Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Toca race driver 3 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - TOCA Race Driver 3 (PS2) 86.00 %

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---93 %SCORE 146
LEVELLukáš Codr8/1080 %LEVEL 137
Časopis Doupě 8.6/1086 %Doupě 3/06
Sector.sk 8/1080 %2007-04-14
Gamesport ---95 %2006-08-07
GamesWEB.sk ---90 %2006-07-24
GamePlanet.cz 8.75/1087.5 %2006-05-31
EscapeMag (pozastaven) ---93 %2006-05-19
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.5/1085 %2006-05-17
Bonusweb ---88 %2006-04-24
hry.Sme.sk 8/1080 %2006-04-21
Games.cz ---85 %2006-04-21
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-03-31
GamePark ---88 %2006-03-31
Hrej.cz 9/1090 %2006-03-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.70 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.89 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 511 z 5973 Žebříček
PC: 183 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 14 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 44 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2006-02-07
Doupě2006-01-10
Gamezone (ZRUŠEN)2005-12-30
Games.cz2005-12-09
GameStar.cz2005-11-27
Bonusweb2005-10-18
Sector.sk2005-10-16
Gamesport2005-10-15

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: 1,2 nebo 3 ?
Nick: (O'Gara) - neregistrovaný
Datum:2011-02-17 03:20:12
který díl myslíte že byl nejlepší.
[Odpověz]

Titulek: Re: 1,2 nebo 3 ?
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-17 12:41:04
Nevím, ale 3ka mne bavila nejvíc. Pořád podporuje spliscreen a má spoustu různých druhů závodů, od silničních, přes speciály a formule až po Závody traktůrků , nebo motokár. A ty jsou ve dvou,fakt zážitek:D

Titulek:  
Nick: (ENRIKE) - neregistrovaný
Datum:2009-02-19 02:28:14
na kterej stranke mozuzehnat cestinu do toky3
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (toca) - neregistrovaný
Datum:2008-10-01 19:13:45
hej lidi pls nevite kde bych mohl sehnat ovladac na vistu pro race driver 3??????
[Odpověz]

Titulek: nejde mi spustit tocu 3
Nick: (vtacik) - neregistrovaný
Datum:2008-02-05 16:16:44
caute ludia stiahol som si z netu tocu3,nainstalovatl a ked ju spustim vyhodi mi okienko CHYBA APLIKACE, ze sa mi vyskytla nejaka chyba pri spusteni ovladace ochranneho systemu,neviete mi niekto helfnut ako to mozem rozbehat?dik
[Odpověz]

Titulek: Toca a gamepad
Nick: (gotti) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 01:46:26
ahoj.stáhnul jsem si demo a nejde mi hrát s gamepadem.jak je to u plný hry?něco jsem četl že by to jít mělo,ale na tom demu mi to nešlo,nebo nevím.Díky za odpověd
[Odpověz]

Titulek: Toca po netu
Nick: (MacinosaK) - neregistrovaný
Datum:2008-01-16 22:12:32
Zdravím, kdyby někdo chtěl zahrát tocu po netu s naší menší pařanskou komunitou na Hamachu tak vřele zvu, třeba i začátečníky... kontakt na ICQ: 310-196-762
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-10-28 14:04:14
Funguje TOCA Race driver 3 pod Windows Vista ?
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2007-08-01 21:58:45
prosim poslete mi nekdo crack na TOCU RACE DRIVER 3 prosim prosim muj mail m.pokojny@seznam.cz moc moc dekuju predem
[Odpověz]

Titulek: Toca race driver 3
Nick: (James) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 11:27:44
Zakoupil jsem si tuto hru jiz zlevnenou z 899 na 599 na JRC a rozhodne jsem neprohloupil.Ja vim,ze je mozne kopirovane ale to vite netrpelivost je netrpelivost a mit taky par originalu neni na skodu.Je to skvela hra,ze zavodnich jedna z nejlepsich-spousta aut,sampionatu,trati atd.Akorat mi na teto hre vadi ze obecenstvo je jaksi takove placate postavicky a okoli trati by mohlo byt vice zastoupeno a jeste jsem slysel ze pry v profesionalni kariere jsou souperi dost drsni a ze se s nimi nevyplati poustet do souboju ale jeste jsem si to nemohl overit protoze tuto hru mam teprve kratce.Ozvuceni je rovnez skvele a dalsi bonus je za tam jsou jaksi dve kariery coz je super a ruzne tridy aut,rozhodne si tuto hru kupte,nebo alespon poridte.
[Odpověz]

Titulek: CRACK!!!!
Nick: (Calibrrari) - neregistrovaný
Datum:2007-03-14 19:49:16
Prosim o Crack do teto hry...poslete na meil calibrrari nebo n icq373629320 prosíííííííííííííím
[Odpověz]

Titulek: PROSÍM VÁS O ČEŠTINU
Nick: (Deco2508) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 01:34:38
pošlite my prosím češtinu na mail Deco2508@azet.sk alebo na ICQ 493-664-436 prosíííííííííííííímmmmmmmmmmmmmmmm
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bryan)
Datum:2006-11-19 19:56:10
kdo jí udělala celou prosím napíště , mojé ICQ je 329-677-191 Blade
[Odpověz]

Titulek: crackingggggg
Nick: (HATORI HANZA) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 02:41:59
ahoj lidi. tak jsem si pořídil trd3 a nainstaloval a jezdil. v puvodnim cracicku byl ale trjkun a tak se mi kolecko polamalo. nicmene , ted uz mi moje masinka opet jede, ale trd3 ani prd.:-( mam i preinstalováno a stale se mi pri nacitaní závodu vypina a hlasi zavaznou chybu. nevite co s tim? mate nedko nejakej ...---...?
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (punisher) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 21:16:56
Byl bych rad,kdyby si konecne uverejnily FUNGUJICI cheaty a ne tyhle,ktery jsou na sh1t...
[Odpověz]

Titulek: Re: cheaty
Nick: (Alias) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 01:03:10
www.toca3.hodnoceniher.cz

Titulek: Crack
Nick: (TANG) - neregistrovaný
Datum:2006-10-14 23:19:11
prosimvas neposlal by mi někdo crack na tocu 3 na email mira.lang@seznam.cz..předem děkuju
[Odpověz]

Titulek: save toca3
Nick: (ziky) - neregistrovaný
Datum:2006-10-05 13:40:11
zdar hraci mam trochu problem se zalohovanim v Toca3. Jak ulozit rozjety sampionat v Career mode? - napr pro renault clio GT zavody je tam asi 10 trati a ja netusim jak si zajet treba jen 2 pak to ulozit a druhy den pokracovat. je tam autosave ale ten zrejme funguje jen pro world tour. dik Jirka / jzika@email.cz
[Odpověz]

Titulek: NO!!!!
Nick: (Vicious) - neregistrovaný
Datum:2006-08-22 02:23:49
Pošlete mi někdo Toca race driver 3 moje ICQ je 312406166 díky.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Daiwosz) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 23:45:21
hele poslete mi nekdo češtinu na icq 251-734-191.diky zabijaci
[Odpověz]

Titulek: PLS
Nick: (Dan) - neregistrovaný
Datum:2006-08-13 22:45:35
pošlete mi prosim někdo crack na tocu 3. ICQ-309396455. Dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2006-08-13 22:40:22
poslete mi prosim nekdo crack na Tocu 3 na mail jarda.kill@email.cz fakt budu moc rad dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (burton) - neregistrovaný
Datum:2006-08-09 23:18:17
prosiim crack na toca driver 3 moje icq 326370508
[Odpověz]

Titulek: Ligaa
Nick: (PALO) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 14:32:11
Online liga na dtmliga.yc.cz
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-25 11:48:16
taky jsem se dlouho trápil,ale už je na to crack a už to valí! ještě jsem to opatchoval.Fakt super hra spousty nastavení aut. bomba
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Je to best hra!) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 15:22:24
takže vy volové co si neumíte poradit,stáhně te si crack,už vyšel,je to ta best hra co jsem kdy hrál,wooooooooooow!
[Odpověz]

Titulek: Re: Crack
Nick: (wac) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 21:58:43
Čau, dik že mi pošleš crack na TRD3, pěkně prosim na klika.p@seznam.cz

Titulek: čeština do Toca3
Nick: (Karel) - neregistrovaný
Datum:2006-06-27 20:34:17
Nemohl by my někdo poslat češtinu do Toca R.D.3 ? Moje adresa- charliewest@quick.cz Dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-07 10:00:00
A už jste si to zkoušeli legálně koupit? To řeší většinu problémú se spouštěním.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (mart) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
chytráku,takový kecy

Titulek: Re:
Nick: (Já) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 02:17:45
Nevidím důvod si to legálně kupovat

Titulek: Re:  
Nick: (PetrTesa) - neregistrovaný
Datum:2012-08-02 01:42:59
Hru mám koupenou, ale i tak mi na Windows 7 nefunguje. Protect mi píše, že mám restartovat PC k dokončení instalace ochranného softwaru, restartuju PC a píše mi to to samé, že mám restartovat PC :(. Kdyby někdo věděl co s tím, tak ať mi PLS napíše na PetrTesa7991@seznam.cz . Díky :)

Titulek: Super
Nick: (thomastuner) - neregistrovaný
Datum:2006-01-27 11:00:00
Super hra se suprovou grafikou a hodně verzí závodů super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Super
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-19 19:43:00
ty už si to udělala celé?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Toca race driver 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Toca race driver 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 50306x - statistika
Toca race driver 3 87 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-02-26
Toca race driver 3

Průměrné hodnocení z médií:

86.70 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 15
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %