Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Syndicate > PS3 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  170 Kč  
FunStore  224 Kč  
FunStore  199 Kč  
FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2012-03-16
Czechgamer.comPetr Schwank---77 %2012-03-14
XboxWeb.czp.a.c.o---77 %2012-03-14
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---70 %2012-03-12
DoupěPetr Baum8/1080 %2012-03-10
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2012-03-10
GameSite.skMarkusFenix---65 %2012-03-08
Herní webMartin Čabrun5.6/1056 %2012-03-08
Časopis SCOREMartin Mašek---70 %2012-03-06
Recenzeher.euJiří Špiess7/1070 %2012-03-05
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-03-05
Games.czPetr Poláček6/1060 %2012-03-02
Hrej.czVojtěch Matěna8/1080 %2012-02-26
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade5/1050 %2012-02-26
BonuswebMichael Mlynář---70 %2012-02-24
Sector.skspacejunker8/1080 %2012-02-22
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2012-02-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.29 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

73.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 2846 z 5973 Žebříček
PS3: 279 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 29 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 372 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Video
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-02-29 22:59:23
Moje videjko můžete skouknout zde je to letmé představení hry:) http://youtu.be/AHNA8OxF05A
[Odpověz]

Titulek: PC verzi tady zatim nevidím
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-02-29 22:54:13
Perfektní hra. Jednoduše EA a StarbreezeStudio Rock's.Dobrá práce pánové a dámy. Opravdu co mě sere je: konzolové ikony (to je opravdu konzolevé) pro klávesnici Lol * není nastaveno pro PC * Proooooooooč. Po mastavení kláves ručně a zapamatování, je vše v pořádku . Jinak dobrý konzolový port a více či méně dokonalé , ale nic není a nemůže být dokonalý, má i své chyby , ale ne tak šílené jak v jiných hrách. Megamix her : Crysis2 (grafika se snaží vypadat podobně, a také obsahuje několik prvků této hry ) možná toto** http://www.youtube.com/watch?v=SBA0j1XyAp4 , Deus Ex (vyšší lidská výkonnost jako v Deus Ex , kybernetika ), Mirorrs Edge ( podobné akce a skluz ), Fear2 ( grafika, podobné prvky nepřátel s větší inteligencí zhruba o15% -25 % + :) , zpomalení času) , taky jsem viděl něco jako Animus v Asasins Creed a loga Eurocorp vypadají jako v Assasins Creed :) a mnohé další skvělé věci dělají tuto hru peckou. MasterpicesUltimate FPS roku. Tvůrům se podařilo udělat nádhernou věc / hru , ačkoli tam je hodně. Hra balancuje velmi dobře. God Bless Starbreeze a EA. Mohu jen kritizovat mega skripty, ale to je nyní běžné v dnešních hrách. Za mě 85% za krátkou herní dobu (původně 90)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Syndicate
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Syndicate
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3961x - statistika
Syndicate 70 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-22
Syndicate

Průměrné hodnocení z médií:

70.29 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 17
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8/10
Dart 6 realitu obohacuje vrstvou informácií, ktorá umožňuje agentom syndikátov vidieť skôr a viac. Vypnite ju a zo Syndicate sa stáva obyčajná FPS. Ona však taká nie je. Ako jedna z mála nepovyšuje zbraň na hrdinu, ale stavia do tejto pozície hráča. A budúcnosť, v ktorej bojujú Syndikáty, vie byť poriadne intenzívna a brutálna. Oplatí sa tam ísť a nie raz.
> Eurogamer.cz : 7/10
Jen od nového Syndicate nečekat starou hru v novém provedení, protože reinkarnace původního jména je už zcela jiný titul, pouze zasazený do stejného světa. Volba padla na nejoblíbenější žánr přímočaré akční střílečky, kterou koření zajímavé hrátky s všemocnými čipy pro vylepšení člověka. Jakkoli jsou ostatní herní mechaniky obyčejného rázu, je potřeba uznat, že to Syndicate zabaluje do pěkného kabátku a solidní akční jízdy, která navíc hned tak neskončí.
> Bonusweb : 70 %
Příjemná akce, u které není potřeba moc přemýšlet. Spousta věcí je provedena podivně nebo nezajímavě, jako nenáročná akce to ale dohromady funguje až překvapivě dobře.
> Hrej.cz : 8/10
Syndicate je přímočarou akcí, která je ve své podstatě prostého rázu a ozvláštňuje ji pouze hacking. Svým pečlivým zpracováním nás ale staví na dráhu, po níž se kdykoli rádi svezeme.
> GamesWEB.sk : 5/10
Hra, narýchlo ušitá horúcou ihlou s pár dobrými nápadmi, ktoré ale neboli z dôvodu časovej tiesne dotiahnuté do konca - tak to je v skratke Syndicate, polotovar, ktorý síce bez ťažkostí skonzumujete, avšak žeby vám ako celok zachutil, to rozhodne povedať nemožno
> Games.cz : 6/10
Odfláknutou singleplayer kampaň, ve které si Syndicate hraje na něco, co rozhodně není, vytahuje z bryndy zábavná kooperace. Ta by ale potřebovala mnohem více obsahu, aby hru dokázala utáhnout jako hlavní herní mód.
> Recenzeher.eu : 7/10
Abychom to nějak uzavřeli – Syndicate nepokračuje ve šlépějích předchůdce, vydává se vlastní cestou koridorové FPS a pokud na něj nebudete mít příliš vysoká očekávání, budete se bavit. O návrat legendy se však nejedná.
> Zing : 8/10
Syndicate věrně převádí stařičkou předlohu do nového hávu a nabízí vše, co si jen lze od akčního sci-fi přát. Rychle odsejpávající příběh, skvělé přestřelky a bravurní vizuální kulisy. Nebýt pár nedostatků, byl by zážitek ze zkorumpované budoucnosti absolutní.
> Časopis SCORE : 70 %
Celkově vzato je Syndicate jen průměrnou střílečkou s minimem dobrých nápadů. Jen težko se brání dojmu, že někdo potřeboval konkurenci Deus Ex: Human Revolution a narychlo stvořil Syndicate. Bohužel.
> GameSite.sk : 65 %
Celkovo sa teda jedná o nepodarok, ktorý ako-tak zachraňujú zábavné prestrelky a co-op no vo všetkom ostatnom sa autori zasekli na pol ceste a to nie iba čo sa dotiahnutia niektorých aspektov hry týka, ale aj celkového konceptu, ktorému by prospelo iné pojatie. Preto ruky preč, pokiaľ je hra za tak vysokú cenu a radšej si počkajte buď na nižšiu cenu (vtedy je však otázne či co-op bude ešte niekto hrať), alebo sa titulu vyhnite. EA chcelo reinkarnovať zašlú slávu značky, no teraz môže značku akurát tak pochovať.
> Herní web : 5.6/10
Syndicate se ukázalo být spíše průměrným titulem a reinkarnace staré strategie do FPS se zrovna dvakrát nezdařila. Hra má svá pozitiva, ale negativ je rovněž celkem dost. Pokud jste od Syndicate čekali mnoho, budete zklamáni. Pokud jste byli skeptičtí, možná vás něco i nadchne.
> Doupě : 8/10
Syndicate od prvního okamžiku dokáže navodit pocit, že jste opravdu nekompromisním agentem
> Konzolista.cz : 7/10
Nikdo si od Syndicate nesliboval přemožitele Deus Exu, ale rozhodně dobrou akční RPG hru, která neudělá originálu ostudu. Nakonec jsme se dočkali jen prosté střílečky s několika málo dobrými nápady, ale to je bohužel vše. Z daného tématu se dalo určitě vymáčknout daleko více, na druhou stranu se za svoje Syndicate nemusejí vývojáři ze Starbreeze Studios stydět. Fanoušci stříleček můžou dát hře šanci, ostatní raději ruce pryč.
> Game page : 70 %
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1095870977-game -page/212563242
> Czechgamer.com : 77 %
Tisíckrát omývané klišé ještě jednou, a tentokrát překvapivě slibně. 19 let staré předloze Syndicate hanbu rozhodně neudělá, naopak. Dost možná překvapení roku.
> XboxWeb.cz : 77 %
Syndicate se zařadil po bok těch povedenějších stříleček, ovšem zda dosahuje jejich kvalit je hodně zapeklitá otázka, kterou bych rozdělil do dvou rovin.
> hry.Sme.sk : 7/10
Hre akoby chýbala potrebná dobrodružná stránka, ktorá by hráča držala za ruku, aby sa necítil až tak markantne vzdialený zážitku. Jednoducho viete, že strieľate v hre, dianie na obrazovke však vnútorne neprežívate.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %