Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Bloodborne > PS4 > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJan Bros5/5100 %2015-03-29
Games.czAleš Smutný9/1090 %2015-03-29
BonuswebJakub Žežule / Bogey---90 %2015-03-29
DoupěMichal Maliarov4.5/590 %2015-03-29
Eurogamer.czMartin Zavřel------2015-03-29
ZingDaniel Mazura10/10100 %2015-03-29
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2015-03-29
Vytukej.czMartin Pilous---97 %2015-03-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.29 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 25 z 5973 Žebříček
PS4: 1 z 30 Žebříček
PS4/RPG: 1 z 1 Žebříček
Vše/RPG: 6 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Bloodborne
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Bloodborne
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2734x - statistika
Bloodborne 95 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-03-29
Bloodborne

Průměrné hodnocení z médií:

95.29 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/5
Bloodborne je pravděpodobně jediná hra, která si vás kolem prstu omotá tím, že před vás bude kopit stále těžší překážky. Přístupná je nicméně i nováčkům a jako takovou ji vnímáme jako absolutní povinnost pro každého majitele PS4
> Games.cz : 9/10
Mijazakiho návrat k sérii Souls je nádherně děsivý a tradičně náročný. Hororová atmosféra vás příjemně vydeptá a systémové změny, vedoucí k akčnějšímu pojetí, doslova připoutají k obrazovce. From Software zkrátka majitelům PS4 předkládají unikátní zážitek.
> Bonusweb : 90 %
Ačkoliv je Bloodborne hratelností velmi podobná svým předchůdcům, jde podle mého názoru o první zásadní exkluzivitu herních konzolí této generace.
> Doupě : 4.5/5
Bloodborne je totiž hrou, která dobře ví, čím je.
> Eurogamer.cz :
Pokud jste veterán, hra přináší dostatek citelných změn a přesto skvěle hraje na nostalgickou strunu pomocí naznačovaných souvislostí s minulými hrami.
> Zing : 10/10
Mění se něco? Mění. Čekali jsme Bloodborne ve formě a místo toho na nás uhodila hra, jejíž tvůrci sice jasně tíhnou láskou k jedinému konceptu, ale plnohodnotným dějem a spoustou menších změn dokazují, že se nebojí vystoupit ze své komfortní zóny. Pouze díky této odvaze se portfolio PS4 rozrostlo o další legendu.
> Konzolista.cz : 10/10
Protože za Bloodborne stálo studio, které vytvořilo na předchozí generaci konzolí jedny z nejvíce ceněných akčních her, očekávání byla od oznámení hodně vysoká. Jsem rád, že vývojáři se s tímto dokázali popasovat a dodali nám hru, která dokáže okouzlit děsivým, hororovým a přesto nádherným světem, do něhož se člověk rád vrací, a to i díky výbornému soubojovému systému a dech beroucích soubojů s bossy, na které budete vzpomínat ještě dlouho. Vše je navíc zabaleno do pěkného vizuálního kabátku. Bloodborne je navíc přístupný každému, užijí si ho jak fan
> Vytukej.cz : 97 %
Bloodborne je přesně tou noční můrou kterou ale chcete zažít. Jedná se podobně jako v Dark Souls o dokonalý příklad toho, že skvělé hry ještě existují i dnes.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %