Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sorcery > PS3 > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2012-08-30
Hrej.czJiří Pavlovský7/1070 %2012-06-16
Sector.skkorec7.5/1075 %2012-06-04
BonuswebEmanuel Svoboda---70 %2012-06-04
GameSite.sk---85 %2012-05-22
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2012-05-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.33 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2542 z 5973 Žebříček
PS3: 260 z 513 Žebříček
PS3/RPG: 20 z 38 Žebříček
Vše/RPG: 241 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sorcery
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sorcery
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2124x - statistika
Sorcery 73 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-22
Sorcery

Průměrné hodnocení z médií:

73.33 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GameSite.sk : 85 %
Sorcery je pre mňa prekvapením
> Konzolista.cz : 7/10
Sorcery je povedená pohádka, která vám ukáže možnosti ovladačů Playstation Move. Zajímavý příběh doplňuje i povedená hratelnost, která si udržuje zábavnost od začátku do konce, především díky možnosti kombinování několika druhů kouzel. Co ovšem sráží tomuto povedenému dílku body, je neposedná kamera, občas klesající framerate a především krátká herní doba. Po dohrání navíc není žádná další motivace, abyste Sorcery znovu rozehráli.
> Sector.sk : 7.5/10
Sorcery teda plní svoju základnú úlohu dobre. Prevtelí sa vás do tela mladého čarodejníka, umožní sa pretĺcť od prvých kúziel až po veľké dobrodružstvo. Má dej, pekný svet, kvalitný súbojový systém a aj využitie pohybového ovládania. Asi toľko sme kedysi čakali od Harryho Pottera. Teraz tu máme hru, ktorá sa ním síce mohla inšpirovať, no výsledok je podstatne lepší.
> Bonusweb : 70 %
Podlehnout kouzlu Sorcery není díky lineárnosti a stereotypní náplni až tak snadné, ale pokud chcete solidní videohru pro Move, která pobaví a má povedené ovládání, tak tento titul nejsou žádné čáry, ale skutečnost.
> Hrej.cz : 7/10
Dobrý nápad s pěknými detaily, ale sama hra, do který je zasazen, je poměrně stereotypní – stejné prostředí a stále stejní protivníci. Magická hůlka by se dala využít i zábavněji.
> Eurogamer.cz : 7/10
Příjemné RPG pro mladší publikum, s perfektní integrací pohybového ovládání. Důvodem, proč nejde o naprostou pecku, je podle mě omezený rozpočet na vývoj. Až příliš často je za různými aspekty hry vidět obrovský potenciál, ale skutečností je přímočará průměrně vypadající sedmihodinovka. Velmi zábavná sedmihodinovka.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %