Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mario Sports Mix > WII > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkxjohn---59 %2011-04-15
Sector.skkorec6.5/1065 %2011-04-11
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-03-13
Hrej.czJiří Bigas7/1070 %2011-02-23
Hratelne.czJan Šťastný---68 %2011-02-19
BonuswebJaromír Chvalíček---70 %2011-02-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 59 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3525 z 5973 Žebříček
Wii: 108 z 197 Žebříček
Wii/Sport: 19 z 31 Žebříček
Vše/Sport: 308 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mario Sports Mix
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mario Sports Mix
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2441x - statistika
Mario Sports Mix 67 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-02-04
Mario Sports Mix

Průměrné hodnocení z médií:

67.00 %

Min : 59 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Square
Distributor: Nintendo
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 6.5/10
Mario Sports Mix je teda podľa očakávaní zábavná, jednoduchá kolekcia niekoľkých športov. Jedného hráča zabaví v turnaji, no veľmi rýchlo sa mu zunuje v obyčajných zápasoch. Multiplayer je dobrý, ale ničím výnimočný. Je to úplný očakávaný štandard a len občasný arkádový prvok tu a tam zabaví viac ako ostatné.
> Hratelne.cz : 68 %
Mario Sports Mix je bezesporu zábavnou hrou. Pokud si ji koupíte s cílem pobavit sebe i vaše ratolesti, neuděláte chybu. Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že sportů by zkrátka mohlo být víc a stejně tak i přítomných pohárů.
> Hrej.cz : 7/10
Mario Smash Football i Mario Strikers Charged Football zůstává nepokořen. Bez ohledu na to ale i přes pár přešlapů představuje Mario Sports Mix jednu z nejlepších sportovních her tohoto druhu. Vzkaz pro vývojáře: méně je někdy více.
> Bonusweb : 70 %
Sice jen čtyři, ale ve třech případech zábavné sporty, které zaujmou nejvíce při hře více hráčů.
> GamePark : 59 %
Dobrý nápad a koncept totiž dle našeho názoru nebyl naplno využitý. Jen těžko se dá mluvit o sportovní hře, což by nám ani nevadilo, kdyby zvolený koncept byl zábavný. Hra postrádá jakoukoli propracovanost a zajímavost jednotlivých sportů, kvůli čemuž se vám rázem ohraje a začnete se nudit.
> Konzolista.cz : 7/10
Na první pohled je Mario Sports Mix extrémně lákavou kompilací čtyř profláklých sportů, pod povrchem se ale skrývá jen lehounce nadprůměrná sbírka dvou skvěle a dvou slaběji provedených disciplín s příjemnou prezentací.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %