Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tomb Raider: Definitive Edition > XBOX-ONE > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sector.skmatus_ace8/1080 %2014-02-18
BonuswebEmanuel Svoboda---82 %2014-02-18
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2014-02-18
Vytukej.czMartin Pilous---88 %2014-02-18
Games.czJan Olejník8/1080 %2014-02-09
DoupěMichal Maliarov4/58 %2014-02-09
XboxWeb.cztonyskate9/1090 %2014-02-01
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2014-02-01

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.00 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 8 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2147 z 5973 Žebříček
XBOX-ONE: 12 z 28 Žebříček
XBOX-ONE/Akční: 2 z 10 Žebříček
Vše/Akční: 295 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tomb Raider: Definitive Edition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tomb Raider: Definitive Edition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2049x - statistika
Tomb Raider: Definitive Edition 76 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-02-01
Tomb Raider: Definitive Edition

Průměrné hodnocení z médií:

76.00 %

Min : 8 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 9/10
Crystal Dynamics odvedli s tímto sólovým dobrodružstvím skvělou práci a restart značky Tomb Raider se povedl, ovšem pokud jste již hru hráli v původní podobě, tak asi není důvod se pouštět do definitivní edice, určitě ne tak brzy a ne za plnou cenu. Grafická vylepšení jsou určitě vítána, ale to bohužel nestačí, abyste za hru opět dali plnou cenu. Pokud jste ovšem ještě hru nehráli, tak není nad čím váhat a kupte hned v první den!
> Konzolista.cz : 9/10
Tomb Raider je i po roce naprosto úchvatnou akční hrou, která neztratila nic ze svého kouzla. Dokonce jsem nedojel hned jen hlavní příběh, ale začal vše znovu kompletně vyzobávat, a takovou sílu má hodně málo her. Nová grafika, upravená Lara Croft a další drobnosti jsou samozřejmě plusem, a jsem za ně rád. Jde ale o něco, co byste museli mít za každou cenu, pokud jste už dohráli originál na předchozí konzolové generaci? Asi ne, i když se nejedná o hru, která by neměla slušnou znovuhratelnost. Tomb Raider: Definitive Edition je ale určen především novým hráčům, případně těm největším fanouškům, kteří musejí mít vše s
> Games.cz : 8/10
Definitive Edition je povedenou konverzí loňského Tomb Raidera pro konzole nové generace. Výrazně vylepšená grafika umocňuje zážitek z napínavé kampaně, ale zcela definitivní Tomb Raider to zatím ještě není.
> Doupě : 4/5
Nová grafická stránka a pár vychytávek navíc, to vše za plnou cenu, která byla stanovena na 1 299 Kč (digitálně 1 559 Kč). Závěrečné shrnutí je ale až překvapivě jednoduché. Tomb Raider je dle mého názoru jednou z nejlepších akčních adventur poslední doby a hrou, kterou si rozhodně musíte zahrát. Ne kvůli grafice, ale kvůli hratelnosti a zážitku.
> Sector.sk : 8/10
Tomb Raider: Definitive Edition je veľmi dobrou hrou. Prináša technické vylepšenia hodné nových konzol a ponecháva osvedčenú hrateľnosť z minulosti. Tá fungovala a stále funguje. Ostrov si vás získa, nová Lara je sympatická slečna a akcia zabaví. Prekvapivo dobre funguje aj multiplayerový prídavok. Občas však musíte prehryznúť hlúpe momenty a otravné quick time eventy. Ale čo je najhoršie, čaká vás nová nálož bugov, ktoré pôvodná verzia nepoznala.
> Bonusweb : 82 %
Lara Croft přišla, pobavila a opět ukázala, že její poslední dobrodružství patří k tomu nejlepšímu, co videohry světu za poslední dobu přinesly.
> Eurogamer.cz : 9/10
Pokud jste hru hráli již loni, nečekejte po stránce herní či příběhové nic nového, ale pro vás Definitive Edition není, je pro nové majitele konzolí, kteří Tomb Raidera ještě nehráli. Tohle balení je pouze o vizuálním vylepšení a v tomhle ohledu se povedlo na jedničku, citelně demonstruje rozdíl mezi minulou a novou generací konzolí. Pakliže jste hru minuli, rozhodně byste jí teď měli dát šanci: její hratelnost ani v nejmenším nezestárla. Každopádně je pozitivní, že si můžete jeden z nejlepších titulů posledních let zahrát i na své nové konzoli, kde toho momentálně zas tak moc není.
> Vytukej.cz : 88 %
Tomb Raider: Definitive Edition není nic jiného než pouze značně graficky vylepšená původní verze hry. I tak se ale jedná o skvělou příležitost si hru pořídit. Ti co jí hráli v předchozí podobě, nemají zase tolik důvodů k tomu, aby jí běželi koupit v next-gen provedení.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %