Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

God of War > PS2 > Akční

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-16 - GoW3

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Gamesport ------2007-03-19
HotGames ---95 %2005-09-28
GamesWEB.sk ---94 %2005-08-26
Doupě 9.4/1094 %2005-08-01
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-07-29
N-Gine (pozastaven) 5/5100 %2005-07-28
Games.cz ---91 %2005-07-22
GamePro ------2005-07-15
Sector.sk ---97 %2005-06-22
Bonusweb ---94 %2005-06-06
Gamecenter (pozastaven) ---95 %2005-04-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

94.44 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

96.26 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 44 z 5973 Žebříček
PS2: 4 z 378 Žebříček
PS2/Akční: 3 z 70 Žebříček
Vše/Akční: 9 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Hellfox Hodnocení: 95 % Zobrazit recenzi 2008-09-19
Autor: sabber Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2006-11-12
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-02-15 03:18:51
Jak mam ve 2.přeskočit ty rokle jak je tam ten kamenej obr a fouka na me.Me to nejde,je to daleko na preskoceni.dik
[Odpověz]

Titulek: jak zmáčknu L3 a R3
Nick: (matej kaluza) - neregistrovaný
Datum:2013-12-25 14:03:29
prosím lidi hraju god of war 2 ale nevím jak mám zmáčknout L3 a R3 prosím odpovězte
[Odpověz]

Titulek: Heraklion forum
Nick: (Heraklion forum) - neregistrovaný
Datum:2013-05-02 13:32:03
čaute lidi , jsem teď v heraklion forum , a nemuzu se dostat dál , přitom jsem vše udělal , porazil sem medúzy i s phonixem , posbíral jsem vše co se dalo a teĎ nevím co dál. je nějaká cesta které jsem si nevšimnul? dostal jsem se až nakonec do chrámu kde jsem táhl sochu do druhého patra a vybral tam 2 bedny. Díky moc za radu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Heraklion forum) - neregistrovaný
Datum:2013-05-02 13:31:37
čaute lidi , jsem teď v heraklion forum , a nemuzu se dostat dál , přitom jsem vše udělal , porazil sem medúzy i s phonixem , posbíral jsem vše co se dalo a teĎ nevím co dál. je nějaká cesta které jsem si nevšimnul? dostal jsem se až nakonec do chrámu kde jsem táhl sochu do druhého patra a vybral tam 2 bedny. Díky moc za radu
[Odpověz]

Titulek: nejde to
Nick: (OBR.MINOTAUR) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 13:08:06
Lidi, prosím, o radu jak zabít obrněného minotaura? ty komba mi nejdou, vždy mě hodí na zem. Je na to nějaký fígl? Poraďte
[Odpověz]

Titulek: nwm
Nick: (god of war) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 18:47:58
god of war jedna z nej her na svete !!! ted pred tydnem sem vyhral god of war : ghost of sparta!! tenhle díl jsem už nehral kotelne dlouho ale byl hruby kdysi sem ho vyhral!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (troll) - neregistrovaný
Datum:2010-04-04 16:59:19
čauky už jsem dohrál 3, 2 a teď se trápím s 1 a netuším jak se dostanu pod vodu..??? fakt velkej rébus, pleas help!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-22 01:58:59
normalne skocis do vody Kratos je pod vodou nesmrtelnej.

Titulek: hilfe
Nick: (milanik) - neregistrovaný
Datum:2009-01-16 04:19:20
vie niekto ako zabit zeusa?stale sa tam objavuju sireny a ked ich znicim ze zapistia tak mu to ubera energiu ale robim to uz dost dlho a nic.
[Odpověz]

Titulek: pomocte mi
Nick: (PLS) - neregistrovaný
Datum:2008-12-23 16:55:52
jak tam je ten most pak spadne dojdu k tomu klukovi kterej se pokousi zdvihnout ten most a dal nwm
[Odpověz]

Titulek: God of war
Nick: (senais) - neregistrovaný
Datum:2008-10-12 03:15:55
Došla jsem až na konec městečka,k bohu valky Aresovi...ale nevím jak dál, poradími mi někdo ...kuju:-)vždycky zustanu vyset na tom blbým laně a nevím jak pokračovat..moc díky
[Odpověz]

Titulek: Re: God of war
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-27 21:21:15
Ahoj no právě že po těch lanech musíš přeskákat přes příkop! Poradím ti najdi si na netu návod a když nebudeš vědět jak dál tak se tam podívej..mě to docela dost pomohlo.měj se a hodně štěstí:-)

Titulek: rada pro můžete mi poradit
Nick: (ares) - neregistrovaný
Datum:2008-04-13 17:24:25
musis do ty zensky mlatit a kdyz spadne na zem stopni cas a mlat do ty zensky v zrdcadle.zrdcadlo praskne a takle to delej furt.cus
[Odpověz]

Titulek: God of War 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-04-04 15:23:43
Přeskákal jsem ty sloupy co se rozpadají a proskočil do díry v zemi,tam jsem to vymlátil vyjdu ven a tam rozpůlenej most. Když na něj skočím,hýbou se pod ním křídla,ale jakmile jdu dál zmizí a most dál nevede!Nevim O dál,prosím poraďte!
[Odpověz]

Titulek: Re: God of War 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-04-19 14:26:05
k tomu mostu:hra je na dvouvrstem dvd, nebo potřebuješ druhé

Titulek: může mi někdo poradit
Nick: (alík) - neregistrovaný
Datum:2008-04-04 01:20:06
sem u takoví okřídlený ženský v chrámě a nevim jak ji udělat poradte mi někdo plís plís.dík
[Odpověz]

Titulek: může mi někdo poradit
Nick: (rene) - neregistrovaný
Datum:2008-03-22 21:33:33
Hraji chvíli hru good of war a nevím jak se dostat dál zkončil jsem zhruba po 20 minutách potřebuji dostat bednu pod střílející monstra, ale vždy mi ji rozbijou
[Odpověz]

Titulek: Re: může mi někdo poradit
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2008-04-10 15:27:48
zmáčkni r1 nebo r2(no jedno z toho) + křížek,to tu bendu odkopneš

Titulek: pomoc
Nick: (jack01) - neregistrovaný
Datum:2008-03-10 21:38:44
ma mpresne tento isty problem a neviem co s nim-cize so mbezradny a nemozem sa nikam pohnut....ak bude niekto taky ochotny pls pomozte
[Odpověz]

Titulek: PLS o pomoc
Nick: (cz833648) - neregistrovaný
Datum:2008-03-07 12:53:49
Prosim vsechny o pomoc s hrou. Zaseknul jsem se v jednom miste a ted nevim co dal. Je to konkretne v chram, kde je EUROS, The East Wind (socha kone). Posunul jsem dve sochy do urcitych mist, nasledne jsem posunul zdi s obrazem slunce, z kterych se mi vytvorily zajizdeci schody. Vyskakal jsem nahoru, otevrel dvere s truhlami, v kterych nic jineho neni a ted v te mistnosti je jen socha kone a nikde zadne dvere.... Dekuji
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (hucimivk) - neregistrovaný
Datum:2008-03-04 10:27:24
potrebuju poradit s tou naklanejici se plosinou a 2 zavazima nemam najak paru co snima diky predem.
[Odpověz]

Titulek: GOD MOD!!!!
Nick: (petergabor1) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 22:32:06
caute vsichni chci vedet jak udelat god mod!!!!!! piste na e-mail: petergabor@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: god of war
Nick: (z) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 18:26:58
(Master)diky moc za radu s tou pohyblivou zemi.Finta byla v rychlosti mackani krizku na ovladaci.Hrnu dal... .Z.
[Odpověz]

Titulek: koupím návod na Good of War II
Nick: (Master) - neregistrovaný
Datum:2008-01-04 03:05:02
Ideálně zašlu kredit ....
[Odpověz]

Titulek: z
Nick: (Prosim help) - neregistrovaný
Datum:2007-12-26 01:08:34
Potrebuju porad poradit s tou pohyblivou zemi,jak skacu pres tu lavinu v te chodbe,nemuzu doskocit,jsem furt death.Dam 2krat krizek a nic,je to v chramu Hades.Dik za radu.
[Odpověz]

Titulek: Re: z
Nick: (Master) - neregistrovaný
Datum:2008-01-04 03:07:16
Jde to...s rozběhem a 2x poskoč...ne rychle za sebou...pomaleji... je to nadoraz...

Titulek:  
Nick: (DIKAS1) - neregistrovaný
Datum:2007-12-25 03:41:54
ja to dohral uz 4 krat je to super hra nejvic potizi sem mel po 3.ta moje skleroza...
[Odpověz]

Titulek: god of war
Nick: (z) - neregistrovaný
Datum:2007-12-23 16:49:34
Pomoc,snazim se marne preskocit druhou lavinu v chramu Hades.Davam 2* krizek,ale nikdy nedoskocim.Prosim pomoc,jsem zoufalej.Z.
[Odpověz]

Titulek: Prosím pomoc
Nick: (Laky) - neregistrovaný
Datum:2007-12-20 01:48:15
Jsem také u spadnutého mostu ale nikde nemůžu najít ty diovy blesky nebo nevím jak je vyvolat díky moc za radu
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (maT3s) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 00:27:38
Zdravím ve spolek... už několik dní hraju God of war a nevím si rady. Jsem v takové místnosti, kde jsou zombící se zlatýma štítama a místnost, cco se za chvíli propadne a vy umřete. Neví te si někdo rady?
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (beda) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 16:24:23
musíš si vzít achilovo štíty a rosekat je aktivuješ je když na jednou zmáčkneš R3 a L3

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 04:12:56
A nebo je taky možnost zmáčknout dvakrát čvereček a hned trojúhelník a odzbrojíš je od těch štítů a můžeš je masakrovat

Titulek: God of war 2
Nick: (Tacan) - neregistrovaný
Datum:2007-11-29 14:06:17
pomoc, přemohl jsem týpka s křídlama a vzal mu je teď jsem v pekle nebo co to je,seskakal jsem do takový díry, vymlátil to tam, odtáhl jsem velkej šutr, a nevím jak dál, nemůžu nikam vyskočit, běhám tu jak debil do kola.poradí mi někdo?
[Odpověz]

Titulek: Re: God of war 2
Nick: (obektiv) - neregistrovaný
Datum:2008-01-30 20:03:48
nazdar musis vlist do ty diry a ten kamen tahat za sebou takze tam pujdes prvni a pak az tan sutr cau

Titulek: HELP!!
Nick: (kratos) - neregistrovaný
Datum:2007-10-24 14:25:38
jsem u spadnuteho mostu a typek na druhy strane mi ho nechce vysunout. nevim jak ho donutit, pry elektrosokem ci co ale jak se dela???
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP!!
Nick: (Pomocník) - neregistrovaný
Datum:2007-11-22 22:11:32
Stačí se vrátit po tom žebříku dolů, vyjít z té místnosti a uvidíš i most (jak jsi přiskákal po těch slopech, tak je křižovtka s mostem, dal ses do místnosti a nahoru po žebříku...), přes ten přejdi a jdi doleva, když to tam projdeš dostaneš se k Diově moci (bleskům) a ty pak použiješ na neotvírajícího, není zač

Titulek:  
Nick: (killmaster) - neregistrovaný
Datum:2007-10-12 19:17:41
pls help! sem na začátku hry a nemůžu se dostat přes tu pasáž, jak tam sou ty 3 věže s lučištníkama a musim dostat na konec tu bednu - dycky mě tu bednu zničej - nevíte někdo jak to udělat - nějakou radu nebo strategii?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-14 19:46:49
musis tu bednu odkopavat a ta udelas kdyz pridrzis krizek

Titulek: Re:  tady to mas
Nick: (woolfi) - neregistrovaný
Datum:2008-12-23 16:51:04
musis jit naproti a podrzet x on kopne a tak vickrat a pak dat xx viskocis a zabijes je

Titulek: Re:  
Nick: (Boban) - neregistrovaný
Datum:2010-03-25 14:18:38
A neviete mi poradit co potom? Bednu som dotlacil a zapalil,zabil vsetkych .Zabil som aj toho za tou drevennou barierou a teraz sa neviem nikam pohnut dalej.

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-26 19:07:47
pomoc (goodofwar@centrum.cz) - neregistrovaný 2007-09-24 19:45:48 [Odpověz] jak se plave bez poseidonova trojzubce.PLEAS
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (goodofwarv@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-09-24 23:45:48
jak se plave bez poseidonova trojzubce.PLEAS
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-16 22:31:19
ja som skocil za nov a pisemx ked dam r2 the woman is deat a svietx pri nej nejde ho zobrat co mam spravit
[Odpověz]

Titulek: Desert of lost souls
Nick: (JELLY) - neregistrovaný
Datum:2007-09-15 19:03:57
PLS nekdo,newite co s tema sirenama v pousti?tu jednu sem tam zabil,ae zbyvajici dwe ne a nemuzu najit...diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Desert of lost souls
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-28 21:13:15
Ty sirény jsou tam celkem 3.Musíš jít podle toho jejich zpěvu.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-12 23:16:18
som atens town squra som tam a neviem co dalej neak babu som prenasledoval to meste hore po chodochaz hore a spadla dole uz vazne neviem kam dal a uz som to cele prehladal neviem kadial dal pri nej nieco svietx nejde to zobrat prosim poradte co sa ma spravxt prosim odpis na socom2@azet.sk prosim poradte dosi
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Jelly) - neregistrovaný
Datum:2007-09-15 18:56:16
Hej men,no ta zenska co tam spadla mela na sobe klic..musis skocit za ni,sebrat ji ho R2 a otevrit padaci dvere,ktery sou hned vedle toho balkonu ;) peace

Titulek: Re:
Nick: (loky) - neregistrovaný
Datum:2007-09-22 00:43:50
ta žena co spadla má na krku klúč, zober ho, na balkone hore, kde ja save chod do prava preskočíš na druhú stranu, je tam poklop.....použiješ klúč

Titulek: Good of war prosim o pomoc
Nick: (A.BANOMOVA@SEZNAM.CZ) - neregistrovaný
Datum:2007-09-10 04:29:37
ahoj prosim o pomoc asi 3 měsice hraji good of war a nemužu přit natu mistost s pandořinou je tam mistnost kde je voda a ja nemužu plavat ke dnu a pak je tam mistost kde to chce 2 amulety a ja mam jen jeden vubec si nevym rady prosim ozvěte se někdo kdo tu hru zvladl a napište mi email mockrat děkuji A.BANOMOVA@SEZNAM.CZ
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (god) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 14:45:50
som v atenach tam kde su tie smrtky co vedia chodit pod zemov ked som isiel dalej boli tam mury zo zelinou neviem ich preskakat.prosim o pomoc.
[Odpověz]

Titulek: už nevím, jak dál...
Nick: (Hans) - neregistrovaný
Datum:2007-08-06 17:34:41
Lidi, pomozte! Jsem u hlavy, ze které jdou plameny, ty musím zastavit dvouma sochama. Jedna v pohodě, s druhou si nevím rady. Dole je jeskyně, propast a za ní hlava, která plive ohnivé koule, taky nevím, co s tím. Poradíte? Předem díky :)
[Odpověz]

Titulek: Oracle
Nick: (help) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 14:20:21
Právě jsem v akci 'pomoz Oracle'. Jak jí mám sundat? plz, help. nevím si rady
[Odpověz]

Titulek: Re: Oracle
Nick: (MoRpHiN) - neregistrovaný
Datum:2007-07-24 15:19:43
Staci jen preskakat a presplhat... nejdriv je ale potreba si na sebe dat dve sochy co sou u toho vchodu kterym si prisel... prez vytah das jednu dolu a druhou na ni schodis...

Titulek: pomoc
Nick: (Re:) - neregistrovaný
Datum:2007-07-13 12:10:14
Jsem v chrámu Artemis. Jsem v místnosti medúz a vojákú na poschodí jsem otočil páku a po lane jsem šel dole do podzemí zabil jsem vojáky vybral truhly a dále se nedalo jít. Tak jsem se vrátil. Bila tam (hore)místnost z medúzy a vojákú zabil jsem je.Byly tam dvĚ dvere na jedny jsem potŘeboval dva štíty což jsem nemjel a tá druhá místnost se dala otevŘít tak že stoupnete na tlačítko v zemi jenomže když tam stoupnu nestihnu jít do tĚčh dveŘí.Jak dál?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (MoRpHiN) - neregistrovaný
Datum:2007-07-24 15:21:50
V jednej z tech chodeb je nejakej kos s kamenim bo co to je, ten pretahnes az k tem otocnejm dverim a kopnes ho na ten spinac na zemi a rychle udelas uskok dozadu...

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-10 13:42:55
již několik dní hraji God of war ale jsem stále u trojhlavého draka na lodi. Dvě hlavy mám již zdolané ale třetí (tu na stožáru) né a né zničit. Prosím poradte někdo.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (odpoved) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 00:26:08
musis furt mackat kolecko a rychle i mne se stávalo to co tobje

Titulek: pomoc
Nick: (Pepino) - neregistrovaný
Datum:2007-07-02 21:02:11
Jsem v chrámu Poseidona, v místnosti která je částečně zaplavena vodou.Po zatažení páky vyjedou schody po kterych se dostanu ke knize před ženou s trojzubcem.Cesta kterou jsem přplaval se zavřela, jak dál?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-07 18:07:50
sem na zacátku pri vodných príserách ,jak mám porazit tu velku

Titulek: Re: pomoc
Nick: (MoRpHiN) - neregistrovaný
Datum:2007-07-24 15:24:12
Knizka zhruba rika ze jen Poseidonova zena vi kde je tajny vychod z mistnosti... staci vysunou schody a rychle plavat k poslednimu ve kterym je dira ktera Te pak sveze dolu...

Titulek: pomoooc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-30 14:30:13
zacal som hru asi pred 2 dnami a zasekol som sa u mreze s 2 potvorami je tam aj modra skrinka a tlacidlo na ktore treba stupit,ale sa tam neda dostat ziadna potvora a cas nato,aby som prebehol je kratky co mam spravit?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoooc
Nick: (odpoved) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 00:28:44
musis prilákat minotaurú na to tlacidlo a očaruj ju aby skamenela..

Titulek: pomoc
Nick: (erik12111121) - neregistrovaný
Datum:2007-06-30 00:29:15
som v aténach tam kde su tie smrtkyco vedia chodit pod zemou,uz som ich znicil a zanimi su take mury z burinou neviem ich preskákat prosim o pomoc.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-22 20:42:10
nemůžu najít amulet do dveří pandořinina chrámu vevíte prosím někdo kde je? Děkuji a.jindrova@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoooooooooooc
Nick: (smrop) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 18:11:39
jsem skoro na zacatku (asi 1.5hod hrani) rosekal jsem toho hajizla s kladivem na 'ohnivim' koni prosel kolem dveri z Meduziii hlavou a ted jsem v kulaty mistnosti s trema mrizema. jenom jedna mriz je dulezita ale musi se stoupnout na dva ovladaci mechanismy najednou a to je nemozny, je tam sice mrtvola ktera se da pouzit ale brana se strasne rychle zavira:(
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoooooooooooc
Nick: (Alfonz) - neregistrovaný
Datum:2007-06-22 19:18:57
Ide o to ze tu mrtvolku treba dat do tej vody a ona preplava na druhu stranu.

Titulek: pomoc
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-05-27 20:37:27
pomlátil jsem ty šmejdy u toho jak se tam můžete propadnout dolu a ste mrtvej je to na takový věžíi udělal sem to pak sem vzal to žezlo a už neim kam dál poraďte mi díky
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (dan) - neregistrovaný
Datum:2007-08-27 12:54:15
musíš vilíst po takovejch velkejch oválech ale pozor jsou na nich ostny už si to ani nepamatuju ale myslím že cestou tambudeš muset pobít eště pár zombošů pak se dostane na takoví místo kde už není cesta dál a oběví se ukázka a budež venku z pocvětí pak zabiješ eště pár zombošu a bojuješ z árésem

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-15 19:19:56
co dál? jsem přečetl knihu jak byly ty čtyří fontany jak jsem zatahl tu páčku tak se vytáhly fontánya vratí se zpět je to jako jeskyně a když jsem našel ufontany čtvrté vytah který měl diru ve slopu tak jsem plul v tunelu a dorazil jsem zpět tak kde byl rozpulený diamant velky jak se spojil zaříl paprsek asi 6sekund kam mám jít níkam se neda už dostat.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-03 15:55:33
musis jit az na konec chodby otacet dvere dokud se ti nepropoji a dostanes se k druhymu diamantu pak pudes zpatky a rozsvit diamant a druhej diamant ti otevre cestu dal.

Titulek: Re:
Nick: (deemood) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 13:34:00
Přesně tam jsem taky a nevím kudy kam....

Titulek: Pomoc
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-03-30 15:59:16
Jsem u takový brány.Mám jeden modrej štít a chybí mi ještě jeden modrej štít.Prosím poraďte.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (michaloos) - neregistrovaný
Datum:2007-03-30 18:51:00
spíš mi to zkus nějak popsat víc. takovejch věcí je tam hafo...

Titulek: Re: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-10 15:14:15
Ten druhej je hnedej.Musis pritahnout ten kosik s tema sutrama a dat ho mezi to kolecko,na ktery kdyz slapnes,tak se ty dvere otoci a mezi ty dvere.Pak ten kosik odkopni na to kolecko a hned udelej uhybnej manevr do tech dveri.Ty te vyhodi na druhe strane tech dveri.A tam je ten druhej stit......

Titulek:  
Nick: (Michaloos) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 15:49:51
jinak teda ve většině hry poradím každýmu. vidím že máte problémy který sem už naštěstí zdolal...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-20 00:21:59
zdravim.potrebuju poradit.jsem na poušti u druhyho rohu a nemuzu znicit ty sireny

Titulek: pomoc
Nick: (Michaloos) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 15:43:56
potřebuju poradit. na jednom místě kde tím šutrem rozbíjíte tu zem je dotyková podlaha na ty dveře nad vámi. (otevírají se celkem tři). co mám na ní dat když kolem nic není?? jak z toho sešlápnu dveře se okamžitě zavřou....
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Éro) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 01:28:55
Když rozbiješ podlahu,musíš dolu dotáhnout tu sochu,na ten druhý spustíš ten jeřáb, pak přeskáčeš na druhou stranu,tam ho sešlápneš a pak musíš rychle zase zpátky, což je nejtěžší:)

Titulek: Re: pomoc
Nick: (KETAS) - neregistrovaný
Datum:2007-07-03 19:12:31
STACI TAM DAT MRTVULU NEKDE SE TAM VAKI

Titulek:  
Nick: (clever 13) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 11:30:15
co to je hustí !!! ale mě to bavit nebudu sorry ale vipadá to hustě !!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mini Gomez) - neregistrovaný
Datum:2007-03-14 18:42:55
je tam žebřík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-11 16:20:59
prosim jak daL?tak na zacatku jak na tech trech bednach strilej ty cerveny paprsky.....tak kdyz je zabiju a jdu dal tak tam je nejaky dvere s kapitanem a nejdou otevrit co mam delat?prosim!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (odpoved) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 00:34:06
jdi na stozar a spusti sa lanem

Titulek: PROSIM
Nick: (mipa) - neregistrovaný
Datum:2007-03-06 22:38:10
zůstali jsme v chramu neptuna s vyjížděcímí schody,PROSíM pomozte a nebo poraďte. obrovská hala se sochou-žena s trojzobcem. místnos je částečně zaplněna vodou. je tam i páka spouštšjící mecanizmus schodů k soše. PROSÍM NAPIŠTE:605947099
[Odpověz]

Titulek: Re: PROSIM
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 02:29:17
Zatáhni za tu páku a ponoř se,úplně ten poslední schod má tajný vchod u dna,tak tam plav

Titulek: help please
Nick: (frankstain) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 14:32:17
jsem na zádech titána s pandořinou skřínkou prošel jsem nějakým neptunovým(snad) chrámem který se otáčí a zkončil jsem zřejmě za krkem toho titána. nevím jak dál jsou tu jen dva řetězi??? díky
[Odpověz]

Titulek: Re: help please
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-21 14:34:46
musis vyskocit na okraj ty skaly a pak skakat dal

Titulek: jak dál?
Nick: (michaloos) - neregistrovaný
Datum:2007-02-28 22:06:27
prosím poradte mi. co mám dělat abych se dostal za tou ženskou co tam visí nahoře natom laně v aténách????? nemužu se za ní dostat....
[Odpověz]

Titulek: Re: jak dál?
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-03 05:11:14
Sloup nalevo dostrkat do prava aby spadl, druhy shodit na nej. Vez z obou dostrkat doprava. Aby jsi pomoci ni mohl preskat ke stene ...

Titulek: Re: jak dál?
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-10 15:03:01
Ahoj.Nahore jsou 2 sloupy.Ten jeden spust vytahem dolu.A ten druhej dej na ten prvni sloup.Pak oba pritahni k tomu malymu jezirku doprostred.Vyskoc na tu branu s tou cervenou truhlou,z nej na ten kamenny pristresek a pak na ty sloupy a z tech sloupu na ten ostruvek na te zdi.Pak zachran ORACLE.Taky jsem tam kdysi uvizla.......

Titulek: Re: jak dál?
Nick: (odpoved) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 00:36:41
Abyste se dostali na vrchol malého altánku v levé části zahrady,je třeba dostat na sebe dva sloupy poblíž vchodu.Nejlepší je posunout první na výtah,a až bude dole rychle ,na něj schodit druhý.Pak posunte dva sloupy na sobě k fontánce a s jejich pomocí vyskočte na střechu altánku.Jakmile skočíte na zelené křoví na stěně ,máte 66vteřin na to,abyste zachránili věštkyni.Po úspěšném finálním skoku zhlédněte filmečeka vyberte truhly

Titulek: Re: jak dál?
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 02:55:53
Díky za radu,co jsem si tady přečetla,nebýt vašich rad tak bych to asi neudělala,fakt moc díky

Titulek: GOOD OF WAR
Nick: (potřebují poradit) - neregistrovaný
Datum:2007-01-28 16:17:53
nevím jak dále sem v místnosti kde se otáčí stena při nášlapnutí na zemy.na dveře sem dal hlavu co sem vybojoval pod zemí tam sem se dostal lanem na kterím bylo závaží,ale ted nevím co dál víchod je uzavřen a jinam se nedá jít. Jo na ty dveře patří určite ješte jeden symbol ale nemužu ho najít a ani se nemám jak dostat jinam. Prosím o radu nebo o návod Díky BanduraM@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: GOOD OF WAR
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-01-28 19:43:26
musis vzit ten kosik a jit snim co nejdal k tem dverim doprostretka.a potom ho vodstrknout a rychle vbehnout do teh dveri.

Titulek: Re: GOOD OF WAR
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-28 22:21:57
už sem na to přišel

Titulek: Návod
Nick: (Pajdzino) - neregistrovaný
Datum:2007-01-27 15:56:20
Hej je to super smažba ale potřebuju návod jsem v jakýsi hnusný hla kde je obří socha které jsem otočil hlavu ta mi svítí do jedný chodby kde se pořád valí ohnnivý šutry.kolem těch jsem prošel cosi udělal a dál nemám kam jít.pls kdyžtak se mi ozvěte na m.janasek@seznam.cz nebo icq 192280127 díky moc za každou pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: (petrachocho) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 04:19:36
i já mám ten samý problém,nevíte někdo???Prosím,děkuji za rady.Petra

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-22 18:58:07
mam ten samí problem jako Krys pošlete mi email gow@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: prosím o pomoc
Nick: (Krys) - neregistrovaný
Datum:2007-01-22 14:13:05
jsem v chramu hades a nemužu se dostat přes lavinu skoušel jsem dat 2x křížek ale vždy nedoskočím ani na pohybovací zem.pošlete mi sms na číslo 737391169
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím o pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-09 07:55:42
No u teto hry mam stejny problem,nemohu preskocit v hadove cramu stejne misto,nevim co s tim,marne jsem hledal navod,bez uspechu,mrzi me to,je to skvela hra,pokud nahodou budes vedet jak dal,ozvi sejirirydlo@atlas.cz,nebo732909237,diky

Titulek: Dohráno
Nick: (Demio) - neregistrovaný
Datum:2006-11-22 23:27:55
Po třech dnech hraní dohráno! Lepší hru sem zatím nehrál, dokonce ani nepřekonatelný mario 64 (nintendo 64), GT2, GT4 mne tak nebavili. Pokud chce někdo, radu tak mne najde na icq pod tímto nickem.
[Odpověz]

Titulek: Re: Dohráno
Nick: (Aja) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 01:22:24
Ahoj, nepatrim k paranum, ps2 mam asi mesic, takze jsem se zasekla - a to v athenach, jsem v tom labyrintu a nevim jak dal - proskacu 'drtickou' na lidi, otocim paku a drticka se zastavi. otocim dalsi paku a zasviti svetlo na lebku, ke ktery se ale vubec neda dobehnout a do ty vody se nijak nepotopim co tam je....takze vubec nevim. A navic nemuzu najit druhej stit abych se dostala dal...Kdybys mi mohl poradit, docela bych to ocenila jakozto tupy neparan :-) Diky. ajicek@yahoo.com

Titulek: Re: Dohráno
Nick: (KETAS) - neregistrovaný
Datum:2007-07-03 19:35:07
ZDAREC POTREBU JI POMOC SEM V PEKLE A SEM NA JEDNOU MISTE KDE SOU JEN DVA SUTRY NEVIM JEK DAL A MUSIS VYLEST NA HURU TAM JE KREV

Titulek: Re: Dohráno
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 22:29:59
už 5 dní nemůžu zabít železného býka.mámmu vyskočit za krk a on mě za chvíli pokaždé chytí a já nevím jak dál jak ho mám zabt.Díky za radu Olga

Titulek: Re: Dohráno
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-02-15 13:54:53
cauky.Jak mam ve 2.Preskocit ty rokle.Jak tam na me dycha kamenej obr.preskocit to proste nejde,je to daleko.dik za rychlou odpoved.

Titulek: bl888888b
Nick: (sid) - neregistrovaný
Datum:2006-11-17 16:01:35
pomoc pomoc , tu rovnaky problem s pandorinou skrinkou. Kde sakra zohnat normalny navod ci radu.....fuck
[Odpověz]

Titulek: prosim o pomoc
Nick: (prezhubar) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 22:02:16
již několik dní hraji God of war ale jsem stále u trojhlavého draka na lodi. Dvě hlavy mám již zdolané ale třetí (tu na stožáru) né a né zničit. Prosím poradte někdo prezhubar@centrum.ct
[Odpověz]

Titulek: Re: prosim o pomoc
Nick: (HERMAN) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 20:24:55
musíš vyšplhat na horu po té síti a pak do kombinovat ůtoky pochvilce se ti objeví kolečko nebo troj. ten zmáčkneš a to opakuješ asi 3;x a pak ji napíchneš na ten kůl co je na hoře.

Titulek: Re: prosim o pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-15 19:58:29
musis furt mackat rychle kolecko

Titulek: Re: prosim o pomoc
Nick: (KETAS) - neregistrovaný
Datum:2007-07-03 19:24:03
MUSIS RUZBIT TEN STOZAR A PAK TU HLAVU NA TEN STOZAR NAPICHNI

Titulek: Re:
Nick: (odpoved) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 00:41:02
musis furt mackat kolecko a rychle i mne se stávalo to co tobje

Titulek: Re: prosim o pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-04 16:52:43
měl jsem ten samý problém... jestli je hydra příliš vlevo jsi v trapu a musíš hru načíst znovu tak aby jsi jí měl přímo ve prostřed pak jí jistě dáš na prdel

Titulek: gtet
Nick: (ert) - neregistrovaný
Datum:2006-09-21 11:25:20
i need navod zasek sem se na vrcolu batohu nakyho hajzla s pandorinou skrinku a nemuzu se odtat dostat nejde apsolutne nic, pleas help najiu@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: bllleleeee
Nick: (<<=fuck off=>>) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 20:04:17
kua pro c tam neni navod do pi.......
[Odpověz]

Titulek: Re: bllleleeee
Nick: (robert) - neregistrovaný
Datum:2008-07-03 23:54:32
nevim co stim konem

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
God of War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



God of War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 30735x - statistika
God of War 94 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-06-24
God of War

Průměrné hodnocení z médií:

94.44 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: SCEI
Distributor: SCEE
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %