Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

God of War: Chains of Olympus > PSP > Third person akce

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-16 - GoW3

Kde koupit ?

FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.cz 9/1090 %2008-07-08
Gamesport ---92 %2008-04-16
GamesWEB.sk ---89 %2008-04-09
hry.Sme.sk 9.5/1095 %2008-04-03
Doupě 8/1080 %2008-03-31
Sector.sk 9/1090 %2008-03-31
GamePark ---90 %2008-03-25
GamePro ------2008-03-14
Bonusweb ---93 %2008-03-13
Hrej.cz 8/1080 %2008-03-12
Hratelne.cz ---89 %2008-03-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.80 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.00 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 354 z 5973 Žebříček
PSP: 11 z 228 Žebříček
PSP/Third person akce: 3 z 44 Žebříček
Vše/Third person akce: 47 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2008-02-27
EscapeMag (pozastaven)2008-01-23
Bonusweb2008-01-15
Gamesport2007-12-17
Hratelne.cz2007-11-27
Hrej.cz2007-09-03
Bonusweb2007-06-14
GamePro2007-05-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: 11
Nick: (kuba) - neregistrovaný
Datum:2011-06-11 22:59:15
no ste pekne lamy me je 11 a dodelavam to po treti na druhou nejtesi optiznost
[Odpověz]

Titulek: Re: 11
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-06-12 02:09:42
prvni by ses mel naucit cestinu

Titulek: NEVIM
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-19 16:19:47
Ahoj,mám problém se sochami kde jsou zrcadla.4 sochy a když pustím světlo,tak se to od nich odrazí a nic víc.Pls poraďte.Dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0pavel) - neregistrovaný
Datum:2011-02-15 23:48:44
jak mam pouzit meduzu kdyz potrebuji skamenet ty obludy na spinaci abych vbec do mistnosti a mohl dal Diky
[Odpověz]

Titulek: OMG
Nick: (=D lamy) - neregistrovaný
Datum:2011-01-27 21:24:17
tjn je to lehký jak něco (ty 2 rytíře zabiješ kombem 3x trojuhelník) a je mi 13 ;)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 19:52:41
je mi jedenáct dohrál sem to za chvíly tak se nad sebou zamyslete
[Odpověz]

Titulek: pomóóóc
Nick: (Drobeccc) - neregistrovaný
Datum:2010-11-05 15:10:44
Ahojte ludia prosim Vas viete mi niekto poradit ? Hrajem God of war Chains of olympus a som v casti Hades... Mam tam zabit dvoch rytierov v brneni alebo co to je a vobec sa mi nedari neviem ako na nich stale ma zabijaju... uz mam chut hodit to PSP o stenu od nervov :D inak vynikajuca hra... budem Vam velmi vdacna ak mi niekto poradi ... vopred Dakujem :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-11 16:25:16
nejde mi porazit tu lietajucu kralovnu plssssssssssss po moste dik :/ :()
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-10 22:52:23
presielsom cez tie zchodi v lavo a tam som tie sochi posunul a teraz to svetlo zacalo svietit na tie znaki a tam sa vitvorilo slnko a nemazem doskocit na druhu stranu pomoste plsssssssssssss
[Odpověz]

Titulek: Zrcadla
Nick: (John) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 23:51:27
Ahoj,mám problém se sochami kde jsou zrcadla.4 sochy a když pustím světlo,tak se to od nich odrazí a nic víc.Pls poraďte.Dík
[Odpověz]

Titulek: Vyzva
Nick: (Fidgi) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 01:06:29
Pls, ja delam 2. challenge of hades, to jak musim zabit 20 vojaku, aniz by me zranili. Vubec nevim, jak je zabit, poradte mi pls nejakou techniku nebo tak.
[Odpověz]

Titulek: Re: Vyzva
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-01 14:37:50
používej zeusku ve výskoku.zmačkni štít a potom trojuhelník podrž to a pust dáš mrtě velkou ránu a opakuj to

Titulek: skoky
Nick: (dodpluto) - neregistrovaný
Datum:2010-03-10 21:02:37
ahojte.som v casti jails of tartarus,poradte mi prosim ako sa mam dostat dalej,spustila som si dole take plosiny ale cez to to nejde .vsetko co som mohla som vybila a vobec neviem najst cestu dalej.napiste mi detailne navod na pokracovanie prosim rada by som to dohrala.
[Odpověz]

Titulek: PLS poradtě
Nick: (hojta) - neregistrovaný
Datum:2010-02-28 01:55:58
Ahojky nevíte náhodou někdo jak mám udělat ten kus v tym jak sou tam ti duchové a v té velké zahradě sem zabil asi tak 50x tři příšery a ty pak zmyzely a ted tam jsou 4 duchové (nic nedělají) jen chodí a to je hned poté ukázce jak konečně najdu svou dceru. (a hraju to na psp)
[Odpověz]

Titulek: Re: PLS poradtě
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-26 12:36:18
musis zabijet ty duchy kolečkem. pomalu se ti vraci tvoje moc. az se ti vrati vsechna bez poschodech za tou zenskou..

Titulek: nevim kam dal
Nick: (jackie) - neregistrovaný
Datum:2010-01-09 00:54:37
ahojky sem se dostal do mistostikde je kuna ddve sochy ty sem posunul kam mam a pak se vysunul takovy velky schody tak se po nich doskakal tam se neco sebral a co dal pls pls pomoc dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re: nevim kam dal
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2010-01-09 20:55:04
vrať se zpět, vytáhni znovu ty velký schody, ale nelez na ně a obejdi je z boku, otevře se ti tam cesta - musíš rychle než se ty schody zase zavřou....

Titulek:  
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2010-01-09 00:32:08
Ahoj,taky nevim jak preskocit na tu druhou plosinu.Je to v casti Jails of Tartarus.Skoda skoncit super hru.Poradte jestli vite.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (dodpluto) - neregistrovaný
Datum:2010-03-10 21:38:09
prosim ta ak ti niekto s tym pomoze tak mi odpis pomoc na dodpluto@azet.sk

Titulek:  
Nick: (pec) - neregistrovaný
Datum:2009-11-15 21:20:49
nevim jak se mam dal dostat s tych kruhov ktere som si spustil dolu a hybe sa tam po strane ta ruka.nevim jak dal co mam delat,kde mam jet?poradte pleas.
[Odpověz]

Titulek: GHFGFGFGBVBNNBH
Nick: (GFGYZDFXCFGNNBH) - neregistrovaný
Datum:2009-10-31 15:46:24
JA SE ZASEK U TECH DVOU VELKEJCH VOJAKU JAK JE TAM TEN CHLAPIK STOU PLOUTVI PLS PORADTE CO MAM DELAT PLSPLSPLSPLSPLSPLSPLS DIKY
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pivko) - neregistrovaný
Datum:2009-07-23 14:20:28
potrebujem pomoc som v nejakom chrame a je tam plno harpii nemozem cez ne prejst na stenach su diery a tie svine z nich lezu co mam robit??asi mam preliest po vrchu ale harpie ma stale zhodia dole jak ich mam zastavit??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Help) - neregistrovaný
Datum:2009-07-08 05:27:49
Hele jsem u takovy sochy kone a podemnou sou takovy rozklapeci dvere,po kterych sem vyskakal nahoru a nw kam dal...
[Odpověz]

Titulek: Kun
Nick: (Frony) - neregistrovaný
Datum:2009-03-24 03:23:18
VYTAHNETE TU ZED A PO LEVEJ STRANE VBEHNETE DO MISTNOSTI ZA ZDI TAM POPOTAHNETE DVE SOCHY A NA PLOSINE DEJTE STIT ;-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (skoki)
Datum:2009-03-15 17:46:19
POTREBUJU PORADIT JAK MAM PRESKOCIT TAKOVY DVA KRUHOVY OBJEKTY,KTERY SEM SI SPUSTIL DOLU,NA PRVNI PRESKOCIM A NA DRUHY MI TO NEJAK NEJDE,ZDA SE MI TO NEJAK DALEKO ZE TAM NEDOSKOCIM(PO PRAVY STRANE SE HEJBE RUKA).DIKY
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (About) - neregistrovaný
Datum:2009-04-24 19:01:12
Ahoj uz si to zistil? Ja mam s tym tiez problem a neviem topreskocit

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-11 16:33:51
da sa tam doskocit vis

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 21:08:49
Musíš tam doplavat.Myslím když podržíš o tak se potopíš. Jinak mazec hra.
[Odpověz]

Titulek: rybnik
Nick: (hfgbxd) - neregistrovaný
Datum:2009-03-06 22:22:08
jak se ma dostat k tý páce v rybniku? pls poradte sem bezradnej
[Odpověz]

Titulek: Re: rybnik
Nick: (llll) - neregistrovaný
Datum:2009-04-01 18:23:06
musíš tam doplavat z druhy strany skrz chodby

Titulek:  
Nick: (grmiseh) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 22:24:54
UZ SEM TO ZJISTIL NESMITE JIT NAHORU ZA TYM KONEM ALE JAK ODSUNUJES SCHODY TAK MUSIS VBEHNOUT VLEVO POD TY SCHODY !!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kun) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 19:41:10
taky nwm co s tim konem omg !!!!
[Odpověz]

Titulek: kon
Nick: (mato1978) - neregistrovaný
Datum:2009-01-29 00:55:07
neviete co mam urobit u toho kona?poradte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hrac) - neregistrovaný
Datum:2009-01-08 21:05:04
ja ne nevim jak se dostat pres ty dvere jak se otviraji jen kdyz na ne stoupnu a kdyz dam tu mrtvolu na jedno policko tak nevim co na tom druhym
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Corwin) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 15:22:17
Je tam ještě bedna, která jde posunout, tu dej na první políčko, otevřou se ti dveře..mrtvolu dáš na druhé políčko..

Titulek:  
Nick: (Anavi) - neregistrovaný
Datum:2009-01-06 15:57:14
ja nevim v druhem kole jak se dostat pres ty dvere jak je tam ta paka ktrerou dojedu nahoru zabiju ty kostry co po me dou a pak tam sou da takyma zeleznyma dverma dalsi kostry ... jak se tam dostat?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-01 23:54:53
jak s tim konem to proste nejde
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hrca) - neregistrovaný
Datum:2008-09-18 19:32:28
prisunte sochu ke zdi, rozbite ji , vlezte na ni a pouzijte stit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-04 00:39:43
prejdene
[Odpověz]

Titulek: fgsfdgsd
Nick: (fgfd) - neregistrovaný
Datum:2008-06-24 18:56:21
ja sem u nejakeho kone v druhem kole a nevim jak dal poradte je u nej jako ze s nim neco mam delat ale nic
[Odpověz]

Titulek: Re: fgsfdgsd
Nick: (light) - neregistrovaný
Datum:2008-07-28 22:08:33
jo ja mam uplne stejny problem nevim co tam mam delat. grr poradte nekdo pls

Titulek: Re: fgsfdgsd
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-11 16:31:56
otvor tie velke schodi a chod do lava tam sa ti otvoria dvere

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
God of War: Chains of Olympus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



God of War: Chains of Olympus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17614x - statistika
God of War: Chains of Olympus 89 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-03-04
God of War: Chains of Olympus

Průměrné hodnocení z médií:

88.80 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Ready at Dawn Studios
Distributor: SCEA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %