Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Prince of Persia Revelations > PSP > Akční

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-08-02 - film Princ z Persie odsunut

Kde koupit ?

FunStore  439 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Doupě 7/1070 %2006-03-08
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7.1/1071 %2006-03-08
Bonusweb ---60 %2006-01-24
Hrej.cz 6/1060 %2006-01-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

65.25 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 71 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3638 z 5973 Žebříček
PSP: 164 z 228 Žebříček
PSP/Akční: 12 z 18 Žebříček
Vše/Akční: 473 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: tiy
Nick: (ahoj) - neregistrovaný
Datum:2008-10-14 20:32:02
ja som sa zasekol v underground river paste to je cast the towers ale je to tam kde su také velké dva stlpy a nevím sa dostat na zem lebo ked zoskocím zomríem
[Odpověz]

Titulek: nj
Nick: (Hannynko) - neregistrovaný
Datum:2008-08-17 00:59:35
no aj ja som sa tam zasekol je to diwne w pc werzii ma byt golem a tam je daco uplne ine nechapem to je to w pc proste ja uz som sa nato wikaslal:D
[Odpověz]

Titulek: Návod k hre
Nick: (1sefko) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 05:37:30
http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000006184
[Odpověz]

Titulek: Prince
Nick: (Drtikol) - neregistrovaný
Datum:2007-01-03 17:45:17
No tak jsem se zasek v POP Revelations a nemuzu dal, hlavne nemuzu najit navod nikde. Zkousel jsem to podle navodu na POP Warrior Within (Revelations jsou jeho predelevkou pro platformu PSP), ale bohuzel i presto ze se jedna o temer stejnou hru v urcitych mistech je docela jina. Tak kdyby nekdo vedel tak jsem zaseklej v PUZZLE CHAMBER - PAST je to cast levelu o TOWERS. Mozna jsem magor, ale za boha nemuzu prijit na to jak se dostat do poslednich dveri.
[Odpověz]

Titulek: Re: Prince
Nick: (1sefko) - neregistrovaný
Datum:2007-02-25 07:34:37
(Pre Drtikola)Tam, kde si sa zasekol Ty, som ja uz presiel. Ja som zakysol trochu dalej. Napis mi na 1sefko@chello.sk a ja Ti poradim s tymi poslednymi dvermi. Ak sa najde niekto, kto tohoto Princa presiel, aby sa ozval. Dik.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Prince of Persia Revelations
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Prince of Persia Revelations
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18224x - statistika
Prince of Persia Revelations 65 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-12-06
Prince of Persia Revelations

Průměrné hodnocení z médií:

65.25 %

Min : 60 % Max : 71 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Pipeworks Software
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 4
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %