Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Flower (PSN) > PS3 > Arkáda

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---91 %SCORE 182
LEVELPetr Poláček9/1090 %LEVEL 175
GamesportOldřich Bezdomnikov---85 %2009-12-19
GameParkMalinka------2009-03-11
GamePlanet.czRadek Pařil9/1090 %2009-03-08
Games.czMartin Zavřel9/1090 %2009-03-07
Czechgamer.comJan Vrba---93 %2009-03-03
DoupěTomáš Hrubý9/1090 %2009-02-17
Hrej.czPetr Poláček9/1090 %2009-02-14
Sector.skspacejunker8/1080 %2009-02-12
BonuswebDavid Grün---87 %2009-02-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.60 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 367 z 5973 Žebříček
PS3: 54 z 513 Žebříček
PS3/Arkáda: 3 z 17 Žebříček
Vše/Arkáda: 12 z 148 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2009-01-20
Hratelne.cz2008-08-09
Games.cz2008-08-07

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Flower (PSN)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Flower (PSN)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 15274x - statistika
Flower (PSN) 89 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-02-19
Flower (PSN)

Průměrné hodnocení z médií:

88.60 %

Min : 80 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: That Game Company
Distributor: Sony
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 11
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 87 %
Další zajímavost z PlayStation Network pro milovníky originálních her. Překvapivě hratelná a plná zvratů i krásy všeho druhu.
> Sector.sk : 8/10
Striedajú sa obrazy, počujete reálne zvuky, ale vaša myseľ je niekde inde. Flower je zvláštnym príkladom príťažlivosti, vrátite sa k nej po týždni, mesiaci ako k dobrým spomienkam.
> LEVEL : 9/10
Konečně originální zážitek, který se na rozdíl od jiných experimentálních her neohání abstrakcí, ale hratelností.
> Hrej.cz : 9/10
Dokonalý kýč: bez ptaní a vaší vlastní iniciativy vás okamžitě ohromí.
> Doupě : 9/10
Flower rozhodně není minihra, není to titul pro pouhé odreagování, je to útok na emoce po všech stránkách. Hra, která je symbolická i stavu současného herního světa.
> Czechgamer.com : 93 %
Úchavatná hra, ve které vynikne krása přírody a význam květin. Bohužel, hra je krátká. Pro milovníky přírody to pravé ořechové.
> Games.cz : 9/10
Je to technicky a hratelnostně velmi propracovaný titul, na kterém těžko najdete nějakou chybku. Strhující intenzita zážitku je bohužel vykoupena jeho relativní krátkostí. Ne nadarmo se říká, že hvězda, která září nejjasněji, září také nejkratší dobu
> GamePlanet.cz : 9/10
Jedním z hlavních aspektů této hříčky je vizuální stránka. Samozřejmě spolu s o nic méně vydařeným zvukovým doprovodem.
> GamePark :
Po počáteční nedůvěře mě celá hra doslova okouzlila. Dohrajete ji sice zhruba za tři hodinky, ale můžete ji hrát pořád dokola a je to ideální hra na pár minut před spaním, kdy si chcete trochu vyčistit hlavu. U téhle hry prostě není nutné myslet.
> Časopis SCORE : 91 %
Kouzelná "hříčka přírody". Máte-li PlayStation 3, investujte do ní 200korun. Tečka.
> Gamesport : 85 %
Pár her jsem si v tomto roce stáhnul a klidně odpřísáhnu, že Flower patří k těm nejlepším a nejzábavnějším. Mohu vám ji s klidným svědomím doporučit. Určitě berte, rozhodně neprohloupíte.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %