Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Rising 2 (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Dead Rising 2 78.40 %XBOX360 - Dead Rising 2 (X360) 78.00 %

Kde koupit ?

FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sony-PlaystationApsidalTill------2011-01-09
hry.Sme.skJán Kordoš7.7/1077 %2010-11-09
GamePlanet.czMarek Škácha7/1070 %2010-11-03
GameStar.czJakub Vitásek / Foxxy---80 %2010-10-20
Recenzeher.euPetr Šmídek---80 %2010-10-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.75 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2030 z 5973 Žebříček
PS3: 215 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 47 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 188 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sony-Playstation2010-05-04

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Rising 2 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Rising 2 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6192x - statistika
Dead Rising 2 (PS3) 77 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-09-24
Dead Rising 2 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

76.75 %

Min : 70 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Blue Castle Games
Distributor: Capcom
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Recenzeher.eu : 80 %
Opomineme-li ne tolik přesvědčivé vizuální podání a po čase dosti stereotypní náplň kampaní, tak se u hry dá strávit slušná doba hraní.
> GameStar.cz : 80 %
Důležité je dát titulu opravdovou šanci a počkat, až se rozjede, poté je hratelnost úplně jiná. Příběhová linka ani vizualizace neurazí, a hraní potěší kdejakého vraha zombie.
> GamePlanet.cz : 7/10
Solidní akční zombie řež s velkou volností výběru zbraní. Příběh je taková omáčka kolem a hlavní chod pak je hratelnost s možností kosit nemrtvé na desítky způsobů.
> hry.Sme.sk : 7.7/10
Dead Rising 2 je výborná hra, pre milovníkov zombíkov nutnosť. Je z nej cítiť profesionálny prístup, drinu, ktorá za vývojom stála. Ponúka hráčom obrovské množstvo drobností, o ktoré nemusí ani len zakopnúť. A predsa je hodnotenie pomerne nízke. Vyššia náročnosť je v kombinácii s nekorektným systémom ukladania pozícii a neustále tlačiacim časom obrovským hendikepom. To, nad čím sme pred štyrmi rokmi mávli rukou, pretože čosi podobné tu jednoducho nebolo, dnes prehliadať nemôžeme.
> Sony-Playstation :
Kto si užil hranie prvého dielu, tak nemá prečo váhať s kúpou tejto hry. Kto však nemá rád stres, časové tlačenie hráča do kúta a pomerne vysokú obtiažnosť, ktorá tu nieje ani moc zastúpená vysokou umelou inteligenciou, ale skorej efektom masovosti, tak nech dobre zváži kúpu Dead Rising 2. Ak sa naučíte rešpektovať zákony hry, môže vám ponúknuť desiatku hodín ktoré si radi zopakujete aj viac krát po sebe.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %