Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

I am alive (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - I am Alive 00.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkAmmoni@c---60 %2012-10-23
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski5/1050 %2012-05-21
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---75 %2012-04-22
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx8/1080 %2012-04-09
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---65 %2012-03-24
ZingMichal Maliarov7/1070 %2012-03-16
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte6/1060 %2012-03-14
Sector.skmatus_ace6.5/1065 %2012-03-12
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2012-03-10
Konzolista.czMartin Šmíd4/1040 %2012-03-10
XboxWeb.cztonyskate---70 %2012-03-08

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.09 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3808 z 5973 Žebříček
PS3: 345 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 78 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 397 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2009-08-07
GameStar.cz2009-02-14
GamePark2009-02-10
GamePlanet.cz2009-01-25

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
I am alive (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



I am alive (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6077x - statistika
I am alive (PS3) 64 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-05
I am alive (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

64.09 %

Min : 40 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 70 %
I Am Alive i navzdory opakování svých jedinečných prvků stojí za zahrání, protože atmosféra ze soubojů či unikátní fakt, že vás nutí riskovat, je něco nového a v jiné hře byste podobné věci jen těžko hledali. Jste-li už přesyceni klasickými střílečkami a dobrodružnými hrami, tak vás I Am Alive jistě příjemně překvapí a s trochou trpělivosti si jej užijete až do konce.
> Eurogamer.cz : 7/10
: Na jedné straně unikátní katastrofický a emoční epos ve stylovém balení, v němž se dá atmosféra krájet na velké kousky. Na té druhé straně ale zase stojí možná až přílišná náročnost, frustrující pasáže a několik polovičatých částí, v čele s méně povedenými souboji, nepochopitelným ukládáním a kostrbatým pohybem. Já jsem více času trávil na té první straně a kvituji, že hra vůbec vyšla, ale kde budete vy, to si netroufám odhadnout.
> Konzolista.cz : 4/10
Ačkoliv má I Am Alive povedenou atmosféru a uvěřitelnou kulisu, hratelnost je daleko za očekáváním, a ani mnohdy frustrující obtížnost na zábavě rozhodně nepřidá. Pokud máte rádi hry z postapokalyptického světa, asi si I Am Alive neodpustíte, ale ostatní by měli oči obrátit spíše jiným směrem, tím, který ukazuje na konec roku a The Last od Us od Naughty Dogu. Pokus UbiSoftu je přesně takovou tou hrou, kterou si jednou zahrajete, trochu se u ní navztekáte, už nikdy více nezapnete a za týden nebudete vědět, že jste jí hráli. Promarněná příležitost!
> Sector.sk : 6.5/10
I Am Alive nie je úplne premárnenou príležitosťou. Ponúka veľmi zaujímavý herný koncept, ktorý však nevie predať a nedokáže do svojho vnútra vtiahnuť hráča. A aby toho nebolo málo, tak rozporuplnosťou pokračuje aj vo svojom obsahu. Dokáže ponúknuť naozaj silné momenty striedané otravnými pasážami, pri ktorých máte chuť konzolu vyhodiť von oknom. Nekonečný vývoj, problémy pri ňom a pravdepodobne aj unáhlené vydanie si nakoniec predsa len vybrali svoju daň. Najlepšie na tom nie je ani trvanlivosť. Hru budete mať za sebou po zhruba 5-6 hodinách a potom vám ponúkne už len opätovné hranie v režime Survival, kedy máte obmedzené zásoby a aj možno
> Games.cz : 6/10
Potenciál, který nabízí ruiny postapokalyptického města, zůstal z větší části nevyužitý. Hra sice nadhazuje řadu zajímavých nápadů, ale v mnoha ohledech zůstali tvůrci s jejich realizací na půli cesty. Ze hry je cítit, že původní plány byly mnohem ambicióznější a zážitku to nijak zvlášť neprospívá, stejně jako nevyvážená obtížnost.
> Zing : 7/10
Pokud máte pokrk zombíků, padajících asteroidů a vetřelců, co nám raší z těl, je I Am Alive lékem pro vás. Nabízí totiž odvrácený pohled na katastrofický scénář a i když v některých aspektech pokulhává, za pár kaček se rozhodně vyplatí. O to více, když nebudete mít co hrát.
> Czechgamer.com : 65 %
I Am Alive v sobě skrývá několik dobrých nápadů, jako celek ovšem funguje jen na padesát procent a celkový dojem nezachrání ani několik let stará grafika.
> Hrej.cz : 8/10
Vynikající herní thriller, který operuje s vaší představou tušeného zla, jenž je povinností pro všechny fanoušky žánru. A nejen pro ně.
> GamesWEB.sk : 5/10
Pocit zmaru, to je to čo vo vás po dohraní tejto hry ostane. Pocit zmaru nad nevyužitím príležitosti, ktorú asi už asi len tak niekto nedostane.
> GamePark : 60 %
Hra samotná tak bohužel nevystupuje z šedého koridoru průměrnosti. Neříkám, že se u ní nebudete bavit. Vzhledem k tomu, že se mi samotný námět přežít v rozbořeném velkoměstě moc líbí, jsem si hraní docela užil. Jenže hra samotná nenabízí nic navíc. Dostanete jen slušnou porci lezení, trochu toho střílení, ždibec taktiky a příběh, který skončí dřív, než vlastně pořádně začal. Ostatně hru se vám podaří v klidném tempu dokončit za nějakých 5 hodin. Jestliže nečekáte nic světoborného, na pár hodin se určitě zabavíte. Tomu odpovídá i příjemně nízk&aacut

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %