Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

God of War 2 > PS2 > Akční

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-16 - GoW3

Kde koupit ?

FunStore  185 Kč  
Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  
FunStore  650 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 9.5/1095 %Doupě 04/07
Gamesport ---97 %2007-07-12
Sector.sk 9.5/1095 %2007-05-30
Hrej.cz 10/10100 %2007-05-30
Gamesport ---96 %2007-05-08
hry.Sme.sk 9.6/1096 %2007-05-07
GamePro ------2007-04-27
Games.cz ---93 %2007-03-29
Hratelne.cz ---98 %2007-03-29
GamePro ------2007-03-21
Bonusweb ---95 %2007-03-16
Doupě 9/1090 %2007-03-15

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.50 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.24 %

Počet hodnocení: 17
Min. hodnocení: 7 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 22 z 5973 Žebříček
PS2: 3 z 378 Žebříček
PS2/Akční: 2 z 70 Žebříček
Vše/Akční: 4 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2007-04-12
hry.Sme.sk2007-04-02
GamePro2007-03-21
Sector.sk2007-02-14
Doupě2007-02-13
GamePro2007-02-13
Hratelne.cz2007-02-07
Bonusweb2007-02-06
Hratelne.cz2007-01-24
Gamesport2006-11-06
Doupě2006-08-07
Hrej.cz2006-07-21
Bonusweb2006-06-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Jak aktivovat titan mode? ) - neregistrovaný
Datum:2016-05-02 22:10:29
Čau potřebovala bych pomoct jsem zrovna u ty ruky jak mi drží toho pegase. Pisou mi tu abych zmáčkla L3+R3 kdyz to zkusím tak se nic neděje.
[Odpověz]

Titulek: Problém s ukládáním
Nick: (Vrnas) - neregistrovaný
Datum:2013-04-09 15:32:18
Napíše tady někdo návod jak ulozit hru?Při ukládání zamrzne.Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém s ukládáním
Nick: (luxor) - neregistrovaný
Datum:2013-04-10 13:48:46
Musiš si koupit originál,šašku

Titulek:  
Nick: (bufu) - neregistrovaný
Datum:2012-01-25 15:49:50
minotaura neni zas tak tezke zabit jen to chce si od nej drzet odstup a ve vhodnych chvilich do nej busit mecema na retezu samozrejme je vyhodne si je upgradovat
[Odpověz]

Titulek: nemohu zabít
Nick: (obr. mino) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 00:27:09
Lidi, prosím, o radu jak zabít obrněného minotaura? ty komba mi nejdou, vždy mě hodí na zem. Je na to nějaký fígl? Poraďte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lord Kratos) - neregistrovaný
Datum:2011-09-18 14:18:15
je to lehký musíte hodně koukat a všímat si detailů a uděláte vše v poho:)už sem to prošel několikrát nic těžkýho, ale supr hra..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-17 16:00:26
Cauky lidicky mam problem hnedle ze zacatku.Porazil jsem tu ozivlou sochu a jsem ted nakej slabej a pomalej.A mec je zaseklej v zemi a nemuzu nic delat.Poradite mi co mam delat? Mec vyndat nejde a nemam zadnou silu.Dik
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (zeus22)
Datum:2011-12-30 20:26:29
jestli mysliš to s tim zeusem tak to patři ke hře , približ se co nejblíže k meči a uvidiš :)

Titulek:  
Nick: (gapa6) - neregistrovaný
Datum:2011-06-18 19:47:22
lidi nevíte někdo co mám dělat? zabil jsem toho trojhlavého psa a vubec nevím co dál. jsem v kruhu a nevím jak z něho ven.dík za radu
[Odpověz]

Titulek: neuklada a nevim jak s pegasem
Nick: (vaci) - neregistrovaný
Datum:2011-05-29 00:44:33
hosi ja nevim jak s tim pegasem on mme vzdicky sejme a pak ne vim jak stou packou a hlavne se mi to neuklada
[Odpověz]

Titulek: neukládá
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 23:56:51
ahojky mohl by mi někdo poradit?Koupila jsem God of war 2,vše funguje super,ale nejde mi to uložit.Dám saving a napíse mi to Error saving :-(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (GOD of God of War XD) - neregistrovaný
Datum:2011-04-04 01:27:56
hopa zabudol som prilozit pokec nick :D SymetriO ... uz to tu bolo raz :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (GOD of God of War XD) - neregistrovaný
Datum:2011-04-04 01:26:04
Take problemy mate s tou hrou boze moj ... :D trochu hlavu treba zapojit :D vsetky hadanky a kktinky v tej hre su maximalne jednoduche :)) Napiste mi vase problemy na POKECI :D ... mail alebo daco .. tu sa mi to nechce vypisovat :D o tej hre viem vsetko takze sa nebojte ze neporadim :)) sohy
[Odpověz]

Titulek: Re:  Hra nejde dohrat
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-23 15:18:37
Prosimtě koupil jsem si kolekci hry god Of war 1,2 na ps3 a druhy díl mi nejde dohrát

Titulek: Re:  
Nick: (lacko) - neregistrovaný
Datum:2015-01-06 18:48:21
Mam problem prosim o radu uz jsem daleko uz vidim olymp popresouvam sochy a laserem se mi otevre lesni cesta dojdu na konec a vsude lava a nevim jak dal dik za radu rad bych to dohral do konce :-) nej parba na plejka

Titulek: Re:  
Nick: (lacko) - neregistrovaný
Datum:2015-01-06 19:32:09
Mam problem prosim o radu uz jsem daleko uz vidim olymp popresouvam sochy a laserem se mi otevre lesni cesta dojdu na konec a vsude lava a nevim jak dal dik za radu rad bych to dohral do konce :-) nej parba na plejka

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-03 16:28:12
hosi dostal jsem se do mistnosti kde je posuvna paka a kdyz ji odtahnu nakonec je tam spoustec a ten mi otevre dvere ale kdyz slezu hned je zase zavre nwm jak nato je to hned po tom jak ziskate ten jako by luk
[Odpověz]

Titulek: god of var 2 chobotnice
Nick: (chuan) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 01:50:57
nemuzu dostat tu chobotnici. jak na ni? dik moc za odpoved...
[Odpověz]

Titulek: Re: god of var 2 chobotnice
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 17:03:59
musis sekat do leveho chapadla potom se trosku nadzvedna a mas tam rtvolu toho veho vojaka a tu das na ten spinaca potom se ti otevre venitlator a pomoc kridel vyletis naroho a budes sekat na hlavu pak zabodne jeden z bodcu na zem vylezez po nem a useknes ho a pak zvova ten druhej potom budes sekat dokud trosku nespadne a aktivujes ten most a tim ji rozmacknes hlavu

Titulek: Ring of pandora
Nick: (KANY) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 19:01:07
Pomozte!!! Jsme v kole Ring of Pandora,zabijem spoustu kentaurů,pak se otevřou dveře ale nejde nám přeskočit druhou šoupací skálu a vždycky spadneme do lávy.Taky v tom prstenu je spousta dveří ale klíče nikde.A jestli někdo ví co se má dělat s tím zatopeným dřevěným rohatcem,poradte.My už jsme v koncích.
[Odpověz]

Titulek: koukněte se na youtube
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-14 15:15:31
zadejte do vyhledavace na youtube (God of war 2 Walktrought part 1) a tam si najdete v dalsich kapitolách kde jste zrovna v loji :)
[Odpověz]

Titulek: Dom
Nick: (help) - neregistrovaný
Datum:2011-01-07 21:26:57
chlapy jsem v jeskyni kde je vsude lava jak ste proleteli stema kridlama okolo toho titana ohromnyho a nemuzu se dostat dal je tam hned u toho spaven s lekarnou vzdycky se rozebehnu vezmu si ty kridla ale nedoletim dostatecne daleko abych se chitil toho bodu nahore ....kdyztak dik za radu DominikZemin&sezam.cz a nebo pisnete sem dik
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-27 16:36:24
dobrý den potřeboval bych pomoc ke hře God of War 2 a level 2 a je to hned na začátku hry jak tam je jedna cesta zabarykádovaná a další zasipaná mosty nevím jak se odtud dostat poradítemi prosím někdo? Dyštak napište na email hermanicak@seznam.cz dekuju vám mockrát
[Odpověz]

Titulek: Most
Nick: (Sara) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 15:58:03
Dobrý den, prosím o radu..jsem na mostě, který je na praslý na dvě části a vede k nějakému chrámu, a pod tím mostem je vidět křídlo Pegase..nevím kam jít, vždy spadnu..prosím o radu. Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: Most
Nick: (die) - neregistrovaný
Datum:2011-10-31 23:42:37
máš blou hru, reinstal nebo pokud je na ps2 tak jedině vrátit

Titulek: help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 00:08:07
lidi sem u nakech dovh asi 4 koni menujou se nak steed of time toho vhlapka sem uz kilnul a naky 4 barevny packy sem zapnul ale dal nevim napiste mi na muj meil:ertrain@seznam.cz dik moc
[Odpověz]

Titulek: fery
Nick: (fanda) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 13:32:47
jak se delaj cheaty kduztak mi na piste na muj e-mail frantisekpolcar@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: fery
Nick: (fanda) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 13:30:32
čau te lidi vite jak se delaji citi muj kamos to hledal vsude a nenasel to tak kdyby jste byly tak hodni tam mi napiste na muj e-mail jj diky
[Odpověz]

Titulek: volove
Nick: (Flogron) - neregistrovaný
Datum:2010-11-24 16:45:29
neumite hrat god of war 2 :)
[Odpověz]

Titulek: gow2
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-25 23:40:04
pomoc:jsem v levelu atlas a nevím co s těma 2šutrama,dá se s nima akorát šoupat.Má se to rozhoupat? jestli jo tak jakým směrem?dík.
[Odpověz]

Titulek: Re: gow2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 13:20:16
musíš je na sebe poskladat tam mas dva sutry vis jak tam ma skopecek jak tam muyes s tim kameem nahoru nahodou kdzbz si vedel tak du dal tak tam das jeden ten sutr a podněj das ten druhe a pak ten sutr jak je nohore tak ho das na ten sutr co je dole pak je posouvat budes mit nasobe a pbudes je posouvat pak jak tam nemuz skocit tam nahoru tak ten jeden sutr vezme a das kam potebujes skocit Ukol: musis je dat na sebe ty sutr až je budes mit nasobe tak je budes sunout. me muzes verit ja tu hru udelal celou

Titulek: pomoc
Nick: (Patrik) - neregistrovaný
Datum:2010-09-15 00:39:17
Cau lidi hele jsem v mistnosti kde je druha velka socha a zjejich oci sviti paprsky vlevo jsou dvere tak je otevru battle s chlapkem kterej vytvari minotaury a ma knihu tak ho zabiju a vpravo nahore se mi otevre otvor pootocim pakou jenomze ta plosina jezdi moc rychle dolu a zadnej svitivej kamen tu neni prosim pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-07 22:56:25
mas tamd va sloupy po pravy strane tak jeden dej na plosinu a az to zvednes tak ruhej pod

Titulek: Pomoc
Nick: (Ondřej) - neregistrovaný
Datum:2010-08-08 15:17:05
cau lidi ted sem se dostal do mistnosti kdeje vsude led a rozmrazil sem dve dvere jakoby.... a ted nevim co mam delat .. kdyztak ve prostred je obrovsky ptak
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-08 00:59:37
potreboval bych taky poradit pls

Titulek: pomoc
Nick: (kamariska@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-06-03 01:16:24
prosím o pomoc mám krátce god of war II a dostal jsem se do chapointu kde letím na koni a pak mi přijede nejakej týpek na draku naproti pak já letím za ním a po chvílí co střílí vystřelí jednu velkou a já nevím jak se tomu vyhnout prosím o pomoc děkuji Kamil
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-04 02:32:28
nemáš se vyhnout ale pohybovat rychle analogem do stran čímž Pegase "zkrotíš" a vletíš s ním do jeskyně pokud myslíš tu část co já...

Titulek: sakra co s tim?
Nick: (lenule.x) - neregistrovaný
Datum:2010-06-01 14:24:23
čaute lidi,mám problém..pořídila jsem si God of war 2 a vůůbec mi na playstu nejde spustit..jednička tam jde v pohodě,ale ta dvojka vůbec..poraďte prosiim..díky
[Odpověz]

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 16:37:51
A máš ORIGINÁLKU?

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-01 17:20:40
jojo mam originál a fakt nechápu co s tím=( je to nějaký platinum či co..neni to tím? já nejsem moc dobrej expert přes takový věci..=) ale god of war mě fakt baví..=)

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 17:48:58
Tou platinou to určitě není, to je jen speciální vydání hry. Spíš bych řekl, že máš na playstationu opotřebovaný laser, takže ti to nechce načíct disk anebo je vadná originálka, což se sice moc často nestává, ale vyloučit se to nedá. Kámoš si koupil originálku The Fall, která nešla nainstalovat na žádném počítači a musel ji reklamovat..

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-01 19:45:17
sakra,tak co mam dělat? a jak zjistím že mám opotřebený laser? občas se mi to stane i u jiných her,ale tak po třetí se spustí ale ta dvojka gow ne..=( možná by to omhl být ten laser,co myslíš?a díky moc..=)

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 20:37:10
Jj nejspíš to bude opravdu tím laserem. Jak starý je tvůj playstation? Pokud máš možnost, zkus tu hru vyzkoušet u někoho na jiném playstationu, případně v nějaké prodejně a uvidíš..

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-01 22:15:53
asi tak půl roku.. a co s ím mám dělat? s tím laserem?

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 22:55:58
S laserem nic neuděláš, jedině vyměnit.. Půl roku ale není tak moc, takže třeba je ta originálka opravdu vadný kus. Zkus ji u někoho jiného a pak se uvidí.

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-01 23:33:40
ok...díky =)

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-02 16:22:46
ahojky,tak je to tím laserem..=( dá se to nějak opravit??

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-02 16:32:28
sakra ten zlatej hajzlík ne a ne umřít...=)škoda že nemluví česky..nerozumim ani slovo..ale jinak nej hra co znám..

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (LenuskaBonbonkova)
Datum:2010-06-02 16:42:51
už mám ten meč ale nejde použít..=(

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-02 17:37:37
No jestli máš ten Playstation teprve půl roku, tak by měl být ještě v záruce. Zkus reklamovat ;-)

Titulek: Re: sakra co s tim?
Nick: (LenuskaBonbonkova)
Datum:2010-06-02 18:07:53
ale já ho mam z anglie =)no neak to vykoumám..

Titulek:  
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-10 00:26:35
ludia naco zbitocne pisete sem ... ??? aj tak to trva kym vam niekto poradi ... ak vam vobec niekto ... radsej napiste mne ... rad poradim :D pokec nick : SymetriO
[Odpověz]

Titulek: Re:  pls poradmi teda
Nick: (Zdeněk) - neregistrovaný
Datum:2010-05-10 09:46:20
Ahoj.ja mam takovy problem.jak se vlastne letel na pegasovi a jak pak tam byl ten skret s tim modrym mecem prece tak tam sem ho prece zabyl.noa ted sem nekde za temi 4 konmi a naselsem toho ptaka ktery mel v sobe zabotnuty ten mec.no tak sem ho vzal a tam prece se skace presty obloky a to jsem tky udelal.jenze jak tam projdu tim tunelem a zabijuje tak tam je kousem mostu pak asi PUL kilometro kanon(jako ze tam nic neni) a pak je tam ten chram se sejfem kam se mam dostat.jenze nevim ja k se na tu druhou stranu mam dostat.prosim napiste mi reseni.budu vam moc vdecny.kdyztak mi napiste na email zdenda.kolarik@seznam.cz .dekuji a prosim napistemi co nejdriv

Titulek: Re:  
Nick: (zdenek) - neregistrovaný
Datum:2010-05-10 19:37:42
prosim upresnimito ja te det nechapu

Titulek: Re:  
Nick: (otazka dyžtak email kokyjan@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 19:08:43
Čau lidi vím že je to zřejmě zbytečná otázka ale myslíte že ja na to čeština ja bych se totiž velmi rád dozvěděl co se dějě v tom ději.Díky za odpověd.

Titulek:  
Nick: (Zdeněk) - neregistrovaný
Datum:2010-05-09 20:33:58
Ahoj.ja mam takovy problem.jak se vlastne letel na pegasovi a jak pak tam byl ten skret s tim modrym mecem prece tak tam sem ho prece zabyl.noa ted sem nekde za temi 4 konmi a naselsem toho ptaka ktery mel v sobe zabotnuty ten mec.no tak sem ho vzal a tam prece se skace presty obloky a to jsem tky udelal.jenze jak tam projdu tim tunelem a zabijuje tak tam je kousem mostu pak asi PUL kilometro kanon(jako ze tam nic neni) a pak je tam ten chram se sejfem kam se mam dostat.jenze nevim ja k se na tu druhou stranu mam dostat.prosim napiste mi reseni.budu vam moc vdecny.kdyztak mi napiste na email zdenda.kolarik@seznam.cz .dekuji a prosim napistemi co nejdriv
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-10 00:18:26
sak a co je na tom tazke ??? sak ked preskaces tie stlpy tak ides cez 2 jaskyne .. v podstate 2 miestnosti ... vyjdes odtial v GREAT CHASM ... a tam je potom kusok mostu a potom nic ... sak ti staci bezat na konec toho mostu a spusti sa ti movie ... nebudem ti hovorit co je dalej ... nebudem ta oberat o zazitky :D

Titulek: Re:  
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-18 16:54:59
trochu chaoticky to napisal ... asi mysli Great Chasm ... pri Ikarusovi.

Titulek: žádám o radu
Nick: (Terka) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 17:15:30
už jsem zabila tu chobotnici a odletěla fénixem do toho velkého ptáka a tam musim podniknout něco s těmi velkými zvony nevim jak na to nemohu se dostat dál pomozte prosím. Hledala jsem návod na tuto hru ale ani to se mi nějak nedaří. Tak mě prosím pomozte buď stránkou s návodem nebo radou. Vim že je mam rozeznít najednou ale nedaří se mi to.
[Odpověz]

Titulek: Re: žádám o radu
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 22:56:37
napis mi na pokec ak ces nejake rady do hry ... pri tych zvonoch si nastav baranidlo na pravy zvok ... potom rozozni lavy , spomal cas , vyskoc hore na baranidlo a rozhojdaj ho a tuk :D way is clear :D

Titulek: Re: žádám o radu
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 22:57:46
napis mi na pokeci ... SymetriO ... mozem ti radit ked ces :D

Titulek: pomoc
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 20:43:05
ludia ak potrebujete nejaku radu do hry alebo potrebujete pomoc alebo nejake secrety ... tak sa ozvite ... pokec: SymetriO
[Odpověz]

Titulek: re:pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-19 00:58:24
no von te tema 5 ranama sestreli vzdycky, az budes padat musis tocit levou packou jako o zivot....tot vse
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2010-04-16 16:14:19
ja jsem dostal na začatku meč musel jsem ho vzít nakumi bohu a on mi ho sebral pak me zabil ja jsem šel do podsvětí atd.. potom jsem šel na pegase a potom jsem mesel skakat na další ptaky a zabit je potom když jsem je zabil tak priletej na pegasovi nekdo a zahnal me do nečeho a tam na me střílel ze začatku jsem to vedel ale potom na me strelil 5 ran pres celol obrazovku tak me zabil. takže nevim co mam delat jak sevihnout takže když nekdo bude zvas vedět tak napište na fantastik.1997@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (kubasaggi) - neregistrovaný
Datum:2010-05-04 15:17:05
mačkej křížek nebo kolečko pozdějš ho určitě sestřelíš ale dam ti mailovou adresu na jednoho frajera kterej se v tom vizná líp než já M80A1 tak zatim čus

Titulek: Re: pomoc
Nick: (kamariska@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-06-03 01:09:38
ahoj prosím tě mam stejnej problém, letím na koni za nějakým týpkem párkrát se vyhnu a pak střela přes celou obrazovku a pak nic už jsem zoufalej prosím o pomoc děkuju Kamil

Titulek: nevim
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2010-04-10 14:25:44
nevím jak dal vletěl jsem na pegasoj do skal rosekal jsem obra dostal jsem luk a ted nevím jak dal skacu tam jak píp a už tam nic neni mužete pomoct dik odpověd mi prosí pošlete na mail ondra.curlik@seznam.cz jestly nekdo víte
[Odpověz]

Titulek: nevím
Nick: (mic) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 02:47:31
nevím jak dal vletěl jsem na pegasoj do skal rosekal jsem obra dostal jsem luk a ted nevím jak dal skacu tam jak píp a už tam nic neni mužete pomoct dik odpověd mi prosí pošlete na mail BrozS@centrum.cz jestly nekdo víte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-06 17:14:27
hele lidi nwm jak dal sem v ty mistnosti jak je tam ten velkej kun a nemuzu zpet co mam delat ?? pls poradte
[Odpověz]

Titulek: navod
Nick: (badboy) - neregistrovaný
Datum:2010-03-06 00:12:09
Ahojte, mam jen dotaz. Vlastni tady nekdo navod na God of war 2??? Jestli jo mohl by mi ho zaslat na mail: bad41@seznam.cz klidne i vlastni vyroby,koukam po netu a nemuzu na zadnej narazit.Diky Diky moc :-))
[Odpověz]

Titulek: kurvadrát
Nick: (pitva) - neregistrovaný
Datum:2010-01-27 23:26:18
Prosim vás, zabil sem takovou obří vlasatou ženskou která tě umí zkamenit, urval sem jí hlavu, a pak sem někde, kde jsou čtyři areny, v každý je uprostřed nějakej sloup kterej otáčením páky povysunu nahoru. Nemůžu se ale dostat přes druhou místnost, tam se to musí nějak podplavat a já nevim jak. Ten zpomalovač času funguje jen v první místnosti. pls help
[Odpověz]

Titulek: Re: kurvadrát
Nick: (furdasek) - neregistrovaný
Datum:2010-02-09 01:04:58
musíš rozbit všechny láhve pod vodou

Titulek: Re: kurvadrát
Nick: (SymetriO) - neregistrovaný
Datum:2010-05-08 20:29:15
to ze mas pod vodou rozbit vsetky nadoby je volovina ... sak z prvej areny ides tak ze potiahnes paku spomalis cas a podplavas ... v druhej potiahnes paku a musim pouzit underwater dash lebo ked potiahnes paku tam sa to o chvilku zavrie... a z tretej areny tam len rozbijes dvere dashom ... to je vsetko ...

Titulek: pomoc
Nick: (ssss) - neregistrovaný
Datum:2010-01-12 18:55:03
potreboval by som pomoct s gow2 ten pes s troma hlavami ma fakt serie stale na mna pluje ohnive gule a a ja ho vobec neviem zabit je tam akurat nejaka packa a otvor s ktoreho sa po zatiahnuti packy vystreli jedna ohniva gula hm a co dalej?????? prosim mail taschen@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Pitva) - neregistrovaný
Datum:2010-01-27 23:14:38
normálně ho musíš prostě sombit co to jde, po chvíli zhebne. snaž se od něj bejt dál

Titulek:  
Nick: (socom) - neregistrovaný
Datum:2010-01-06 17:22:53
husta parba ale jednoducha jak jednicka tak i dvojka na very hard mam kolekcy na ps3 a jso tam super dodelavky tesim se na trojky a ma vyjit i fylm majte se parani
[Odpověz]

Titulek: GoW II
Nick: (deni) - neregistrovaný
Datum:2009-09-21 23:13:05
nejlepsi fatalni uzasna hra co sem kdy paril hraju ji skoro furt pokud nejsem na WoWku :D:D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-04-10 00:31:58
dohráno! nádhera super!!!
[Odpověz]

Titulek: jan
Nick: (got of war) - neregistrovaný
Datum:2009-04-03 19:19:15
je to fakt bezva hra na psp.
[Odpověz]

Titulek: chobotnice
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-03-28 23:41:28
Už to mám bylo to jednoduchý akorát že jsem nevěděla že se i na ten druhý pařát dá vyskočit a pak je to hračka moc hezká hra.
[Odpověz]

Titulek: chobotnice
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-03-12 21:48:05
i když mám to zrychlení a pařát je osekaný tak zase nemůžu doskočit a chytnout se rychle toho kolečka ono je vůbec problém s tím poskakováním
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Wmg) - neregistrovaný
Datum:2009-03-10 04:59:25
Musiš dat zrychleni a pak se vyhybat těm utokum
[Odpověz]

Titulek: chobotnice
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-03-10 22:20:34
jestli jsi odpovídal na tu chobotnici tak dík snad najdu kde se používá to zrychlení ale zkusím to díky za radu

Titulek: chobotnice
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-03-08 00:31:50
může mi někdo poradit jak useknout ten druhý pařát vždy když už tam mám kolečko tak ho ta potvora vytáhne takže to nějak nestihám je na to fígl? díky
[Odpověz]

Titulek: ....
Nick: (GOD OF WAR 2) - neregistrovaný
Datum:2009-01-18 23:01:48
to je snad ta nejlepsi hra kterou sem hral na ps2 dobra grafika a dobry provedeni fakt goood
[Odpověz]

Titulek: KOUKNOUT
Nick: (GOW II - III) - neregistrovaný
Datum:2008-12-19 13:26:55
http://cz.youtube.com/watch?v=eqSEac-DY-E
[Odpověz]

Titulek: gowII
Nick: (fKy) - neregistrovaný
Datum:2008-10-30 20:10:25
pecka na druhou, nejlepsia hra ktoru som v zivote hral :)
[Odpověz]

Titulek: prosim poradte
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2008-10-02 14:36:48
zdar ja se chcu zeptat nevite jak se dostat presty velke 4 kone jak vas tam doveze ten pegas spouste ji te tam nejake 4-5 paky musi se snema otocit a jedna zluta na jednom koni se otevre takovi kolo se sipkama a ja nevim jak se dostat na to ho kone tam je to kolo se sipkami dostane te tam moc blezky
[Odpověz]

Titulek: God Of War 2
Nick: (pajerja)
Datum:2008-07-15 20:59:36
moc dobra hra na ps2 nej co sem kdy hral THX
[Odpověz]

Titulek: God of War 1,2
Nick: (KOUTAK) - neregistrovaný
Datum:2008-06-24 14:47:36
DOST DOBRA HRA NA PS2 LEPSI NEZNAM
[Odpověz]

Titulek: GWR2
Nick: (krempis) - neregistrovaný
Datum:2008-05-25 08:29:50
cau gamebleri je to fakt dobre ale jen do toho mista nez se seknu takze nevim jak useknout druhe chapadlo krakenovi ale vam verim call me
[Odpověz]

Titulek: Re: god of war 2
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2008-03-20 22:55:21
Docela v pohodě, musíš pořád mlátit do té která se volně pohybuje, jakmile ji omračiš stiskni okamžitě L1 A R1 tím zpomalíš čas, okamžitě musíš k zrcadlu kde je ta druhá baba a musíš do mlátit dokud ji také neomráčíš po té musíš rychle rozbít zrcadlo ze kterého vždy povystoupila a takto se to bude opakovat než zničíš všechna zrcadla, hodně úspěchů Čágo
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: god of war 2
Nick: (pipag) - neregistrovaný
Datum:2009-02-16 17:05:46
dííík to dem taky nemoch udělat je to fakt těšký mě by to nenapadlo

Titulek: God of war
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2008-03-20 22:05:54
Prosím o radu, jsem u bosse takový tlustoch dvě mrtvoli bránící v pohybu mechanismu jsem už odstranil, ale vůbec jak ho zabít, pro orientaci jsou tam 2 sochy pro zpomalení času díky moc za radu
[Odpověz]

Titulek: Re: God of war
Nick: (Radek) - neregistrovaný
Datum:2008-03-22 15:03:25
for Lukáš Předpokládám, že jsi u té mnohobradavkové potvory se spoustou rukou. Dole jsi zneschopnil ruce těmi bodci a dostal jsi se k hlavě se dvěma rukama. Musíš jí mlátit do ruky a pak, když ji položí, tak musíš tlačit nějaký sloup na okraji té propasti. Jsou tam nějaké páky. Když dtlačíš sloup k některé z pák, tak za ni zatáhni a uvidíš jestli jsi zatáhl za správnou páku. Ta správná musí zespoda vytáhnout nějaký hrot a tím zaútočíš na tu potvoru. Toto opakuješ 2x. Vždy, ale s jinou pákou. Postupuješ z prava do leva.

Titulek: god of war 2
Nick: (nevim si rady) - neregistrovaný
Datum:2008-03-17 18:54:49
dekuju moc moc ti dekuju radek.
[Odpověz]

Titulek: god of war 2
Nick: (nevim si rady) - neregistrovaný
Datum:2008-02-26 21:17:05
lidi jestli nechapete tomu ze bojuju s 2 babama jako myslym jestli nevite jake to je kolo tak poslouchejte jedna baba me v tahla do minulosti a tam chtela znici ten mec co jsem snim zabil arese ale ja ji zastavil no a ted jsem se zase vratil zpet odkud me dotahla a tam je ta dalsi baba ale ta druha furt vilyza ztech zrcadel no a je mlatim a mlatim ale porad nic poradte prosim prosim prosim prosíííííííííííííííííííím protoze ja se vzdycky tak nastvu ze rvu aji na mamaku tak prosíííííííííííím poradte.
[Odpověz]

Titulek: Re: god of war 2
Nick: (Radek) - neregistrovaný
Datum:2008-02-29 15:30:02
Asi jsi na konci. Zřejmě jsi zabil to mnoharukou potvoru a před ní se ti objevily takové ty navijáky. Nevím za který jsi tahal, ale já jsem tahal za prostřední a hodilo mě to na boj s Diem. Tady je odkaz na návod podle kterého jsem šel. Je to přeložené asi automatem, takže čeština žádný zázrak, ale jde podle toho jít při trošce přemýšlení. Hlavně jsou tam obrázky a tak se vždy zorijentuješ. http://forum.lide.cz/redir.fcgi?http://muj.edisk.cz/stahnout-soubor/14641/God-of-War- 2.doc_33.41MB.html

Titulek: Re: god of war 2
Nick: (Radek) - neregistrovaný
Datum:2008-03-03 15:20:54
Tak už vím, kde jsi. Musíš mydlit tu buchtu, která poletuje po místnosti. V okamžiku, kdy lehne a svítí zeleně: R1 + L1 (zelené světlo - zpomalení) a mydli tu buchtu v zrcadle. To opakuj až ta zrcadla rozbiješ. Pak zmydlíš tu buchtu v místnosti (navede tě hra) a otevře se ti další cesta.

Titulek: god of war 2
Nick: (nevim si rady) - neregistrovaný
Datum:2008-02-26 21:07:11
lidi nevim co mam dal delat ted bojuju s 2 babama ja donich mlati uplne vsechno ale porad nechcou umrit tak jsem se chtel vas vsech poradite pls
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (problém) - neregistrovaný
Datum:2008-02-22 19:48:53
mám kotelný problém sem tam jak svítí ta socha těmam očima je tam jen jedna socha a nevim kde pro ni mám vzít ten štít dopředu dík
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-26 14:42:34
Musíš projít dveřmi v levo dole (boj atd.), po skončení vytlačíš panel. Panel přisuneš ke sloupu kde je část žebříku. Vylezeš nahoru, půjdeš do leva, vejdeš do dveří, podstoupíš boj, získáš štít, ten dáš soše, vytáhneš sochu nahoru - rychle vylezeš nahoru - kryt atd.

Titulek: Re:
Nick: (Radek) - neregistrovaný
Datum:2008-02-26 14:46:33
Musíš jít do dveří v levo dole (boj. atd.). Vytlačíč kvádr, ten přisuneš ke sloupu s částí žebříku, vylezeš nahoru, jdeš do leva, ne konci dveře po procházce postoupíš boj s neviditelným. Po skončení boje získáš štít, který dáš soše. Sochu vysuneš nahoru a rychle vylezeš za ní - kryt a jdeš dál.

Titulek:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2008-02-16 23:56:37
je to fakt narez hra uz sem ji dohral alituju ze pokracovani je jen na ps3
[Odpověz]

Titulek: GOD OF WAR 2
Nick: (Atlet) - neregistrovaný
Datum:2008-02-01 18:01:15
prosim o pomoc doletel som na na koni az na ostrov tu som pozabijal vsetkych a dostanem sa do nizsieho podlazia po psoch . a tu je tlacidlo na zemi s pakou kde sa ovaraju dvere neviem to stihnut sa tam dostat ako to mam urobit?? a ako ze sa to spomaluje cas?
[Odpověz]

Titulek: Re: GOD OF WAR 2
Nick: (Radek) - neregistrovaný
Datum:2008-02-26 14:35:01
O patro výš (tam kde jsi bojoval se psy a visí tam kostry) tak je jedna mrtvola, kterou si vezmeš (R1) sebou dolů, položíš na spínač a táhneš za páku. Pak se v pohodě dostaneš dál.

Titulek: GOd of war 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-25 23:49:05
Dobry den ja bych potřrboval pomoct.Jsem v místnosti a tam je ještě mrtvi chlap a dve kulate body.Když se nato šlápne tak se to propadne a votvře to dveře.Na 1 kulatej bod dám chlapa , ty dveře se trochu votevřou,pak si stoupnu na ten 2 bod a dveře se votevřou uplně pak tam chci vběhnout ale nemužu to stihnout co mam dělat. Prosim odpověste!!!!!!! Moje icq je 359431518.
[Odpověz]

Titulek: Re: GOd of war 2
Nick: (Barbus1)
Datum:2007-12-30 19:55:29
Musíš tu mrtvolu hodit do vody na pravé straně a pak běžet na levou stranu, kam ti tamrtvola 'připlave'. Mrtvolu položíš na spíač a sám si stoupneš na spínač uprostřed. Pak to v pohodě stihneš.

Titulek: Re: GOd of war 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-26 14:38:26
Tu mrtvolu hodíš do vody, přeběhneš do druhé místnosti, tam ti připluje mrtvola, kterou položíš na spínač, sám si stoupneš na spínač uprostřed a v pohodě to stihneš. Nezapomeň na bedny v pravo nahoře. Přitahovač zviditelníš lukem.

Titulek: God of War
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 03:02:08
prosím opět o pomoc,teď jsem v Hadesově aréně,ty maníky napůl koně jsem udělala,nahoře dveře se mi otevřeli,šla jsem tam,ted musím přeskákat lávu to první mi jde,ale to druhé ne,nedoskočím tam,jak na to????Jo a ještě je tam v takové červené vodě nějaký ďábel s rohama,mám tam páku a ta mi nejde spustit.Díky opět za radu s pozdravem Petra
[Odpověz]

Titulek: Re: God of War
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 03:10:44
Tak jsem to už přeskočila,no jo musím skočit na dvakrát,ach jo ta moje palice.

Titulek: God of war2
Nick: (Wyat) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 04:52:04
Jestli jsi v tom místě jak si zabil kyklopy tak ten kvadr přetlač do na tu plošinu s pilířema.Uz tam jedem kvadr musi byt z dřívějška.Oba je posun na konec a jdi k jejímu vstupu.Tam plošinu chyť a shod ji dolu.Pak pokračuj prez ni dal.:)Mam celej návod pokud bys chtel. W.Geronimo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: God of war2
Nick: (fr44Jq) - neregistrovaný
Datum:2008-03-15 20:06:44
prosimtě poslal bys mi dneska ten návod na email:krysapavlisa@atlas.cz díky kámo.

Titulek: Good of War
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 01:52:33
Prosím prosím,nevíte někdo jak zlikvidovat ty psi se třema hlavama,co prskají ty ohnivý koule??Neustále se mi tam množí a vždycky mě dostanou,už opravdu nevím jak,budu vděčná za každou radu,nebo to snad nedohraju,díky moc a moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Good of War
Nick: (Wyat) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 04:58:42
Musis přednostně pobíjet ty malé nez ti vyrostou.Použij klidne kouzla na ty malé a na velké použij hněv titanů.Pokud bys chtela celej návod tak mam. W.Geronimo@seznam.cz

Titulek: Re: Good of War
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 03:03:23
Moc děkuji za radu.

Titulek: plis
Nick: (Pajk) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 00:55:46
já bych potřeboval poradit s jendou misi jak otevřete tu bránu jak je tam ta mrtvola a jak ji hodite do potoka tak jsem za tou branou porazim tam tu zrudu a přešplhám to lano potom si zpomalim čas prozjdu mezi těmá lejzrama který zkamenej mu moji postavu a pak skočím na druhou stranu a tam jsou 3 sochy tak je všechny zničím a v tý prostřední je takovej velkej kamen a ja ho schodím dolu a už nevím co mám dělat poradí mi někdo prosím moje icq číslo je ¨313718006
[Odpověz]

Titulek: god of war 2
Nick: (nolfum) - neregistrovaný
Datum:2007-09-20 17:16:07
Prosim o radu, sebral jsem to fialove kopi a preskakal ty padajici sloupy a padnul do jeskyne tu jsem vymlatil a dostal jsem se na druhou stranu a tam je most a na tom moste proste nevim co mam delat. Vzdy kdyz spadnu tak hra se mi uz nenacte muzete mi nejak poradit dekuji
[Odpověz]

Titulek: help god of war 2
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 12:22:10
nevím jak dál a to jsem teprve na začátku,osedlal jsem pegase a nějakej velkej buzerant mě neustále sestřeluje,pomozte prosím.Dík můj e-mail jiri.zabka@neony-sign.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (černý bratr) - neregistrovaný
Datum:2007-08-07 18:54:42
já bych potřeboval poradit s jendou misi jak otevřete tu bránu jak je tam ta mrtvola a jak ji hodite do potoka tak jsem za tou branou porazim tam tu zrudu a přešplhám to lano potom si zpomalim čas prozjdu mezi těmá lejzrama který zkamenej mu moji postavu a pak skočím na druhou stranu a tam jsou 3 sochy tak je všechny zničím a v tý prostřední je takovej velkej kamen a ja ho schodím dolu a už nevím co mám dělat poradí mi někdo prosím moje icq číslo je 331995889
[Odpověz]

Titulek: got of war 1
Nick: (drago) - neregistrovaný
Datum:2007-08-02 20:57:20
potreboval by som pomoc som v casti vola sa to ze Hadesova arena alebo tak nejak.Je tam proste taka socha vo vode a svieti jej nieco na hlave dole pod vodou je paka ale neda sa stisnut pomozte niekto prosim.Skusal som vsetko mozne ale nic nefunguje.
[Odpověz]

Titulek: sakra
Nick: (honzíček) - neregistrovaný
Datum:2007-07-23 22:59:53
prosim pomoc udělal jsem level s fenixem a ted nemuzu udelat tu čarodějku, jednou ji dam ale potom sou na mě 2 a to je moc pls pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: sakra
Nick: (nic) - neregistrovaný
Datum:2007-08-03 13:06:22
sekej nejdriv tu co je v hale(ta co neni v zrcadle) ay i omracis muses zastavit cas,kdyz ho zastavis sekej do ti co je v zrcadle pak rozbijes zrcadlo a procews opakuj az k poslednimu zrcadlu

Titulek: POMOZTE MI PROSIM....
Nick: (rADO) - neregistrovaný
Datum:2007-07-22 03:41:37
Ahoj...akurát som v časti Destinys atrium a neviem ist daĺej...dole je jedna hlava z ktorej vyhadzuje ohne a da sa ist len popri stene a neviem co s tym...a hore je hlava z ktorej idú dva paprsky, jeden zastavim sochou vlavo a druhy neviem ako zastavit....pomozte mi ak niekto viete
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOZTE MI PROSIM....
Nick: (socha na pravo) - neregistrovaný
Datum:2007-08-02 19:37:40
dalsi socha je na pravo zatahnes za tu paku co je u sochy zjede ti plosina sochu odtahnes na plosinu za tahnes za paku skocis na plosinu kopnes do sochy a pak ji odtahnes ktomu druhemu paprsku a mas to a pripravse na boj z barbarem

Titulek: Pomoc!
Nick: (Pan Tau) - neregistrovaný
Datum:2007-06-12 19:30:11
Už tři dny jsem v levelu, kde jsou 4 Mega velký (asi)koně. Ale můžu se dostat jen na 2. A ani na těch dvou co jsem byl jsem nevěděl co mám dělat.Jinak stěma čtyřma páčkama jsem hnul. Já už fakt nevím jak dál.Poraďte prosím!
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc!
Nick: (kus vola) - neregistrovaný
Datum:2007-07-08 16:37:28
vole když otočíš tou pákou tak musíš jít k tomu blesku stejný barvy jako ta páčka kterou si otočil a zmáčkneš R1 a tohle uděláš 4x a je to

Titulek: MOST
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-07 23:26:43
PROSIM O RADU JSEM NA MOSTE DO NEJAKEHO CHRAMU A NEMUZU HO PRESKOCIT VUBEC TO NEJDE VZDY SPADNU NAPISTE CISLO A JA ZAVOLAM DEKUJI
[Odpověz]

Titulek: Re: MOST
Nick: (KETAS) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 23:09:01
776192539

Titulek: odpovez
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-04 18:05:21
cau jsem v levlu atlas a potrebuju pomoct jsou tam takovi 2 kameny a nemuzu nikam ani vyskocit dik za pomoct kontaktujte me na icq 361-852-247
[Odpověz]

Titulek: the great chams
Nick: (rosinho) - neregistrovaný
Datum:2007-05-21 19:36:13
Prosim jestli existuje návoda na god of war 2 tak mi dejte vědět icq-243 287 330 Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: the great chams
Nick: (KrausePavel@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-10-20 22:51:29
nesehnal jsi náhodou návod na god wara 2 nevím jak dál skončil jsem u titána co fouká vítr a nevím jak dál drží mi koně pod rukou

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-11 12:18:42
vazeny budete nemilo prekvapeny z konca hry :-((( skoda
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (furdasek) - neregistrovaný
Datum:2010-02-09 01:11:43
tak to bude chtit ps3,tam už bude gow3

Titulek:  
Nick: (karnel) - neregistrovaný
Datum:2007-05-09 17:57:04
Ahoj jsem v podzemí u páky, když jí zapnu zajedou bodce, zpomalím čas, otočím pákou, ale nikdy se nestihnu vrátit! Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: truck
Nick: (prk) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 14:20:38
tak jak jsi vyřešil ten problém s bodci?ja jsem v peru na tom samem místě

Titulek: Re:
Nick: (pomocník) - neregistrovaný
Datum:2007-07-23 23:07:41
to musíš spomalit čas otočit páku opet zapnout spomalení a běžet do zádu po bodákách tam se ti otevre mríž to pakou

Titulek: navod /EN/ 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-07 16:02:45
http://www.gamesradar.com/us/ps2/game/cheats/cheats.jsp?releaseId=2006031315123882508 0
[Odpověz]

Titulek: navod /EN/
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-07 15:45:53
http://www.gamesradar.com/us/ps2/game/faqs/index.jsp?releaseId=20060313151238825080& faqId=91254
[Odpověz]

Titulek: pomozte s GOW2!!!!!!!!!
Nick: (bruno) - neregistrovaný
Datum:2007-05-06 17:36:04
Stále to isté, velka hlava s paprskami, rebrík na ktorý nedočiahnem a nikdo kto by vedel helfnúť. ICQ 424-908-033
[Odpověz]

Titulek: pomozte s GOW2
Nick: (bruno) - neregistrovaný
Datum:2007-05-04 16:03:24
Caf,som pri velkej hlave s paprskami,pobehujem tu uz 3 dni ako tajtrlik,nakoniec som to vzdal a tak sa vas pýtam, ako sa dostanem na ten rebrík?! Ja tu ziadnu debnu nevydím a tie sochy sem neprenesiem! Asi starnem... Ďakujem!
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (Karda) - neregistrovaný
Datum:2007-05-03 14:46:00
Cauves, potreboval bych help: Letim na tom ohnivem ptaku a po kratkem videjku prede mnou leti nejaky typek na jinym ptaku a s strílí po me vzdy salvu, da se jim uhybat ale pred 5tou se proste vyhnout nejde a zabije me i kdyz mam full HP, tlacitaka nereagujou, jde se jen omezene pohybovat a vyhnou se jim neda. zřítim se tesne pred horou. Diky za help
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-01 16:10:15
jsem se zasekl v kulate mistnosti s retezem kde se porad zjevuje sirena prosim pomozte
[Odpověz]

Titulek: pls help
Nick: (svetozár) - neregistrovaný
Datum:2007-04-30 20:36:21
jsem na take terase kde jsou 2 dvere , jedna paka kterou kdyz zatahnu tak se spusti otocny mechanizmus na dvoch stlpech, tlacitko na zemi ktere spusti obri vetrak ale jakmile z nej zlezu tak vetrak vypne, pak rebrik kde je spomalovac casu a otocna paka kterou kdyz otocim tak se nic nestane a dal je tam chodba s vetrakem na konci ktere ja paka ktera otevira napul takou zeleznou mrizi ale to se neda stihnout k ni doletet. pls help nevim co tam mam delat
[Odpověz]

Titulek: Re: pls help
Nick: (faild) - neregistrovaný
Datum:2007-05-11 23:15:33
ten samej problem :( a nevim jak dal

Titulek: Re: pls help
Nick: (Mar) - neregistrovaný
Datum:2007-05-13 17:30:19
I já jsem se zasekla na tom samém místě.HELP!!!

Titulek: Re: pls help
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2008-04-13 14:44:02
i já prosím o radu,jsem na tom samém místě a nevím co mám dělat,stihnu tu mříž??Mě se zdá že ne,prosím poraďte!!

Titulek: clifs of lakhesis
Nick: (tadeas) - neregistrovaný
Datum:2007-04-28 12:11:00
Dobrý den, mám problém v levelu the clifs of lakhesis. (ten co vypada jako obrovsky vuz tazeny konmi (cca po 1:30 hrani, dostanete se tam kdyz probehne prvni velky boj ve vzduchu)) jsem se dostal ke dverim, ktere se oteviraji seslapnutim tlacitka, za nimi jsou druhe, ktere se oteviraji tazenim paky. zaviraji se ale strasne rychle. jde mi jen o to, jestli clovek musi mit rychle prsty nebo je v tom nejaky figl, ktery nedokazu odhalit. strasne moc diky vsem za radu. mail: tadeas.haager@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: clifs of lakhesis
Nick: (sanchmanek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-29 13:24:28
Na tom velkým placu co jsi absolvoval řežbu,než si sjel dolů k tý páce a spínači leží člověk.Vem ho, a polož na ten čudl ;

Titulek: Gow2-The great chams
Nick: (Darwin) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 20:33:05
jestli existuje navod na god of war2 tak me kontaktujte na icq 405-803-046
[Odpověz]

Titulek: HURAAAAA
Nick: (petergabor1) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 23:31:20
dohral jsem GOD OF WAR 2 takze me kontaktujte jestli chcete poradit:-D icq: 390-127-848

Titulek: fenix chamber
Nick: (petergabor1) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 01:16:08
sem u fenix chamber a nevim co dal. v mistnosti je paka a napravo je savepoint a nalevo dalsi chodba s bodyky ale ty se rychle vrati takze nevim co dal dik za radu predem icq:390-127-848
[Odpověz]

Titulek: navod
Nick: (petergabor1) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 01:13:09
jestli existuje navod na god of war2 tak me kontaktujte na icq 390-127-848
[Odpověz]

Titulek: re: 1 mise
Nick: (sanchmanek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 21:46:37
God of war není rozdělen na mise tak by bylo nejlepší upřesnit problém :). jinak díky humrovi za radu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (humr) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 16:41:13
Re:sanchmanek vyzvedni sochu a pak rychle vylez na ten most a postav se před druhý oko a dej krytí -L1
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (drevik1@seznam. cz) - neregistrovaný
Datum:2008-03-26 01:41:04
cao lidicky. mam problem a nevim jak dal. jsem u velke hlavy jak ji z oci zari modre svetlo. dam kryti L1 odrazi se ale nic se nestane socha je na moste most vyzdvizen ale nic se nestane. prosim napiste na email. drevik1@seznam.cz poslu fotku kde jsem nnebo jsem na skype jako drevik1

Titulek: GOW 2
Nick: (jerda) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 11:52:36
sanchmanek pls pošleš mi navod na 1 misi sem asi idiot ale nejdeto udelat
[Odpověz]

Titulek: god of war
Nick: (sanchmanek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 10:20:41
Ahoj lidi.Mám zásek u velyké hlavy s paprskama ktere vysíla.Je to těsně po souboji s chlápkem(chvíli má masku nevyditelnosti)v bazénu ,nebo nějaké lázni v hlavě té sochy. Nevím jak ji ty paprsky odrazit ,kdyz mám k dispozici jen jednu sochu který dám do ruky štít :( druhou nevidím a na nějakou fintu jsem nepřišel.Dík za radu
[Odpověz]

Titulek: Re: god of war
Nick: (petergabor1) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 01:11:43
jestli si ho zabil tak si vezmi stit a dej ho na tu sochu a pak ji dej na ten most co pakou vytahnes nahoru a pak rychle musis vyjit po tom rebriku (musis nejdriv tam mit tu bednu, abys mohl vylizt, protoze tak nedoskoci) a rychle pak odbij tu druhou strelu tvojim blokem. cau jestli chces jeste poradit mam ICQ: 390-127-848

Titulek: Re: god of war
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-06 21:02:06
cau.musis se postavit pred to druhe oko a zmacknout L1

Titulek: GoW2-The Great Chams
Nick: (Darwin) - neregistrovaný
Datum:2007-04-21 02:31:55
Lidi zijete jeste ???
[Odpověz]

Titulek: GoW2-the great chams
Nick: (Darwin) - neregistrovaný
Datum:2007-04-20 21:12:24
Lidi prosim pomocte mi musim se dostat po nakym moste do chramu na proti ale most chybi prosim co mam delat predem dik... :)!
[Odpověz]

Titulek: POMOOC KRIZOV8 SITUACE
Nick: (petergabor1) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 01:49:28
v GOW2 sem byl v GARDEN OF THE GODS a pak sem plaval tou cervenou vodou az na drhy konec a tam je ta mistnost s tim zamrzlym ptakem a 3 paky ktere otaci ty symboly a nevim o dal. CO MAM UDELAT ????? moje i.c.q.:390-127-848
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MARTY) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 00:18:33
PROSIM KDE SEZENU GOO OF VAR 2 KDE JI KOUPIT NEBO SLOBY TO NEKDE STAHNOUT DIK
[Odpověz]

Titulek: LIDICKY PLEASE POMOZTEEE MIII
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 17:42:54
hej lidi pls potrebuju helpnout s good of warII ozvete se mi na icq 468 964 273 pokecame o nej gamesce jj???
[Odpověz]

Titulek: Re: stealth
Nick: (humr)
Datum:2007-04-09 00:51:44
musíš ho hodit do vody na pravo, on ti doplave na levo položíš ho na podsavec a sám si stoupneš do prostřed,a dál už to zvládneš, ať se ti daří.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (humr) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 00:39:43
jsem v kole the throne of lahkesis,mlátím se s bohyní a ze zrcadel jí pomáhá její druhé já, nevím jak je mám obě zlikvidovat ,díky předem za radu.
[Odpověz]

Titulek: 2 zeny
Nick: (premo) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 00:55:48
som pri 2 zenach,vsetko s nimi urobim,a nic sa nedeje,co dalej? dik icq : 119832866
[Odpověz]

Titulek: God of War 2 aneb UŽ MĚ TO FAKT SERE
Nick: (stealth) - neregistrovaný
Datum:2007-03-30 01:01:10
sem v bažině zapomnění a potom co sem sejmul kyklopa co na něm jezdil nějakej týpek s kopitama, přeSkákal bažinu a miliony dalšího sraní sem se zasekl v nějaky mistnosti kde mám dva výstupky který musim zatížit a tim otevřu bránu. zatáhl sem za páku a tim sem si zpřístupnil mrtvolu kterou sem hodil na jeden výstupek a na ten druhej, kterej je za zlomenou bránou kam se dá v pohodě vyskočit sem si stoupnul. tim otevřu sice tu bránu, ale abych to ztihnul tak potřebuju zpomalit čas ale k tomu potřebuju ten zelenej kámen kterej vždycky visí někde na soše nebo na stěně a já už PROPADÁM SCHYZOPHRENII POMOCTE MI PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: God of War 2 aneb UŽ MĚ TO FAKT SERE
Nick: (Jeryps2)
Datum:2007-04-02 06:10:33
To musis tu mrtvolu hodit do potoka co tam tecie a na druhej strane kde je ten vystupok ju musis chytit a potom ju nan polozit.Ty sa potom postavis na ten vystupok v strede miestnosti a ked sa brana otvori tak rychlo prebehnes.

Titulek: Sakra
Nick: (Sakra!) - neregistrovaný
Datum:2007-02-16 19:42:17
Sem v atenach a opravdu opravdu nevim jak dal...zacinam bejt fakt nasranej :)...dostal sem se nekam pres tri sloupy pres ktere sem preskakal a strileli na me z boku...ted sem v lokaci kde nevim jak dal...je tu strileci stroj ale nemuzuho nijak otocit a nevim jeho poziti, nahoru po zebriku je vlez na vrsky budov kde v jednom miste je typek kterej je Coward a nechce mi zvednout most...vubec nevim kam nebo co mam delat takze pokud by nekdo vedel jak na to tak odpovezte dik :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Sakra
Nick: (stealth) - neregistrovaný
Datum:2007-03-30 00:42:41
já sem to dohrál tohle je první díl musíš se vrátit. přesně si nepamatuju cestu ale potom co dostaneš od Zeuse sílu vrhat blesky musíš to po něm hodit. von chcípne a pustí tu páku je to prostě zbabělec :/

Titulek:  
Nick: (werd) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 19:15:24
cau kluci.jsem furt v 2 misi u tech netopiru nevim totiz jak to udelat
[Odpověz]

Titulek: muzete mi poslat na email ??
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-23 11:57:57
prosim vas ja hraju god of war 2 a nemůžu se dostat přes 1 misi mužete mi pomoc ?? jak ji mam udělat.děkuji prosim moc to potrebuju muj e-mail je patrik.sosty@seznam.cz

Titulek: Good hra
Nick: (Hans) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 21:37:24
'Good of war' je nejlepší hra jakou znám na Playstation. Mám jen Good of war 1,a moc se těším na další číslo. Sice udělám každou hru,ale s Good of war mi dalo velmi zabrat.Tak zatím.
[Odpověz]

Titulek: Re: Good hra
Nick: (neeldeg) - neregistrovaný
Datum:2006-11-29 05:51:44
Máš pravdu, God of War je na PS2 asi fakt graficky, prostředím a protivníkama nejlepší hra. Má spád a baví každou vteřinu. Akorát po chvilce hraní mě to přišlo pořád dokola, že jsem mačkal tlačítka jako zběsilý a na Easy obtížnost procházel bez nutnosti opakování dál a dál. Ne že by mi to vadilo, ale tady fakt padají hlavy, trhají se těla stříká krev a masakruje se jak na jatkách. Ale přesto všechno jsem si připadal spíš jako v pohádce, právě díky nádhernému grafickému zpracování, příběhu a hudebnímu doprovodu. To Resident Evil 4, kterého jsem si koupil ... ten mi i při prvních pokusech nahnal přímo husí kůži, jen kombinací protijdoucích vesničanů a hororovou hudbou beznaděje. Vím, že tyto dvě hry nemůžu srovnávat, už ani proto že GoW je nádherně propracovaný graficky, hudebně a celkovým pohledem, kdeždo RE4 je grafikou a zpracováním spíš surový produkt, ale prostě víc jsem po okusení přilnul k RE4. To ale nemění můj názor, že jako totální akční řežba se super hratelností a spádem děje, je GoW na prvním místě :-)

Titulek: Re: Good hra
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-29 00:41:54
hosi ja nevim jak udelat na zacatku to s tim pegasem on me vzdycky sejme a ja nevim ja na to to stou packou

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
God of War 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



God of War 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 64494x - statistika
God of War 2 96 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-13
God of War 2

Průměrné hodnocení z médií:

95.50 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Sony Online Entertai
Distributor: Sony
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %