Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LittleBigPlanet (PS VITA) > PS-VITA > Akční

Kde koupit ?

FunStore  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webNikola Marko7.3/1073 %2012-10-30
Eurogamer.czAgarwel Idiriz8/1080 %2012-10-21
ZingPetr Vojtěch / beddik9/1090 %2012-09-26
Games.czPetr Prošek8/1080 %2012-09-16
GameSite.skthe-GURU-man---90 %2012-09-16
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-09-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.83 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 73 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 855 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 9 z 67 Žebříček
PS-VITA/Akční: 4 z 20 Žebříček
Vše/Akční: 107 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LittleBigPlanet (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LittleBigPlanet (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4186x - statistika
LittleBigPlanet (PS VITA) 84 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-07-31
LittleBigPlanet (PS VITA)

Průměrné hodnocení z médií:

83.83 %

Min : 73 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Nejnovější přírůstek do skvělé arkádové série patří k nejlepším titulům pro PlayStation Vita, protože naplno využívá možností i ovládacích prvků nového soňáckého handheldu. Jedinou výraznější vadou na kráse je krátká příběhová kampaň, kterou sfouknete za jedno odpoledne.
> GameSite.sk : 90 %
LittleBigPlanet PS Vita je jednoznačne najlepšou LBP hrou vo vreckovej podobe a celkovo si udržuje vysokú kvalitu celej série. Hoci inovácií nie je veľa, sú dobre spracované a vhodne integrované do hry.
> Konzolista.cz : 9/10
LittleBigPlanet se může někomu jevit jako prostý port z velké konzole, ale když se do něj ponoříte, zjistíte, že má i spoustu skvělých novinek, navíc svým obsahem překonává veškerou svoji konkurenci, která je dostupná na kapesní konzole, chytré telefony nebo tablety. V současnosti se jedná o možná nejlepší a nejzábavnější hru na cesty, která se bude v budoucnu dále rozšiřovat o nové a nové úrovně, hříčky, kostýmy a další zajímavý obsah. Naše doporučení si jednoznačně zaslouží. LittleBigPlanet je hra, kvůli které se kupují konzole.
> Zing : 9/10
Hry se nebojte ani v případě, že jste předchozí díly nehráli. Příběh vás navnadí, že bude chtít víc a víc. U této hry to není problém, protože komunita vám nabízí víc a ještě víc. LittleBigPlannet se právoplatně stává jednou z nejlepších her na Vitu.
> Eurogamer.cz : 8/10
Zhodnotit LittleBigPlanet Vita jednou známkou není úplně snadné a ani nemůže být zcela objektivní, protože se hra skládá z několika různě kvalitních částí zaměřených na různé typy hráčů. Pokud zhodnotíme pouze kampaň, dostanete lehce nadprůměrnou plošinovku a sbírku miniher, která zaujme zejména variabilitou. Samotnou kampaň bych hodnotil sedmičkou. Podíváme-li se na editor, tak ten nemá konkurenci napříč platformami a vřele doporučuji všem, které baví stavění a libují si ve hrách typu Minecraft. Na hodnocení by mi tu možná nestačila desítková stupnice.
> Herní web : 7.3/10
Docela jasně slyším ty námitky po přečtení celé hodnotící tabulky. Ta hra by měla dostat nejméně o dva body více! Matematicky to tak odpovídá!!! Jenže tu je takový ten drobný problém. V drtivé většině se na Herním Webu řídíme aritmetickým průměrem, protože hra tak skoro vždy stejně dopadne, ale tady i přes všechny klady (a že jich není málo) musím a chci srazit hodnocení za tu prasárnu s vynechaným lokálním multiuplayerem. Není to asi spravedlivé, ale mě to vážně dostalo do varu. Na druhou stranu i přes tuto výtku, jde doslova o famózní hru, kvůli které se vyplatí pořídit si Vitu. A to už je co říci.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %