Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tomb Raider: Anniversary (PS2) > PS2 > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Tomb Raider: Anniversary 82.53 %PSP - Tomb Raider: Anniversary (PSP) 85.00 %

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  446 Kč  
FunStore  450 Kč  
Microgames  593 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Gamesport ---85 %2007-07-30
GamePro ------2007-06-06
Bonusweb ---85 %2007-05-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Počet recenzí: 3
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

96.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 96 %
Max. hodnocení: 96 %
Pořadí:

Celkově: 768 z 5973 Žebříček
PS2: 42 z 378 Žebříček
PS2/Akční: 12 z 70 Žebříček
Vše/Akční: 97 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2007-04-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: kentauri
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-30 21:57:18
nevim co s nima proste to nejde je zabit ty blesky co strili tak tem uhnu vzdycky ale serou me tam ty ohnivy koule.kdyz se proti me rozebehne tak to udelam jak mam ale nikdy se nezastavi abych mu mohl sebrat ten stit.poradte nekdo jestli o tom neco vite dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-17 15:02:55
JJJJJJJJJJJJJJUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPPPPPPPPPPPPPPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! kENTAUŘI JSOU MRTVI!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-30 21:59:43
ty si je zabil jestli jo tak porad prosim jak

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-17 14:41:56
Pomlu ale jistě přicházím kentošum na kloub!!!!:-))))))))))))
[Odpověz]

Titulek: Kentauři po 2.
Nick: (Croftice1) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 18:58:22
Nemůžu přijít na ty kentaury. Jak naskočí ten adrenalin, tak mi Lara nechce střílet.
[Odpověz]

Titulek: začátek dema
Nick: (kelisha) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 17:27:57
nemůžu najít třetí kotouč na začátku dema.. pls kde je?? víte ne?? jak se těma kotoučema roztočí ty dřevěný kola.. našla jsem dvě, jásám že už něco objevím a prd.. kouká tam na mě další tyčka pro další kotouč.. vím jak tam je ten vodopád tak za ním je nějaká místnost ale tam se dostat nemůžu takže tam ten kotouč nebude.. a pak tam je akorát cesta ke gorile kde se poté dostanu k dinosaurům a to už jsem moc daleko ne?? dík za odpověd!! ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: začátek dema
Nick: (Space) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 02:20:12
Nejseš daleko, 3. najdeš až po zabíjačce s Rexem, cestou zpátky :-)

Titulek: kentauri
Nick: (martas) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 15:38:43
Ja tapu u kentauru, uz zacinam bejt slusne vytocenej, to je vorisek ale opravdu, uz zacinam mit podezreni, ze mam zakoupenou vadnou hru, nebo nevim.Vzdycky kdyz po me skoci ten kentaur, tak uskocim a vystrelim a on se zastavi,prijdu k nemu abych mu sebral ten stit-kotvu vystreli ale nezachytne se a takhle tam ten kentaur bude stat dokud me fakt nenase... a nezacnu do nej strilet, pak se zase rozhejbe a to znamena, ze jsem opet v haji a musim ho do toho stavu uvect znovu (asi) Hra je super ale tohle me fakt srazilo na kolena.
[Odpověz]

Titulek: Re: kentauri
Nick: (Sharks7) - neregistrovaný
Datum:2007-06-16 21:11:47
Prostě ne a ne ty kentaury zabit ..Nevik ma mprovest uskoik když se na me rozbehne..pokazde me sejmou..mackam sipku do prava aproste nic..prosim púoradte bo ja zmagorim..mam uz na to nervy..:_////

Titulek: tyranosaurus
Nick: (Dade) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 23:53:47
Je to jednoduche musite pouzivat ty uskoky pak to jde samo pouzijete je tam ze date jak se vam rozsviti ty sipky sipku doboku a pak tuknete po klavese na kleknuti lara uskoci a bum jakej byl tyranosaurus :D:D:D jsou tam mnohem tezzsi mista ;D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Haki) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 20:05:19
Musite se schovat po vyklenek... zalist... a strelba hlava nehlava... trva to asi 10 minut nez ho zabijete. Je to nuda do nej jen šít... Ale jinak to nejde...pak je jenom video do kteryho se angazujete sipkama... :-) Musite se proste jen schovat aby na vas nemohl hlavou...tod vse :-)
[Odpověz]

Titulek: Fotograf pro modeling, reklamní foto
Nick: (zabias) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 05:19:19
no me taky :) 777849161
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (sharks@) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 22:49:08
zdravim..hraju toho noveho tomb raidera..a sekl sem se u videosekvece s tim tiranosaurem rexem..poradte nedo co mam delat..vzdy me sezere:-D..diky 276981886
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tomb Raider: Anniversary (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tomb Raider: Anniversary (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13855x - statistika
Tomb Raider: Anniversary (PS2) 85 z 100 Průměr z 3 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-06-05
Tomb Raider: Anniversary (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Min : 85 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crystal Dynamics
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 3
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %