Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grand Theft Auto: Liberty City Stories > PSP > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 1/06
Časopis Doupě 8.2/1082 %Doupě 05/07
GamePlanet.cz 9/1090 %2006-04-28
Doupě 8.6/1086 %2006-03-15
Sector.sk ---92 %2006-03-11
Games.cz ---80 %2006-01-31
Gamecenter (pozastaven) ---89 %2006-01-17
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9/1090 %2005-12-28
Hrej.cz 9/1090 %2005-12-21
Bonusweb ---90 %2005-11-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.90 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 2 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 430 z 5973 Žebříček
PSP: 16 z 228 Žebříček
PSP/Third person akce: 6 z 44 Žebříček
Vše/Third person akce: 58 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2005-10-06
GamePro2005-09-29

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: puštík
Nick: (pepe) - neregistrovaný
Datum:2014-06-04 01:42:24
já mám gta 3 na pc a gta liberty city na psp já v liberty strašně mám rád jezdění a zabijení lidí muhahaha
[Odpověz]

Titulek: puštík
Nick: (pepe) - neregistrovaný
Datum:2014-06-04 01:27:48
jáááá tu hru miluju to staré prostředí toho gta je vážně super natoš nějaká pojebaná gta 4 a gta 5
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-13 23:22:09
jo bude kdyz das odstrelovacku tak namiris a das kolecko na mysi dolu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-29 16:32:18
bude tam nekdy helikoptera nebo neco co lita
[Odpověz]

Titulek: lcs
Nick: (dado) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 18:57:17
stahnete na stahuj.cz 'bitcomet' a tam je lcs na pc
[Odpověz]

Titulek: Je to nefér
Nick: (Cíba) - neregistrovaný
Datum:2006-10-01 17:07:37
Zdá se mi to docela nefér,že na PC nebude..Protože hra je o dost jiná než GTA III..Podle mě má o dost lepší grafiku než GTA III a přípěh je úplně jiný..A my PCčkáři,kteří nemají a nechtějí si kvůli tomu kupovat PSP a PS 2 si hru vůbec nezahrajeme.Proč teda nepřevedli stejnou GTA III normálně na PSP?Je to docela nespravedlivé.
[Odpověz]

Titulek: Re: Je to nefér
Nick: (chytrak) - neregistrovaný
Datum:2009-12-09 00:36:40
no vubec neni to nefer, a pac máš problem tak si kup .. mi zase PSPkáři jsme radši že něco neexistuje na kompl pač kompl maji šeci ale psp to je aspon něco vezmeš si ho do vlaku a paříš cestou do školy ale PC ? doma a teměř na hovno

Titulek: liberty na pc?
Nick: (Dobrman) - neregistrovaný
Datum:2006-09-29 23:37:01
bude liberty city na pc?
[Odpověz]

Titulek: Re: liberty na pc?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-30 00:07:15
už se to tu řešilo pár příspěvků níže - nebude

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-10 01:39:04
Vůbec, to je jenom předělávka z handhaldu ve stejné velikosti a grafice jako mělo klasické GTA 3 , stím odlišením že tam jsou motorky a zlepšené ovládání. Je to zatím záležitost jenom PSP a PS-2. Já mám doma verzi PS-2 a jsem docela mile překvapen je to dobré , dobré mise a příběh. Jediný co je fakt na hovno je blbá kamera ... Ale za 800 kč dobré
[Odpověz]

Titulek: kanou_147@hotmail.fr
Nick: (ayoub) - neregistrovaný
Datum:2006-07-31 00:59:52
je cherche le code de vice city plz
[Odpověz]

Titulek: Grand Theft Auto: Liberty City Stories na PC???
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-07-26 00:05:23
Bude někdy Grand Theft Auto: Liberty City Stories na PC??? Nechápu, proč nový GTA není na PC? Vždyť vždycky bylo na PC. A je to 7. GTA? Nebo kolikáté? Vim, že bylo GTA, GTA 2, GTA London, GTA 3, GTA VC, GTA SA a teď tohle? Nebo jak?
[Odpověz]

Titulek: Re: Grand Theft Auto: Liberty City Stories na PC???
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-26 04:06:42
ee LC na PC se nechystá a s tím počtem máš myslím pravdu, řádné další nebylo

Titulek: ?
Nick: (GTA) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
Kde se to dá koupit nějak levně (do 1400Kč)
[Odpověz]

Titulek: Jen Tak
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-28 11:00:00
fakt hustý je to lepší než san andreas?jsou tam lepší auta a zbraně?
[Odpověz]

Titulek: Re: Jen Tak
Nick: (xpe) - neregistrovaný
Datum:2010-08-08 19:50:59
Lepsi nez San Andreas bohuzel neni, na San Andreas nema ani GTA IV.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 30660x - statistika
Grand Theft Auto: Liberty City Stories 88 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-24
Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Průměrné hodnocení z médií:

87.60 %

Min : 80 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Rockstar Games
Distributor: Rockstar Games
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %