Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crysis 2 (X360) > XBOX360 > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Crysis 2 86.50 %PC - Crysis 2 86.50 %

Kde koupit ?

FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.sk9/1090 %2011-05-19
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx8/1080 %2011-04-27
XboxWeb.czp.a.c.o---88 %2011-04-13
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-03-31
Sector.sksaver9/1090 %2011-03-30
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-03-28
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8.5/1085 %2011-03-28
Games.czDan Vávra8/1080 %2011-03-25
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-03-22
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2011-03-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 92 %
Max. hodnocení: 92 %
Pořadí:

Celkově: 551 z 5973 Žebříček
XBOX360: 94 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 13 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 64 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crysis 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crysis 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4345x - statistika
Crysis 2 (X360) 86 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-22
Crysis 2 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

86.30 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crytek
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 9/10
Verdikt: Crysis 2 není originální, novátorský ani revoluční. Představuje léta provařených postupů a kombinuje to nejlepší z akčního žánru.
> Eurogamer.cz : 9/10
Nádherné audiovizuální zpracování, úžasná hratelnost, skvěle vyprávěný příběh, hutná atmosféra, dlouhá herní doba, inteligentní protivníci a různorodé způsoby procházení úrovní - ve všem naplnila vysoká očekávání.
> Sector.sk : 9/10
Celkovo môžeme Crysis 2 ohodnotiť ako najkrajšiu doteraz vydanú hru s kvalitným gameplayom, ale aj sériou malých chybiček, ktoré jej nedovoľujú dosiahnuť na dokonalosť. Môžeme potvrdiť, že Crytek dosiahol to, čo sľuboval - 90-kovú hru, aj keď žiaľ k stovke jej ešte niečo chýba.
> Hrej.cz : 8/10
Crysis 2 je vynikající akční hrou, ke které se budete velmi rádi vracet. I pokud nejsou střílečky z prvního pohledu zrovna vaším šálkem čaje, rozhodně byste ji měli vyzkoušet.
> Games.cz : 8/10
I když trochu velkohubá prohlášení autorů a obrovské očekávání zcela nenaplnila, je Crysis 2 velice povedná hra, která zůstává věrná svým tradičním sandboxovým kořenům a zdařile je kombinuje s bombastickou skriptovanou akční jízdou.
> Doupě : 8/10
Crysis 2 představuje zatraceně podařenou střílečku, která vyčnívá nad tupými koridorovkami jako je třeba Homefront. Jistě, ani tady pochopitelně nemohou chybět monumentální předskriptované události, ale jsou výborně vyváženy hráčskou volností. Fandové desetiminutového pobíhání z kopce na kopec v Crysis možná budou zklamáni z menších bojišť New Yorku, ovšem to je daní za pokus o přechod z džungle reálné do té betonové (ach ano, je to klišé, ale použit jsem ho musel). A ten pokus vyšel na výtečnou.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Crysis 2 je výnimočný. Vyčnieva z radu a ponúka akčný zážitok, na aký sa nezabúda. Napriek mojim zväčša kladným slovám som však narazil na pár suchších pasáží, pri ktorých som sa neubránil nude. Druhá polovica, ktorá hru doslova nakopla, však prišla s nevídanou porciou zábavy, v ktorú som už ani nedúfal. Všetky vyššie popísané klady však robia z hry zaručený hit, ktorý zamieša karty pri tohtoročnom udeľovaní herných ocenení.
> XboxWeb.cz : 88 %
Jako milovníka FPS žánru mně Crysis 2 potěšilo. Nabízí hratelnost, jakou jsme čekali, k tomu přidává místy až filmoví příběh o záchraně lidstva a multiplayer velice pestrý a výtečně hratelný. Dojem lehce kazí grafické zpracování, jež zůstalo za očekáváním, hlavně po stránce fyziky a detailů prostředí, nebo občasné bugy.
> hry.Sme.sk : 9/10
Crysis 2 je rozhodne veľmi kvalitnou, podarenou strieľačkou. Ťažko ju však možno porovnávať s prvým dielom, pretože sa od neho výrazne líši, hoci ide stále iba o akciu.
> Konzolista.cz : 9/10
Crysis 2 je až na pár drobnost skvělou akční hrou, kterou si nejde nezamilovat. Skvěle se hraje, díky využívání Nanosuitu je i do značné míry originální a herní doba je na dnešní poměry slušná.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %