Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Steel Battalion: Heavy Armor > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
ZingRosťa Viktorin3/1030 %2012-08-26
XboxWeb.czDuallHead---29 %2012-08-06
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno3.5/1035 %2012-07-23
GameSite.sk---40 %2012-07-14
Sector.skmatus_ace2/1020 %2012-07-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

30.80 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 40 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 5357 z 5973 Žebříček
XBOX360: 766 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 118 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 718 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Steel Battalion: Heavy Armor
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Steel Battalion: Heavy Armor
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2243x - statistika
Steel Battalion: Heavy Armor 31 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-07-10
Steel Battalion: Heavy Armor

Průměrné hodnocení z médií:

30.80 %

Min : 20 % Max : 40 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 2/10
Mnohí označujú Heavy Armor za nehrateľnú. Ja by som až tak ďaleko nešiel. Je len skutočne veľmi ťažko hrateľná, demotiváciu posúva na hranicu šialenstva a šikany, je len pre tých najextrémnejších, ktorí dokážu stráviť hodiny učením sa misií naspamäť, pričom ani potom nemajú istotu, že ich prejdú, lebo stále je len malá šanca, že im pohyby hra rozozná správne
> GameSite.sk : 40 %
Jednotlivé misie sú si veľmi podobné a pre hráča pomerne bolestivé. Okrem bojovania s ovládaním musí totižto bojovať aj na virtuálnom bojisku a hra nepatrí do kategórie benevolentných – hodinu sme zápasili s tutoriálom a následne sme v prvom ostrom konflikte 4-krát umreli počas úvodných piatich minút. Hry majú byť o zábave a SteelBattalion: HeavyArmor, bohužiaľ, tomuto konceptu očividne nepochopil – v snahe ponúknuť unikátne využitie Kinectu zabudli autori na esenciu hrateľnosti a tomu odpovedá aj finálne skóre.
> GamesWEB.sk : 3.5/10
Steel Battalion: Heavy Armor je obrovské sklamanie, niekto by povedal, že zlý vtip, keď sa však pozrieme, aké sumy nalial Capcom do autorov, je veľmi pravdepodobné, že to mysleli vážne. Smutné je takisto, že Kinect asi nikdy nebude vhodným prostriedkom pre čosi hlbšie ako nekonečné závodné, tanečné, či iné arkádové záležitosti.
> XboxWeb.cz : 29 %
Steel Battalion: Heavy Armor je dokonale frustrující záležitost, díky níž si budete připadat jako v herním pekle. Špatné herní principy a mechanismy, otřesné ovládání kombinované společně s klaustrofóbickým prostorem mechu dotváří atmosféru naproste bezradnosti.
> Zing : 3/10
Odmítám na tuhle hru plýtvat dalšími slovy!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %