Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PlayStation All-Stars Battle Royale > PS-VITA > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2012-12-29
Czechgamer.comDavid Pelan---50 %2012-12-12
Games.czJiří Škrampal7/1070 %2012-12-05
DoupěPavel Kolář8/1080 %2012-12-05
GameParkMalinka---75 %2012-12-05
GameSite.skthe-GURU-man---80 %2012-12-05
Recenzeher.euJan Klimus8/1080 %2012-12-03
GameSite.sk---75 %2012-12-03
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-12-03
Sector.skmatus_ace7/1070 %2012-11-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2458 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 29 z 67 Žebříček
PS-VITA/Akční: 10 z 20 Žebříček
Vše/Akční: 334 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
PlayStation All-Stars Battle Royale
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



PlayStation All-Stars Battle Royale
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1792x - statistika
PlayStation All-Stars Battle Royale 74 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-24
PlayStation All-Stars Battle Royale

Průměrné hodnocení z médií:

74.00 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 7/10
Grafika je na takúto hru postačujúca, ťaží hlavne z rôznorodosti, keďže je vyskladaná z tém mnohých iných titulov. Zvuk poteší hlavne fanúšikov, keďže hudobné motívy taktiež zodpovedajú svojim predlohám a to isté platí pre dabing. Celkovo je PlayStation All-Stars Battle Royale pomerne vydareným kúskom, ktorý si berie mnoho dobrého zo Smash Bros, no v niektorých ohľadoch sa ešte má čo učiť. Prezentácia je skutočne lacná, viac techniky by hre určite neuškodilo, nie je pre samotárskych hráčov a ani jeden na jedného to nie je žiadna extra trieda. No aj napriek tomu solídne zabaví, hlavne vďaka online komponentu. Pre fanúšikov Sony sa však jedná kú
> Recenzeher.eu : 8/10
Playstation All-Stars Battle Royal se vydalo vlastní cestou oproti Super Smash, ale musím uznat, že zabíjení protivníků jen pomocí super úderů není to pravé ořechové, dáváte doopravdový pozor na protivníka až v případě, kdy se mu nabije metr a začne zářit, což značí, že vás může na jednu ráno zabít.
> GameSite.sk : 75 %
Playstation All-Stars Battle Royale je do určitej miery kontroverzným titulom, najmä čo sa hodnotenia a názorov hráčov týka. Z jednej strany hra zaujme svojou jednoduchosťou a chytľavosťou – hrať ju môže hocikto a má šancu byť úspešný.
> Konzolista.cz : 8/10
PlayStation All-Stars Battle Royale nemá sesadit z trůnu bojovek duo Mortal Kombat a Tekken Tag Tournamen 2. Jde si svoji vlastní cestičkou, neláká k sobě jen fanoušky bojovek, ale všechny hráče, kteří mají rádi postavičky z Playstationu. Díky snadnému ovládání a přístupnosti si každý bude PlayStation All-Stars Battle Royale od začátku užívat nejen doma, ale i na cestách. Hrát takovouto hru je radost. Jedna z nejzábavnějších her nejenom tohoto roku, ale i této generace.
> Games.cz : 7/10
Sony po vzoru Nintenda vzala ikony své herní scény a uplácala z nich netradiční, prudce zábavnou bojovku pro čtyři hráče. Bohužel svému dítku vývojáři na cestu přibalili i těžké závaží v podobě kombinace přiškrceného obsahu a absurdně vysoké ceny.
> Doupě : 8/10
Dorazilo dvacet známých i méně známých herních postav z her pro Playstation. Co chtějí? Prostě si jen dát na budku.
> GamePark : 75 %
All-Stars Battle Royale je dobrá bojovka, ale k dokonalosti ji něco chybí. Při hraní chybí dojem z klasického boje na konzoli. Částečným důvodem je poměrně velký chaos na obrazovce, která se různě přibližuje a oddaluje podle toho, jak daleko jsou postavy od sebe.
> GameSite.sk : 80 %
PlayStation All-Stars Battle Royale je skvelou bojovou hrou, v ktorej sa po prvýkrát v histórii PlayStation stretávajú všemožné známe charaktery pohromade. Hoci je postáv v hre len dvadsať, sú priam neuveriteľne prepracované a veľmi verné svojim predlohám. Ešte zaujímavejšie sú bojové arény, ktoré sa dynamicky menia počas súbojov a menia tak pravidlá hry.
> Czechgamer.com : 50 %
Pro PS Vitu se nejspíše jedná o trošku víc, než jen průměrnou bojovku, pro PS3 to tak nicméně neplatí. Nebýt známých obličejů, po PS All Stars by ani pes neštěkl.
> Bonusweb : 80 %
Hra přináší oblíbené hrdiny z PlayStation videoher v povedené bojovce.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %