Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Legend of Zelda: Skyward Sword > WII > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---75 %2012-01-28
GameSite.skAndrzej---95 %2012-01-24
Eurogamer.czPavel Oreški10/10100 %2011-12-22
Hrej.czTomáš Krajča9/1090 %2011-12-20
BonuswebJaromír Chvalíček---85 %2011-12-19
Konzolista.czLukáš Kunce10/10100 %2011-12-05
Sector.skspacejunker7.5/1075 %2011-12-03
Games.czMarek Král7/1070 %2011-11-27
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz10/10100 %2011-11-24
DoupěKarel Kališ10/10100 %2011-11-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 345 z 5973 Žebříček
Wii: 9 z 197 Žebříček
Wii/RPG: 3 z 14 Žebříček
Vše/RPG: 54 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2010-06-28

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Legend of Zelda: Skyward Sword
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4675x - statistika
The Legend of Zelda: Skyward Sword 89 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-20
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Průměrné hodnocení z médií:

89.00 %

Min : 70 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Nintendo
Distributor: Nintendo
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 10/10
The Legend of Zelda: Skyward Sword je dokonalým vtělením slova dobrodružství: nabízí velký svět k prozkoumání, staví před hráče překážky a odměňuje ho za jejich plnění. A nabízí štědrou porci zábavy, kolem 40 hodin (záleží na plnění vedlejších questů, sbírání pokladů atd.) na první hraní, plus další mód po dohrání. I když má hra své chybky, místy zmatenou kameru, občasné problémy s ovládáním a pár slabších pasáží, to ostatní problémy bohatě vynahrazuje. Jen málokterá hra má tak brilantní design, křišťálově vybrouš
> Zing : 10/10
Přesně takovýmto způsobem se mají dělat hry. Nová Zelda mixuje všemožné prvky a zcela nepřekvapivě se znovu jedná o „must have“ titul.
> Games.cz : 7/10
Skyward Sword je stará a opakovaně opravovaná čepel. Na slunci září, až oči oslepuje, ne však natolik, aby si nepovšimly zřetelných kazů minulosti. Má-li ostří zářit naplno, musí se čepel už konečně ukovat nová!
> Sector.sk : 7.5/10
Séria Legend of Zelda stojí opäť na konci životného cyklu jedného herného systému a pred existenčnou otázkou, ktorá môže otriasť fundamentálnymi princípmi celej série. Skyward Sword je stále najlepšia Zelda akú ste hrali, ale iba pod podmienkou, že ste iný diel neskúsili. Nintendo si musí uvedomiť, že moderný dizajn počíta občas aj s korekciou kamery, Link nie je atlét a novinky ako šprint alebo škriabanie sa po stenách vyzerajú ako spred desiatich rokov a že ovládanie nemôže stáť v ceste zážitku. Nikdy. Nie je to otázka zvyku ani o tom, či niekomu hra sadne alebo nie, ale skôr o tom, ako dokážete akceptovať ostatnú tvorbu. V porovnaní s ňou Nintendo zaspalo.
> Konzolista.cz : 10/10
The Legend of Zelda: Skyward Sword opravdu míří do nebeských výšin. Přestože je Wii už téměř mrtvou platformou, čímž už se netají ani samotné Nintendo, Skyward Sword se bez jakýchkoliv ostychů může hrdě zařadit do Top 5 letošního roku a nedivil bych se, kdyby se hra dostala do ještě užšího výběru. Unikátní kombinací velice neobyčejně koncipovaného akčního dobrodružství a řešení hádanek mě osobně dostala na lopatky, ještě než jsem se stihl zvednout mě dokázala očarovat svou ohromující stylizací a tohle celé zeldolové opojení trvalo úctyhodných 35 hodin. Umělecké dílo, jenž je nabit&eac
> Bonusweb : 85 %
Několikrát viděný koncept a zastaralé herní mechanismy novou Zeldu sice trochu shazují, ale kvalitní hratelnost, prvky her na hrdiny a kvalitní pohybové ovládání jasně ukazují, že tato hra stojí za zahrání víc než jiné.
> Hrej.cz : 9/10
Parádní, pestré a trvanlivé dobrodružství, kterému rádi odpustíte rozvleklejší dialogy i určitou míru infantility. Skvěle implementované pohybové ovládání je výbornou vizitkou designerů Nintenda.
> Eurogamer.cz : 10/10
Podle mého názoru nejlepší hra roku, nejlepší Wii hra, nejlepší grafika v rámci platformy, nejlepší hra s využitím pohybového ovládání, hra s nejlepší hudbou, hra, v níž si skvělou zábavu užíváte desítky hodin bez stále se opakujících prvků, vynikající příběh, skvělá studnice informací pro fanoušky série, úžasná atmosféra a sžití se s hlavní postavou. Není bez chyb, ale posledních pár let jsem úžasnější titul nehrál. Tečka.
> GameSite.sk : 95 %
The Legend of Zelda: Skyward Sword je rozhodne vynikajúcim titulom a dôstojným pokračovaním slávnej série, ktorú posunul zasa o kúsok ďalej. Vrelo ho tak odporúčam všetkým vlastníkom Wii, pretože sa jedná o jeden z must have titulov.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %