Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ratchet and Clank: Nexus > PS3 > Plošinovka

Kde koupit ?

FunStore  170 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czVojta Dřevíkovský4/580 %2014-02-01
GameParkkralik2012---75 %2014-02-01
Games.czPetr Prošek8/1080 %2014-01-12
DoupěMichal Maliarov4/580 %2013-12-15
Czechgamer.comDavid Pelan---80 %2013-12-15
Vytukej.czMartin Pilous---82 %2013-12-15
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2013-12-07
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-12-01
ZingDenis Rus8/1080 %2013-12-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.67 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1683 z 5973 Žebříček
PS3: 182 z 513 Žebříček
PS3/Plošinovka: 7 z 14 Žebříček
Vše/Plošinovka: 73 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ratchet and Clank: Nexus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ratchet and Clank: Nexus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1463x - statistika
Ratchet and Clank: Nexus 80 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-12-01
Ratchet and Clank: Nexus

Průměrné hodnocení z médií:

79.67 %

Min : 75 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 8/10
Ačkoliv Ratchet & Clank: Nexus je o něco kratší, než bychom si přáli, což je ovšem kompenzováno sníženou cenou, nabízí pořád vynikající hratelnost obohacenou o několik zajímavých novinek, takže nejde jen o nastavovanou kaši. Po všech stránkách důstojné rozloučení dvou ikonických hrdinů se současnou generací, a my jen můžeme doufat, že se někdy na naše obrazovky vrátí v nějakém tom next-gen pokračování.
> Zing : 8/10
Ratchet & Clank se jako švec drží svého kopyta. Ostatně proč to měnit když jim to pořád šlape. Vytknout jim lze snad jen kratší herní dobu, protože když začne tempo nabírat na obrátkách, vzápětí jej zabrzdí závěrečné titulky. Já chci víc!
> Bonusweb : 80 %
Verdikt: Ratchet & Clank: Nexus je důstojným závěrem série v rámci PlayStation 3 éry. Hra pobaví a rozesměje. A je jedno, jestli je vám dvanáct nebo třicet let.
> Doupě : 4/5
Pravděpodobně jediným výrazným nedostatkem titulu je jeho herní doba, která je prostě krátká, ať se na to díváme z jakékoliv strany. Ptáte se, jestli dát novému Ratchetovi šanci? Rozhodně. Jen musíte počítat s tím, že to nebude na dlouho.
> Czechgamer.com : 80 %
Po letech se konečně opět vrací klasický Ratchet and Clank, který úspěšně končí ságu Future vytvořenou dílem Tools of Destruction z roku 2007. Všimněte si slova úspěšně, Nexus se jednoduše povedl.
> Vytukej.cz : 82 %
Celkově je tedy Nexus skvělým pokračováním, které drží standardy série a přináší pár drobných novinek. Bohužel jde o poměrně krátkou hru a není zde příliš důvodů ji rozehrávat znova. Pakliže jste ale zarytými fanoušky ústřední dvojice, tak budete rádi za nové dobrodružství, nehledě na to, že je k pořízení za nižší cenu.
> Games.cz : 8/10
Závěrečná tečka za péestrojkovou kapitolou Ratchet & Clank je spíše malou jednohubkou, než plnohodnotným pokračováním. S ohledem na adekvátní pořizovací cenu a celkovou intenzitu hry je však perfektním zakončením další etapy lombaxova pestrého života. Jako bonus je navíc na placce k dispozici starý, ale naprosto boží mini díl Quest for Booty, který rozhodně stojí za pozornost. Tak s chutí do toho!
> Hrej.cz : 4/5
Skvělé dobrodružství vesmírného lišáka a jeho robotického kamaráda překypuje zábavnou akcí, která se kvůli krátké herní době nestihne opakovat. Fanoušci série nebudou nejnovějším dílem zklamáni.
> GamePark : 75 %
Pokud ale máte akční plošinovky na tento způsob rádi, věříme, že se zklamáním od hry v žádném případě neodejdete.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %