Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Test Drive Unlimited (PC) > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Test Drive Unlimited (X360) 88.33 %PS2 - Test Drive Unlimited (PS2) 77.50 %PSP - Test Drive Unlimited (PSP) 80.00 %

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 157
LEVEL 8/1080 %LEVEL 149
Časopis Doupě 8.6/1086 %Doupě 02/07
Games.cz 8/1080 %2007-08-01
Emag 8.2/1082 %2007-07-21
GameStar.cz 8.5/1085 %2007-05-10
Recenzeher.eu ---91 %2007-05-05
Hrej.cz 9/1090 %2007-04-07
GamesWEB.sk ---88 %2007-04-06
Bonusweb ---81 %2007-04-06
hry.Sme.sk 9.3/1093 %2007-03-19
GamePlanet.cz 8.75/1087.5 %2007-02-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.29 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.11 %

Počet hodnocení: 18
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 640 z 5973 Žebříček
PC: 233 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 17 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 54 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2007-02-21
Ostatní2007-02-15
GamePark2007-02-15
Bonusweb2007-02-12
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-02-09
Vokr.com2007-02-07
Sector.sk2007-01-30
Hratelne.cz2007-01-13
Games.cz2006-12-19
Doupě2006-09-15
GamePark2006-07-06
Sector.sk2006-05-14
Hrej.cz2006-05-11
Hrej.cz2006-04-11
Gamesport2006-03-31
Bonusweb2005-11-11

Přídavky

Češtinahttp://cestiny.idnes.cz/t/testdriveunlimitedcz.html
Demo ---
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10460http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000009003
Návod ---
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9138http://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000009003
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/updaty/TDU_PC_Patch_166A.zip/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9044http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10613http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/t_tdu_lotus.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-152.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-126.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-641.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-746.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-158.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-154.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/tdu_wiesmann_roadster_mf3.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/tdu_camaro.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-49.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/test_drive_unlimited_video17.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/test_drive_unlimited_video18.zip/http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/test-drive-unlimited/download/trailery/TestDriveUnlimitedMulti-2948-225.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=wallpapery_zobraz&ID=10460
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Rozmrdanej monitor
Nick: (3vt)
Datum:2011-01-28 02:58:32
Už ste někdo jel ten milionářskej zavod okolo ostrova?? ja už asi 10X a pokaždy se mi to posralo tak po půl hodině jizdy bud chyba windowsu nebo se to seklo!! jednou jedinkrát sem to dojel a to o 15 vteřin pozdějc no nerozkopaly by ste monitor?! Já právě že jo!!.Tak mě zajímalo jestli zvás to někdo dojel třeba na poprvý nebo na podruhý?.
[Odpověz]

Titulek: Re: Rozmrdanej monitor
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-28 18:13:30
A tos kvůli tomu jako fakt rozmlátil monitor? :D

Titulek:  
Nick: (elzo) - neregistrovaný
Datum:2010-11-23 01:55:06
ta hra je faine ..dal sme to uplně na plný detaily a šlape jak má hraju to na amd ahtlon x4 4jádro 2,9ghz, pamět 8gb grafika geforce 460gtx 1gb pamět
[Odpověz]

Titulek: Re: sekani při jakémkoli nastavení
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-17 20:50:10
hele kámo mam stejnou grafiku jako ty taky ATI Radeon X800 256Mb taky to silně nechápu zezačátku sem pařil asi 2 hodiny a pohoda na nejvišší požadavky a druhej den se mi to na nejlepší a na nejhoršší požadavky sekalo proste sem zapnul hru a za 5 minut hrani se to začalo sekat ale podle mě to dělaj savy a mody kdyz to tam neni tak je to v pohodě
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ddd)
Datum:2009-10-18 14:25:42
JAK MAM DAT DO HRY SHELBY GT 500 ?? PROSIM PORADTE
[Odpověz]

Titulek: sekani při jakémkoli nastavení
Nick: (lukee) - neregistrovaný
Datum:2009-07-16 01:58:32
Zdravím, mám procesor 2,8 Ghz 1024 RAM 256MB Radeon X800. Když pustím hru na nejvišší detaily v pohodě, odjedu jeden závod a pak se mě to třeba na 3 vteřiny sekne a auto končí někde ve škarpě. Když to samý udělám na nejhorší detaily a rozlišení, dělá to naprosto stejný věci. Nainstaloval jsem si nový ovladače na grafiku a pořád.... Nevíte někdo prosím co s tím? Pište mi na mail ! lukee.89@seznam.cz ! díky
[Odpověz]

Titulek: hra test drive unlimited
Nick: (DeMaN.d) - neregistrovaný
Datum:2009-02-14 12:03:59
Potřeboval bych poradit hra my normálně jde koupím si auto a jedu podle šipek na závod a pak dám start a nic se tam nenačítá a točí se obrazovka okolo silnice a nic nejde zmáčknout prosím poradte pište na e-mail: deman.d@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: dsa
Nick: (kure) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 01:24:28
cus potrebuju poradit,co mam delat jaksi koupim auto apotom tam mam dojet,apak nevim co dal??
[Odpověz]

Titulek: poradit...
Nick: (Dangerster) - neregistrovaný
Datum:2008-12-27 06:50:48
čuss....potřebuji poradit s tdu grafickými ovladači mám processor intel celeron je to slaby ale mam 512 mb grafiku jede mi to bez problemu ale seka se to jen trochu kdyz tam nemam zadny cheaty mody nic...kdyz tam mam mody savy atd..seka se to jako prase....jako ne seka jede to ale...treba po 10 vterinach jizdy se to sekne a jede to dal...a potrebuji poradit i s jinymi vecmi..napiste mi na icq 371809987
[Odpověz]

Titulek: cau poradte pls
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2008-05-13 18:53:11
cau lidi nejjj potrebuju poradit mam test drive unlimited a mam ji prepalenou nainstaluju a spustim a tam mi nabehne okinko a tam je ze informace byli zajisteny a mam to poslat na jeden email a co je tam napsany je poslete slozku (FILE) a kde je ta slozka dekuji napiste na email je Weine.Roney@seznam.cz poradte pls
[Odpověz]

Titulek: dotaz na grafiku...
Nick: (neo5) - neregistrovaný
Datum:2007-12-25 23:38:16
Mam problem s grafikou.. memam nejakaj supr kompl jen celeron 440 2,2ghz 1gb ram a 7600 gs, ktera dycha na paty 7600gt, no problem je v tom, ze kdyz dam jakykoli detaily jede to furt stejne.. kdyz zvednu rozliseni na 1024/768 seka se to, ale je jedno na jaky je to detaily,furt to jede stejne.. nevim vcem je problem, ptz kamos ma trochu slabsi komp, teda krome grafiky a jede mu to paradne na polovinu..
[Odpověz]

Titulek: Re: dotaz na grafiku...
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-12-25 23:57:40
zkoušels nainstalovat nejnovější ovladače grafiky ?

Titulek: Re: dotaz na grafiku...
Nick: (yety) - neregistrovaný
Datum:2009-10-31 01:21:19
Problem bude v CPU. Ja mam nieco podobne ibaze so silnejsou grafikou.

Titulek: bioshock
Nick: (frogin) - neregistrovaný
Datum:2007-09-20 20:57:32
díky 007
[Odpověz]

Titulek: bioshock
Nick: (frogin) - neregistrovaný
Datum:2007-09-19 20:00:38
Mám ati radeon 9600xt a chtěl bych vedět jesti na ni jde hra BIOSHOCK
[Odpověz]

Titulek: Re: bioshock
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2007-09-19 23:07:52
Tak si to otestuj na http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Titulek: Čeština
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2007-06-11 17:30:58
Na bonuswebu byla vydána čestina, která zatím obsahuje drobnou chybu, kdy zmizí bežná doprava. Ale autoři slibují rychlé napravení. http://www.czetdu.com/cestina-test-drive-unlimited
[Odpověz]

Titulek: Zamrza S HDR
Nick: (Pecho777)
Datum:2007-04-18 03:50:27
Potreboval by som radu kd zapnem HDR 1280 high detajl bez AA ide v pohodicke ale po minute niekedy 5tich blikne a cierna obrazovka a pritom menu funguje. Ked nasledne vypnem HDR vsetko ponecham tak ako bolo tak chvilu ide ale zamrza kopec artefaktov az to uplne zamrzne...Nemam nic taktovane mam 7900GT GS gainward 1gbram 3800+ atd...Nestretol sa s tym niekto ???????
[Odpověz]

Titulek: Re: Zamrza S HDR
Nick: (warmen) - neregistrovaný
Datum:2007-04-28 20:27:33
bud mas zaseklej vetrak na grafe, nebo ti blbe prilyha chladic k cipu grafy,nebo kup lepsi chladic, nebo to reklamuj ze haze artefakty

Titulek:  
Nick: (mihHH) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 00:17:01
ja to hraju na dvoujadru Athlon 3800+, 1GB ram, 7900GT, a vpoho, NEVITE KDE SEZENU NISSAN SKYLINE R34 DO TDU?? PLS PLS PLS.. PREJ JE NEJAKEJ ODEMIKACI KOD NEBO CO, PLS PORADTE NEKDO
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kennz) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 16:53:00
no newim,já to hraju na 1,7 athlon XP,640ram,ati 9600pro,a celkem to jde,jo a hodně udělaj ovladače,stáhnul sem si rad_w2kxp_omega_38330 a zvedlo to fps tak o polovic.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Driverman) - neregistrovaný
Datum:2007-10-18 21:34:25
HMM tak to bych chtel videt ja ti proste neverim nedelej tu z lidi blbce lamo na te tvoji sunce!!!!! by si to ani nespustil tak netrep picoviny

Titulek: lol?
Nick: (DavesCZ) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 23:30:24
Re...on nerekl Core 2 duo ale core duo..trochu vetsi rozdil
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (jonny) - neregistrovaný
Datum:2007-03-17 03:47:49
prosím,potřeboval bych vědět jestli mi hra půjde na ATI RADEON 9600 ,515MB RAM ,AMD Sempron 2600+ 1.83 GHz.Moc tu hru chci a doufám,že to alespoň rozjedu. díky za POHOTOVOU odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (space) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 15:59:00
jonny nepojede ti to,mám stejnou grafiku a 1g paměti a horko těžko to jede.

Titulek: Re: pomoc
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-11 20:01:06
ALE FU. Pojede to uplně v pohodě. Kamoš ma ještě horší ATInu ,512 ddram a jede mu to sice se sekáním ale v klidu bez nějakeho taktu.

Titulek: pripojeni
Nick: (zipp444) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 00:12:35
ahoj,nevite nekdo co mam delat kdyz se mi to nechce pripojit na net?jestli jo tak piste na icq 333-784-125 poslu vam i obrazek co mi to pise,fakt prosim o pomoc
[Odpověz]

Titulek: TDU
Nick: (don_salieri) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 21:01:27
ako prejdete cez ochranu ?? ja som skusal vsetko !!
[Odpověz]

Titulek: Re: TDU
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-07 15:35:57
vatsinou pouzivam Basebolovou palku! A niekedy iba paste :)

Titulek: re
Nick: (Jindy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 18:01:28
Jo a ještě něco - jenom grafika asi herní PC nespasí. Kamarád si například teď také kupoval nový comp, ale koupil si nějaké starší Core Duo (asi 2.33 GHz) a ikdyž v tom má grafiku x1950pro, která má lepší paměťovou sběrnici než moje 1650xt, tak mě díky mému procesoru jde všechno rychleji a lépe než jemu. Takže grafika všechno nespasí.
[Odpověz]

Titulek: Re: re
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-05 19:39:51
Core 2 Duo s taktem 2.33 je hodně solidní. Takže Ty musíš mít minimálně tak 4 GHz procesory a nebo nějaký lepší Core 2 Duo.

Titulek: Re: re
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-07 15:33:58
on myslel Duo Core a ne Core 2 Duo!!!

Titulek: odvaz
Nick: (Jindy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 17:58:41
Je to opravdu přesně to, co jsem od toho čekal - tj. nejhezčí a podle mě i nejlepší a nejzábavnější závodní hra, kterou znám. Opravdu jsem to vyhlížel hrozně dlouho a je to mega super. Každopádně jsem si kvůli tomu koupil nové PC, novou grafiku a nové paměti, protože na 6600 GT bych se to ani neodvážil spouštet. Teď mám Core 2 Duo e6600, x1650xt 256 MB DDR3 a 1024 DDR II 800 MHz a jede to úplně naplno, s HDR, 4x vyhlazováním a hlavně to jede úplně parádně plynule. No darmo mluvit, to se musí zahrát. Například když otočíte ve vyšší rychlosti hlavu aby jste viděli z okénka ubíhající krajinu, tak díky tomu skvělému motion blur efektu to vypadá naprosto fotorealisticky. Jen mě štve, že jsem zatím u svého Logitech Cordless Rumblepad 2 nějak nerozchodil ovládání toho pohledu těmi analogovými páčkami, no ale to je detail.
[Odpověz]

Titulek: Re: odvaz
Nick: (QENTEX) - neregistrovaný
Datum:2007-04-14 23:20:28
hele ty d***** co to tu kecas s tim HDR a antialisingem 4X to nikdy nespustis nikdy dohromady tek tu moc nekecej na to potrebujes minimalne komp jak mam ja abys to pustil dohromady a s tou tvojou sunkou 1650XT to nejde tak nedelej:!!!!

Titulek:  
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 14:42:32
No hra u nás vyjde 16.3. A kdo má něco kolem 3GHz a 1650XT či 7600GT si ji opravdu vychutná. Kdo nemá bude muset nějaké detaily oželet. Jen podotknu že 1650XT stojí dneska kolem 3000,- jinak Kdo chce pařit online tak doporučim CZETDU Hra určo stojí za nákup.
[Odpověz]

Titulek: první zážitek
Nick: (Pav) - neregistrovaný
Datum:2007-03-04 09:19:34
zdá se mi to nebo tahle hra je jen pro nejnovejsi grafiky? mám Intel D 915 (2.8MHz 2x2MB 'kešku'), GF 6600GT, 512 RAM - JASNE NESTÍHÁ grafika a to muzu dat klidne i 640x480 low detaily bez vyhlazovani a bez HDR... :(
[Odpověz]

Titulek: TDU autoklub
Nick: (Arnie) - neregistrovaný
Datum:2007-02-20 20:35:26
Ahoj založili jsme český autoklub TDU. Kdo by měl zájem se připojit kontaktujte mě na ICQ 34854355. Nebo info na webu ww.czetdu.com
[Odpověz]

Titulek: Dalsi preview
Nick: (montana_cz)
Datum:2007-02-15 20:27:45
Muzete do seznamu Preview zaradit take nove preview na Test Drive Unlimited z racetolive.com? Diky http://www.racetolive.com/index.php?page=article&action=article&article_id=71
[Odpověz]

Titulek: Re: Dalsi preview
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-02-15 21:47:46
jasně .)

Titulek: dotaz....
Nick: (DeMooro) - neregistrovaný
Datum:2007-02-10 19:33:24
jde na jednu originálku přihlásit na multi víc lidí....
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-01 11:00:00
Cheaty tu máte dobré
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Test Drive Unlimited (PC)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Test Drive Unlimited (PC)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 43961x - statistika
Test Drive Unlimited (PC) 85 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-16
Test Drive Unlimited (PC)

Průměrné hodnocení z médií:

85.29 %

Min : 80 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Eden Studios
Distributor: Atari
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 12
Počet preview: 16

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %