Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resogun > PS4 > Arkáda

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkDuallHead---85 %2014-02-09
Hrej.czJiří Bigas4/580 %2014-01-03
Games.czJan Olejník8/1080 %2014-01-03
ZingDaniel Mazura9/1090 %2014-01-03
Sector.skspacejunker9/1090 %2013-12-15
Eurogamer.czAleš Harazim9/1090 %2013-12-15
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-12-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 540 z 5973 Žebříček
PS4: 7 z 30 Žebříček
PS4/Arkáda: 2 z 3 Žebříček
Vše/Arkáda: 17 z 148 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resogun
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resogun
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1623x - statistika
Resogun 86 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-12-07
Resogun

Průměrné hodnocení z médií:

86.43 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 9/10
Resogun je dost možná nejlepší arkádová střílečka, jaká se za poslední roky objevila a zábavností dokonce předčí kultovní Super Stardust HD. Jen těžko si představit, že by mohli vývojáři udělat něco lépe, protože hratelnost, grafika i hudební doprovod je naprosto skvělý. Možná bych jen uvítal více kapitol, ale vývojáři tento nedostatek omlouvají velkou znovuhratelností a povedeným kooperativním režimem. Resogun je hra, která si zaslouží vaší pozornost, zvláště když je v členství Playstation Plus zcela zdarma.
> Sector.sk : 9/10
Resogun je najlepším launch titulom spomedzi exkluzívnych hier pre PS4, jednoduchá herná mechanika skrýva dostatočnú hĺbku, jej objavovanie a zúročenie v boji prináša mimoriadnu satisfakciu z prekonávania rekordov a stanovovania nových cieľov, čomu prispievajú v malej miere aj trofeje. A keď ju dohráte, máte chuť sa do nej pustiť znovu, na vyššej obtiažnosti, s inou loďou. Resogun funguje za každého počasia, dá sa k nej vrátiť, keď máte chuť rozmlátiť ovládač aj vtedy, keď potrebujete vypnúť iba na päť minút.
> Eurogamer.cz : 9/10
Resogun je zajímavý úkaz. Nemá nic extra originálního, vykrádá všechny možné arkády a automaty, které vznikají od 80. let, ale dokáže nečekaným způsobem pohltit. A je to krásná ukázka, jak i malá indie hra může porazit velkorozpočtové AAA tituly.
> Hrej.cz : 4/5
Nejlepší exkluzivní hra pro PlayStation 4, za kterou navíc nemusíte platit. Novou konzoli jste si ale zřejmě neplánovali pořídit právě kvůli ní. A to je na slabém lineupu nastupující generace to nejsmutnější.
> Games.cz : 8/10
Resogun je poctivá retro střílečka oděnou do překrásné grafiky. Nabízí pořádnou výzvu a hromadu zábavy, která není sužována technickými nedostatky.
> Zing : 9/10
Pořádně návyková hra, v níž neustále něco vybuchuje, stres vám neustále klepe na záda a reflexy jsou pod neuvěřitelným tlakem. Momentálně na PS4 nenajdete zábavnější kus, věřte mi.
> GamePark : 85 %
A protože je nabídka her pro novou generaci konzole od Sony zatím nedostatečná, uděluji arkádové střílečce Resogun 85 %. Jedinou malou výtku bych vnesl za malý počet levelů, které by rozhodně prodloužily hratelnost této báječné frenetické akce.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %