Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil: Revelations 2 > PS4 > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJiří Bigas2/540 %2015-03-29
Vytukej.czMartin Pilous---55 %2015-03-29
Games.czJan Olejník8/1080 %2015-03-29
BonuswebEmanuel Svoboda---75 %2015-03-29
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2015-03-29
DoupěDaniel Kremser / WoLf-Cz4/580 %2015-03-29
DoupěDaniel Kremser / WoLf-Cz3/560 %2015-03-29
DoupěDaniel Kremser / WoLf-Cz3/560 %2015-03-29
Eurogamer.czPavel Oreški------2015-03-29
ZingFilip F. Němec7/1070 %2015-03-29
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2015-03-29
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2015-03-29
Hrej.czJiří Bigas4/580 %2015-03-29
Hrej.czJiří Bigas3/560 %2015-03-07
BonuswebEmanuel Svoboda---75 %2015-03-07
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2015-03-07
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2015-03-07
Konzolista.czMartin Šmíd6/1060 %2015-03-07
Hrej.czJiří Bigas3/560 %2015-03-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.17 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 87 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 3285 z 5973 Žebříček
PS4: 19 z 30 Žebříček
PS4/Adventury: 4 z 5 Žebříček
Vše/Adventury: 208 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil: Revelations 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil: Revelations 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4247x - statistika
Resident Evil: Revelations 2 69 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-03-07
Resident Evil: Revelations 2

Průměrné hodnocení z médií:

69.17 %

Min : 40 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 19
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Symbolická cena a akční mód Raid se navzdory počátečnímu zklamání až rozčarování postarají o to, že vezmete Revelations 2 na milost a i přes četné chyby vás nakonec bude první epizoda docela bavit.
> Bonusweb : 75 %
Solidní druhá epizoda pokračuje ve svižném tempu a napínavé akci, která vás postaví před nové nepřátele. Navíc je ještě více zaměřena na kooperaci.
> Bonusweb : 80 %
Slušný začátek nového dílu nejslavnější hororové série. Nabízí zábavnou akci, zajímavé postavy a příběh, který graduje tak, že epizodické pojetí hře sedne.
> Konzolista.cz : 7/10
Ačkoliv jsem spíše skeptický k epizodickému formátu, který se snaží Capcom s Resident Evil Revelations 2 prosadit, a rovněž se mi zatím nezamlouvá trochu ospalejší tutoriálové tempo hlavní části a horší umělá inteligence druhé postavy, dobrá atmosféra, zajímavé prostředí a některé zajímavé herní novinky dávají do dalších epizod jistě slušný potenciál. Navíc Raid režim je docela návykový, a možná bych i řekl, že to je nejlepší část, jakou první epizoda nabízí. V ní určitě ještě pěkných pár hodin nahraji.
> Konzolista.cz : 6/10
První kapitola byla jen takovým větším tutoriálem, proto jsem se těšil, že se ve druhé konečně vše rozjede a dostane lepší tempo, i díky zajímavému konci. Možná i proto mám z ní celkem rozporuplný pocit, protože nové prostředí je maximálně nezajímavé, postrádá tu správnou atmosféru, navíc scénář má spoustu děr a nedokáže udržet pozornost, takže si musí opět pomoci šokujícím cliffhangerem. Hratelnost hlavně v části za Claire je určitě v pořádku a dokáže zabavit, ale část za Barryho je maximálně nevyužitá šance přinést něco zajímavějšího a
> Hrej.cz : 3/5
První polovinou druhé epizody si vývojáři doufejme sáhli na samé dno. Horší rozjezd si Contemplation stěží mohl zvolit. Naopak v druhé půli jsme se zatím setkali s tím nejlepším, co dosud Revelations 2 mohly nabídnout.
> Hrej.cz : 2/5
To nejlepší na konec, říká se. Ale v případě čtvrté epizody pro Resident Evil: Revelations 2 nazvané Metamorphosis to bohužel neplatí. Chuť z pošramoceného finále si naštěstí můžete spravit dvojicí bonusových epizod. Ty ale nejsou součástí čtvrtého dějství a tedy ani zadarmo.
> Vytukej.cz : 55 %
Resident Evil: Revelations 2 v první epizodě příliš nezaujalo.
> Games.cz : 8/10
Epizodický horor v podobě Revelations 2 funguje překvapivě dobře, a i když může odradit klišovitým příběhem a slabými dialogy, hratelnost a hromada obsahu to zachraňuje. Navíc opakované hraní tady funguje jako málokde. O dlouhé hodiny děsivé zábavy je tím pádem postaráno.
> Bonusweb : 75 %
Ale jo, je to povedené završení epizodického Resident Evil Revelations 2. Vše je na svém místě – kooperace, zábava i klasický souboj s bossem. Přesto však nelze přehlédnout, že poslední epizoda je ta nejkratší. Pokud chcete hrát dál, jsou tu pořád dvě další bonusové.
> Bonusweb : 80 %
Třetí epizoda se chvályhodně vrací ke kořenům série a zaměřuje na hlavolamy. Navíc přináší i nové souboje s bossy. Už se těšíme na finále.
> Doupě : 4/5
Vzhledem k ceně a celkovým kvalitám na straně atmosféry a nakonec i příběhu by ale nemuseli druhé Revelations minout ani spíše občasní hráči podobných her, kteří zatím sérii opomíjeli.
> Doupě : 3/5
potřetí tak zůstává verdikt prakticky totožný. Nakonec je vynesen nad prakticky totožnou hrou a bez jakýchkoli výčitek lze říci, že ani třetí epizoda nezklame a se ctí zvládla to, o co se snaží.
> Doupě : 3/5
Otázkou je, co ovšem s vámi ostatními. Revelations totiž rozhodně nejsou ani žádným zjevením a navzdory viditelnému pokroku pořád ani zrovna moderním výstřelkem.
> Eurogamer.cz :
Osobně bych byl nejraději bych, kdyby Revelations převzali vedoucí pozici od klasických očíslovaných dílů Resident Evil. Jsou totiž mnohem věrnější původnímu hororovému konceptu a nezvrhávají se kompletně do bezduché zombie akce.
> Zing : 7/10
Pokud jste fanouškem série a máte parťáka pro kooperaci, není nač čekat. I ostatním hráčům ale nabídne Relevations 2 kvalitní herní zážitek, ale štěstím skákat do stropu nebudete.
> Konzolista.cz : 8/10
Jsem moc rád, že Resident Evil: Revelations 2 nakonec dopadl jako celek velmi dobře, protože po prvních dvou epizodách jsem ho už začal pomalu odepisovat a lámat nad ním hůl. Třetí ale vše dokázala nakopnout a čtvrtá důstojně zakončit dobrodružství oblíbených hrdinů na záhadném ostrově, navíc přinesla i povedené doplňující kapitoly, které vyplňují menší mezery v příběhu, a pak je tu klasický nový obsah do Raid režimu, který nemá sice tolik nových levelů, ale přináší nové postavy a bonusové oblečky, díky nimž není třeba nic dalšího už dokupovat. Resident Evil: Revelations 2 si tedy mé doporuče
> Konzolista.cz : 8/10
První dvě epizody Resident Evil Revelations 2 byly spíše zklamání, protože pro fanoušky nabídly jen průměrnou hratelnost s mizerně vyprávěným příběhem. Na třetí epizodu jsem se proto moc netěšil, ale výsledek je určitě milé překvapení. Na rozdíl od předchozích epizod tu máme strašidelné prostředí, chytré hádanky i zajímavý souboj s bossem, navíc vývojáři konečně dokázali navodit tu správnou atmosféru. Nyní jen doufat, že nastolené tempo vývojáři udrží ve finální epizodě, pokud ano, mohli bychom tu mít výborné finále, na které to moc nevypadalo.
> Hrej.cz : 4/5
Od epizodických her člověk očekává, že si budou držet podobnou úroveň až dokonce. Možná, že kvalita jednotlivých částí bude spíš upadat. Třetí díl Revelations 2 ale dokazuje, že je možný i pravý opak.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %