Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Pro Evolution Soccer 5 (Winning Eleven 9) (PS2) > PS2 > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Pro Evolution Soccer 5 88.15 %

Kde koupit ?

Microgames  692 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePro ------2005-11-09
Bonusweb ---90 %2005-10-12
Games.cz ---90 %2005-09-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 3
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.00 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
PS2: 22 z 378 Žebříček
PS2/Sport: 2 z 41 Žebříček
Vše/Sport: 7 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: čeština
Nick: (mik) - neregistrovaný
Datum:2006-04-11 12:00:00
Mna to tiez zaujima kedy bude ta cestina????
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Milan) - neregistrovaný
Datum:2006-03-25 12:00:00
Kedy bude čeština do PES 5 ??? Taka dobra hra a čeština sa neda nikde zohnat
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bon Jovi) - neregistrovaný
Datum:2006-01-31 12:00:00
Winning Eleven je slabší datoverze, PES určenej pro evropskej trh je mnohem lepší, protože Evropani vědi co je ten kulatej nesmysl narozdíl od Japonců.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Slithe) - neregistrovaný
Datum:2006-01-22 12:00:00
Bude čeština do PES5?
[Odpověz]

Titulek: re:Převod souborů z PC na PS
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-10-27 12:00:00
Na stránce
http://www.gamefaqs.com/features/help/entry.html?cat=14
je napsáno že k tomu potřebuješ DexDriver, informace o něm jsem našel třeba na
http://www.consolesandgadgets.com/catalog/product_info.php/products_i d/1527
v ČR obchodu jsem ho nenašel.
[Odpověz]

Titulek: jak dostanu tyhle soubory do PS2??
Nick: (wellvet) - neregistrovaný
Datum:2005-10-27 12:00:00
Vysvetli mi nekdo jak dostanu z PC do PS2 tyto soubory? http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/928961.html ...jsem naprosty laik... PS mam bez chipu a nevim si rady... ...diky...
[Odpověz]

Titulek: WE pro Asii
Nick: (wellvet) - neregistrovaný
Datum:2005-10-24 12:00:00
Tenhle komentar jsem nasel na jednom webu... nevi o tom nekdo neco? Kde hru sehnat? Myslel jsem ze WINNING ELEVEN je vlastne PES, ale vypada ze ne kazdy: Na WE nevynasejte nazory, dokud si ho nezahrajete Je to presne naopak. Nedokazu vysvetlit jak je to mozny, ale PES je kazdym rokem ne updatovany, ale proste jiny nez WE pro Asii. Asijsky WE je rekneme zhruba a hodne strucne pomalejsi. WE international (US verze) je uplne a naprosto stejna jako PES. Nehral jsem PES5, hral jsem WE9. Porovnat jsem mohl WE7-PES3, WE8-PES4 (od WE7 hrajeme jen WE serii - samozrejme Asijskou). Kamos uz PES5 zkousel a potvrdil, ze rozdily oproti WE9 jsou porad stejny jako v drivejsich verzich. Tyhle dva serialky si proste jdou vlastnimi cestami a kazda se hraje jinak. Neplest s We-international, kterej je stejnej jako PES. Nechapu jak je mozny, ze v Asii vychazi nejfotbalovejsi hra soucasnosti a po celem zbytku sveta jen PES. Obevili jsme ho s jednim kamosem ciste nahodou a zkusili, protoze PES v tu dobu jeste nevyslo. A kazdej kdo ho zkusil uz se k PES nikdy nevratil. Najednou tam ten balon lita nejak nerealne, hraci se chovaj divne.. atak dale. Zkuste si pustit v TV ligu mistru a pak PES5. Rozdily tam jsou. Zhruba tak se da simulovat prechod z WE zpatky na PES. Kdyz jste WE nehrali, tak se prosim zdrzte reci o tom, jestli je nebo neni stejny. A kdo hral WE international, tak hral jen PES pro USA. Opravdovej fotbal vychazi jen v Asii na PS2. Tot vse. Nic ve zlym. Jak rika kamos Jackal 'Komu rika neco ta kulata vec na tom travniku, ten to pochopi....'
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Pro Evolution Soccer 5 (Winning Eleven 9) (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Pro Evolution Soccer 5 (Winning Eleven 9) (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19437x - statistika
Pro Evolution Soccer 5 (Winning Eleven 9) (PS2) 90 z 100 Průměr z 3 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-21
Pro Evolution Soccer 5 (Winning Eleven 9) (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 90 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Konami
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 3
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %