Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resistance 3 > PS3 > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---75 %2011-10-29
Czechgamer.comDavid Pelan---70 %2011-09-28
Herní webNikola Marko---65 %2011-09-21
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2011-09-11
GameParkCheech_Chong---85 %2011-09-11
ZingRosťa Viktorin8/1080 %2011-09-11
Hrej.czJiří Bigas7/1070 %2011-09-08
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2011-09-08
Sector.skspacejunker7.5/1075 %2011-09-08
Bonusweb---80 %2011-09-08
DoupěJan Sedlák8/1080 %2011-09-08
Czechgamer.comDavid Pelan---85 %2011-09-08
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski7/1070 %2011-09-08
Recenzeher.eu9/1090 %2011-09-08
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-09-08
Herní webNikola Marko---82 %2011-09-08
BonuswebJaromír Chvalíček---80 %2011-08-30
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2011-08-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.72 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1786 z 5973 Žebříček
PS3: 194 z 513 Žebříček
PS3/FPS: 23 z 52 Žebříček
Vše/FPS: 178 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-10-17

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Videohttp://ps.hrej.cz/tv/resistance-3-debutovy-trailer--236/
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resistance 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resistance 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5720x - statistika
Resistance 3 79 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-08-20
Resistance 3

Průměrné hodnocení z médií:

78.72 %

Min : 65 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Insomniac
Distributor: SCEA
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 18
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 80 %
Resistance 3 je povedenou střílečku, která nad ostatními vyčnívá především díky skvělým monstrům a povedenému zbrojnímu arzenálu.
> Eurogamer.cz : 7/10
Přemýšlení nad výslednou známkou je věru těžké, protože bohužel nemůžu říci, že by byla Resistance 3 jasně nejlepší hrou série a EG staré díly pro srovnání nerecenzoval. Na jednu stranu tak chválím skvělý výběr parádních zbraní s dvěma módy střelby a návrat zbraňového kolečka, absenci auto uzdravování, 3 typy her v jednom, podporu 3D i Move, nebo rozmanité lokace po půlce USA. Jenže nemůžu přehlížet totálně zastaralou grafiku, krátkou herní dobu, hrozné chování nepřátel, vypuštění vozidel, statické a nezničitelné prostředí s úzkým koridorem, nebo stř&iacu
> Hrej.cz : 7/10
Resistance 3 je ušita podle stejného střihu jako její předchůdci. Velmi dobrou pověst atmosférické akce nicméně lehce pošramotila nevalná délka spolu s neschopností autorů překročit svůj vlastní stín.
> Games.cz : 8/10
Svižný herní popcorn, který se v nabité sezóně určitě neztratí. Kombinací toho nejlepšího z předchozích dvou titulů se tu praktikuje osvědčené pravidlo "nespravuj, co není rozbité". Pro fanoušky nepříliš komplikovaných stříleček s vysokými produkčními hodnotami je to paráda, pro dlouholeté fandy série další ujištění o tom, že to má Insomniac pevně v rukou.
> Sector.sk : 7.5/10
Resistance 3 príliš tlačí na pílu a beží do cieľa z donútenia daného číslicou v názve. Pre fanúšikov má rovnakú hodnotu ako štvrtý Indiana Jones alebo druhý Ghostbusters. Viete, že existujú, ale skôr ich označíte za spin-off ako plnohodnotný diel.
> Bonusweb : 80 %
Resistance 3 je povedenou střílečkou, která nad ostatními vyčnívá především díky skvělým monstrům a vychytaném zbrojnímu arzenálu.
> Doupě : 8/10
Celkově je třetí Resistance hodně dobrá zábava, u které se rozhodně nudit nebudete. Postapokalyptickou atmosféru navozuje dokonale a lineární úrovně jsou už vlastně dnešní standard. Žádný herní přelom nečekejte, "jen" výborně vypilovanou střílečku, kterou je radost hrát a dokáže vás přilepit k obrazovkám na klasických 7+ hodin příběhové kampaně. Navíc, pokud máte PlayStation Move, můžete se při hraní vyřádit i s těmito ovladači.
> Czechgamer.com : 85 %
Resistance 3 je skvělá střílečka z první osoby a jedno z největších PS3 překvapení tohoto roku. Majitele 3D televizí a ovladačů PS Move jistě potěší jejich plná podpora.
> GamesWEB.sk : 7/10
Aby som to nejak zhrnul Resistance 3 neprekročila tieň, ktorý vrhajú jej dvaja predchodcovia, priznám sa, že nechápem ani dôvod, prečo vyšla v tom istom roku ako Killzone 3, teda ďalšia exkluzívna strieľačka pre PS3, ktorá je ale prakticky takmer vo všetkom lepšia. Tu už hre nepomôže ani dobrý kooperatívny mód, ani strhujúce boje s bossmi, na ktoré vždy Resistance spoliehala, síce hra preskočila latku priemernosti, ale chrbtom sa o ňu už viac ako výrazne obtrela. Štvrtý diel, ku ktorému si tvorcovia samozrejme ponechali otvorené vrátka tak už bude mať čo robiť, aby sa nestratil v dejinách nepovšimnutý.
> Konzolista.cz : 9/10
Resistance 3 je zatím největším překvapením letošního roku. Sice se od něj čekala určitá kvalita, ale že převálcuje i svoji Playstationovou konkurenci v podobě Killzone 3, to asi nikdo nečekal. Insomniac hold opět dokázal, proč patří k nejlepším vývojářům na světě a pokud je toto jeho rozloučení s celou sérií, tak jde o rozloučení určitě důstojné. Výsledkem je totiž nejlepší díl v celé sérii, na který mnozí z vás dlouho nezapomenou. Až se na konci roku budou rozdávat ceny pro nejlepší akční hry, Resistance 3 bude mít velkou šanci vyhrát. Více nemusím dodávat.
> Herní web : 82 %
Resistance 3 je příjemná hra. Nic co by mohlo aspirovat na hru roku (ale to ještě může změnit multiplayer), každopádně její koupí neprohloupíte, protože jde o velmi solidní práci, jakou jen tak neuvidíte. Autoři se jakoby vzdali ambice udělat tu nejlepší střílečku na světě (to asi přenechali sériím jako CoD, Crysis anebo Battlefield – alespoň soudě dle marketingových řečí) a prostě se pokusili udělat hru, která se dobře hraje, má vychytané všechny mouchy předchozích dílů, a je vyvrcholením dlouholeté ságy. Jako takovou ji tedy beru a chválím!
> hry.Sme.sk : 9/10
Áno, áno, máme tu samozrejme i multiplayer, umelá inteligencia je nadpriemerná a nepriateľ sa nenechá len tak poľahky zneškodniť, kampaň trvá tak o čosi dlhšie, než Call of Medal of hocičo, ale stačí to a po celý sa bavíte. Resistance 3 predstavuje presne ten typ hry, ktorú by mal mať vo svojej vitrínke každý majiteľ PS3. Ak sa vám chce, môžete akciu ovládať aj pomocou Move, avšak budeme sa opakovať: gamepad je gamepad a svietiaca bambuľa svietiaca bambuľa. Je to akcia v starom štýle, novom šate a s pôsobivou atmosférou. Málokedy táto kombinácia zaberie, Resistance 3 od Insomniacu však dokazuje, že sa to dá.
> GamePark : 85 %
Resistance 3 nakonec nezklamala a určitě jde o nejlepší díl série, o tom není nejmenších pochyb. Vývojáři odvedli velký kus práce a série doznala znatelného posunu kupředu. Přesto máme určité výhrady. Například po grafické stránce nejde o představení těch nejmodernějších technologií. I v oblasti hratelnosti by šlo najít dost věcí, které bychom si představovali jinak.
> Zing : 8/10
Resistance 3 bylo tak trochou sázkou do loterie. A i když se tvůrcům nepodařilo vybrat jackpot, svou investici bezpochyby znásobili.
> Herní web : 65 %
Ani by tolik nevadilo, že jde o naprosto klasický multiplayer a že nepřináší nic moc nového. V tomto směru jde hlavně o zábavnost a ta tu potencionálně je. Bohužel technické problémy kompetentně zabíjí onen potenciál a je ostudou pro Insomniac, že v den launche nedokázal připravit lepší produkt. Místo toho jsme dostaly polosyrové jídlo, které v žaludku pořádně těžkne. K dnešnímu datu tedy spíše lehce nadprůměrná známka a pokud vám jde o primárně multiplayerový zážitek, tak si z celkového hodnocení hry klidně odečtěte bod, nebo dva.
> Czechgamer.com : 70 %
Kvalitní multiplayerová vložka k už tak skvělému singlu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %