Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Killzone 2 > PS3 > FPS

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2009-02-16 - Killzone 2 dostane DLC > 2009-02-05 - O Killzone 2 je zájem i v Japonsku

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---90 %SCORE 180
LEVELPetr Poláček9/1090 %LEVEL 175
Recenzeher.euPetr Šmídek---90 %2010-01-27
Games.czJan Kubáň------2009-05-19
Czechgamer.comMartin Pilous---94 %2009-03-31
Hrej.czMarek Švrkala------2009-03-17
GamesportLukáš Slavkovský---90 %2009-03-09
GamesportLukáš Slavkovský---95 %2009-02-27
Hratelne.czJiří Škrampal---92 %2009-02-25
Sony-PlaystationD@vid---85 %2009-02-19
hry.Sme.skJán Kordoš8.9/1089 %2009-02-04
GamePlanet.czRadek Pařil9.75/1097.5 %2009-02-03
GameStar.czMartin Kaller---80 %2009-02-02
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2009-02-02
GameParkxjohn---93 %2009-02-01
BonuswebMichael Mlynář---93 %2009-01-30
DoupěKarel Kališ9/1090 %2009-01-30
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2009-01-29
Games.czIvan Kratochvíl9/1090 %2009-01-29

Videorecenze

http://ps.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-killzone-2/Autor: Redakce Hrej.cz (Hodnocení 8/10)2009-02-05
http://games.tiscali.cz/reviews/killzone-2-video-recenze/index.aspAutor: Ivan Kratochvíl & Jakub Bouček (Games.Tiscali.cz)2009-02-27
http://www.youtube.com/watch?v=oMSbs9RFfiUAutor: Petr Vojtěch (Indian-tv.cz) / délka: 2m56s / hodnocení: 93%2009-07-10

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.21 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 97.5 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.50 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 165 z 5973 Žebříček
PS3: 25 z 513 Žebříček
PS3/FPS: 4 z 52 Žebříček
Vše/FPS: 27 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-02-25
Gamesport2009-01-18
Hratelne.cz2008-12-17
hry.Sme.sk2008-12-05
Bonusweb2008-12-04
Sector.sk2008-12-04
Games.cz2008-12-03
GamePlanet.cz2008-11-21
Sector.sk2008-09-12
Games.cz2008-07-21
Hratelne.cz2008-05-19
GamePark2008-05-18
Recenzeher.eu2008-05-15
Games.cz2008-05-12
Bonusweb2008-05-12
GamePlanet.cz2008-01-16
hry.Sme.sk2007-11-29
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-10-07
Hrej.cz2007-09-24
Bonusweb2007-07-25
Hratelne.cz2007-07-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Žak...
Nick: (Hráč...) - neregistrovaný
Datum:2014-11-03 01:21:33
Pořar na sracku menem Kilzone 2, ta kurva je zasrana a můj kamarád se chtel zabit.. Je poetižení, a ta kurva Hra Ho neustale zabijí.. Je to neHratalná sračka.. Nařidil bych atomoví utok na Rusko.......
[Odpověz]

Titulek: Super
Nick: (Hugo123)
Datum:2014-01-15 06:10:31
Super, Super. Skvělý, prostě skvělý, ale sejmout Radka to byla hrůza:) Vetsi zakys sem snad nemel
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (stevo) - neregistrovaný
Datum:2012-07-30 20:06:26
moze mi niekdo poradit,mam v hre uabezpecit nejake miesto,zatlacim nejaky cudlik,kolega v hre sa snazi otvorit rozbity zamok a ked ho otvori,vojdeme obaja do chodby a potom neviem ako dalej,pomoze prosim niekdo???? stefangelo1@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (konvajs) - neregistrovaný
Datum:2010-06-13 12:04:17
nemůžu sestřelit nebo nějak zlikvidovat lítací nesmysl na střeše za galerii. jak na něj ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (messerschmitt-) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 15:40:21
musíš raketometem zasáhnout elektrický stožár, když je "letajicí nesmysl" nad ním, na par chvil ho to znehybní a ty ho zasáhneš, maslím že potřebuje asi tři zásahy...

Titulek: Re:  
Nick: (justme) - neregistrovaný
Datum:2010-07-18 18:55:19
3 zásahy raketometem? do elektrickýho stožáru mužeš střílet i normální zbraní a znehybní ho to, ale jen na malou chvilku, že si ten raketomet nestačíš vzít...

Titulek:  
Nick: (Mike75)
Datum:2010-05-06 01:45:44
Jeste jsem to nedohral ale jinak dobry.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (robitail) - neregistrovaný
Datum:2010-05-21 15:26:12
nemohu dohrát Kilzone 2, bojuju už s velitelem A TEN NEUSTÁLE MIZÍ A Nejde ho zabít,tosnadnemákonec nebo je v tom nějakej fígl,poradí mi někdo ?

Titulek: Re:  
Nick: (robitail) - neregistrovaný
Datum:2011-02-22 16:03:43
velitele dostanes pouze odstrelovackou najdi si vhodny misto kde na nej dobre uvydis musis vychytat jeho pohyby pak zamiris a sejmi ho primo do hlavy udelej to nekolikrat po sobe

Titulek: killzone2
Nick: (servismann)
Datum:2010-04-13 14:44:13
nemohu otevřít návod na hru ani češtinu. pořád jen vyskakují reklamy.
[Odpověz]

Titulek: Re: killzone2
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-04-13 15:09:29
U mě je vše v pořádku, zkus nainstalovat nějaký anti-spywarový program.

Titulek: KZ2 recenze
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2009-11-19 15:56:38
Moje vlastní podrobná recenze: http://dvorakpeter.webzdarma.cz/016/016_killzone2.html
[Odpověz]

Titulek: Re: KZ2 recenze
Nick: (mickl) - neregistrovaný
Datum:2010-10-31 21:38:04
sorry, ale nacházím tu úplně stejnej nešvar jako snad u všech recenzí na tuto hru. A to, že tvoje recenze není vůbec objektivní, necháváš se hrou příliš unést a přihlížíš dost očividný chyby. Třeba výsledné plusy: postavy mě přišly naopak velice trapné (v jedničce byly o MNOHO lepší), inovace nulová, umělá inteligence tak průměr a zbraní ke málo. A tak bych mohl pokračovat...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Killzone 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Killzone 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 44351x - statistika
Killzone 2 90 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-02-27
Killzone 2

Průměrné hodnocení z médií:

90.21 %

Min : 80 % Max : 97.5 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Guerrilla
Distributor: SCEA
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 19
Počet preview: 21

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Časopis SCORE : 90 %
Neuvěřitelně originální a návyková záležitost, která má díky uživatelskému obsahu neskutečnou životnost. Hraní pro všechny, co se rádi dobře baví.
> LEVEL : 9/10
Když vás hra pohltí do své černé díry, když nelze strachem a napětím dýchat a s vypětím všech sil se doplazíte na konec, pak je úplně jedno, že to je naprosto vzorová FPS bez špětky originality.
> Hratelne.cz : 92 %
Pokud hledáte výtečnou akci v nepřekonatelném grafickém zpracování, která vám nedá vydechnout až do konce, je Killzone 2 správná volba. Pokud se ale u hraní chcete nudit, milujete technické nedodělky, nestabilní framerate a generické levely, není Killzone 2 nic pro vás.
> Gamesport : 95 %
Killzone 2 je vynikajúca, i keď kratšia FPS-ka, ktorá sa rozhodne nemá za čo hanbiť a každý jeden majiteľ PS3, ktorý sa pokladá za milovníka tohto žánru, by si ju mal bezpochyby zaobstarať.
> Gamesport : 90 %
Sony sa jednoducho má čím chváliť, hoci multiplayer Killzone 2 má svoje muchy a nastavovanie servera je čiastočne obmedzené, je naozaj neskutočne zábavný a v určitých momentoch si naozaj pripadáte ako v nejakej vojne budúcnosti.
> Hrej.cz :
Multiplayer nenabízí žádné převratné novinky, práce ve všech směrech byla ale odvedena více než zdařile. Hra pro více hráčů svou zábavností a hlavně trvanlivostí převyšuje i singleplayerovou kampaň.
> Czechgamer.com : 94 %
Grafická stránka hry se velice těžko popisuje slovy. Myslím, že tvůrci se hodně výrazně přiblížili k hranici maxima HW možností Playstationu 3.
> Games.cz :
Kvalitní inovativní multiplayer, který má na PS3 potenciál dlouhodobého tahouna. Chcete-li si kvalitně zastřílet a poměřit své schopnosti s dalšími hráči v akcí přetékajících potyčkách, Helghan je zkrátka to pravé místo pro vás.
> Recenzeher.eu : 90 %
Grafická stránka hry je vskutku pozoruhodná. Umělá inteligence jak protivníků, tak i spolubojovníků je na výborné úrovni. Killzone 2 nejvíce ztrácí na příběhu.
> Sony-Playstation : 85 %
SinglePlayeR: Graficky velmi pěkná hra se slušnou hratelností, která ale nebortí žádné mýty. Jedná se o obyčejnou střílečku, jen je vše dotaženo téměř k dokonalosti.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %