Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mortal Kombat: Shaolin Monks (PS2) > PS2 > Bojová

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX - Mortal Kombat: Shaolin Monks 80.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sector.sk ---85 %2006-12-21
GamePro ------2005-11-16
Sector.sk ---80 %2005-10-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.50 %

Počet recenzí: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1031 z 5973 Žebříček
PS2: 58 z 378 Žebříček
PS2/Bojová: 4 z 16 Žebříček
Vše/Bojová: 38 z 151 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (josto004@azet.sk) - neregistrovaný
Datum:2017-03-07 18:45:04
nevie mi niekto poradit ako sa ukladaju jednotlive levely na ps2 mortal kombat shaolin monkks dakujem
[Odpověz]

Titulek: http://www.thirdeyeis.co.uk/images/config.php?Mens-Nike-Free-Runing-3.0-V5-Running-Fur-Blue-t-1433_1
Nick: (4 Fold Sell. Mo Missed.) - neregistrovaný
Datum:2015-03-14 13:03:08
My spouse and I stumbled over here by a different web address and thought I may as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking over your web page repeatedly.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-05-30 22:51:08
me se ptejte ja sem to udelal 2 krat
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (jurajda) - neregistrovaný
Datum:2010-07-06 15:45:08
prosim nevite nekdo kde najdu navod. mam asi 24% hotove a nevim kam dale a hlavne jak.
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 10:41:09
Takze si skoncil niekde v temnom lese... Ak nevies dat prec tu trnovu priehradu pred papulou hada musis sa vratit na zaciatok lesa a vsetkym stromom s ustami hodit 1 zombika aby ho zjedol tak isto ako tym styrom hadom.Su tam 3 stromy-musis ich najst.Ak si uz porazil hada a reptila musis sa vratit do outworldu a po velkej stene vysplhat hore-tam je dalsi portal.Prejdes cez neho.V tombe najdes savepoint a dve priechody.Najpr musis ist do zeleneho najst mec s ktorym tam otvoris branu a potom znicit velku zelenu gulu-ShangTsungova energia a vratit sa spet k savepointu a ist do cerveneho priechodu.Dalej som zatial nedosiel...nestiham-3dni to hram...

Titulek: navod
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2010-03-17 20:15:56
Prosím nemáte někdo návod na Mortal kombat shaolin Monks,byl bych moc vděčný,hraju to s klukem kterymu je 6 a mame asi 24%nevíme jak dál moc díky-mail-fanthomas77@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: 723134224
Nick: (honaz farbar) - neregistrovaný
Datum:2009-01-30 17:03:30
lidi co mam udelat jak jsou ty stromi a jak ty zombiky mam hazet do jeji pusi a jak du spatky tak tam jsou ty kameneli rytiry jak maj ty stity a jak tam jsou ty hadi v ty vodenapis ta na imel:h.farbar@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: ovládání
Nick: (viki) - neregistrovaný
Datum:2008-11-02 19:48:17
Nevíte někdo jak udělat impale(napíchnout)v boji s Barakou?Dík
[Odpověz]

Titulek: neviem co dalej
Nick: (selman)
Datum:2008-09-11 18:19:00
presiel som asi 20 % a teraz neviem co dalej....som v tom outworlde kde su tie portaly,zabil som tie tri zeny,a teraz neviem ako mam dalej pokracovat,vratil som sa uz niekolkokrat do vsetkych portalov(wu-shi academy,forest,monastery,a v tom portaly EXIT kde je ta velka brana nemozem prejst lebo mam zatial len jednu mincu z piatich v tej brane,ako sa dostanem k dalsim minciam a kde su ulozene????mam uz aj FIST OF RUIN,cize vsetky sochy uz som rozžbil presiel casti za sochami a nic,neviem kam dalej mam ist,bol som aj pri takej bambusovej brane ked som sa cez wu-shi academy dostal cez tu sochu a tam bol portal,lenze cez tu branu nemozem viojst klebo mi nieco chyba...jednoducho:som v outworlde,kde a co mam hladat??????pomozte cim skor lebo ma to uz prestava bavit hladat ked neviem co mam hladat...diky vopred
[Odpověz]

Titulek: Re: neviem co dalej
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-30 21:23:10
musis rozbit tu sochu a furt je ro zbyjet tak postupne se ti budou otevirat vrata

Titulek: Re: neviem co dalej
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 11:15:02
Musis najst portal do temneho lesa.A potom vid navod dalej vyzsie alebo sa ozvi na mail ambrisko.p@zoznam.sk,alebo na facebooku hladaj Peter Ambrisko

Titulek: ste lamy
Nick: (Sova) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 22:51:48
lidi ja sem na PS2 mortala za kung laa a s kamosem on byl liu kang sm,e to daly 1 u toho konce jak pisete je to tezke jak prase ale finty vim Shang Tsung:oba dva do nej furt utocte aby nemohl se premnenit nebo zautocit a kdyzu zautoci brante se nebo protiutok(braneni drzite L2)Kintaro:bezne nanho bouchejte a az bude chtit udelat utok tak ho preskocte a bouchejte dal a nakonec Shang Khans:bezte donho obadva zaras a bouchejte aby nemohl dat utok... a az to udelate dostanete do Single player a Ko-Op Sub-Zera toho ledoveho a jeho bratra Scorpiona ten Lavovy jak treba dela jak zvedne ruku a ten ohen lavy kdyztak jestli tu nekdy este budete piste e-mail vrbiz@seznam.cz a nedekujte a na email mi piste treba kdyz nemuzete neco udelat ale hlavne ne uz toto!!!!!jinak vam neporadim(mozna jo jen kdyz budu v dobre nalade)zdarec at mate dobry fatalitylov
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Tejada) - neregistrovaný
Datum:2008-01-29 12:47:53
Ahojte lidicky, mam to na ps2, jsem v 51% hry a nevim jak dal, hrajem kooperativu. Asi tak, jak dal po Barakovi a jak mam vzit ty dve zbyle mince, ktere jsou v okne mimo budovu. Pokud by mel nekdo k dispozici navod, nebo i nejake cheaty na odemceni postav, pohybovych schopnosti, fatalit a tak, byl bych moc vdecny. dj.tejada@post.cz Predem dik
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-30 17:06:20
cau vis jak udelat jak jsou tam ty stromi tak co tam mam udelat napis mi prosim na imel:h.farbar@seznam.cz

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 23:27:00
skus do nich strelit... ja to hrajem len velmi kratko-asi 3dni s toho za den 2-4h.lebo na viac nemam cas-hrajem sam a uz mam 30%... nie je to az take tazke len treba hladat,skusat a vracat sa... vyzsie mam napisany mail a fb meno... tak sa ozvi nejako si poradime...

Titulek:  
Nick: (moofi) - neregistrovaný
Datum:2007-11-07 01:20:13
tak jak kluci porazim ty tři Thang Tsunga, Kintara a Shao Kahna myslim že se jmenujou!je v tom nejakej trik nebo se musim fakt moc snažit??
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (moofi) - neregistrovaný
Datum:2007-11-04 23:17:20
kluci jak přemužu ty tři hejzly za sebou nemám na to dost života je na to nějaká finta nebo tak něco díky!!!když tak pište na moofi@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lordsoni) - neregistrovaný
Datum:2007-10-29 23:20:53
prosim vas potrebuji nake cheaty kdys bude te tak hodny mohly bys te mi je poslat na lordsoni@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sub-Zero) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 00:15:40
No,kdsz je tu tolik cheatu kde si je mam najit nejak tomuto menu nerozumim
[Odpověz]

Titulek: LOL
Nick: (Goldberg) - neregistrovaný
Datum:2006-12-29 19:41:05
lol dej mi nejaky cheaty jestli mas treba na zivot nebo tak. Dik
[Odpověz]

Titulek: Potrebuju pomoc
Nick: (Goldberg) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 22:53:32
Nevite nekdo nejaky rady jak mam zabit Thang Tsunga, Kintara a Shao Kahna kdyz se dotanu k Kahnovi tak mam strasne malej zivot da se to nejak premoci pls napiste
[Odpověz]

Titulek: PLS
Nick: (Goldberg) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 22:51:13
Tam zadna socha na rozbiti neni. Jestli si udelal toho prvniho strazce tak bez furt dopredu. Jestli u toho strazce nejses tak musis v tom doupeti prorazit hodem zed...
[Odpověz]

Titulek: Had
Nick: (Goldberg) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 22:48:40
Musis u toho hada jak ti to tam porad neco pise tak do toho bouchni L1 jakoby fatalitou a pusti te to dal
[Odpověz]

Titulek: lol
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 22:48:37
prej chaty ne ja na to cheaty mam lol lol
[Odpověz]

Titulek: Re: lol
Nick: (Laky) - neregistrovaný
Datum:2007-06-25 14:13:55
Ty maš cheaty?ja bych potreboval vědět jak mam vybojovat nový hráče a jestli bys mi poslal ty cheaty na e-mail Laky@seznam.cz díki

Titulek: Re: lol
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-28 18:21:37
prosim lidi jasem u tich zombi a nevim co stim stromem

Titulek: PLS
Nick: (lukinho) - neregistrovaný
Datum:2006-07-06 03:03:25
jsem v 8 % hre a zasekl jsem se u ty sochy jak se ma rozbit nevite nekdo jak ji mam rozbit nejakou schopnosti mi rika ta socha tam :(
[Odpověz]

Titulek: newvim jak dal ve dvojhre u ty drka hada
Nick: (luis77) - neregistrovaný
Datum:2006-02-08 11:00:00
potrebuji s timto poradit newvim jak dal ve dvojhre u ty drka hada dekuji
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mortal Kombat: Shaolin Monks (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mortal Kombat: Shaolin Monks (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19447x - statistika
Mortal Kombat: Shaolin Monks (PS2) 83 z 100 Průměr z 3 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-16
Mortal Kombat: Shaolin Monks (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

82.50 %

Min : 80 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Midway
Distributor: Midway
Distributor CZ:

Počet recenzí: 3
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %