Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Wipeout 2048 > PS-VITA > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czPavel Oreški5/1050 %2013-02-10
GameSite.skthe-GURU-man---90 %2012-07-14
Herní webNikola Marko8.6/1086 %2012-04-11
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-03-16
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2012-03-06
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2012-03-05
Sector.skspacejunker8/1080 %2012-02-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 88 %
Pořadí:

Celkově: 1888 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 27 z 67 Žebříček
PS-VITA/Závodní: 2 z 7 Žebříček
Vše/Závodní: 159 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Wipeout 2048
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Wipeout 2048
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2345x - statistika
Wipeout 2048 78 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-28
Wipeout 2048

Průměrné hodnocení z médií:

78.00 %

Min : 50 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8/10
U WipEout 2048 platí do bodky menej je niekedy viac, nie je to však obsahom, ale minimalizmom, ktorý všetky rušivé elementy odstraňuje z cesty a dáva priestor tomu, na čo bol bol WipEout v prvom rade postavený, adrenalínovým pretekom s riadenými strelami, ktoré vás ohúria tou najluxusnejšou grafikou, akú si môžete na Vite dovoliť.
> Zing : 8/10
Všechny zápory beznadějně přehluší návykovost a hlavně neuvěřitelná zábavnost tohoto titulu. Pokud hledáte na Vitu skvělou závodní hru, právě jste ji našli. K dokonalosti by však musela předvést něco nového a ne pořád jen opakovat ty samé principy.
> Bonusweb : 80 %
Nový WipEout 2048 přiletěl, získal si nás a vyhrál. Hra hezky ukazuje schopnosti nového handheldu, i když se trochu zapomnělo na novinky.
> Konzolista.cz : 8/10
Wipeout 2048 je zcela jistě nejlepší závodní hrou, jakou si můžete v současnosti na cestách zahrát. Nabízí dlouhou kariéru, návykovou hratelnost a také propracovaný online multiplayer, který můžete hrát s Playstation 3 hráči. Vše je navíc zabaleno do líbivého audiovizuálního zpracování. Jen škoda, že vývojáři nepřipravili nové tratě nebo další novinky. Wipeout 2048 si mohl s tímto odnést lepší známku, nyní se musí spokojit s osmičkou.
> Herní web : 8.6/10
Wipeout nemusí každému sednout, to je myslím jasné. Ale pro fandy série mám dobrou zprávu: Král se vrátil a je silnější než kdy dřív!
> GameSite.sk : 90 %
Poteší aj množstvo trofejí, ktoré so sebou rozšírenie prináša a veľkosť balíčka. Tá sa pohybuje na úrovni okolo 550 MB, prípadne menej pri stiahnutí len jednej z dvoch častí.
> Eurogamer.cz : 5/10
Wipeout pro VITA nezklame fanoušky série a staré harcovníky ve světě nejrychlejších závodů na planetě. Ovšem pro obyčejného hráče je obtížnost občas až příliš vysoká a tratě hodně nepřehledné. Teď záleží, do jaké kategorie se řadíte.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %