Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Thief > PS4 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri7.5/1075 %2014-08-03
Hrej.czJiří Bigas3/560 %2014-03-19
BonuswebDavid Sillmen---65 %2014-03-19
DoupěMichal Maliarov3/560 %2014-03-19
GameParkkralik2012---75 %2014-03-19
XboxWeb.cztonyskate8/1080 %2014-03-19
Eurogamer.czMartin Zavřel7/1070 %2014-03-19
ZingDaniel Mazura7/1070 %2014-03-19
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2014-03-19
Vytukej.czMartin Pilous---65 %2014-03-19
Games.czAleš Smutný7/1070 %2014-03-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.09 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3287 z 5973 Žebříček
PS4: 20 z 30 Žebříček
PS4/Akční: 7 z 11 Žebříček
Vše/Akční: 439 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Thief
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Thief
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2103x - statistika
Thief 69 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-03-19
Thief

Průměrné hodnocení z médií:

69.09 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Thief je v mnoha směrech nadprůměrná hra, které se ale nepodařilo bezezbytku naplnit vysoká očekávání, a navázat tak na odkaz celé série. Pokud se smíříte s omezenou svobodou v rámci předem daných kulis, jde o zábavnou a solidně zvládnutou hru s pestrou hrou na kočku a na myš.
> Bonusweb : 65 %
Kdo se těšil na skvělý příběh a možnost řešit zlodějské situace mnoha způsoby, bude bezpochyby zklamán. Thief je jen jedna z mnoha nadprůměrných her.
> Doupě : 3/5
Nový Thief ve mně zanechal lehce rozporuplné pocity. Z jedné strany jde o povedenou stealth akci, která sází na hutnou atmosféru a stěžejní prvky, které sérii proslavily. Na stranu druhou ale nabízí absolutně nezajímavý příběh, často otřesnou umělou inteligenci a volnost, která je jen zdánlivá. Pokud vypnete všechny nápovědy a ponoříte se do hardcore zážitku, Thief rozhodně má co nabídnout. Na jedno kousnutí. O návrat pravého Garretta se ale bohužel nejedná.
> GamePark : 75 %
Vytvoření kvalitního pokračování takto legendární série, aby se novinka měla šanci vyrovnat originálu, je věcí, s kterou by si příliš mnoho vývojářů poradit nedokázalo. Bohužel se to nepodařilo ani tvůrcům ze studia Eidos Montreal, i když by se jejich výtvor za úplné zklamání považovat v žádném případě také nedal. Reboot přichází na scénu především s velmi dobrou atmosférou, jejíž divadelní představení naneštěstí kazí nedostatečně propracovaný příběh.
> XboxWeb.cz : 8/10
Příběh a povedené mise jsou základem tohoto restartu série Thief, ale otevřenost světa a možnost ukrást vše, co není přikované, tuto hru posouvá o úroveň výš. Tvůrci se sice možná až moc drželi kořenů série, což na jednu stranu není špatné, ale do nového Thiefa se tak přenesly jednoduché souboje a fakt, že některé situace vyžadují přístup pokus omyl. Přesto si hru jistě užijí všichni fanoušci tohoto žánru a i hráči, kteří se k sérii dostanou poprvé.
> Eurogamer.cz : 7/10
Hra na zloděje ve středověkém nočním městě má rozhodně něco do sebe. Prostředí disponuje skvělou atmosférou, k mání máte řadu hraček i schopností a bezprecedentně rozsáhlé možnosti nastavení hry vám dovolí vybalancovat si obtížnost přesně na míru. Bohužel příběh za moc nestojí, nahrávací obrazovky mrzačí dojem otevřeného města a řada chybek či nedodělků prozrazuje, že tenhle klenot někdo ukradl, než byl pořádně vybroušen. Přesto je možné jeho kouzlu propadnout a užít si plejádu vedlejších misí či se předhánět s ostatními hráči v online žebříčc&ia
> Zing : 7/10
Před šestnácti lety byl Thief v lepší kondici. Současný Garrett možná uloupí všechno, hráčská srdce ale tentokrát moc ne.
> Konzolista.cz : 7/10
Na Thiefa se určitě těšil každý fanoušek předchozích dílů, navíc tu byl velký předpoklad, že se bude jednat o skvělou hru, když na ní pracovali úspěšní vývojáři z Eidos Montreal. Jak se ale nyní ukázalo, očekávání byla až příliš vysoká a Thief jim dostát nedokázal. Thief se sice slušně hraje, stealth mechanismy fungují dobře, navíc má i spoustu hlavního i vedlejšího obsahu, případně zajímavé hlavní mise, ale také obsahuje slabý příběh nebo průměrnou umělou inteligenci nepřátel, a jistě mu nepomáhají ani časté nahrávací obrazovky, narušujíc&iacu
> Vytukej.cz : 65 %
Garrett ve své podstatě zklamal. Hra je dosti otravná a až by se dalo říct únavná. Rychle jí dojde dech. Příběh je zde úplně potlačen do postranní a jediné co vás možná požene vpřed je touha potom něco si zase ukrást. Technicky je hra také dosti zastaralým kouskem, což jí také moc nepřidá. Fanoušci budou zklamáni, a pokud má Eidos v budoucnu plány s Thiefem pokračovat, měl by se do něj pustit úplně jinak. V téhle formě to zkrátka nefunguje.
> Games.cz : 7/10
Dobrá a zábavná stealth hra, která mohla být mnohem lepší, kdyby se ohladily ostré hrany, dočesala optimalizace a načechral design úrovní. Thief ale Thiefovi ostudu nedělá.
> GamesWEB.sk : 7.5/10
Eidos reštartoval Thiefa veľmi obstojne, do budúcna ale musí vychytať nedostatky, hlavne prekopať súboje a obmedziť načítavacie obrazovky. Pochvalu si ešte raz zaslúži za perfektnú atmosféru a level dizajn, na ktorom si dali autori skutočne záležať. Thiefa preto odporúčame ako fanúšikom, tak aj hráčom, ktorí s ním doposiaľ nemali tú česť.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %