Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Uncharted 3: Drakes Deception > PS3 > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  370 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sector.sk------2011-11-21
GamePlanet.czMarek Škácha10/10100 %2011-11-21
hry.Sme.skJán Kordoš9.5/1095 %2011-11-17
Czechgamer.comDavid Pelan---95 %2011-11-17
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---95 %2011-11-14
GameParkxjohn---92 %2011-11-12
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2011-11-09
Herní webNikola Marko9.6/1096 %2011-11-09
GameSite.skBabli---90 %2011-11-07
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2011-10-27
BonuswebMichael Mlynář---90 %2011-10-25
Eurogamer.czAleš Harazim10/10100 %2011-10-25
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx10/10100 %2011-10-24
Games.czVáclav Rybář10/10100 %2011-10-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.62 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

98.70 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 92 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 19 z 5973 Žebříček
PS3: 7 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 1 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 4 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2011-02-11
Zing2011-01-12
GamePlanet.cz2011-01-06
Eurogamer.cz2010-12-19
GameStar.cz2010-12-18

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Nářez
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-09-25 17:09:42
Skvělá gamesa, good story, hustý hádanky a občas i pekelně krkolomné. Celé audiovizuální zpracování nemá jedinou chybičku, super hratelnost. Sullyho hláškování a celkově humor ve hře je super, perfektní systém boje-akce a dobrodrůžo je na jedničku. Fucking enemies si pro Vás doslova přídou - pecka. Řadím mezi opravdu zlaté klenoty . Tento majsterštik si dám určitě za čas znova a teď du na The Last Of Us, páč zbejvaj tři dny volna, pak bude Beyond Two Souls-mám předobjednáno s polepem na PS3SuperSlim z Xzonu **Xzone a SuperGamer nej shopy**:)
[Odpověz]

Titulek: Uncharted 3: Drakes Deception
Nick: (Tomy1995)
Datum:2012-07-15 20:24:14
Nejlepší, zatím díl co sem od Uncharted hrál příběh zpracování vtáhnutí do děje skvělá grafika hratelnost a další novinky skvělé 3.D proto musím dát 100 procent ze 100...
[Odpověz]

Titulek: PS3
Nick: (Ricko) - neregistrovaný
Datum:2012-05-15 21:05:53
Zajímalo by mě co teď dělají uplakánci a závistivci od X-šrotu :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (the Joker)
Datum:2012-01-04 03:22:15
proste nadupana hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Price) - neregistrovaný
Datum:2011-12-28 05:08:17
teda bomba ut tu hru nekdo mate ja jo a jestli vy delate dobre
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Price) - neregistrovaný
Datum:2011-12-28 05:07:23
bomba uz tu hru nekdo mate delate dobre protoze je to dobra grafika dobre se to ovlada a bezva pribeh zbejvaji mi 2 mise 100procent
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Uncharted 3: Drakes Deception
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Uncharted 3: Drakes Deception
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13750x - statistika
Uncharted 3: Drakes Deception 96 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-31
Uncharted 3: Drakes Deception

Průměrné hodnocení z médií:

95.62 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Naughty Dog
Distributor: SCEE
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 10/10
Jedna věta nemůže plně vystihnout kvality této hry. Ani dvě. Dokonce ani tři. Radši si přečtěte recenzi ještě jednou a pak si Uncharted 3 mazejte koupit do obchodu.
> Games.cz : 10/10
Vizuálně dechberoucí, dějově fascinující a herně neutahatelná. Uncharted 3 jede kupředu jako lokomotiva, které někdo správně přehodil všechny výhybky, takže není třeba nikde brzdit. Očekávání byla veliká, ale Naughty Dog je dokázal naplnit a přidat i něco navíc ve formě živějšího a zběsilejšího multiplayeru. Trojka určitě stojí na zádech svých předchůdců, ale pro jistotu si ještě přinesla pořádný žebřík.
> Bonusweb : 90 %
Po všech stránkách vynikající dobrodružná hra. Zaujme nejen fanoušky Indiana Jonese, a měla by se zařadit do širšího okruhu základního vzdělání každého, kdo to s hrami myslí vážně.
> Eurogamer.cz : 10/10
Je Uncharted 3 nejlepší hrou roku? V žánru dobrodružně akčních her rozhodně. Vlastně, v tomto žánru jde pravděpodobně o nejlepší hru vůbec. Jak už jsem někomu říkal: Pokud si máte tenhle rok zahrát jednu jedinou hru, musí to být Uncharted 3. Tak úžasný zážitek to je. A navíc s povedenými českými titulky.
> Konzolista.cz : 10/10
Jen těžko byste hledali v současnosti lepší akční hru, která je okořeněná zajímavými logickými hádankami a skvělým příběhem. Vývojáři z Naughty Dogu opět dokázali, že vytvářet videohry prostě umí. Vytvořili totiž přímo mistrovské dílo, na které se dlouho nezapomene. Čeká vás jedno z největších dobrodružství vašeho života. I Indiana Jones musí tentokrát smeknout svůj klobouk.
> GameSite.sk : 90 %
Uncharted 3 nie je dokonalou hrou. Má slabšie pasáže, sem-tam sa nájde aj nejaký bug, miestami pôsobí dosť nevyvážene a príbeh obsahuje zopár nezodpovedaných otázok. Avšak oveľa osobnejší prístup k príbehu, bezkonkurenčná audiovizuálna stránka, najlepšie hádanky v sérii, skvelé akčné aj platformové momenty a najmä dych vyrážajúca posledná tretina hry vám dá na väčšinu týchto problémov rýchlo zabudnúť. Ak máte PS3, tak niet nad čím váhať.
> Zing : 9/10
Pro hardcore i obyčejné fanoušky je Drake’s Deception povinnost. Pro ostatní z řad majitelů PS3 vlastně taky. A ti co konzoli nemají, by si ji měli koupit. Nebo přát. Nebo ukrást. Ale za Uncharted zaplaťte!
> Herní web : 9.6/10
Co se mne týče, jde o jeden z herních vrcholů roku. Ano, je to hodně podobné dvojce. Ano, určitě se autoři opět přiblížili filmu. A ano, stále jde jen o tunelovou akci. Jenže je nutné podotknout, že široko daleko jaksi není nic lepšího.
> GamePark : 92 %
Tvůrce musíme na plné čáře pochválit, protože odvedli od minule skvělou práci a posunuli celou sérii Uncharted zase o krok kupředu. A to jsme si už po zahrání dvojky mysleli, že to na současné generaci konzolí snad ani nejde. Velkým bonusem pro české hráče je na poměry konzolí netradiční lokalizace, takže si můžete příběh užít skvěle i s českými titulky! Šlo to a od nás hra získává 92%.
> hry.Sme.sk : 9.5/10
Dáme vám skromné resumé. Uncharted 3: Drake’s Deception spája lákavé prostredie, zábavné herné prvky, zaujímavé herné situácie s úžasným technickým spracovaním. Je to dobrodružstvo, ktoré prežijete radi, taký herný blockbuster, na ktorý sa tešíte len a len s tými najvyššími očakávaniami a tá mrška hra vám ich aj splní. Naughty Dog jednoducho vedia. Dokážu sa pohrať so sebemenšou drobnosťou a pretaviť ju do úžasného zážitku. Dobre, nebolo to najskromnejšie zhrnutie, avšak oslavovať sériu Uncharted sa dá kedykoľvek, kdekoľvek a za akýchkoľvek okolností. Jedna desatinka v hodnotení navyše oproti pr
> Czechgamer.com : 95 %
Nejlepší díl v sérii a hra roku. Uncharted 3 je prostě jízda! Od začátku až do konce.
> GamePlanet.cz : 10/10
Tak a Uncharted 3 je za námi. Byla to jízda, kterou si nikde jinde neužijete, a stálo to za to! Již teď víme, že v Naughty Dog pracují na čtvrtém dílu, který by možná měl být pro PlayStation 4. To ale ještě bude pár let trvat. Mezitím si můžete vysbírat všechny trofeje a dostat svého avatara na přední příčky v multiplayer žebříčku! A nebo si zahrát kampaň znovu! Uncharted 3 jen tak neomrzí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %