Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ratchet and Clank: All 4 One > PS3 > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  1390 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYJan Vondrášek6/1060 %2012-02-18
Czechgamer.comDavid Pelan---70 %2011-11-27
Časopis SCOREHonza Bors / J.A.Frost---85 %2011-11-27
Recenzeher.euTomáš Herodek7/1070 %2011-11-22
BonuswebJaromír Chvalíček---75 %2011-11-12
Herní webNikola Marko8/1080 %2011-11-04
Games.czAlžběta Trojanová7/1070 %2011-11-01
Sector.skfendi6.5/1065 %2011-11-01
GameSite.skBabli---60 %2011-11-01
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2011-10-23
Hrej.czJiří Pavlovský7/1070 %2011-10-21
GamesWEB.skDaniel Kaničar / DanKanFan8/1080 %2011-10-19
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-10-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.92 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2701 z 5973 Žebříček
PS3: 269 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 59 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 271 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-08-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ratchet and Clank: All 4 One
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ratchet and Clank: All 4 One
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5153x - statistika
Ratchet and Clank: All 4 One 72 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-19
Ratchet and Clank: All 4 One

Průměrné hodnocení z médií:

71.92 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Insomniac
Distributor: Sony
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamesWEB.sk : 8/10
Záverom by som len mohol zhrnúť, že aj napriek novinke v podobe multiplayer zamerania hry na co-op až štyroch hráčov naraz sa autorom podarilo všetko vyvážiť tak, že sa hra v konečnom dôsledku správa ako aj jej predchodcovia, čiže výborne.
> Konzolista.cz : 8/10
Musím se přiznat, že jsem měl z oznámení Ratchet & Clank All 4 One trošinku rozporuplný pocit. Možná to bylo i ze snahy vývojářů postavit nový díl především na kooperaci, z čehož byla tak trochu cítit snaha ždímat tuto populární značku. Naštěstí finální produkt je velmi chutný a pro fanouška Ratcheta a Clanka naprosto nepostradatelný. Přináší totiž velkou porci zábavy, a to ať už se rozhodnete hrát sami nebo s kamarády. Insomniac Games nezklamal ani nyní. Škoda jen několika drobných nedostatků, protože se mohla známka vyhoupnout ještě o stupínek výše.
> Hrej.cz : 7/10
Fajn hra, občas chaotická, ve srovnání s minulými díly více střílečková a hodně zaměřená na multiplayer až čtyř hráčů.
> Zing : 7/10
Kdybych mohl, dám hře sedm a půl z deseti, ale to je tak všechno. Vztekejte se, trucujte, nadávejte. Nic to však nezmění na tom, že All 4 One je jednoduše zklamáním (čistě v rámci série).
> Games.cz : 7/10
Zábavný multiplayerový titul, který lze hrát online i lokálně a svojí největší sílu má především ve hře dvou lidí. Přesto místy působí neodladěně a ve třech a více hráčích se z toho stává nepřehledný guláš.
> Sector.sk : 6.5/10
Možno si hovoríte, že vám je to fuk a kúpite si celofánovú verziu (originál nová zabalená), ale po dohraní za nejakých 10 - 12 hodín hra bohužiaľ nemá ďalej čo ponúknuť. Online sa dá hrať len jeden mód a to kooperatívny postup hrou. Žiadny deathmatch, arény ani iné výzvy. Aj keď Ratchet & Clank: All 4 One nesie značku Insomniac, čo by mala byť sama o sebe zárukou úspechu, kvalitu a hlavne zábavnosť predchodcov sa dosiahnuť nepodarilo, aj keď narazíte na klasické vtipy podobné tejto sérii. Zbraní je veľký počet, prostredí je hojne, no to čo chýba, je obsah a viac nápadov. Nehovorím, že podpora viacerých hráčov je zlý nápad, no maj&u
> GameSite.sk : 60 %
Ratchet & Clank: All 4 One je dobrou kooperačnou hrou, ktorá ale po stránke hrateľnosti príliš odbočuje od starších a populárnych dielov. Odbočuje natoľko, že môže mnohých sklamať. Co-opu sa prispôsobilo úplne všetko (od príbehu po herné mechaniky), a preto sa to len ťažko odporúča hráčom, ktorí by nemali človeka, s ktorým by to hrali, prípadne nemajú radi multiplayer. Pre tých, čo však na druhú stranu číhajú na každú kooperačnú hru, prípadne im to v minulých tituloch chýbalo, to je jasná kúpa. No celkovo sa jedná skôr o krok späť.
> Herní web : 8/10
Jestli máte rádi ušatého Ratcheta a zároveň máte chuť na pěkný multiplayer, tohle by mohlo být to pravé pro vás. Klasická hratelnost zkombinovaná s vynikajícím koopem - to nemůže selhat. Krom toho je hra vhodná jak pro mladší, tak i pro starší hráče. Hezký dárek k vánocům pro vaše ratolesti.
> Bonusweb : 75 %
Nebýt trochu ošidného střílení a problémů s kamerou, byl by Ratchet & Clank: All 4 One velkým překvapením. Takhle jde „jen“ o povedenou hru, která novou perspektivou ozvláštnila zaběhlou sérii. A multiplayer nemá chybu.
> Recenzeher.eu : 7/10
Takže co vlastně nejnovější Ratchet přináší? Střelbu, skákání, vtipy, pestrý svět, kooperaci. A přesto stále nemizí pocit, že tu vlastně něco chybí. Pocit, že jde jen o takovou výplň a pořádné pokračování nás teprve čeká. A i přes občasné problémy s kamerou, nepřehledné situace na obrazovce, či jasné zaměření směrem k multiplayeru, je Ratchet & Clank: All 4 One velmi zábavnou hrou. Ideální pro hraní rodičů s dětmi, protože i když hra vypadá dětsky, díky barevnosti a pestrosti, zabaví dospělého úplně stejně jako malého potomka. V tomto případě doporučujeme, připoč&i
> Czechgamer.com : 70 %
Jako každý Ratchet je i tento kvalitní. Pa svými předchůdci však pokulhává v jistých nedodělcích.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %