Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crysis 2 (PS3) > PS3 > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sony-PlaystationEssiach---93 %2011-05-27
hry.Sme.sk9/1090 %2011-05-19
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-03-31
Sector.sksaver9/1090 %2011-03-30
BonuswebJan Lysý---90 %2011-03-28
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-03-28
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx8/1080 %2011-03-27
Games.czDan Vávra8/1080 %2011-03-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 81 %
Pořadí:

Celkově: 523 z 5973 Žebříček
PS3: 74 z 513 Žebříček
PS3/FPS: 11 z 52 Žebříček
Vše/FPS: 60 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crysis 2 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crysis 2 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5672x - statistika
Crysis 2 (PS3) 87 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-22
Crysis 2 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

86.63 %

Min : 80 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crytek
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
Celkovo môžeme Crysis 2 ohodnotiť ako najkrajšiu doteraz vydanú hru s kvalitným gameplayom, ale aj sériou malých chybiček, ktoré jej nedovoľujú dosiahnuť na dokonalosť. Môžeme potvrdiť, že Crytek dosiahol to, čo sľuboval - 90-kovú hru, aj keď žiaľ k stovke jej ešte niečo chýba.
> Hrej.cz : 8/10
Crysis 2 je vynikající akční hrou, ke které se budete velmi rádi vracet. I pokud nejsou střílečky z prvního pohledu zrovna vaším šálkem čaje, rozhodně byste ji měli vyzkoušet.
> Games.cz : 8/10
I když trochu velkohubá prohlášení autorů a obrovské očekávání zcela nenaplnila, je Crysis 2 velice povedná hra, která zůstává věrná svým tradičním sandboxovým kořenům a zdařile je kombinuje s bombastickou skriptovanou akční jízdou.
> Bonusweb : 90 %
Skvěle vypadající střílečka, která potěší jak ty, kteří sázejí na zabíjení ze zálohy, tak fanoušky svižnější akce. Je to důstojné pokračování vynikající hry.
> Doupě : 8/10
Crysis 2 představuje zatraceně podařenou střílečku, která vyčnívá nad tupými koridorovkami jako je třeba Homefront. Jistě, ani tady pochopitelně nemohou chybět monumentální předskriptované události, ale jsou výborně vyváženy hráčskou volností. Fandové desetiminutového pobíhání z kopce na kopec v Crysis možná budou zklamáni z menších bojišť New Yorku, ovšem to je daní za pokus o přechod z džungle reálné do té betonové (ach ano, je to klišé, ale použit jsem ho musel). A ten pokus vyšel na výtečnou.
> hry.Sme.sk : 9/10
Crysis 2 je rozhodne veľmi kvalitnou, podarenou strieľačkou. Ťažko ju však možno porovnávať s prvým dielom, pretože sa od neho výrazne líši, hoci ide stále iba o akciu.
> Konzolista.cz : 9/10
Crysis 2 je až na pár drobnost skvělou akční hrou, kterou si nejde nezamilovat. Skvěle se hraje, díky využívání Nanosuitu je i do značné míry originální a herní doba je na dnešní poměry slušná.
> Sony-Playstation : 93 %
Crysis 2 je bezpochyby vynikající hra, která vedle špičkové grafiky nabízí i špičkovou hratelnost. Celková změna prostředí nakonec byla výborně provedena a během hraní jsme si na džungli ani nevzpomněli. Škoda jen toho slabšího multiplayeru a občasných chybek v umělé inteligenci. Již teď se těšíme na Crysis 3, který se snad objeví co nevidět.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %