Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil 4 > PS2 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Resident Evil 4 (PC) 64.73 %WII - Resident Evil 4: Wii Edition 85.33 %

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  593 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 9.5/1095 %Doupě 1/06
Gamesport ------2007-03-27
Gamesport ---96 %2006-02-09
Bonusweb ---89 %2005-12-12
Hrej.cz 10/10100 %2005-12-12
N-Gine (pozastaven) 5/5100 %2005-12-01
GamePlanet.cz 9.75/1097.5 %2005-11-26
GamePro ------2005-11-21
Sector.sk ---94 %2005-11-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.93 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 89 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.37 %

Počet hodnocení: 27
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 14 z 5973 Žebříček
PS2: 2 z 378 Žebříček
PS2/Third person akce: 1 z 69 Žebříček
Vše/Third person akce: 3 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: jin.jim Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2010-06-30
Autor: ROB Hodnocení: 93 % Zobrazit recenzi 2007-08-07
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Michal.havel023) - neregistrovaný
Datum:2012-01-16 16:37:35
Můj názor?...není to vůbec špatná hra,jen ta grafika,by potřebovala kapku doladit,je trochu zastaralá a místama trochu stereotyp.97%
[Odpověz]

Titulek: obchod
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-15 21:49:06
nevi nekdo jak se dostat do obchodu pls pls dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-05 23:36:56
ktera klavesa je 5 a 6 diky za odpověd
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (DooM) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 00:45:00
Čau lidi kdo ví jestli sou na RE4 chety?
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-04-22 15:23:59
potřebuju cheaty na RE4 na ps2 poradte pls
[Odpověz]

Titulek: Chudáci
Nick: (Andz) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 19:01:47
Jaká piča dala 1% ;DD Jinak RE 4 je podle mě nejlepší hra na PS 2 ;D ( zatím :D:D) 100%
[Odpověz]

Titulek: Pomoc Prosim!!!!
Nick: (Pomoc Prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2010-11-17 13:01:51
Ahojky vsem prosim potrebuji poradit ja nevim jak mi to vzdycky kdyz utikam pred tim balvanem tak nevim co mam mackat vzdy to ukaze :1+2 nebo 5+6 a ja nevim co mam mackat vzteky jsem pomackal celou klavesnici a nic prosim poradte a piste sem nebo na muj email: miskolukk@seznam.cz diky vsem za odpoved:) Bye Bye
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc Prosim!!!!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 17:17:14
PŘENASTAV SI TO NA OVLADAČ

Titulek: Poradim vsem.
Nick: (TerrorMasta ( Profík na RE4 na PS2)) - neregistrovaný
Datum:2010-09-28 17:20:51
CS Lidi cet sem vase otazky treba jak koupit munici ale to se neda
[Odpověz]

Titulek: Re: Poradim vsem.
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-11 00:31:54
Munice se nedá koupit!Jedině jak ji získat je ji zbírat.A někdy se stává že je i v těch dřevěných bedínkách,a aby se neplítvali náboje stačí použít nůž.Nebo i vázách,ale pozor někdy je v nich ukrýti i had nebo lečivá květina nebo nic.

Titulek:  
Nick: (obchod) - neregistrovaný
Datum:2010-07-02 12:35:36
Ahojte pls poradte jak v obchode kupovat i naboje ja muzu akorat zbrane
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-26 20:53:21
Pls nevite nejakou stranku s vecma co s skladaji z vice dilu? RE4 PC. Diky
[Odpověz]

Titulek: plis help
Nick: (KapitanMorče) - neregistrovaný
Datum:2010-06-12 00:07:57
plis reknete mi nekdo jak mam utict pred kamenem v obtiznosti professional ja mackam enter a leon stale bezi pomalu poradtemi kdyz se hral easy byla to hracka ale v pro nic jednoduchiho tak mi plis nekdo poradte dekuju
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mike75)
Datum:2010-05-06 01:57:41
Absolutne nejlepsi hra ale tady to asi rikat nemusim
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (rene) - neregistrovaný
Datum:2010-03-22 03:23:51
Prosim vas potrebuju poradit kdyz uz jsem dohral RE 4 2x a tet to chci projizdet za ADU tak kam to mam ukladat na ten predchozi slot nebo na novy dik za pomoc piste na email hrabinarene@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (PC verze Resident... 4) - neregistrovaný
Datum:2010-03-10 05:57:30
Existuje čeština na tuto hru?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-10 06:58:11
čeština do Resident Evil 4 neexistuje

Titulek: RADA
Nick: (Martas) - neregistrovaný
Datum:2010-03-06 21:37:03
ahoj lidi já hraju resi4 na gamecube a az to dohraju tak mam myt jiny menu tak sem to dostal a mam tam naky asignent ada,the marcenaries a kluci říkaj že tam má být ještě náký seperate vais nebo co a ja to tam nemam prosim poradte
[Odpověz]

Titulek: *
Nick: (INTRUDER) - neregistrovaný
Datum:2010-02-23 16:14:32
Beru zpět, problem vyřešen. Stačila jedna rána RPG.
[Odpověz]

Titulek: *
Nick: (INTRUDER) - neregistrovaný
Datum:2010-02-23 16:02:27
Ahojte, nějak se mi nedaří sejmout v hradu maníka[vězně] se sašitejma očima, poraďte. Hraju na PS2
[Odpověz]

Titulek: Re: *
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-06 21:41:11
ja bych vam poradil ja to dohral tu hru uz 12krat tak vim ze musíte strelit do toho zvonu on se za nim rozebehne a vy si vemte sniper a střílejr´te mu do zad na toho brouka (to je jeho srdce)

Titulek: Re: *
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-29 22:45:30
nestrilej do toho zvonu vzdy k nemu jen dojdi aa nozikem na nej zazvon (kdyz do nej strelis tak ho znicis)pockej az k nemu ten haj*l dojde hlavne nebehej by te slysel on ma dobrej sluch az k nemu dojde zarazi do nej drapy a ted mas ta 7 sekund na utok doporucuju na nej vzit tmp nebo killer7(magnum) rpg to jde taky ale je to zbytecny lepsi to je pouzit na salazara kdyz se zmutuje se svym ochrancem ;)

Titulek: Re: *
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-17 12:50:31
Ahoj to tam musis strelit do tech gongu (na leve a prave strane)on se ridi zvukem takze do tech gongu strelis a on za tim pobezi a bude k tobe otocenej zadama on ma na zadech neakou svinu a do ni musis strilet a jak rozbije oba dva gongy tak ja jsem snim bjehal kolem toho sloupu uprostret proste mu tu svinu na zadech musis rozstrilet at se ti to podari Bye Bye:)))

Titulek: pomooooooooc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-07 03:56:14
prosim vas nevite nekdo co stim velkym kamenem co ho ti 3na me zhodi.pise mi to 3a nad ní sipku pokousel sem se mackat entr s 3 sipku s 3 ale nic se nestalo vzdy bezi jako blazen a zavali ho ten balvan poradte prosim
[Odpověz]

Titulek: Re: pomooooooooc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-08 03:15:09
zkus levi a pravi shift jinak se podivej na nabod v abecede her

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-03 18:36:33
když nakoupim u prodavače mám novcou zbran vkufru nemohu se dostat spet do hry poradte dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MarF!K) - neregistrovaný
Datum:2010-01-01 23:44:36
RESIDENT EVIL gooD Hra VceR4 sem to DOhral a nemamM co hrat Kujv4 ae Jinak Resident Evil 4 Jeeeeee NEJlepsi hra .
[Odpověz]

Titulek: PlS
Nick: (MarF!K) - neregistrovaný
Datum:2009-12-30 17:51:10
Hele lidi pls co mam dat jakmile je na konci toho hradu animace a te SALAZAR zmackne Cerveny cudlik a ja spadnu do ty diry co Mam DAt pls ??? Predem Dííky
[Odpověz]

Titulek: Re: PlS
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-29 22:47:55
musis mackat cudliky podle toho videa on se zahakne o zed a pak se spusti

Titulek: prozba
Nick: (Knedlc) - neregistrovaný
Datum:2009-12-27 02:34:16
Plsky poraďte:Já jdu nakupovat ktomu chlápkovi nakoupim a pak se nemůžu dostat do hry. Tak mi prosim poraďt jak se mam dostat do hry.Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: prozba
Nick: (pavol) - neregistrovaný
Datum:2010-01-01 23:27:51
tak hele mackej porat o a dostanes s do hry

Titulek:  
Nick: (nevím jak dál) - neregistrovaný
Datum:2009-11-09 22:28:15
zdravím prosím nekoho kdo mi poradí jak dál, sem v nakym hradu ve sklepě sem zabil vezne se zasitejma ocima,zhasnul sem ty plameny s tech konskejch hlav vsechno sem tam probehal a ted nevim jak se dostat dál,jedny dvere sou zamceny a deska pres cestu chce nějakou dekoraci. předem děkuju. standasindelar@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (lucije) - neregistrovaný
Datum:2009-12-28 03:38:24
nevim jestli je dotaz jeste aktualni :) ale musis postavit ashley na jednu z tech zlutejch kostek v zadu vmistnosti a sebe postavit na tu druhou a odemknou se dvere

Titulek:  
Nick: (Bong) - neregistrovaný
Datum:2009-04-14 03:39:32
Zdravím, prosím jestly můžete poradit, hraju na ps2 RE4 a zasek sem se u toho kostela jak je u něj ten hřbitov, za nim jsem našel ten zelenej kamínek, pak vystřelil do zvonu ve věži tim sem přilkal pár těch lidí, ale furt se nemůžu dostat do vnitř do toho kostela bo co to je, ten zelej kamínek by měl jít s něčim kobinovat jestly hádám dobře a pak do hlavních deří stim, ale nenašel sem ščim to zkombinovat, díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-04-14 13:42:42
mrkni do záložky "Návody" - máš tam dva odkazy na kterých to přímo uvidíš...

Titulek: nevím si rady
Nick: (Matěj) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 20:17:11
Prosimvas nevite jak ziskam tu pystol s nekonecno nabojemi? (vypada jako nejaky dezert)
[Odpověz]

Titulek: Re: nevím si rady
Nick: (pavol) - neregistrovaný
Datum:2010-01-01 23:31:23
divej hru musis nekolikrat projet(2) a pak si ji za 1 000 000 koupis u toho chlapa

Titulek: myš
Nick: (Myseo) - neregistrovaný
Datum:2009-01-26 00:20:35
prosím mu že mi někdo poradit kde stáhnout ten patch na myš Resident Evil 4 . moooooc dííík.
[Odpověz]

Titulek: Re: myš
Nick: (Hybrid666) - neregistrovaný
Datum:2009-01-26 17:53:52
Podivej se na RE4 PC verzi hry tady na hodnoceni, zde pises k PS2 verzi hry... Tam to najdes i s odkazem co, kde a jak co do zprovozneni mysi. Trochu hledat by to chtelo a psat dotazy tam kam patri...

Titulek: myš
Nick: (Myseo) - neregistrovaný
Datum:2009-01-23 06:20:09
super hra jen ta myš mně sere že nato nefunguje sidce mám 12 tlačitkový game pád logitech ale to že nejde myš tak to zmrvili
[Odpověz]

Titulek: Re: myš
Nick: (Jack Tommygun) - neregistrovaný
Datum:2009-01-23 17:17:20
na ten myš vyšiel patch, len treba trochu zagooglit ;)

Titulek:  
Nick: (Jumbo) - neregistrovaný
Datum:2008-11-24 01:36:38
nemohl by me prosim vas nekdo pomoct kdyz jsem cetl navod na residenta tak tam bylo ze jsi mam radsi koupit raketomet u obchodnika nez naboje ze raketometem velkej chuml zabije a mam postarosti ale me zajima spis to ze tam psali ze se daji koupit naboje nevite nekdo kde??? pls ozvete se mi na email radim.zsemberi@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: dobry
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2008-04-15 22:12:23
jo dobrej blok ale chtelo bi to predelat
[Odpověz]

Titulek: Re: dobry
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2008-04-15 22:14:58
to musis na PC a ne na notasu pise ti to kvuli tomu ze nemas spravnou graficu

Titulek: Referenced memory error
Nick: (Loser) - neregistrovaný
Datum:2008-01-23 18:49:01
Cau, tak jsem si koupil origo RE4 a pri spusteni hry mi to vyhodi tuto hlasku: 'the instruction at 0x006473bb referenced memory at 0x00000000. The memory could not be read. Nevite nekdo cim to muze byt nebo jak to fixnout? Mam to na notasu; 2GHz, 2GB RAM, 384 MB na grafice Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Referenced memory error
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-01-23 21:54:20
a jak máš nastavenou virtuální paměť a kolik volného místa mmáš na disku ?!

Titulek: Re: Referenced memory error
Nick: (Loser) - neregistrovaný
Datum:2008-01-24 02:05:36
na disku mam zhruba giga a pul a virtualni pamet nevim, kde se nastavuje

Titulek: Re: Referenced memory error
Nick: (Loser) - neregistrovaný
Datum:2008-01-24 02:15:40
jo, tak virtualni pamet mam na maximum :o/ Myslim, ze timto to nebude. Je to jako by mozna nejakej proces, ktery bezi nekde na pozadi byl v konfliktu s tou hrou

Titulek: Re: Referenced memory error
Nick: (Gabriel) - neregistrovaný
Datum:2008-03-05 17:52:51
Zdravim,jestli ti nejde Resident Evil 4,tak si stáhni na něj Patch,který ti hodí hru do verze 1.1.0.Mně to pomohlo.Mam AMD Semprona 2 Ghz,512 MB RAM,graf.kartu Ati Radeon 9250 256 MB a štvalo mě,že mi Resident nejde.Až nakonec,co jsem ten Patch nainstaloval a fixnul spoustecim souborem pro verzi 1.1.0 se mi hra rozjela výborně.Přeji krásné zažitky ze hry

Titulek: problem
Nick: (stb) - neregistrovaný
Datum:2008-01-07 02:19:59
jsem v hradu.hraju na ps2.jsem už na ochozu,mám jednu část modrýho emblemu.pode mnou je zahrada,minul jsem fontanu s ptaky,animace s černovláskou.ted mam seběhnoutdoluu k zmutovaným vlkum,ale nikudy to nejde.oknem co mi zdrhla,ani na ochozu,žádná cesta dolu....dalsimi dvermi jsem se dostal jen ke tlacitku co obraci obraz,vlevo vedle nich mrize.jinak beham v zacarovanem kruhu,kde uz jsem byl..ve vsech navodech pisou,ze mi zavola salazar a dvermi vpravo sebehnu dolu k socham a zmut.vlkum,ale nic z toho se nedeje...PoOomocte mi,jestli to jde,nebo se to seklo?zkousel jsem i od predchozich sejvu a nic
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (ddasha) - neregistrovaný
Datum:2008-01-08 16:14:52
Na tom obrazu co se obrací rozstřel zelenou flašku s vínem a otevře se ti vchod

Titulek: Re: problem
Nick: (hh) - neregistrovaný
Datum:2008-01-09 01:55:02
protože hraješ na lehkou obtížnost,ten návod , kterej popisuješ je na střední obtížnost ;)

Titulek: cestina
Nick: (tomix) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 01:25:13
NAPISTE NIEKTO PROSIM KDE SA DA ZOHNOT CESTINA NA TUTO HRU REZIDENTA4 OK
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-29 22:54:18
cestina neni me je 12 a dohral jsem to v poho v anglictine ;)

Titulek: Bonusove Zbrane
Nick: (Slaine) - neregistrovaný
Datum:2007-04-10 15:43:23
Prosim poradte mi kde si mam kupit tie bonusove zbrane co nahram?Uz to hram na obtiaznosti PRO a nikde som ich zatial nenasiel.
[Odpověz]

Titulek: Jak začnu sprintovat
Nick: (Parolek Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 16:20:03
Když začnu sprintovat před tím kamenem pak se mi ukáže že mám zmáčknout 3+4 ale když to zmáčknu tak nic nevíte někdo jak to mám udělat prosím díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak začnu sprintovat
Nick: (bv) - neregistrovaný
Datum:2007-08-06 19:30:30
V pc verzi před kamenem nebo při soubojích z bossi uskakuje tak, že když se oběví '5+6' zmáčknete levý Shift, pravý Shift a když se oběví '1+3' zmáčknete Enter,pravé Ctrl.

Titulek: Ada vs. Sadler
Nick: (Houmarez) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 04:23:46
Zdarec hraju re4 uz za Adu a mam bojovat proti Sadlerovi. No a vse co do nej vystrilam je knicemu. Jedine co se me asi zda ze na nej plati je, nejak ho prinutit aby vystrlil z huby oko a do nej mu bodnut nozem/strelit. Jenze at delam co delam tak oko nevystrci. Interakce s prostredim na jeho zniceni tan ani zadna neni. A vim ze kdyz utoci svou pravackou tak mu de zabranit utoku strelou. Ale nevym jak ho zabit.No spis se ho zbavit. Dik za odpovedi.
[Odpověz]

Titulek: Re: Ada vs. Sadler
Nick: (jiřík) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 00:02:28
no nevím jestli to tady jeste sledujes ale pocitam s tim ze uz vis jak na toho sadlera radu bych uvital dikec blue.red@seznam.cz

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-18 18:42:21
DÍKY ZA RADU BALVAN ŮSPĚŠNĚ ZDOLÁN POTOM POKRAČUJU DÁL OSVOBODÍM KAMOŠE ZE SKŘÍNĚ ANIMACE JSME SPOLU SPOUTANÝ AJDE NA NÁS TEN STOU SEKEREU ZMÁČKNUL JSEM NA GAMEPADU DOHROMADY 5 a 6 přesek pouta hotovo
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-19 01:10:17
tiez som zdolal sekeru ale ja som musel stlacit pravy ctrl lebo mam nastavene keyboard 56 preto nesla dalej to uz ide hrame daLEJ ......

Titulek: AKO SA VYHNUT SEKERE
Nick: (MINZO) - neregistrovaný
Datum:2007-03-18 17:11:15
AKO SA TREBA VYHNUT SEKERE DAVA MOZNOSTI STLACIT KLAVESY 5+6 ALEBO 1 3 ALE KED ICH STLACIM AJ TAK MA VZDY ZABIJE TEN KAT MOZE NIEKTO HELFNUT .....? DIKI
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-18 01:23:35
POTŘEBOVAL BYCH RADU V RESIDENT EVIL 4 BRZY PO ZAČÁTKU HRY JAK NA VÁS TY TŘI ŠOUMENI SVALÍ ZE SKÁLY TEN BALVAN JAK TO PROBĚHNOUT AT MAČKAM CO MAČKAM TAK NESPRINTUJE
[Odpověz]

Titulek: Re: VALIACI KAMEN
Nick: (MINZO) - neregistrovaný
Datum:2007-03-18 17:07:09
MUSIS STLACAT W CTRL TEN PRAVY A W A CTRL DRZAT A ENTER STLACAT RZCHLO ZA SEBOV TAK BUDE SPRINTOVAT VYSKUSAJ

Titulek:  
Nick: (Fear) - neregistrovaný
Datum:2007-03-11 15:45:12
... hm no asi tu nikto z vas nehral veci ako Silent Hill alebo Project Zero, to by ste potom nepisali taketo hovadiny ako pisete , seriu resident evil som mal moznost hrat ale tento posledny diel je nieco ubohe, bez napadov, bez atmosfery a bez hratelnosti, kde ste sa tu prosim vas bali??? strach sa akosi do tejto hry nedostal, ale ak niekomu pripada strasidelne zabijat dementnych dochodcov tak prosim ...
[Odpověz]

Titulek: :(
Nick: (festik1) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 13:21:03
chcem na to češtinu pls ozvyte sa :( kto ma....486-363-327 ICQ :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (leon) - neregistrovaný
Datum:2007-02-23 20:06:39
neni na to niekde navod
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (J.ele.n) - neregistrovaný
Datum:2007-02-24 04:15:49
tady je návod: http://www.console-forum.info/modules.php?name=News&file=article&sid=276

Titulek: Jak kupovat naboje?
Nick: (Neriah) - neregistrovaný
Datum:2007-02-11 00:02:21
Lidi plz, daji se dokupovat naboje? Pokud ano, tak jak? V menu u smelinare je nikde nevidim :[ THNX
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak kupovat naboje?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-11 00:48:24
Náboje se nedaji koupit ani dokoupit.Jedině je hledat a v nejviší nouzi když doujdou tak použít nůž jako zbraň.

Titulek: Jaká taktika?
Nick: (neeldeg) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 23:14:15
Ahojte, měl jsem možnost hrát God of War, ale ten mi přišel obtížností jak čajíček pro děti. Pořád jsem mačkal tlačítka a vždy jsem se vysekal. Pak nějaké to logično a v poho ... Ale teď jsem si koupil Resident Evil 4 a první pokusy nic moc. V prvním městečku mi brzo dojdou náboje a než najdu nové, tak mě huhláci zabijou. Není prosím nějaká taktika, jak šetřit střelivem a přesto je zabít? Třeba jednou střelit a pak dokopat? Díky za radu. Jinak teda musím říct, že God of War mě teda při chvilce hraní totálně vtáhl, atmosféra super, grafika, hudba, ale je to moc pohádkové (i když tam lítají hlavy a krev . Ale RE4, to je jiné kafe, musím říct, že mi naskakovala husí kůže, fakt hustá hra.
[Odpověz]

Titulek: Re: Jaká taktika?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-11 00:53:29
Jediná taktika která pomáhá je střílet do hlavy!A nebo jednou střelit a pak použít nůž pokud mají zombie zbraň v ruce pokud ne tak je zabít jednoduše nožem.Nůž je na 1 pravá ruka.

Titulek: heeelp
Nick: (Eskymak) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
prosim poradte jam mam vysvobodit tu prezidentskou holku jsem v tom zamku je spotana jsem nad ni a nemuzu dilu ani nikam k ni pls help
[Odpověz]

Titulek: Re: heeelp
Nick: (wyndell) - neregistrovaný
Datum:2006-09-26 17:37:04
Snaiprem znič pouta co ma kolem těla!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 40971x - statistika
Resident Evil 4 96 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-25
Resident Evil 4

Průměrné hodnocení z médií:

95.93 %

Min : 89 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Capcom
Distributor: Capcom
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %