Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resistance: Burning Skies (PS VITA) > PS-VITA > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMartin Zavřel6/1060 %2013-02-10
BonuswebEmanuel Svoboda---75 %2012-06-19
Czechgamer.comJakub Pokorný---75 %2012-06-16
GameParkMalinka---50 %2012-06-10
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2012-06-01
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz5/1050 %2012-06-01
Sector.skspacejunker4/1040 %2012-05-30
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2012-05-30
GameSite.skthe-GURU-man---95 %2012-05-30
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2012-05-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.50 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3359 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 43 z 67 Žebříček
PS-VITA/FPS: 2 z 3 Žebříček
Vše/FPS: 285 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resistance: Burning Skies (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resistance: Burning Skies (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2998x - statistika
Resistance: Burning Skies (PS VITA) 69 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-30
Resistance: Burning Skies (PS VITA)

Průměrné hodnocení z médií:

68.50 %

Min : 40 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 4/10
Resistance Burning Skies je piatou hrou v sérii. Ide o zahanbujúci diel a čo je smutnejšie, že je po technickej stránke horší ako PSP Retribution z roku 2009. V niektorých momentoch som mal pocit, že ide o pokračovanie, ktoré používa geometriu a objekty šité na mieru práve PSP. Horšie ozvučenú hru nenájdete, zbrane vďaka bojazlivým zvukom nestrieľajú náboje, ale praskajú kapsle. Prvá FPS pre PS Vita to má o to ťažšie, že Nihilistic si nevie poradiť so svetom, ktorý im bol daný do rúk a výsledkom je úplne obyčajná, nezaujímavá hra s akútnym nedostatkom vlastnej identity, so žiadnou snahou posunúť žáner alebo ho aspoň spraviť aktraktívny na platforme, ktorá p
> Recenzeher.eu : 9/10
Převedení série na PS Vita vyšlo na jedničku. Skvělá grafika, ozvučení a hratelnost. Hordy různých nepřátel, pekelný arzenál a plynulá, bezchybná pařba na šest a více hodin, pokud zaplujete do hry více hráčů.
> GameSite.sk : 95 %
Resistance: Burning Skies je čistokrvná FPS bez prechodov do iných žánrov.
> Konzolista.cz : 7/10
Resistance: Burning Skies je zábavnou a hlavně krásnou akční hrou, která nemá na kapesních konzolích konkurenci.
> GamesWEB.sk : 8/10
Ako som už spomenul v úvode recenzie, môj prvý dojem z Viťáckeho Resistance rozhodne nebol dobrý a pokiaľ by som nebol človekom trpezlivým, zlomil by som nad ním palicu ešte pred tým, než by mi stihol ukázať všetky svoje tromfy.
> Zing : 5/10
Pozitiva se tady hledají opravdu těžce a za plnou cenu rozhodně nekupovat. Hra, která měla na nějakou dobu Vitu spasit, si totiž vaši pozornost nakonec stěží zaslouží i zadarmo.
> GamePark : 50 %
Resistance: Burning Skies rozhodně není tím, co zřejmě v Sony od hry očekávali a o PS Vita se tak mluvit více nebude. Autoři bohužel vytvořili zoufale průměrnou, nezábavnou a nenápaditou hru, kterých je tucty, a kterou si zahrajete maximálně jednou a už si na ni nevzpomenete a to je bohužel při ceně PS Vita her dost mizerný výsledek.
> Czechgamer.com : 75 %
Prvá lastovička FPS titulu na PS Vita a svojou dĺžkou, multiplayerom i zábavnou zložkou si určite získa mnohých z radu hráčov, avšak škoda tej grafickej stránky a umelej inteligencie.
> Bonusweb : 75 %
Povedená střílečka ze zaběhnuté série, která potěší na poměry handheldů luxusním ovládáním dvěma analogovými páčkami, implementací dotykových funkcí a tradičním akčním nářezem typickým pro značku Resistance.
> Eurogamer.cz : 6/10
Fanoušci série dostanou na cesty přesně to, na co jsou zvyklí z gaučových dýchánků u konzolové trilogie. Pro ostatní jde o solidní střílečku s fajn atmosférou, nápaditými zbraněmi a většinu času zábavnou hratelností.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %