Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Metal Gear Solid: Ground Zeroes > XBOX-ONE > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  549 Kč  
FunStore  1099 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
ZingDaniel Mazura7/1070 %2014-04-27
Games.czAleš Smutný7/1070 %2014-04-10
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx3/560 %2014-04-03
DoupěMichal Maliarov3.5/570 %2014-04-03
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2014-04-03
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2014-04-03
Vytukej.czMartin Pilous---75 %2014-04-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.14 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2670 z 5973 Žebříček
XBOX-ONE: 15 z 28 Žebříček
XBOX-ONE/Third person akce: 2 z 2 Žebříček
Vše/Third person akce: 265 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1974x - statistika
Metal Gear Solid: Ground Zeroes 72 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-04-01
Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Průměrné hodnocení z médií:

72.14 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Pokud se budete na Ground Zeroes dívat pouze skrze prizma odehraného času, můžete si koupi s ledovým lidem odpustit. Jedná se o příjemný předkrm, který sice není bez chyb, ale plní přesně to, co je jeho účelem.
> Doupě : 3.5/5
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes jsou vlastně perfektním špionážním thrillerem, kterému nemám absolutně co vytknout.
> Eurogamer.cz : 8/10
Ground Zeroes je překvapení na mnoha frontách. Vypadá a zní ještě lépe, než jsme doufali. Příběh a jeho podání nabraly na vážnosti, až vám z toho bude tuhnout krev v žilách. Sutherland je perfektní. Ale hlavně jsme dostali pískoviště, jaké tu ještě nebylo. Základna Omega, s jejími inteligentními strážemi a dokonale rozmístěnými zbraněmi i vozidly, je bohaté hřiště pro všechny, kdo vyznávají čirou a vybroušenou hratelnost. Při představě 200x větší Phantom Pain mě jímá závrať. Jedinými citelnými zápory Ground Zeroes jsou tedy krátkost a cena.
> Konzolista.cz : 8/10
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes je vizuálně nádhernou hrou, která navíc obsahuje zajímavou hratelnost, ukazující možnosti plnohodnotného dílu. Na první pohled se může zdát, že se jedná jen o krátkou ukázku, ale fanoušek si bude hru užívat další hodiny, protože Kojima se svým týmem připravil nejen další vedlejší mise, ale i velkou znovuhratelnost, které pomáhají další skryté možnosti. Pro fanouška Metal Gear Solid série je Ground Zeroes povinností. Ještě jsme tu totiž neměli Metal Gear Solid hru, která by tak skvěle vypadala a dobře se hrála.
> Vytukej.cz : 75 %
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes je výborný prolog. Ukazuje veškeré techniky, jaké bude mít Phantom Pain a díky příběhové misi dává tušit, že nás pátý Metal Gear Solid překvapí svou rozlohou a celkovými možnostmi hry. Pokud budeme Ground Zeroes hodnotit jako hratelný zážitek, tak dáváme 80%, pokud jej budeme hodnotit i s přihlédnutím k ceně, tak se naše hodnocení snižuje na 70%. Výsledek je tedy více než jasný.
> Games.cz : 7/10
Bez ohledu na to, jestli považujete Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes za demo, nebo plnohodnotnou hru, stejně jde pouze o demonstraci možností Phantom Pain. Ve spoustě jednotlivostí je Ground Zeroes skvělá, ale jako celek je nekoherentní, a pokud nemáte ve zvyku vracet se ke hře pořád dokola, tak i příliš krátká.
> Zing : 7/10
Čekali jsme prolog, dostali jsme demo. Na plnou hru natěšilo, stojí ale bezmála tisíc korun.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %