Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

UNIT 13 (PS VITA) > PS-VITA > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2012-05-21
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2012-04-25
Games.czAlžběta Trojanová7/1070 %2012-04-13
BonuswebOndřej Zach---80 %2012-03-20
DoupěKarel Kališ8/1080 %2012-03-16
GameSite.skthe-GURU-man---75 %2012-03-16
Sector.skkorec8/1080 %2012-03-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.29 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1721 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 26 z 67 Žebříček
PS-VITA/Akční: 9 z 20 Žebříček
Vše/Akční: 226 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
UNIT 13 (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



UNIT 13 (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2529x - statistika
UNIT 13 (PS VITA) 79 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-09
UNIT 13 (PS VITA)

Průměrné hodnocení z médií:

79.29 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8/10
Celkový dojem z Unit 13 je však veľmi dobrý a osobne ho radím po Uncharted: Golden Abyss už na druhý najsilnejší titul, aký som hral. Svoju prvotnú úlohu: preniesť silný akčný zážitok na handheld si plní výborne a ponúka desiatky misií pre dlhšie i kratšie chvíle. Obetoval kus príbehu a herného sveta, no dianie nie je samoúčelné, dáva zmysel. PS Vita sa ukazuje byť skvelá platforma na taktické akcie a autori využívajú jej potenciál: výkon i ovládanie. Občas prestrelia obtiažnosť, ale budete sa baviť.
> Doupě : 8/10
Máte jenom pár minut a chcete si zábavně zastřílet? Unit 13 je hrou pro vás, protože tvůrci pochopili, jak má hra na handheldu vypadat.
> GameSite.sk : 75 %
Unit 13 je kvalitná military strieľačka z pohľadu tretej osoby, ktorá ponúka slušnú dávku zábavy. Jednotlivé misie sú dosť náročné, ponúkajú pre každého niečo, a hra si vyslovene žiada hranie znovu a znovu.
> Bonusweb : 80 %
Chcete-li si na PS Vita zastřílet, zkuste Unit 13. Není to po vše stránkách vyladěný titul, ale hraje se dobře.
> Games.cz : 7/10
Unit 13 zpočátku vypadá jako celkem nudná hra, která nabízí jen stále se opakující mise. Jakmile se ale pustíte do obtížnějších úkolů, adrenalin dokáže udržet hru zábavnou po dlouhý čas. Na druhou stranu je jasné, že takový typ hry není úplně pro každého.
> Zing : 8/10
K dokonalosti jí však pořád chybí pořádný příběh, který jak ukázalo Uncharted může i na Vitě skvěle fungovat a pochvalu nezaslouží ani trošku podivné grafické zpracování. Přesto nemá v oblasti handheldů ve svém žánru vůbec žádnou srovnatelnou konkurenci a pokud střílečku na handheld, tak pak jedině Unit 13 na Vitu.
> GamesWEB.sk : 9/10
Ak sa teda radíte k šťastlivým majiteľom nového handheldu z dielne Sony a žáner taktických akcií vám vôbec nie je cudzí, nie je absolútne žiaden dôvod, prečo by ste sa mali poslednému titulu z dielne Zipper Interactive vyhnúť.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %