Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sly Cooper: Thieves in Time > PS-VITA > Plošinovka

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2013-04-16
GameParkkralik2012---75 %2013-04-16
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2013-04-01
Games.czPetr Prošek7/1070 %2013-03-24
BonuswebEmanuel Svoboda---78 %2013-03-24
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-03-24
Recenzeher.euJan Klimus7/1070 %2013-03-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2375 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 28 z 67 Žebříček
PS-VITA/Plošinovka: 2 z 4 Žebříček
Vše/Plošinovka: 89 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Jaj
Nick: (Akinator888) - neregistrovaný
Datum:2014-05-29 19:36:04
Je to dobra hra ale nemuzu na to najít cheaty :(( Jak to ? Žádné nejosu? :DD WHAAAT!? Jaj je to stejne blbí a pro 7 letý mimina je mi 13 tak klidek
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sly Cooper: Thieves in Time
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sly Cooper: Thieves in Time
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1974x - statistika
Sly Cooper: Thieves in Time 75 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-08
Sly Cooper: Thieves in Time

Průměrné hodnocení z médií:

74.71 %

Min : 70 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Recenzeher.eu : 7/10
Po grafické stránce hra vypadá skvěle, ale musíte vlastnit kopii na PS3 a ne na PS Vita. Na handheldu Sly Cooper nevypadá nijak špatně, ale ve srovnání s PS3 verzí je to skoro tragédie. Pokud si hru pořídíte, tak si jí kupte na PS3. Jinak Sly Copper: Thieves in Time můžu jen doporučit, jedná se o skvělou zábavu, která vám vydrží v řádu desítkách hodin, hra je to opravdu dlouhá a pokud budete prolézat úplně vše, tak se doba hraní téměř zdvojnásobí.
> Games.cz : 7/10
Arkádové eskapády legendárního chmatáka Slye Coopera lze doporučit pouze v handheldové verzi, a ani tehdy nedosahují kvalit předchozích dílů. I přesto jde o jednu z nejlepších oddechovek pro PlayStation Vita, která pobaví skalní fanoušky i mladší hráče.
> Bonusweb : 78 %
Mývalí zloděj Sly Cooper se vrací do minulosti, aby předvedl tu pravou zlodějinu. A s ním i celá banda zvířecích hrdinů, která se vydává také na cestu zpátky v čase, aby zabránila vyhlazení Slyovy rodiny a zachránila historii.
> Konzolista.cz : 8/10
Sly Cooper: Thieves in Time je rozhodně povedenou plošinovou, kterou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek tohoto žánru. Nabízí jednak humorně pojatý příběh, u něhož se budete smát, ale také povedenou hratelnost, rozmanité úkoly, intuitivní ovládání a zajímavé souboje s bossy. Z podstavců pro vítěze ho strhává několik drobných nedostatků a tak trochu i příliš malá obtížnost, nepředstavující žádnou výzvu. Pro české hráče je velkým plusem přítomnost lokalizace, a to jak titulek, tak hlavně povedeným dabingem. Naše doporučení si Sly Cooper: Thieves in Time jednoznačně zaslouží.
> Zing : 7/10
Abych zodpověděl otázku z nadpisu… určitě je to návrat klasiky. Na ten velký styl si ovšem budeme muset obávám se počkat do dalšího dílu.
> Hrej.cz : 8/10
Zase o něco lepší Sly Raccoon, který vás tentokrát protáhne celou historií. Víc prostředí, víc postav, víc schopností – o hodně víc hratelnosti.
> GamePark : 75 %
Sly Cooper: Thieves in Time se rozhodl jít po trochu jiné cestě než originální díly. Věnuje jim samozřejmě plnou pozornost a nabízí na ně hromady menších či větších odkazů, jež zajisté potěší každého fanouška, nicméně hratelnostně se odklonil na jinou kolej, která je sice příjemná, jednoduchá a bez problémů ji přijmete, každopádně chybí jakýsi hlubší prvek tahající vás ke hře pokaždé, kdy máte alespoň kapku volného času.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %