Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Binary Domain > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webIvan Jeziorek8.4/1084 %2012-06-19
Game pagePavel Prouza / Frix---60 %2012-06-19
Czechgamer.comPetr Schwank---73 %2012-06-10
Recenzeher.euOndřej Borz7/1070 %2012-06-06
Hrej.czVilém Koubek7/1070 %2012-05-10
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---80 %2012-05-02
BonuswebEmanuel Svoboda---78 %2012-04-17
GameSite.skBabli---85 %2012-03-16
Games.czAleš Smutný7/1070 %2012-03-14
Sector.skje2ry8/1080 %2012-03-14
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2012-03-14
Topzine.czMarek Jedinák---80 %2012-03-14
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-03-10
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8.5/1085 %2012-03-08
XboxWeb.czlindros88cze---74 %2012-03-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.60 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 74 %
Max. hodnocení: 74 %
Pořadí:

Celkově: 2067 z 5973 Žebříček
XBOX360: 356 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 44 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 281 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Video-recenze
Nick: (Falty)
Datum:2012-06-03 17:28:30
http://www.youtube.com/watch?v=EO7dVU14lPE
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Binary Domain
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Binary Domain
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4662x - statistika
Binary Domain 77 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-05
Binary Domain

Průměrné hodnocení z médií:

76.60 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 15
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 74 %
Binary Domain úspěšně využívá prvků ostatních stříleček a přidává spoustu vlastních prvků, které by ovšem mohli mít větší dopad. Hlasové ovládání a systém důvěry jsou chvályhodným pokusem, ale úplně to nevyšlo. Přesto se díky svému příběhu a zasazení odlišuje od ostatních akcí a činí se tak zajímavým titulem pro fanoušky stříleček z třetí osoby a především potěší ty, co preferují futuristickou tématiku.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Ťažko sa ten úžasný pocit z akcie popisuje - musíte si tie prestrelky skrátka prežiť na vlastnej virtuálnej koži aby ste pochopili, že skvelá hrateľnosť nemusí nutne byť len vecou všemožných sktiptov, efektov a výbuchov. Stačí pár dobrých nápadov zaobalených do prepracovaného príbehu a máte hru, ktorá aj napriek neznámemu menu či neexistujúcim predkom dokáže zabaviť viac, než ktorýkoľvek nepomerne známejší žánrový zástupca.
> Zing : 8/10
Akční, frenetický, emocionální, občas epický, vtipný a překvapující. Zkrátka takový, jaký má správný akčňák být. Pokud mu odpustíte těch pár minel, zažijete skvělý sci-fi příběh s kvalitním obsahem. Nic více ale nečekejte.
> Games.cz : 7/10
Taktická akce, která překvapuje svěžím přístupem k žánru. Provedení není bez chyb, ale je to zábava, o kterou se stará solidní příběh a samozřejmě potěcha z efektní likvidace hord různorodých robotů.
> Sector.sk : 8/10
S robotmi to budeme mať v budúcnosti tak či tak ťažké a je zbytočné sa nad tým trápiť už teraz. Ušetrený čas radšej venujte hraniu Binary Domain, pretože z hry bez veľkého hypu sa vykľula veľmi slušná strieľačka, ktorá vás zabaví v singleplayeri a vydrží dlho v multiplayeri. A to je predsa tá najlepšia kombinácia.
> Eurogamer.cz : 8/10
Pod zdánlivě průměrným zevnějškem se skrývá mnohem nápaditější a bohatší hra, než by se mohlo zdát. Zajímavý příběh, prezentovaný pomocí desítek minut povedených filmečků, tvoří solidní páteř horské dráhy, plné zábavných přestřelek i nápaditých soubojů s bossy. Vylepšování zbraní z vás postupně udělá experta na destrukci té mechanické armády, která se pod vaší palbou bude tak efektně rozpadat na součástky. A každý váš čin na bojišti i během rozhovorů ovlivní důvěru i chování vašich partnerů. Jen dobře volte, komu z n
> Topzine.cz : 80 %
Jde o zábavnou, velice přímočarou akční hru, která využívá některých velmi umně použitých prvků a motivů k budování atmosféry. Je však třeba vzít v potaz to, že jde o zcela novou značku, která zcela jednoznačně překvapila.
> GameSite.sk : 85 %
Binary Domain môže na prvý pohľad pôsobiť ako ďalší, ničím výrazný pokus o zvezenie sa na vlne popularity Gears of War. V skutočnosti si ale berie zo západných sérií len to najlepšie a pridáva k tomu svoju vlastnú, japonskú príchuť. Výsledkom je vysoko kvalitná TPS, ktorá poteší všetkých fanúšikov kvalitných sci-fi príbehov. Bola by škoda, ak by vám hra ušla pomedzi prsty v záplave iných titulov.
> Bonusweb : 78 %
Binary Domain sice nezíská cenu za originalitu, ale jde o povedenou střílečku se známým systémem krytí, týmovými prvky a fungujícím systémem důvěry a následků. Pošlete hezkých pár tun robotů rovnou na smetiště.
> Hrej.cz : 7/10
Další týmová akční hra, tentokrát však japanizovaná. Vedle výživného střílení nabízí celou řádku soubojů s obskurními bossy, možnost zvukově korigovat spolubojovníky a příběh, který je tak špatný, až je vlastně dobrý. Díru do světa nicméně neudělá a některé její prvky rozhodně nesednou každému.
> Recenzeher.eu : 7/10
Postupný destrukční model nepřátel, hlášky a špičkování parťáků, vize blízké budoucnosti, s mikrofonem může být ještě zajímavější, skvělý filmový zážitek
> Czechgamer.com : 73 %
Pokud příběh nepodpoří kvalitně zvládnutá hratelnost, může se i sebelepší scénáristické dílo odebrat v klidu do záhuby. Žel, přesně to je případ Binary Domain.
> Herní web : 8.4/10
Binary Domain je neskutečná jízda. Příběh si nezadá s předními filmovými trháky. Pokud překousnete pár nedostatků, které buď autoři nějakým patchem vyspraví nebo už fungují, jen krapet nestandartně, budete za své peníze víc než spokojeni. Dá se hře vytknout, že nenabízí českou lokalizaci. Příběh je totiž celkem zamotaný a neangličtinářům může krapet zamotat hlavu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %