Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tearaway > PS-VITA > Akční

Kde koupit ?

FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czHonza Konfršt5/5100 %2013-12-15
DoupěKarel Kališ4.5/590 %2013-12-15
GameParkkralik2012---92 %2013-12-15
ZingDenis Rus8/1080 %2013-12-15
Games.czJiří Pavlovský9/1090 %2013-12-01
Eurogamer.czAgarwel Idiriz8/1080 %2013-12-01
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2013-11-23
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-11-23
Konzolista.czMartin Šmíd5/1050 %2013-11-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.22 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 91 %
Max. hodnocení: 98 %
Pořadí:

Celkově: 642 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 7 z 67 Žebříček
PS-VITA/Akční: 3 z 20 Žebříček
Vše/Akční: 79 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tearaway
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tearaway
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1253x - statistika
Tearaway 85 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-23
Tearaway

Průměrné hodnocení z médií:

85.22 %

Min : 50 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9.5/10
Keby ste chceli rozobrať hru na súčiastky, vrstvu po vrstve by ste sa od finálnej vyrenderovanej scény, dostali cez geometriu, meshe, objekty vytvorené z polygónov až k základnému stavebnému kameňu každej 3D hry - otextúrovanému trojuholníku. Ak to urobíte u Tearaway od Media Molecule zostane vám list farebného papiera, aký bežne kúpite v obchode.
> Konzolista.cz : 9/10
Když se dnes podíváme na většinu her, moc originálních kousků mezi nimi nenajdeme. I proto mezi nimi působí plošinovka Tearaway jako velké zjevení, protože nejen, že má spoustu originálních prvků, ale je i velmi zábavná a navíc stírá rozdíl mezi virtuální realitou a tou skutečnou. Jen je škoda délky, hodnocení mohlo být maximální. Nic ale nemění na tom, že Tearaway by měl mít každý majitel kapesní konzole Playstation Vita, a jde i o důvod si případně konzoli pořídit.
> Konzolista.cz : 5/10
Ještě před vydáním bych si i vsadil, že ze hry Sonic: Lost World bude velmi kvalitní přírůstek do populárního univerza, který naváže třeba na povedený Sonic Colors. Výsledek je ale docela rozpačitý. Sonic: Lost World má sice sem tam úroveň s pěkným designem, nádherné vizuální zpracování, ale selhává v tom základním, tedy hratelnosti, která mnohdy spíše frustruje, než baví. Do toho si navíc můžete přičíst i krkolomné ovládání, takže není divu, že mohu nové dobrodružství modrého ježka doporučit jen těm jeho největším fanouškům. Ostatní by měli raději počkat na nov&
> Games.cz : 9/10
Uragán nápadů, herních i vizuálních, spoutaný do malého přístroje a možná trochu krátké hry. Aspoň však nemá šanci začít nudit.
> Eurogamer.cz : 8/10
Příjemné překvapení na opomíjenou platformu. 3D plošinovka, která sice není králem v tomto žánru, ale tento nedostatek dohání svěžími nápady, jak využít dotykových prvků a kamer.
> Hrej.cz : 5/5
Variabilní hratelnost, úžasný svět a nápadité vyprávění má jediný následek – není pochyb o tom, že Tearaway patří k absolutní špici toho, co dnes může Vita nabídnout.
> Doupě : 4.5/5
Tearaway je prostě herní klenot, který jde hrdě svojí cestou a ukazuje, jak kreativně využít možností Vity. Pokud ji vlastníte, nenechte si tenhle papírový klenot uniknout
> GamePark : 92 %
Je to sice poměrně troufalé říct, avšak Tearaway je pravděpodobně tím nejlepším, co se na konzoli PlayStation Vita momentálně nachází.
> Zing : 8/10
Říká se, že jedna píseň vydá za tisíc slov. Vlastně ne, to se říká o obrazu. Nevadí, takže jedna píseň vydá za tisíc slov a protože tahle recenze těch tisíci slov téměř dosahuje a Tearaway mi přinesla do života prakticky jen a jen radost a všem doporučuju, aby si ji zahráli, chtěl bych tento text zakončit zvesela. Dovětek tedy hledejte v mém prvním diskusním příspěvku pod tímto článkem.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %