Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kirby's Epic Yarn > WII > Plošinovka

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.czJan Vítík8/1080 %2011-04-06
DoupěJakub Kovář9/1090 %2011-03-18
Hrej.czPetr Strecker9/1090 %2011-03-14
Konzolista.czLukáš Kunce9/1090 %2011-02-27
Sector.skkorec8.5/1085 %2011-02-25
Hratelne.czJan Šťastný---90 %2011-02-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 454 z 5973 Žebříček
Wii: 11 z 197 Žebříček
Wii/Plošinovka: 3 z 11 Žebříček
Vše/Plošinovka: 19 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kirby's Epic Yarn
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kirby's Epic Yarn
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2378x - statistika
Kirby's Epic Yarn 88 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-10-17
Kirby's Epic Yarn

Průměrné hodnocení z médií:

87.50 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Good feel
Distributor: Nintendo
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Kirbys Epic Yarn je tak po všech stránkách propracovaný a kvalitní titul. Jediné negativum, které stojí za zmínku, je nepříliš pohodlné vodorovné držení Wiimotu, který není zrovna výkvětem ergonomie. Ale to je ve výsledku tak nepatrný detail, že zohledňovat ho v hodnocení by bylo vyloženě nespravedlivé. Zvlášť když se to dá vyřešit koupí klasického ovladače.
> Sector.sk : 8.5/10
Je to veľmi dobrý titul vo svojom žánri, ktorý spája veľké behačkové výzvy a fantáziu Nintenda s netradičným vizuálom, navyše výborne premietnutým do samotnej hrateľnosti. Početná transformácia Kirbyho je skutočne hlavná devíza a funguje ako má, polovicu času ste guľatý drobec, po zvyšok času obdivujete nové tvary, hrateľnostné prvky vrátane minihier. Len lepší rozbeh a prvotný dojem mu chýba do pomyselnej siene slávy behačiek.
> Hratelne.cz : 90 %
Ačkoliv hra působí dětinsky a roztomile a i ovládání vám přijde pod ruku během několika okamžiků, hra dokáže zabavit i starší hráče. Ostatně vysoké hodnocení na prakticky všech zahraničních herních portálech hovoří za své.
> Hrej.cz : 9/10
Díky Kirbys Epic Yarn se ze starých opět stávají mladí, a mladí zůstanou navždy mladými. Jedná se o čistou slitinu upřímné zábavy a motivující přístupnosti.
> Doupě : 9/10
Kirbys Epic Yarn je úžasně roztomilá, originální a hlavně zábavná hra, u které jsem se bavil víc, než u všech nejnabušenějších jarních titulů.
> Konzolista.cz : 9/10
Nám se Kirby líbil, líbil se nám moc.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %