Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Twisted Metal > PS3 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---70 %2012-05-02
Herní webNikola Marko7.4/1074 %2012-04-17
Topzine.czMarek Jedinák---60 %2012-04-04
Czechgamer.comDavid Pelan---75 %2012-04-02
Eurogamer.czMarek Beniač8/1080 %2012-03-30
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2012-03-28
BonuswebEmanuel Svoboda---78 %2012-03-22
GameSite.skAtavius---70 %2012-03-22
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-03-20
Sector.skfendi6/1060 %2012-03-12
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2012-03-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.45 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2649 z 5973 Žebříček
PS3: 263 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 27 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 353 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Twisted Metal
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Twisted Metal
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1634x - statistika
Twisted Metal 72 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-10
Twisted Metal

Průměrné hodnocení z médií:

72.45 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Twisted Metal se vrací v plné síle. Hratelnost není bůh ví jak inovativní a grafika je možná trochu slabší. Přesto je tohle automobilové řádění stejná zábava jako před lety.
> Sector.sk : 6/10
Americká mentalita je iná ako európska a to, čo stačí žrútom hamburgerov, nemusí stačiť nám. Aj keď je rozbíjanie plechov podporené nenormálnym soundtrackom, v ktorom nájdete legendy ako Wolfmother, Judas Priest, Iggy Pop, Rob Zombie, Sepultura alebo White Zombie, tak tu nebudem krochkať blahom pri singleplayeri s botmi v arénach bez hlbšieho zmyslu, ktorý zaspal dobu a od svojho vzniku nepriniesol takmer žiadne zmeny. Pre mňa séria Twisted Metal bohužiaľ len kalí vodu nadmernou brutálnosťou a tak isto ako hlavný antagonista, sa aj ona schováva za maskou coolovosti.
> Konzolista.cz : 8/10
Možná jste si už mysleli, že Twisted Metal má to nejlepší za sebou a nový díl bude jen slabým odvarem staré klasiky. Opak je ale pravdou, protože jde o skvělou akcí naplněnou hru, která vás hlavně v multiplayeru chytne a jen tak nepustí. Chyby byste tu hledali jen s lupou a lepší hodnocení neuděluji jen z důvodu chybějících novinek, které by přinesly něco neokoukaného. Jinak si stěžovat rozhodně nemůžu, protože jsem se královsky bavil a budete i vy, pokud si Twisted Metal koupíte.
> Bonusweb : 78 %
Twisted Metal se vrátil v takové podobě a kvalitě, že jsme to ani nečekali. To, že hra ale vyniká nejvíc v multiplayeru, není naopak žádný šok, ale očekávaná paráda.
> GameSite.sk : 70 %
Twisted Metal zanechal vo mne rozporuplné pocity. Singleplayer v prípade, že sa ho nerozhodnete hrať s niekým v coop móde je až na boss fights repetitívne nudný a nemá prakticky čo ponúknuť. Multiplayer na druhej strane, za predpokladu, že aj naozaj hráte a nečakáte neustále v lobby, je podarenou zábavou na odreagovanie, ktorá však s veľkou pravdepodobnosťou po týždni, dvoch väčšinu hráčov omrzí. Kúpu by som preto, pri aktuálnej cene, pokiaľ nie ste vyslovene fanúšikmi tejto série, najskôr odporúčal dostatočne zvážiť.
> Zing : 7/10
Ve své podstatě zbytečné pokračování, které nijak zvlášť nenadchne a nebýt multiplayeru nedosáhne ani na tu sedmičku.
> Eurogamer.cz : 8/10
Povedený návrat! Twisted Metal se vlastně vůbec nezměnil, pořád je to ta stará dobrá šílená řežba, stejně jako před lety. Kdo ji měl rád už tenkrát, oblíbí si patrně i tuhle reinkarnaci - až na pár drobností a nedostatků (bude patch?) zkrátka dobrá práce. Červíček pochybností přesto drobně hlodá a proto "jen osmička", jelikož ze hry se dalo vytřískat ještě víc. Minimálně editor (po vzoru Little Big Planet nebo Trackmanie) by hráči jistě uvítali, závodní a v uvozovkách příběhové režimy leží zbytečně ladem a nevyužité.
> Czechgamer.com : 75 %
Twisted Metal je parádní akce spojující destrukci s dobře zpracovaným příběhem a skvělým multiplayerem
> Topzine.cz : 60 %
Twisted Metal je graficky zaostalou hrou, jež si však s sebou nese kvalitní koncept předchozích dílů a určité skupině hráčů může dokonce připadat zábavná. Majitelé PlayStationu by se však raději měli poohlédnout po některé z jiných exkluzivitek.
> Herní web : 7.4/10
Twisted Metal je bohužel již dnes mrtvá záležitost. Druh hry, jenž ustrnul kdesi v pravěku a nedokázal se přizpůsobit dnešku, takže na pokrok doplácí nedostatkem protihráčů. Na domácí posezení u splitscreenu jistě dostatečně zábavný titul. Na online multiplayer bohužel skoro zbytečná koupě. Sice mám rád retro a mám rád staré mechanismy v moderním kabátku (který Twisted Metal předvádí více méně s bravurou), ale chce to přeci jenom trochu duše. A ta zde chybí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %