze se muze stat ze to napalit ve 150 do nakladaku a ten odleti jak krabice desitky metru dopredu daleko. Mno nic to uz hodnotim, ale jinou hru :] Doufam ze ti co by tomu nedavno dali 100% se uz trochu otrasli a pujdou s hodnocenim rapidne dolu, to by se pak take mohlo stat, ze tahle nevyladena komercni hra bude na prednich mistech v kategorii zavodnich her, ale to by se myslim nemelo stat. Tak sem mejte cus.
[Odpověz]

Titulek: Drsně
Nick: (Fredy) - neregistrovaný
Datum:2005-11-30 11:00:00
Myslím si že si most wanted zaslouží tak 92 percent. Perfektní Grafika a skvělá zábava s policajtama + klasický závody jako v undergroundech. Nepochopím proč tomu ten pos*anej level dal tak málo, vůbec aŤ se podívá na ostatní hry! Existuje snad nějaká +- rok stará závodní hra která by se k m.v. jen přiblížila. Co vůbec chtějí aby udělali, nový underground?, chápu že u1 byla great, ale u2 už jen opakovala a kombinace zpět k nfs6 a k policajtům + u2 a freeride je to nejlepší co může být. Komu se nelíbí že si nemůže už tak detailně poskládat svýho miláčka(auto) tak ať si radši zahraje u2. PROTOŽE VÝVOJÁŘI KONEČNĚ POCHOPILI ŽE JDE HLAVNĚ O HRATELNOST A O ZÁBAVU. A z tohoto hlediska to most wanted vyhrává na plné čáře.
[Odpověz]

Titulek: Zajebiste
Nick: (sajmon) - neregistrovaný
Datum:2005-11-30 11:00:00
Zajebiste jest te Need for Speed roumiecie Polen Is´t the Best
[Odpověz]

Titulek: Need for Speed - Most Wanted
Nick: (Reno) - neregistrovaný
Datum:2005-11-30 11:00:00
Je to mazec hra propracovaná grafárna, dej hry je skvělý propracovanost videi je taky na hodně dobré urovni! Proste mazec hra díky honičkám s policií
[Odpověz]

Titulek: hovno
Nick: (Hovno) - neregistrovaný
Datum:2005-11-30 11:00:00
no myslel sem ze tam bude este vic vylepseni nez v NFSU2 ale vono jich je tam min. neony sou fuč zrcatka taky a sou tam jenom celi body kils. davam 65%
[Odpověz]

Titulek: Re: hovno
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-14 22:02:07
a kolik jsi dal Underground 2????Kdys Most Wanted dostal od tebe tak malo?

Titulek: 4Fluke
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2005-11-27 11:00:00
Mno je pravda co rikas, ale v tomhle nebyli undergroundy lepsi. A pokud ta hra dostala 92% tak nechapu, proc se najednou vytasili s šestkou. Imho je Most Wanted lepsi nez oba undergoundy, ale na NFS2 a 5 nema :) Btw: Nejslabsi byl podle me Hot Pursuit 2 ;)
[Odpověz]

Titulek: Rofl Hind
Nick: (Fluke) - neregistrovaný
Datum:2005-11-27 11:00:00
Já level docela dobře chápu, Most wanted je až na honičky s poldama fakt na hovno. 6 je ještě dobrá známka pro tuhle hru, nechci po hře nějaký ultrarealistický fizykální modely, ale když jsou tu auta jako pancéřovaný tank, který se na silnici chovaj jak 911 s motorem vzadu a furt ti ujíždí zadek u každýho auta i s motorem vpředu, tak ať si to strčej někam. Nejslabší díl série fakt
[Odpověz]

Titulek: LOL, 4Nic moc
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2005-11-27 11:00:00
Lol, mno jedinej rozdil na grafice je, ze se to hraje ve dne :D :D :D. Ale asi sis nevsim policajtu, to se stava ;) Jinak je to urcite lepsi hra nez oba Undergroundy, daval 92%! Btw: nechapu level, nejdriv si stezujou, ze chybi policie a model pozkozeni a když to tam konecne pridaj (Mno model jen sporadicky :D), tak tomu daj 6 :D To je objektivni jak prase :D
[Odpověz]

Titulek: nic moc
Nick: (nic moc) - neregistrovaný
Datum:2005-11-26 11:00:00
Přechod z NFS:U2 na NFS:MW je asi tak stejnej jako byl přechod z Vice City na San Andreas, jednoduše řečeno nevidím skoro žádnej rozdíl, kromě grafiky. Dávám tak 75%
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Semtex-Cz) - neregistrovaný
Datum:2005-11-25 11:00:00
o dikes
[Odpověz]

Titulek: Cheaty
Nick: (Jake) - neregistrovaný
Datum:2005-11-25 11:00:00
Jo zname... koukni na http://NFScz.com ... tam sou cheaty.
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Semtex-Cz) - neregistrovaný
Datum:2005-11-25 11:00:00
pls jestli znate cheaty na NFSMW a my je napiste na muj e-mail je to citronova@centrum.cz diky moc
[Odpověz]

Titulek: NFSMW
Nick: (Goron_de_Snauri) - neregistrovaný
Datum:2005-11-21 11:00:00
Plna je fakt bomba, jen uz abych mel i cestinu....
[Odpověz]

Titulek: bezva bezva web
Nick: (HANS) - neregistrovaný
Datum:2005-11-21 11:00:00
Čau lidi mám nejlepší web v ČR www.nfsgame.net nejlepší českej web! :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nicek) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
Hele Most Wanted je super už ho chci hrát jako plnou verzy
[Odpověz]

Titulek: 2webmaster
Nick: (Jake) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Tak ja si myslim ze kazdy kdo bude chtit si vleze na stranku http://NFScz.com alias http://scorpions.cz/nfsmw a preview nebo recenzi si precte ;). Kdo o ni ma zajem tak at si tam vleze :)
[Odpověz]

Titulek: re: mackvak
Nick: (webmaster) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Odkaz na fanstranky pridan. Odkaz na preview a recenzi muzeme pridat, ale pouze zde do teto diskuze, protoze pridavame recenze a preview pouze ze serveru, ktere je zverejnuji pravidelne.
[Odpověz]

Titulek: nfscz.com
Nick: (mackvak) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Caues, na http://nfscz.com je fakt hafec informaci, myslim ze by admini tohohle webu mohli zaradit odkaz na preview a recenzi
[Odpověz]

Titulek: http://mostwanted.site.cz/
Nick: (mek) - neregistrovaný
Datum:2005-11-01 11:00:00
http://mostwanted.site.cz/
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Need for Speed: Most Wanted
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Need for Speed: Most Wanted
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 44216x - statistika
Need for Speed: Most Wanted 82 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-15
Need for Speed: Most Wanted

Průměrné hodnocení z médií:

82.03 %

Min : 50 % Max : 94 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 17
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %