Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

State of Decay > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePark---84 %2013-11-23
Sector.skkordi8/1080 %2013-07-20
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2013-07-14
XboxWeb.czp.a.c.o---95 %2013-07-04
ZingRosťa Viktorin6/1060 %2013-07-04
Konzolista.czLukáš Kunce8/1080 %2013-07-04
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2013-06-24
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte9/1090 %2013-06-20
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2013-06-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 1215 z 5973 Žebříček
XBOX360: 213 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 24 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 162 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
State of Decay
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



State of Decay
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4314x - statistika
State of Decay 81 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-06-20
State of Decay

Průměrné hodnocení z médií:

81.00 %

Min : 60 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 9/10
State of Decay vám nabízí možnost vyzkoušet si na vlastní kůži, jak byste si vedli v případě, že by Zemi zamořily zombie. Intenzivní zážitek vychází ze spousty možností, které se vzájemně ovlivňují, a výsledkem je jedna z nejlepších sandboxových her několika posledních let.
> Eurogamer.cz : 7/10
State of Decay vás dokonale překvapí svým unikátním výletem do různých žánrů v režii plně otevřeného a rozsáhlého světa. Ten docela zábavně kombinuje do strategické a akční adventury, která je na arkádovém trhu zcela bezkonkurenční. Je z toho ovšem vidět, že si tvůrci vzali až moc velké sousto, na které nestačili, což se projevuje nepříjemnými chybami napříč celou hrou.
> Hrej.cz : 8/10
Také byste se během zombie apokalypsy zavřeli v nejbližším obchoďáku a hromadili zásoby? Tak to se vám State of Decay rozhodně trefí do vkusu!
> XboxWeb.cz : 95 %
State of Decay je úžasným počinem a všichni milovníci otevřených světů se zombíky budou chrochtat blahem a ostatní si jistě taky přijdou na své. Sám sem měl místy pocit, že hraju online hru, i když je celá offline. Pocit přežívání je taktéž velice silný a pořád si nebudete jisti, zda na Vás při prohledávání domů nečeká vnějakém z nich smrtelné nebezpečí. Hra nabízí celou řadu možností, takže ji hned tak nedohrajete a navíc se pomalu začíná šuškat o přidání kooperativního hraní, jež bylo sice původně oznámeno, ale do aktuální verze hry se nedostalo. 1600 MSP se můžete z
> Zing : 6/10
State of Decay je názorným příkladem toho, že spousta tvůrčích nápadů nemusí být vždy ku prospěchu věci. A právě proto, že se mezi sebou nezřídka bijí, je tenhle titul sotva lehce nadprůměrný.
> Konzolista.cz : 8/10
State of Decay je údajně jakousi předehrou k vyvíjenému plnohodnotnému zombie MMO. Souhlasíme. Nebýt toho, že hra naprosto zoufale postrádá jakýkoliv multiplayer, a že kooperace s alespoň jedním kamarádem by jí neuvěřitelně sedlá, a skutečnosti, že State of Decay na Xboxu 360 neběhá, ale nemotorně kulhá, klidně bychom si ji dokázali představit v regálech kamenných obchodů.
> Czechgamer.com : 90 %
Nečekaně propracovaná zombie/RPG pecka, která by rozhodně měla infikovat i váš Xbox 360.
> Sector.sk : 8/10
State of Decay je kúskom, ktorý musíte mať. Za mrzký peniaz dostanete skvelé a osviežujúce dobrodružstvo na mnoho hodín. Mohol by som tu ešte bľabotať o jazdení na rôznych vozidlách, staraní sa o základňu (vylepšovanie, manažovanie tvorby budov v nej), ale to by vám len vzalo ten správny pocit, ktorý získate pri odhaľovaní univerza hry. Práve na tom stojí skvelá atmosféra a hrateľnosť. Jednoznačne berte, no nečakajte že vás bude vodiť za ručičku.
> GamePark : 84 %
Undead Labs se sandboxovou akcí State of Decay odvedli pořádný kus práce. Ačkoliv vizuální zpracování není nic moc, herní systém šlape na jedničku. Hráči se snaží nahrabat co nejvíce pro vlastní skupinu přeživších, se kterými se identifikují i na základě možnosti hrát prakticky za každého. Přes počáteční znepokojení jsme nakonec titulu přišli na chuť a hodnotíme 84 %.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %